Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 justys95 napisał(a):czego koło 40? Truskawek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Wlasnie zjadlam sobie kogiel-mogiel z truskawkami:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Samturia']szczerze? to nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest... [quote name='Pinczerek-Jacky']Nie no to jak ty znasz swoje miasto :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obok nich jest siatka a za nia cmentarz :cool1: Jedzie sie jakims rondem w prawo :P Niewiem nie umiem tlumaczyc :roll: [quote name='Samturia']Cmentarz powiadasz.... u nas są 4 cmentaże, na trzech nie byłam :evil_lol: [quote name='haska_12'] Ale fajny mopsik :loveu: Czyj to? :D [quote name='Pinczerek-Jacky']Haha :D To jest taki duuuzy cmentarz duzo jest tam swierkow czy czegos tam hihi sa tam groby na dol i na gorce chyba lol :D:D Mojej cioci :cool1: [quote name='Pinczerek-Jacky']Jem wlasnie truskawki :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Dzis mam chyba kolo 40 :crazyeye: :multi: :multi: [quote name='justys95']czego koło 40? [quote name='Pinczerek-Jacky']Truskawek :loveu: :loveu: :loveu: Wy tu gadu gadu :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky']Wlasnie zjadlam sobie kogiel-mogiel z truskawkami:loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: Smakuje Ci takie dziwadctwo ? :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ß@$!@ napisał(a): Smakuje Ci takie dziwadctwo ? :evil_lol: No pychaaaaaaaaaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Aaa i jeszcze jem chleb z a na nim pokrojone truskawy :multi: :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No pychaaaaaaaaaaaaaa:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: Pinczerek-Jacky napisał(a):Aaa i jeszcze jem chleb z a na nim pokrojone truskawy :multi: :evil_lol: :loveu: :loveu: :-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ß@$!@ napisał(a)::crazyeye: :-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o:crazyeye::-o Iiiiii:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 :crazyeye:Dobre to?:crazyeye:Chleb z truskawkami! :-o shock :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='ß@$!@']:crazyeye:Dobre to?:crazyeye:Chleb z truskawkami! :-o shock :evil_lol: No pycha nigdy nie jadlas :D:D? NIESPODZIANKA :D Szkoda ze te fotki sie takie male porobily :(:(:( Quote
basia bonnie Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No pycha nigdy nie jadlas :D:D? NIESPODZIANKA :D Szkoda ze te fotki sie takie male porobily :(:(:( Nie jadłam :eviltong: Haha! :loveu:Fajowy, jak sie nazywa ??:loveu::cool3: Quote
Kincia Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 ß@$!@ napisał(a):Nie jadłam :eviltong: Haha! :loveu:Fajowy, jak sie nazywa ??:loveu::cool3: Zosia :evil_lol: A jaki przydomek hodowlany ma to nieiwem i z jakiej hodowli tez nie :roll: :roll: :evil_lol: Zaraz wrzuce fotki do galeri Jacka :D Quote
basia bonnie Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Zosia :evil_lol: A jaki przydomek hodowlany ma to nieiwem i z jakiej hodowli tez nie :roll: :roll: :evil_lol: Zaraz wrzuce fotki do galeri Jacka :D Zosia :evil_lol: haha! Hehe! fajne imie :loveu: czyli to piesek z rodowodem ?:cool3: Quote
BBeta Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 A tu znowu jakieś pogaduszki, a zdjęć jak nie było tak nie ma :mad: :cool3: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 BBeta napisał(a):A tu znowu jakieś pogaduszki, a zdjęć jak nie było tak nie ma :mad: :cool3: :diabloti: Masz świętą racje :placz: Quote
Dobcia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Basiu gdzie fotencje?:cool3: Chyba nie planujesz wkleić tu coś dopiero we wakacje?:mad:;) Quote
basia bonnie Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Dobcia napisał(a):Basiu gdzie fotencje?:cool3: Chyba nie planujesz wkleić tu coś dopiero we wakacje?:mad:;) Nie mam jak zrobić :placz: chyba, że znów pożycze aparat :cool3: Ale nie, teraz nie moge:placz: Quote
Samturia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 jak mnie mama do niej puści to jej narobie fot Bonki że na przyszły rok jej starczy :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ß@$!@ napisał(a):Zosia :evil_lol: haha! Hehe! fajne imie :loveu: czyli to piesek z rodowodem ?:cool3: No z rodowodem :cool3: :cool3: :cool3: Mam dzis ponad 2 kg truskawek hihi :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 29, 2007 Author Posted May 29, 2007 Samturia napisał(a):jak mnie mama do niej puści to jej narobie fot Bonki że na przyszły rok jej starczy :evil_lol: Taaak :multi: Pinczerek-Jacky napisał(a):No z rodowodem :cool3: :cool3: :cool3: Mam dzis ponad 2 kg truskawek hihi :loveu: :loveu: :loveu: Omg! 2kg, jak Ty to zjesz? :-o:evil_lol::loveu: Quote
Kincia Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 ß@$!@ napisał(a):Taaak :multi: Omg! 2kg, jak Ty to zjesz? :-o:evil_lol::loveu: Juz nic nie ma haha :D:D mama zrobila kogiel-mogiel to zjadlam z 3 miski :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Juz nic nie ma haha :D:D mama zrobila kogiel-mogiel to zjadlam z 3 miski :loveu: :loveu: :crazyeye: 3 miski? to gdzie Ty to mieścisz? :crazyeye: Quote
Kincia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ß@$!@ napisał(a)::crazyeye: 3 miski? to gdzie Ty to mieścisz? :crazyeye: Mam swoje sposoby :cool1: :cool1: :D:D:D Quote
basia bonnie Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Mam swoje sposoby :cool1: :cool1: :D:D:D aha, fajnie :evil_lol: P.S. Mam nowy bannerek od Polnej :loveu: - podoba się? :loveu: Quote
Kincia Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 ß@$!@ napisał(a):aha, fajnie :evil_lol: P.S. Mam nowy bannerek od Polnej :loveu: - podoba się? :loveu: Noo sliczny :loveu: :loveu: Ja tez chce !!!!!!!!!!!!!!!! :D Quote
despera Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Śliczny bannerek:D Zresztą, Bonnie chyba na każdym wyglądałaby tak słodko:loveu: Quote
Recommended Posts