Bewarka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 ß@$!@ napisał(a):furkawki :roflt: e....a co to jest? :hmmmm: ß@$!@ napisał(a): W Jastrzębiu Zdrój ?:cool3:A czmuż sie dziwisz? Czy to jakieś dziwne miasto? :lol: Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 W Jastrzębiu Zdrój ?:cool3:[/quote] No w Jastrzebiu :cool3: :cool3: Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 I ona ma mopsika i dobermanka iiiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Mam gdzies foteczki Zosi(mopsika) A Bobka (dobermana) :D Nie mam bo byl zamkniety zeby sie nie krecil po domu lol :P Quote
basia bonnie Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 justys95 napisał(a):e....a co to jest? :hmmmm: A czmuż sie dziwisz? Czy to jakieś dziwne miasto? :lol: Furkawki to truskawki po Martowemu :evil_lol: Nie dziwię sięęe :evil_lol: hah! dziwne miasto bo marta je zamieszkuje :roflt: Pinczerek-Jacky napisał(a): No w Jastrzebiu :cool3: :cool3: to marty pytaj!:loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):I ona ma mopsika i dobermanka iiiii:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu::loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Mam gdzies foteczki Zosi(mopsika) A Bobka (dobermana) :D Nie mam bo byl zamkniety zeby sie nie krecil po domu lol :P Pokazuj!:loveu: Quote
Samturia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Pinczerka, a jak się zwie i na jakim ul. mieszka? Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No pytam ale jej nie ma :evil_lol: :evil_lol: Juz szukam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Samturia napisał(a):Pinczerka, a jak się zwie i na jakim ul. mieszka? Edyta a mieszka niewiem na jakiej ulicy :evil_lol: :evil_lol: Ale mam fotke domu chyba lol :evil_lol: :evil_lol: Ona ma cepen. Musze isc do auta po plyte :D:D Quote
basia bonnie Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Edyta a mieszka niewiem na jakiej ulicy :evil_lol: :evil_lol: Ale mam fotke domu chyba lol :evil_lol: :evil_lol: Ona ma cepen. Musze isc do auta po plyte :D:D idź idź! i foty dawaj! Quote
Bewarka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 A może wykasuj ten post...bo nie wiem czy by się ucieszyła jakbyś jej prawa łamała...:roll: wygwiazdkuj jej nazwisko :lol: Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 justys95 napisał(a):A może wykasuj ten post...bo nie wiem czy by się ucieszyła jakbyś jej prawa łamała...:roll: wygwiazdkuj jej nazwisko :lol: Hah ok zaraz :D:D Ok mam plyte teraz tylko szukam :D I pomniejszam :D:D Quote
basia bonnie Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hah ok zaraz :D:D Ok mam plyte teraz tylko szukam :D I pomniejszam :D:D Ok, ok :loveu: Szukaj, szukaj, szukaczu :razz: Quote
Samturia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 a jakiego Cepeena ma? takiego typowiego CePeEna? czy statoila abo co...?? Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Samturia napisał(a):a jakiego Cepeena ma? takiego typowiego CePeEna? czy statoila abo co...?? Takiego zwyklego :D Cicho zaraz dam foty i tam jest ten dom i obok odrazu cepen Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No to foteczki male akurat nie musialam zmniejszac :P:P Zosia :loveu: :loveu: I to jest ten dom :D No jej jest tylko gorne pietro :evil_lol: :evil_lol: I ta czarna plama to Bobek :evil_lol: :evil_lol: Mam jeszcze z 30 fotek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 No nameczylam sie troche :evil_lol: :evil_lol: A nikogo tu nie ma :angryy: Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 I jeszcze tam cos jest z kostkami ale niewiem czy to ich :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']No to foteczki male akurat nie musialam zmniejszac :P:P Zosia :loveu: :loveu: I to jest ten dom :D No jej jest tylko gorne pietro :evil_lol: :evil_lol: I ta czarna plama to Bobek :evil_lol: :evil_lol: Mam jeszcze z 30 fotek :evil_lol: :evil_lol: łaaał :loveu: Fajowy! haha! A domek to już w ogóle [quote name='Pinczerek-Jacky']No nameczylam sie troche :evil_lol: :evil_lol: A nikogo tu nie ma :angryy: Ja jestem:loveu: [quote name='Pinczerek-Jacky']I jeszcze tam cos jest z kostkami ale niewiem czy to ich :evil_lol: to sie dowiedz:evil_lol: Quote
Samturia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 szczerze? to nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest... Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Samturia napisał(a):szczerze? to nie mam zielonego pojęcia gdzie to jest... Nie no to jak ty znasz swoje miasto :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Obok nich jest siatka a za nia cmentarz :cool1: Jedzie sie jakims rondem w prawo :P Niewiem nie umiem tlumaczyc :roll: Quote
Samturia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Cmentarz powiadasz.... u nas są 4 cmentaże, na trzech nie byłam :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='Samturia']Cmentarz powiadasz.... u nas są 4 cmentaże, na trzech nie byłam :evil_lol: Haha :D To jest taki duuuzy cmentarz duzo jest tam swierkow czy czegos tam hihi sa tam groby na dol i na gorce chyba lol :D:D [quote name='haska_12'] Ale fajny mopsik :loveu: Czyj to? :D Mojej cioci :cool1: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Jem wlasnie truskawki :evil_lol: :evil_lol: :loveu: :loveu: Dzis mam chyba kolo 40 :crazyeye: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts