Mi. Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 BBeta napisał(a):Nie :p A możesz jeszcze za życia wkleić linki do tych tematów, jak będę mieć chwile to przejrze, bo też chce być na bieżąco :placz: :diabloti: a masz skarbonke? Quote
BBeta Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):Zbieramy na rogz-y zbieramy na yorki zbieramy na... Bóg zapłać dobra kobieto :diabloti: *luthien* napisał(a): a masz skarbonke? Owszem :diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 BBeta napisał(a):Widze, że tu jakaś dyskusja się rozwija, tylko narazie nie wiem o co biega :eviltong: :siara: :diabloti: haha! Cwaniara :cool1: *luthien* napisał(a):buhahahaha!!! :evil_lol: justys95 napisał(a):Rozmowna jesteś...:eviltong:10 od tyłu...czyli? :hmmmm: Jak nie rozumiesz to przeczytaj topiki "Zbieramy na rogzy" i "Zieramy na yorki" :diabloti: Zieramy? :-o 10 od tyłu czyli..czyli to bardzo ostra przyprawa:diabloti: BBeta napisał(a):Taaa... Bo mi się chce :p Pracowita jesteś :evil_lol: *luthien* napisał(a):czyli 1!!!! i "zbierajmy na...." nowy :evil_lol: justys95 napisał(a):tego ostatniego lepiej niech nie czyta PS:A dlaczego napisałaś Ce****e i nic? EDIT:A to tak...obrazki sie daje...ja ci dam cehować () Justyshka, wczesna jesteś :diabloti: BBeta napisał(a):Kto kombinuje ten żyje... łaa! Ty żyjesz! :evil_lol: justys95 napisał(a):Czyli ja jestem....martwa? No baaa! tyyyy tyyy tyy zdechaku! :evil_lol: BBeta napisał(a):Nie A możesz jeszcze za życia wkleić linki do tych tematów, jak będę mieć chwile to przejrze, bo też chce być na bieżąco Hahaha! Ale weź chusteczki, bo monitor poplujesz :evil_lol: justys95 napisał(a):Zbieramy na rogz-y zbieramy na yorki zbieramy na... Potwierdzam :cool1: *luthien* napisał(a): a masz skarbonke? Ja mam! JUSTYNE! Justyna to skarbonka bez dna! :evil_lol: BBeta napisał(a):Bóg zapłać dobra kobieto Owszem Dobra kobieto? :crazyeye: Żartujesz? :evil_lol: GRRRRRRRRRR: Musialam usuwać emotki, sory :angryy: Quote
Paulina_mickey Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 hey :buzi: jestem już na szczęście prawie po maturach wiec w końcu mam czas na DGM:multi: wpadłam sie przywitać:cool3: świetny masz banerek:D Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hey :buzi: jestem już na szczęście prawie po maturach wiec w końcu mam czas na DGM:multi: wpadłam sie przywitać:cool3: świetny masz banerek:D Hey! :buzi: Nawet nie wiesz jak się cieszymy! Tak dawno Was nie było! :placz: Ale już jesteście! :multi: Dzięki :buzi: Quote
BBeta Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):Pracowita jesteś :evil_lol: Praca uszlachetnia, a lenistwo uszczęśliwia :p Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 BBeta napisał(a):Praca uszlachetnia, a lenistwo uszczęśliwia :p Masz racje :cool3::evil_lol: Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):Zieramy? :-o 10 od tyłu czyli..czyli to bardzo ostra przyprawa:diabloti:I tak nie ma nic bardziej ostrego od ciebie...:eviltong: ß@$!@ napisał(a): Justyshka, wczesna jesteś :diabloti:W przeciwieństwie do ciebie....8) ß@$!@ napisał(a): No baaa! tyyyy tyyy tyy zdechaku! :evil_lol:Mam się śmiać?! :cool1: ß@$!@ napisał(a): Ja mam! JUSTYNE! Justyna to skarbonka bez dna! :evil_lol:Oj z dnem, z dnem :diabloti: ß@$!@ napisał(a): Dobra kobieto? :crazyeye: Żartujesz? :evil_lol: No co...dobrze mówi...:lol: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 justyś95:I tak nie ma nic bardziej ostrego od ciebie...:eviltong: VIP:Jest:cool1: justyś95:W przeciwieństwie do ciebie....8) VIP:W przeciwieństwie do mnie..... to masz refleks szachisty 8) justyś95:Mam się śmiać?! :cool1: VIP:Nie, masz płakać 8):cool1: justyś95:Oj z dnem, z dnem :diabloti: VIP:Oj bez, bez justyś95:No co...dobrze mówi...:lol: VIP:ChciaUabyś! Quote
Marzenuś Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Basiu, mam pytanko, czy mogłabyś zrobić dla mnie bannerek? Mizianko dla Bońki :buzi: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Marzenka18 napisał(a):Basiu, mam pytanko, czy mogłabyś zrobić dla mnie bannerek? Mizianko dla Bońki :buzi: Hej :buzi: Dzięki :buzi: Z miłą chęcią bym Ci zrobiła, ale tak sie składa, że nie umiem :placz::-( Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 dupaVIP:Jest:cool1: Ja:nima :cool1: dupaVIP:W przeciwieństwie do mnie..... to masz refleks szachisty 8) Ja:Ale mam...a nie jak ty :eviltong: dupaVIP:Nie, masz płakać 8):cool1: Ja:A prosze bardzo: :placz: ......(no to jesteśmy w dopie :evil_lol:) dupaVIP:Oj bez, bez Ja:Z i koniec klopa! :diabloti: dupaVIP:ChciaUabyś! Ja: No ChciaUabym :eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):dupaVIP:Jest:cool1: Ja:nima :cool1: dupaVIP:W przeciwieństwie do mnie..... to masz refleks szachisty 8) Ja:Ale mam...a nie jak ty :eviltong: dupaVIP:Nie, masz płakać 8):cool1: Ja:A prosze bardzo: :placz: ......(no to jesteśmy w dopie :evil_lol:) dupaVIP:Oj bez, bez Ja:Z i koniec klopa! :diabloti: dupaVIP:ChciaUabyś! Ja: No ChciaUabym :eviltong: :roflt: :roflt: :roflt: ZARAZ FOTY :cool1: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Fotki! :cool1: Dzięki uprzejmości telefonu goldenki245 :evil_lol: Z dzisiejszego spacerku :loveu: To coś to Bonnie :evil_lol: To my :loveu: Quote
Samturia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 uu ale marniutkie te foteczki :( :P:P:P ale ważne że są! po co wydawać kase na aparat, skoro zbieramy na rogza!!! :roflt: Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Samturia napisał(a):uu ale marniutkie te foteczki :( :P:P:P ale ważne że są! po co wydawać kase na aparat, skoro zbieramy na rogza!!! :roflt: :roflt: księga skarg i zażaleń znajduje sie...hm... w telefonie karoliny :roflt: Sąąa! MUSIMY oszczędzać! Quote
basia bonnie Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a): Ale fajna cenzura...jak ją zrobiłaś :lol: w paincie :cool1: Quote
goldenka245 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 maziak napisał(a):costakiego w paincuie doba jestes Polecam słownik ortograficzny i interpunkcji itd :D Quote
Bewarka Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Już wiem, już wiem...już wiem jak się robi taką cenzure w paincie :D Quote
Kincia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 justys95 napisał(a):Już wiem, już wiem...już wiem jak się robi taką cenzure w paincie :D Ale ty szybka jestes nie ma co :D:D:D:D Sliczne foteczki tylko szkoda ze takie liche :-( :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 justys95 napisał(a):Już wiem, już wiem...już wiem jak się robi taką cenzure w paincie :D Taa, a skąd wiesz? :cool1: Pinczerek-Jacky napisał(a):Ale ty szybka jestes nie ma co :D:D:D:D Sliczne foteczki tylko szkoda ze takie liche :-( :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 maziak napisał(a):costakiego w paincuie doba jestes dzięki , ale to łatwe jest :eviltong: goldenka245 napisał(a):Polecam słownik ortograficzny i interpunkcji itd :D Ja też :cool1: Quote
Recommended Posts