basia bonnie Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Samturia napisał(a):rottek czy k***rwiczek? :P ROTTEK :diabloti: Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ß@$!@ napisał(a):no..:-( i marta mnie zabije :diabloti: Uwazaj bo ja tez !!!:mad: :evil_lol: Dobra dziewuchy ide spac wszytsko mnie boli :(:evil_lol: Dobranoc:* Mizianko dla waszych psiorkow:loveu: Quote
basia bonnie Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Uwazaj bo ja tez !!!:mad: :evil_lol: Dobra dziewuchy ide spac wszytsko mnie boli :(:evil_lol: Dobranoc:* Mizianko dla waszych psiorkow:loveu: noo...może 1 fota się znajdzie :roll: Quote
basia bonnie Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 maziak napisał(a):dzieki pinczerku... ty tz pomiziaj :cool3: Samturia napisał(a):Nooo to ją dawaaj! zaraz zaraz Quote
marzenna79 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Witaj Basiu i Bonnieczko !!!:multi::multi::loveu::loveu: Pozdrawiamy serdecznie i miziamy naszą małą czarną panienkę kochaną...:cool1: Wszystkiego dobrego.;) Buziaczki.:buzi: Pa,pa. :hand: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Pomiziany :):) Co tu taka cisza jak przed burza :evil_lol: :evil_lol: ? U nas w galeri nowe fotki :D:D Zapraszamy :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):] Ooo fotka :multi: :loveu: Witam :) Witam, fotka, fotka :evil_lol: marzenna79 napisał(a): Witaj Basiu i Bonnieczko !!!:multi::multi::loveu::loveu: Pozdrawiamy serdecznie i miziamy naszą małą czarną panienkę kochaną...:cool1: Wszystkiego dobrego.;) Buziaczki.:buzi: Pa,pa. :hand: Marzenna! Ale dawno Cię tu nie było :buzi: Buzi, buzi :evil_lol: Bonka pomiziana:loveu: Pinczerek-Jacky napisał(a):Pomiziany :):) Co tu taka cisza jak przed burza :evil_lol: :evil_lol: ? U nas w galeri nowe fotki :D:D Zapraszamy :evil_lol: :evil_lol: Cisza przed burzą...:-o :D Łaaaaa... u Was fotki :loveu: Już lece! Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Dobrze ze ja dalas bo jeszcze chwila i by bylo lanie :mad: :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A no wlasnie lec lec :D:D Duuuzo fotek dalam :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dobrze ze ja dalas bo jeszcze chwila i by bylo lanie :mad: :evil_lol: lanie :crazyeye: Pinczerek-Jacky napisał(a):A no wlasnie lec lec :D:D Duuuzo fotek dalam :evil_lol: :evil_lol: lece lece :evil_lol::evil_lol: Samturia napisał(a):ooo fotevczka dl;a mieee! :multi: fotevczka dla ciebie :cool1: taaak...a przesyłka DLA MNIE! Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 lece lece :evil_lol::evil_lol: No i nie dolecialas :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Kincia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ß@$!@ napisał(a):Doleciałam :cool1: No wkoncu :multi: :multi: Quote
Dobcia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Hey Basiu:) ß@$!@ napisał(a): Ooooo:evil_lol: Widzę że Bonni ma zapędy jak Negro, nie ma jak cudowne, mięciutkie, świeże kretowisko:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wkoncu :multi: :multi: W końcu :p Dobcia napisał(a):Hey Basiu:) Ooooo:evil_lol: Widzę że Bonni ma zapędy jak Negro, nie ma jak cudowne, mięciutkie, świeże kretowisko:evil_lol: heyyy! :buzi: haha, czyli Bonka nie jest sama :evil_lol: świeże, mięciutkie z kretami :evil_lol: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Siemka :) Co tam :D:D?? Milego weekendu :multi: :multi: Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Siemka :) Co tam :D:D?? Milego weekendu :multi: :multi: Hej :buzi: nic ciekawego :evil_lol: Dzięki :multi: Quote
basia bonnie Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Samturia napisał(a):Hej Basia :( Hej :placz::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts