Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):Sory, ale wole Was nie dołować ;/ Jezu co sie stało :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Nayantara Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 spadla i mi stracha narovila:)....b wlazla na balokon i spadla i... dalej niegadam:) Quote
Samturia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Baśka spadła bo wchodziła na balkon... Marzena myśl!!! TO JA SPADŁAM Z BALKONU A NIE BAŚKA!!! :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Jezu co sie stało :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: maziak napisał(a):baska co ci idbilo? No właśnie... wole nie mówić... mi co odbiło? też bym sie chciała dowiedzieć:-( maziak napisał(a):spadla i mi stracha narovila:)....b wlazla na balokon i spadla i... dalej niegadam:) Nie, to Marta :diabloti: DiDDlina85 napisał(a):co sie dzieje?? Coś złego.... ale myślę, że sobie poradze.. maziak napisał(a):Basce cos odbija ale niemoge powiedziec bo mnie ukatrupi i tak nieduzo wiem... tylko cos sie stalo wiem... a zcemu nie:( Ty coś wiesz?! Napisz mi na gg co wiesz :crazyeye: Samturia napisał(a):Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak Baśka spadła bo wchodziła na balkon... Marzena myśl!!! TO JA SPADŁAM Z BALKONU A NIE BAŚKA!!! :evil_lol: Martowa spadła (Marzena i myślenie, coś to czarno widze :evil_lol:) No właśnie....więc...Samturia, goldenka245 i kto to jeszcze wie: Mam o tym powiedzieć tu?? :roll: Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a): No właśnie....więc...Samturia, goldenka245 i kto to jeszcze wie: Mam o tym powiedzieć tu?? :roll: Basia... ...nie strasz... ...co się stało? Quote
Bewarka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 B@$!@ napisał(a):Mam o tym powiedzieć tu?? :roll: Mi to bez różnicy więc nie licz się, że to przeczytam...:diabloti: ale mogę być dla Ciebie taka dobra, bo lubie Barbary...:p Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Dobcia napisał(a):Basia... ...nie strasz... ...co się stało? No...to.. powiem tylko tyle, że popadłam w nałóg...i to bardzo zły nałóg:placz: justys95 napisał(a):Mi to bez różnicy więc nie licz się, że to przeczytam...:diabloti: ale mogę być dla Ciebie taka dobra, bo lubie Barbary...:p Nie musisz czytać ;) Ahh..to jak przeczytasz i bedziesz taka dobra to super:multi: :placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:placz::placz::placz::-(:-(:-(:placz::placz::placz: Quote
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):No...to.. powiem tylko tyle, że popadłam w nałóg...i to bardzo zły nałóg:placz: Nie musisz czytać ;) Ahh..to jak przeczytasz i bedziesz taka dobra to super:multi: :placz::placz::placz::placz::-(:-(:-(:placz::placz::placz::-(:-(:-(:placz::placz::placz: Jak nie chcesz to nie pisz. Twoja sprawa. Ale masz sie iść leczyć. Co Ci Sylwia powiedziala? Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Jak nie chcesz to nie pisz. Twoja sprawa. Ale masz sie iść leczyć. Co Ci Sylwia powiedziala? Ja nie wiem czy pisac :-( ciiiii.... jeszcze nie gadałam...:placz::sad::smhair2: Quote
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ja nie wiem czy pisac :-( ciiiii.... jeszcze nie gadałam...:placz::sad::smhair2: Może lepiej nie pisz? Idź do Sylwii. Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Może lepiej nie pisz? Idź do Sylwii. ok, nie napisze:roll: ale ciiiii.... pojde....chyba :placz: Quote
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):ok, nie napisze:roll: ale ciiiii.... pojde....chyba :placz: Nie chyba, tylko NAPEWNO! Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Nie chyba, tylko NAPEWNO! Na pewno nie :placz: grrrr...ja nie ce....:placz:albo...dobra...ide... ale .... Quote
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):Na pewno nie :placz: grrrr...ja nie ce....:placz:albo...dobra...ide... ale .... Ale............... ? Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Ale............... ? Ale.......ja tu poczekam, nie powiem tego :shake::-( Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):ok, nie napisze:roll: ale ciiiii.... pojde....chyba :placz: Ale żeście mnie nastraszyły......:roll: Nie wiem o co chodzi, ale widze że to nic wesołego...w każdym razie skoro tak ci Basia doradzaja dziewczyny, to na pewno mają racje! Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Dobcia napisał(a):Ale żeście mnie nastraszyły......:roll: Nie wiem o co chodzi, ale widze że to nic wesołego...w każdym razie skoro tak ci Basia doradzaja dziewczyny, to na pewno mają racje! Ja przepraszam, że nie powiem, ale skoro goldenka tak mówi to ja wole nie :oops: Przepraszam :placz:Wybaczcie:modla: Quote
Bewarka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No ja też mam nałóg...siedze od rana do rana na kompie...:roll: ale widze, że to coś poważniejszego... PS:O...przeczytałam! :D Quote
Dobcia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ja przepraszam, że nie powiem, ale skoro goldenka tak mówi to ja wole nie :oops: Przepraszam :placz:Wybaczcie:modla: Basia... nie chodzi o to, zebyś coś powiedziała, to nie jest ważne... tylko chodzi o twoje dobro;) Widze, że dziewczyny się o ciebie martwią, że chcą ci pomóc-wiec ich posłuchaj! Quote
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ja przepraszam, że nie powiem, ale skoro goldenka tak mówi to ja wole nie :oops: Przepraszam :placz:Wybaczcie:modla: Moim zdaniem jeśli bedziesz chciała to możesz powiedzieć, ale jak TO się skończy. Myślę, że narazie nie powinnas tego pisać. Pzdr. Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 justys95 napisał(a):No ja też mam nałóg...siedze od rana do rana na kompie...:roll: ale widze, że to coś poważniejszego... PS:O...przeczytałam! :D No niestety....coś poważniejszego, o wiele poważniejszego :-( Dobcia napisał(a):Basia... nie chodzi o to, zebyś coś powiedziała, to nie jest ważne... tylko chodzi o twoje dobro;) Widze, że dziewczyny się o ciebie martwią, że chcą ci pomóc-wiec ich posłuchaj! Dobcia, Ty masz chyba jakiś dar przekonywania i pocieszania :cool3: Kochana, dzięki za wyrozumialość :buzi: Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Moim zdaniem jeśli bedziesz chciała to możesz powiedzieć, ale jak TO się skończy. Myślę, że narazie nie powinnas tego pisać. Pzdr. Nie, wole nie.. To, ale w sensie, że to , że powiem...czy TO jako nałóg? Quote
goldenka245 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ß@$!@ napisał(a):Nie, wole nie.. To, ale w sensie, że to , że powiem...czy TO jako nałóg? Chodzi o to jak poradzisz sobie z nałogiem. Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 goldenka245 napisał(a):Chodzi o to jak poradzisz sobie z nałogiem. A...no...to może wtedy powiem ;) Ale jeszcze nie teraz ;) Quote
Recommended Posts