Kincia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 maziak napisał(a):standart... napewno ma kompa wlonczonego tylko sie jej na dogo wejsc niechce... a przed chwila slyszalam kore od kingi:) Ode mnie :D:D Niewiedzialam :evil_lol: ---------------------------- Wiem wiem ze udaje :evil_lol: :evil_lol: Ze spi :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No szkoda ... :-( Jack wymiziany :lol: Nie szkoda xD BO ona jest ! Wymiziany? Fajnie, to wymiziaj raz jeszcze:evil_lol: maziak napisał(a):standart... napewno ma kompa wlonczonego tylko sie jej na dogo wejsc niechce... a przed chwila slyszalam kore od kingi:) haha, skąd wiesz? :cool1: A ja widzialam Kore Kingi i sie nie chwale :diabloti: Quote
basia bonnie Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Ode mnie :D:D Niewiedzialam :evil_lol: ---------------------------- Wiem wiem ze udaje :evil_lol: :evil_lol: Ze spi :evil_lol: To już wiesz! :evil_lol: Skąd wiesz, że udaje? :cool1: Quote
Samturia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Marzena... ty i Basi nie bij bo jak ci smyczą przyłożr to wiesz... zaś bedziesz miałą przez 2 dni szrame xD super bonneczkowe foteczki ;) Quote
basia bonnie Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Samturia napisał(a):Marzena... ty i Basi nie bij bo jak ci smyczą przyłożr to wiesz... zaś bedziesz miałą przez 2 dni szrame xD super bonneczkowe foteczki ;) Szrame, szrame szrama to marzena jest :cool1: boneczkowe fotki jak zawsze pikne :cool1::cool3: Quote
Nayantara Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 nie dziekuje... a ja ci zato szczawem pierdykne i bedziesz miala wszedzie szramy przez miesiec:) Quote
basia bonnie Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 maziak napisał(a):nie dziekuje... a ja ci zato szczawem pierdykne i bedziesz miala wszedzie szramy przez miesiec:) Komu? Marcikowej? :evil_lol: Samturia napisał(a):oh ale będzie bolałoooo..... No ba! To będzie Masakra w...Jastrzębiu :cool1: Quote
Samturia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 \no wiesz... zawsze jak Mnie <Marzena szczawem leje to albo nie trafia albo mam grubą bluze na sobie i ne czuje xD Quote
Kincia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):Nie szkoda xD BO ona jest ! Wymiziany? Fajnie, to wymiziaj raz jeszcze:evil_lol: No ok ok :D:D [quote name='ß@$!@']To już wiesz! :evil_lol: Skąd wiesz, że udaje? :cool1: No juz wiem :evil_lol: :evil_lol: Bo ty mi powiedzialas :evil_lol: :evil_lol: Quote
anastacia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 czy te oczka mogą kłamac??:nonono2: Zieeeeeeeew (ale ta pancia przynudza) :evil_lol: Nieśmiała jezdem:oops: ale to tylko pozory:lol: Mówcie mi śLICZNOTKA:cool3: Dobrywieczór przeeeeeeśliczne focie widzę i chcę więcej :eviltong: Quote
basia bonnie Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Samturia']\no wiesz... zawsze jak Mnie <Marzena szczawem leje to albo nie trafia albo mam grubą bluze na sobie i ne czuje xD Taak, jasne , na pewno :evil_lol: [quote name='Pinczerek-Jacky'][quote name='ß@$!@']Nie szkoda xD BO ona jest ! Wymiziany? Fajnie, to wymiziaj raz jeszcze:evil_lol: No ok ok :D:D No juz wiem :evil_lol: :evil_lol: Bo ty mi powiedzialas :evil_lol: :evil_lol: haha, super :evil_lol: [quote name='anastacia']czy te oczka mogą kłamac??:nonono2: Zieeeeeeeew (ale ta pancia przynudza) :evil_lol: Nieśmiała jezdem:oops: ale to tylko pozory:lol: Mówcie mi śLICZNOTKA:cool3: Dobrywieczór przeeeeeeśliczne focie widzę i chcę więcej :eviltong: Nie ma więcej :-( chyba :evil_lol: aa.. i dzięki za fajowe komentarze! :multi: [quote name='maziak']slicznosci... mizianko dla bonki:) Hej, dzięki ---*---*---*---*---*---*---*---*---* Przepraszam, rzadko tu wpadam, ale ostatnio stały się bardzo złe rzeczy ze mną... :placz: przepraszam, będę tu zaglądać, obiecuje...:roll: I przepraszam, ale ostatnio .... jezu....:placz: Quote
basia bonnie Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 maziak napisał(a):jakie zle rzeczy? Sory, ale wole Was nie dołować ;/ Quote
basia bonnie Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Samturia napisał(a):Basia trzymaj sie! bdzie good! na pewno!! no nie wiem, nie wime:shake::-( Quote
Samturia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Basia ja cie prosze... ty mnie ani nie denerwuj juz jestem przez ciebie taka znerwicowana że aż z balkonu spadłam xD Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Samturia napisał(a):Basia ja cie prosze... ty mnie ani nie denerwuj juz jestem przez ciebie taka znerwicowana że aż z balkonu spadłam xD Nie spadłas! Nawet nie weszłaś!:diabloti::evil_lol: Quote
Samturia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No kurde ale spadłam bo mnie KInga spuściła :P bo jej sie ręce wysmykneły... dobrze ze to parter... ;) Quote
Samturia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Basia ty tylko o jednym myślisz :shake: :roll: Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Samturia napisał(a):Basia ty tylko o jednym myślisz :shake: :roll: o jednym czyli o czym? :crazyeye:czego ja sie o sobie dowiaduje :crazyeye::-o Quote
Samturia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no a jak myślisz o czym... Basia.... jesteś jeszcze na to za mała... :P Quote
basia bonnie Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Samturia napisał(a):no a jak myślisz o czym... Basia.... jesteś jeszcze na to za mała... :P b.śmieszne :cool1: ja mam teraz inne zmartwienia... Quote
Recommended Posts