basia bonnie Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Niech się szybko goi. A później intensywna rehabilitacja. Jak trzeba będzie to pomogę. Wystarczy szepnąc słówko. Hehe, mam nadzieję, że sobie poradze ;) jak coś to na pewno się odezwę;) [quote name='Kamcia_14']A ja u ciebie nie byłam :placz: . I nawet nikt mnie nie zaprasza :placz: . łaa... a ja byłam :multi::eviltong::evil_lol: Ja przychodzę do was do galeri , a ty od razu z PAŁĄ na mnie :razz: ! . Hahaha...:mad::mad::mad: prosz.. znów na ciebie z pałą idę :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='ß@$!@'] Hahaha...:mad::mad::mad: prosz.. znów na ciebie z pałą idę :evil_lol: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Kamcia_14'] :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Łaaaa:eek::eek2::mdleje: to straszneee :mdleje: Quote
WinterGirl Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 biało- czarni życzą Bonnie szybkiego powrotu do zdrówka [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='DiDDlina85']Dzien doberek:p Dzień dobry, dobry :p [quote name='bGirl']biało- czarni życzą Bonnie szybkiego powrotu do zdrówka [SIZE=1]Cleo & [SIZE=3][SIZE=1]WielkoLUD :multi:Ahhh.. dziękujemy, dziękujemy! :* Czarnym i białym :buzi: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):Łaaaa:eek::eek2::mdleje: to straszneee :mdleje: Ty lepiej nie otwieraj tak tej swojej gęby bo ci język wypadnie :cool1: . Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Sie językoznawca znalazł :shake: Quote
marzenna79 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Basiu, prześliczny avatarek i bannerek. GRATULUJĘ !!!!!!! :thumbs::thumbs::Rose: Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 aa... to *luthien* zrobiła :buzi: Hehehe, ja sobie tylko avatarek dorobilam :evil_lol::loveu: Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Hej :buzi: :multi: Ehhh... jutro idziemy na antybiotyk do weta...;) Może będą jakieś fotecki łapecki ;) Quote
Ewa&kumpel Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):Hej :buzi: :multi: Ehhh... jutro idziemy na antybiotyk do weta...;) Może będą jakieś fotecki łapecki ;) No ja myślę. Czekam z niecierpliwością... na fotki czarnulki. :loveu::loveu::loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Heej :buzi: No śliczny ten banerek, ale szczerze nie przepadam za takimi klimatami :) Quote
Ewa&kumpel Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czesc. Jak dzisiaj czuje się Bonka??? Pozdrawiamy... Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): No śliczny ten banerek, ale szczerze nie przepadam za takimi klimatami :) No ja tez :cool1: . Ale bannerk cudny , tylko po prostu nie dla mnie :eviltong: . Quote
Sylwia&westie Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla Bonni ;) Proszę ją wyglaskac za wszystkie czasy od nas :) Pozdrawiamy !! Quote
basia bonnie Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No ja myślę. Czekam z niecierpliwością... na fotki czarnulki. :loveu::loveu::loveu: Myśle, że będą :p _ChiQuiTa_ napisał(a):Heej :buzi: No śliczny ten banerek, ale szczerze nie przepadam za takimi klimatami :) Hehe, dzięki, a ja przepadam:cool1::evil_lol: Ewa&kumpel napisał(a):Czesc. Jak dzisiaj czuje się Bonka??? Pozdrawiamy... Hej, hej :buzi: Bonka... no, nawet, nawet właśnie się kapłam, że ona leży za mną :crazyeye: Monika_tbg napisał(a):co tam słychać u Bonni??jak łapeczka?? łapeczka super! aż jestem w szoku! :-o Normalnie tam, gdzie ma ranki i obdrapania, a nie ma tam bandaża to się tak ślicznie goi! :loveu::multi: super! :multi: Kamcia_14 napisał(a):No ja tez :cool1: . Ale bannerk cudny , tylko po prostu nie dla mnie :eviltong: . Ahhh... no wiem, że nie dla ciebie, bo dla mnie :cool1::diabloti: Sylwia&westie napisał(a):Życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla Bonni ;) Proszę ją wyglaskac za wszystkie czasy od nas :) Pozdrawiamy !! Ahh:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi:dzięęęękujemy :buzi: głaszcze, głaszcze :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Kamcia_14 napisał(a):No ja tez :cool1: . Ale bannerk cudny , tylko po prostu nie dla mnie :eviltong: . No wlaśnie o to mi chodzi, ślicznie jest zrobiony tylko nie ten klimat. Quote
Behemot Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Dużo zdrówka dla Bonnie :thumbs: Awatarek mi się podoba - lubię gotyckie klimaty :) Quote
marzenna79 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Basiu, witaj kochana ! :multi::loveu: Jak dzisiaj czuje się nasza czarna rekonwalescentka?:loveu: Pomiziaj delikatnie delikwentkę Bonnieczkę.:loveu::loveu: Pozdrawiam dziewczynki.:multi::loveu: Miłego popołudnia.:loveu: Quote
Bewarka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A mi się ludziska bardzo podoba ten bannerek...:eviltong: bardzo fajne wykonanie, ślicznie zrobiony, ten pomysł luthien po prostu cud, ale...jest troche za ciemny :diabloti: Quote
Samturia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 hej Bar(a)bara! co tam u mojej mini-Łapy? :) Quote
basia bonnie Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No wlaśnie o to mi chodzi, ślicznie jest zrobiony tylko nie ten klimat. hihi, a mi odpowiada to i to :evil_lol: [quote name='Behemot']Dużo zdrówka dla Bonnie :thumbs: Awatarek mi się podoba - lubię gotyckie klimaty :) Super, dzięki :buzi: :multi: [ [quote name='justys95']A mi się ludziska bardzo podoba ten bannerek...:eviltong: bardzo fajne wykonanie, ślicznie zrobiony, ten pomysł luthien po prostu cud, ale...jest troche za ciemny :diabloti: a tyś jest troche za ciemna :evil_lol::diabloti: [quote name='marzenna79']Basiu, witaj kochana ! :multi::loveu: Jak dzisiaj czuje się nasza czarna rekonwalescentka?:loveu: Pomiziaj delikatnie delikwentkę Bonnieczkę.:loveu::loveu: Pozdrawiam dziewczynki.:multi::loveu: Miłego popołudnia.:loveu: [quote name='Samturia']hej Bar(a)bara! co tam u mojej mini-Łapy? :) Hej, hej dziewczyny :buzi: u bonki super! duuzo do opowiadania, no więc byłyśmy u wetki... (goldenka245 z nami poszła) i... Pani wet rozcięła bandaże, posmarowała itp. nóżkę i powiedziała, że świetnie się goi! :multi: Potem dała żel na 'najgorszą' ranę, tzn. na największą zawinęła to miejsce bandażem. Potem dała 2 zastrzyki, w tym 1 bardzo bolesny. następnie powiedziała, że muszę łapkę włożyć w skarpete i przez tułów przewiązać :evil_lol: hehe, bonka wygląda z lekka śmiesznie:evil_lol::loveu: no... a potem jej wetka wyrwała 2 kleszcze, dała maści na łapecke i maść na miejsca po kleszczach, bo Bonka 'pod pachą':evil_lol: kawałek kleszcza... nooo... i teraz mam pełno maści :evil_lol:Ale się cieszę, że już się wszystko pięknie goi! :multi::multi::multi: Quote
Bewarka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ło....no to sukces....:D a....sama jesteś ciemna :eviltong: Quote
Recommended Posts