Bewarka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja też chce!!!!! :placz: mamuśka!!!Jedziemy!!! :placz: Quote
basia bonnie Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 to przyjedź w czerwcu do Krakowa ;) Quote
Bewarka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 na pewno pojade!!! :D A ty będziesz? Ale czy wytrzymam tyle....:roll: Quote
basia bonnie Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 no.. możliwe, że będę , ale nie wiem jeszcze;) do czerwca czas ;) Quote
Bewarka Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A....wiaadomo :) ja MUSZE pojechać :D ale mam jeszcze czas....;) Quote
basia bonnie Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Czeeeść :multi: co tam ciotki? :evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):Czeeeść :multi: co tam ciotki? :evil_lol: Ja powinnam się tego zapytać...:mad: Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A tak dla jaj...:evil_lol: chyba ja tu jestem gościem...:evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witaj Basieńko ! :multi::loveu: Witaj Bonnie śliczna sunio!:loveu::loveu: Jak tam dzisiaj z pogodą u pań ? I nie pytam tylko o pogodę za oknem ? :cool3: ;) Pozdrawiam cieplutko z zapłakanej deszczem Gdyni.:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='marzenna79']Witaj Basieńko ! :multi::loveu: Witaj Bonnie śliczna sunio!:loveu::loveu: Jak tam dzisiaj z pogodą u pań ? I nie pytam tylko o pogodę za oknem ? :cool3: ;) Pozdrawiam cieplutko z zapłakanej deszczem Gdyni.:loveu: :-o Moja, Kochana Marzenka wpadła do nas! :multi: :buzi: a my nie dawno wróciłyśmy ze spacerku;) Pogoda... raz deszcz raz słońce..;) A pogoda ducha ok :evil_lol: Hehe.. ja tylko na chwileczke, bo zaraz jade :roll: Quote
DiDDlina85 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Dzien doberek..dobrze, że macie troche słońca u nas od rana pada i nie zamierza przestać:( Pozdrowionka:p Quote
basia bonnie Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Cześć Didi! :multi::loveu: :buzi: heh... u nas przeplata sie ta pogoda ;) Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='ß@$!@']:-o Moja, Kochana Marzenka wpadła do nas! :multi: :buzi: a my nie dawno wróciłyśmy ze spacerku;) Pogoda... raz deszcz raz słońce..;) A pogoda ducha ok :evil_lol: Hehe.. ja tylko na chwileczke, bo zaraz jade :roll: Kochana...:oops::oops::oops: Dziękuję.:loveu: Jesteś słodka tak jak Bonnie. :loveu::loveu: Quote
tamiczek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='ß@$!@']czeeeść! :multi: to dam Wam 3 fotki jak tak chcecie :p Ciągła mi spodnie :evil_lol: Heh:evil_lol: A tu mi zabawkę niesie :evil_lol: Ja latam ! Quote
basia bonnie Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Cześc Kochane! :buzi: :multi: Dziękujemy za komplementy! :buzi: :wink: Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Hejka ciemną nocką !!! :multi::loveu: Serwus Bonnie Czarnulko !!! :loveu::multi: B@S!@ witaj śpiochu.;) Pozdrawiamy i miziamy. Quote
basia bonnie Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Czeeeeeeeść! haha, ja i śpioch :evil_lol::shake: Bonka sobie właśnie rozwala balooona :evil_lol:, ale z tym balonem to dluga historia i nie wiem czy ją chcecie... :oops: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 chcemy chcemy i fotorelacje też:eviltong: Cześc Basiu:p Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ß@$!@']Czeeeeeeeść! haha, ja i śpioch :evil_lol::shake: Bonka sobie właśnie rozwala balooona :evil_lol:, ale z tym balonem to dluga historia i nie wiem czy ją chcecie... :oops: Czeeeeeeeeeść !!! :multi::multi: Dawaj Basieńko...opowiadaj nam kochana...:loveu: :cool3: Quote
anka11 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hejcia ;) superowe fotaski :loveu: :loveu: podrowionka :) Quote
basia bonnie Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 No więc...:evil_lol: Jak wracałam w sobotę z Katowic z wystawy, to po drodze stali ludki i dawali balony z pley'a :evil_lol: to sobie wzięłam :evil_lol: i w domu oczywiście jadłam hel z balona i fajnym głosem mówiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No...i potem go nadmuchałam i dałam Bonciulkowej a ta sobie go przegryzła i goniła z nim po domu! :evil_lol: P.S. Hej Ania! :buzi: Quote
marzenna79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='ß@$!@']No więc...:evil_lol: Jak wracałam w sobotę z Katowic z wystawy, to po drodze stali ludki i dawali balony z pley'a :evil_lol: to sobie wzięłam :evil_lol: i w domu oczywiście jadłam hel z balona i fajnym głosem mówiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No...i potem go nadmuchałam i dałam Bonciulkowej a ta sobie go przegryzła i goniła z nim po domu! :evil_lol: P.S. Hej Ania! :buzi: Balony z pley'a ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Oj,Basieńko !!!:oops::oops::oops: Quote
basia bonnie Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 tak z playa :evil_lol: tych nowych komórek :evil_lol: Quote
Recommended Posts