Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Basieńko ! :multi::loveu: Witaj Bonnie śliczna sunio!:loveu::loveu: Jak tam dzisiaj z pogodą u pań ? I nie pytam tylko o pogodę za oknem ? :cool3: ;) Pozdrawiam cieplutko z zapłakanej deszczem Gdyni.:loveu:

Posted

[quote name='marzenna79']Witaj Basieńko ! :multi::loveu: Witaj Bonnie śliczna sunio!:loveu::loveu: Jak tam dzisiaj z pogodą u pań ? I nie pytam tylko o pogodę za oknem ? :cool3: ;) Pozdrawiam cieplutko z zapłakanej deszczem Gdyni.:loveu:

:-o Moja, Kochana Marzenka wpadła do nas! :multi: :buzi: a my nie dawno wróciłyśmy ze spacerku;) Pogoda... raz deszcz raz słońce..;)
A pogoda ducha ok :evil_lol:
Hehe.. ja tylko na chwileczke, bo zaraz jade :roll:

Posted

[quote name='ß@$!@']:-o Moja, Kochana Marzenka wpadła do nas! :multi: :buzi: a my nie dawno wróciłyśmy ze spacerku;) Pogoda... raz deszcz raz słońce..;)
A pogoda ducha ok :evil_lol:
Hehe.. ja tylko na chwileczke, bo zaraz jade :roll:
Kochana...:oops::oops::oops: Dziękuję.:loveu: Jesteś słodka tak jak Bonnie. :loveu::loveu:

Posted

[quote name='ß@$!@']czeeeść! :multi: to dam Wam 3 fotki jak tak chcecie :p

Ciągła mi spodnie :evil_lol:

Heh:evil_lol:

A tu mi zabawkę niesie :evil_lol:

Ja latam !

Posted

[quote name='ß@$!@']Czeeeeeeeść! haha, ja i śpioch :evil_lol::shake:
Bonka sobie właśnie rozwala balooona :evil_lol:, ale z tym balonem to dluga historia i nie wiem czy ją chcecie... :oops:
Czeeeeeeeeeść !!! :multi::multi:
Dawaj Basieńko...opowiadaj nam kochana...:loveu: :cool3:

Posted

No więc...:evil_lol:
Jak wracałam w sobotę z Katowic z wystawy, to po drodze stali ludki i dawali balony z pley'a :evil_lol: to sobie wzięłam :evil_lol: i w domu oczywiście jadłam hel z balona i fajnym głosem mówiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No...i potem go nadmuchałam i dałam Bonciulkowej a ta sobie go przegryzła i goniła z nim po domu! :evil_lol:

P.S. Hej Ania! :buzi:

Posted

[quote name='ß@$!@']No więc...:evil_lol:
Jak wracałam w sobotę z Katowic z wystawy, to po drodze stali ludki i dawali balony z pley'a :evil_lol: to sobie wzięłam :evil_lol: i w domu oczywiście jadłam hel z balona i fajnym głosem mówiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
No...i potem go nadmuchałam i dałam Bonciulkowej a ta sobie go przegryzła i goniła z nim po domu! :evil_lol:

P.S. Hej Ania! :buzi:
Balony z pley'a ??????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Oj,Basieńko !!!:oops::oops::oops: