basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 groźna Nulcia = groźna Bonnie :evil_lol: Quote
crave1985 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witaj ß@$!@ i Bonnie! super foteczki, bardzo fotogeniczne psisko ;) kochana czarnulka :Dog_run: napewno rozrywkowy z niej piesek jak z mojego focusika :mad: ps. zapraszamy do naszej galerii Galeria Focusa Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 CZEść :BUZI: byłam dziś na spacerku :multi: a potem na angielskim:evil_lol::evil_lol: heh... zastanawiam sie czy oglądac harrego...:evil_lol:?? Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja miałam, ale w sumie nie lubie Harrego....:roll: Dopiero teraz to zauważyłam :lol: świetne!!! :D fajnie wyglądasz na rysunkach :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 hehe, dzięki :buzi: ja też nie lubie Harrego :diabloti::diabloti: Quote
Bewarka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 nie ma za co :loveu: to ja wole sobię na DGM posiedzieć :) Quote
LeCoyotte Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ß@$!@ napisał(a):hehe, dzięki :buzi: ja też nie lubie Harrego :diabloti::diabloti: ja tez nie rozumiem jak mozna lubic pottera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Potter do dooopy jest :diabloti: antypotter:evil_lol: Quote
asiunia Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 ToB napisał(a):ja tez nie rozumiem jak mozna lubic pottera :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hej! Mozna:eviltong: Quote
LeCoyotte Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 asiunia napisał(a):Hej! Mozna:eviltong: dziwne zjawisko... :diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 hehe, Asiu, czy Ty jesteś fanką? :evil_lol: Quote
wiq Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 betty_labrador napisał(a):sliczna psina z Bonnie :) podobna do flata z lekka :) :loveu: :loveu: zgadzam się;) p.s. a ja oglądałam Pottera:eviltong: Quote
marzenna79 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Witajcie B@S!@ i Bonnie !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Pozdrowionka.:multi: Buziaczki.:buzi: [SIZE=5]Dziękuję jeszcze raz kochana dziewczyno !!!!!!! Quote
LeCoyotte Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 oo wika przylazla;) nie mow ze Pottera lubisz... :eviltong: [SIZE="4"]100 :multi: :multi: :multi: :ylsuper: Quote
basia bonnie Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Panie i Panowie, Chłopcy i Dziewczęta! Zgromadziliśmy się, bo dziś jest wielkie święto! Marzenna oraz ToB zapoczątkowali 100 stronę tej galerii:multi::buzi:A wiq zakończyła 99 stronę tej galerii! :buzi:! Dziękuje każdemu, który był w tej galerii choć 1 raz :buzi: i przyczynił się do powstania 100 strony tej galerii:evil_lol: No... więc.... nie zanudzam Was i zaczynamy impreze!! A na dziś przewidziane są: -impreza do białego rana -kac po imprezie:evil_lol: Więc częstujcie się, nie krępujcie! Poprostu czujcie się jak u siebie w galerii! Impreza w tej galerii jest również dla psów! [COLOR=Red]Świętujemy max. do ...5 strony :) Częstujcie się imprezujcie! Róbcie to, czego dusza zapragnie! Tu można wszystko! Na koniec... Zdrowie! Za 100 strone!:wink::ylsuper::beerchug::laola: Impreza Otwarta! Quote
marzenna79 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Hurra !!!!!!! :laola: 100 STRONKA !!! [SIZE=7]1OO STRONA :cunao::tort::BIG: [SIZE=3]Dzień dobry B@S!@ miła.:multi::loveu: Czyżbym ja się do tego przyczyniła ??????? :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Pozdrowionka dla Ciebie i Bonnie.:loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Każdy z Was się do tego przyczynił!:multi::evil_lol::buzi: :buzi: tańczymy :evil_lol: śpiewamy, pijemy, jemy :evil_lol::cool3: Quote
Bewarka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):Każdy z Was się do tego przyczynił!:multi::evil_lol::buzi: :buzi: tańczymy :evil_lol: śpiewamy, pijemy, jemy :evil_lol::cool3: a najważniejsze jest to przedostatnie :evil_lol: SETNA STRONA!!! :sweetCyb: Quote
tamiczek Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Nareszcie :smilecol: :smilecol: :laola: Z tej okazyji zycze wam jeszcze 100x100 stron :cool3: :Dog_run: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :drink1: :drink1: :knajpa: :knajpa: :beerchug: :beerchug: :laola: :drinka: :pepsi: :chlup: :drinking: :cunao: :popcorn: :sabber: Quote
basia bonnie Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 tamiczek, ale nam przyniosłaś pyszności!! :loveu: Quote
Recommended Posts