Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki....;)
Otóż... dziś w budzie 8 osób nie było, bo na zawodach byli... i.. było 4 chłopców w kl. i 9 dziewczyn:multi: No i chłopcy nie ćwiczyli na w-f... i ćwiczyło nas 9 dziewczyn :evil_lol: no i grałyśmy w halówke!!:multi:... no.. i nas było 5 w drużynie, ale wygrywałyśmy 5:0 i potem było nas 4 ;)no.. i przejdźmy do rzeczy... :roll:
Najpierw to się kopłam z koleżanką.. tzn. ona mnie kopła w stope.. i mnie bolałooo:placz::placz: i nie mogłam stawac na tą noge... no i potem już przestalo:multi:
To normalnie gramy se i ja musiałam wejśc na bramke... i 'koleżanka' się wkurzyła , bo nie mogła trafić do bramki tzn. nie mogla mi strzelić goola...i się wkurzyła (bo potem jeszcze był dla na karny i trafilyśmy:multi:) i... niby przypadkowo nie kopła w piłke tylko (niby przyoadkowo) mi w noge...:angryy::angryy::angryy: i teraz nie moge zginać palców...:angryy::angryy::angryy::placz::placz: normalnie...:angryy::angryy: ale się wkurzyłam... jutro jak na w-f bedziemy w coś grac to jej dokopie...:diabloti:wrrr... ale ona jest goopia... nie umie przegrywac...
P.S. I tak MY wygrałyśmy 8:7 :diabloti::multi:

Posted

Hej Basiu :buzi: jak tam słodka Bonnie?

He he my często gramy w unihokeja i to jest dopiero zabawa :p jak mi która za skóra zalezie to mogę ją "niechcący" walnąć kijkiem :evil_lol: tak niby przypadkiem...

Posted

hej Basia? A cóż to halówka? :)

My ostatnio często gramy w ręczną i już 2 razy trafiłam koleżanke piłką w twarz :lol: ale też raz dostałam od niej :mad:

Posted

My w halówkę nie gramy (a szkoda bo ja bardzo lubie) ale czasem do chłopaków się dołącze pograć. Tzn już tego nie robię, bo raz jak stałam na bramce to jakiś trol bagienny tak mocno kopnął że dostałam w brzuch. Nauczycielka mnie do domu odwiozła bo nie byłam w stanie na lekcjach siedzieć.

Posted

Marzenka18 napisał(a):
Hej Basiu :buzi: jak tam słodka Bonnie?

He he my często gramy w unihokeja i to jest dopiero zabawa :p jak mi która za skóra zalezie to mogę ją "niechcący" walnąć kijkiem :evil_lol: tak niby przypadkiem...

A my dzisiaj graliśmy :cool3: Kocham tę grę ;)

Cześć Basiu:*

Posted

jak ja kocham
U
nihoka :loveu:
nie mielismy 4 godziny WF w planie i właśnie j z kolezankami wybrałyśmy unihoka
i były nas 3 dziewczyny, jedyne osoby z 1 klasy, reszta chłopcy i to starsi... :P
ale fajnie sie grało :) :) :)