basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 aa. no już mam zdjęcie ;) tylko powiedz mi jaki napis i wybierz tło, tła zaraz pokaże :p Quote
tusia. Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 To zdj. z butami przypomina mi moja Zuze, wlazła do szafki i nie chciałą wyjsc :-) :D :D :D :D Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Heh, Matinka, nie tylko ja tak mam :multi::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 heh :D Fajnie, że mam minaturke Twojego psa, no nie?? :cool3::multi: Quote
Samturia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 no suuuper... sprawfdź czy ma wilczego pazura bo Łapa niet... Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Zaraz sprawdze i Ci powiem :eviltong: Quote
marzenna79 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj Basiu :multi: i piękna czarnulko Bonnie :loveu: !!! Czy jeszcze pamiętacie o nas ??? :cool3: Pozdrawiam.:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 jasne, że pamiętamy!! :multi: jak moglibyśmy zapomnieć?? :cool3: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Ciotki....;) Otóż... dziś w budzie 8 osób nie było, bo na zawodach byli... i.. było 4 chłopców w kl. i 9 dziewczyn:multi: No i chłopcy nie ćwiczyli na w-f... i ćwiczyło nas 9 dziewczyn :evil_lol: no i grałyśmy w halówke!!:multi:... no.. i nas było 5 w drużynie, ale wygrywałyśmy 5:0 i potem było nas 4 ;)no.. i przejdźmy do rzeczy... :roll: Najpierw to się kopłam z koleżanką.. tzn. ona mnie kopła w stope.. i mnie bolałooo:placz::placz: i nie mogłam stawac na tą noge... no i potem już przestalo:multi: To normalnie gramy se i ja musiałam wejśc na bramke... i 'koleżanka' się wkurzyła , bo nie mogła trafić do bramki tzn. nie mogla mi strzelić goola...i się wkurzyła (bo potem jeszcze był dla na karny i trafilyśmy:multi:) i... niby przypadkowo nie kopła w piłke tylko (niby przyoadkowo) mi w noge...:angryy::angryy::angryy: i teraz nie moge zginać palców...:angryy::angryy::angryy::placz::placz: normalnie...:angryy::angryy: ale się wkurzyłam... jutro jak na w-f bedziemy w coś grac to jej dokopie...:diabloti:wrrr... ale ona jest goopia... nie umie przegrywac... P.S. I tak MY wygrałyśmy 8:7 :diabloti::multi: Quote
Marzenuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hej Basiu :buzi: jak tam słodka Bonnie? He he my często gramy w unihokeja i to jest dopiero zabawa :p jak mi która za skóra zalezie to mogę ją "niechcący" walnąć kijkiem :evil_lol: tak niby przypadkiem... Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 a my tez czasem w unihoka :evil_lol: ale teraz juz rzadko ... :roll: heh:D nie raz już walnęłam kijem... ale nie tak mocno... :angryy: Quote
Marzenuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Basiu, zrobiłam Ci tickera zgodnie z datą urodzin z galerii :p Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 :multi::multi:Dzięki!! :buzi::buzi: Quote
Bewarka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 hej Basia? A cóż to halówka? :) My ostatnio często gramy w ręczną i już 2 razy trafiłam koleżanke piłką w twarz :lol: ale też raz dostałam od niej :mad: Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 halówka to takie cuś jak piłka nożna ;) Quote
Marzenuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 My w halówkę nie gramy (a szkoda bo ja bardzo lubie) ale czasem do chłopaków się dołącze pograć. Tzn już tego nie robię, bo raz jak stałam na bramce to jakiś trol bagienny tak mocno kopnął że dostałam w brzuch. Nauczycielka mnie do domu odwiozła bo nie byłam w stanie na lekcjach siedzieć. Quote
Xiara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Marzenka18 napisał(a):Hej Basiu :buzi: jak tam słodka Bonnie? He he my często gramy w unihokeja i to jest dopiero zabawa :p jak mi która za skóra zalezie to mogę ją "niechcący" walnąć kijkiem :evil_lol: tak niby przypadkiem... A my dzisiaj graliśmy :cool3: Kocham tę grę ;) Cześć Basiu:* Quote
Samturia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 jak ja kocham U nihoka :loveu: nie mielismy 4 godziny WF w planie i właśnie j z kolezankami wybrałyśmy unihoka i były nas 3 dziewczyny, jedyne osoby z 1 klasy, reszta chłopcy i to starsi... :P ale fajnie sie grało :) :) :) Quote
Marzenuś Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Zrobiłam jeszcze raz, teraz już jest dobra data :p Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 :razz::razz::multi::multi::loveu::loveu: dzięki jescze raz!! :buzi: __________________ Quote
Recommended Posts