Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Basiu ty niedojrze że szybko piszesz SMSy tak jak ja to jeszcze robisz wspaniałe przeróbki :loveu:. Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Ahhh :evil_lol: dziękuje :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 cześc cześć :evil_lol: ŚWIŃSKOUCHA!:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
marzenna79 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='ß@$!@']Prosze Marzenna :) Kochana Basiu ! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Przyjrzyj się dokładnie, jaki czeski błąd zakradł się ! ? ! ? ! ? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [SIZE=5]Ja jestem Marzenna79 !!!!!!!:shake: ;) Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Oj.. sorki :-(:-(:-(:oops::oops: Zaraz poprawie :roll: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ale świetne:multi: :loveu: :loveu: :loveu: podoba mi sie to stworzenie ze skrzydłami:D:evil_lol: nie wiem co to...Elf? Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):Oj.. sorki :-(:-(:-(:oops::oops: Zaraz poprawie :roll: nie dość że kradziej to jeszcze ślepy:D:evil_lol: :eviltong: hi hi o a ja Ci mojego Mickey nie dam:diabloti: Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 :eviltong: no wiesz... :mad::mad: Prosze, poprawka :roll: Quote
marzenna79 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='ß@$!@']:eviltong: no wiesz... :mad::mad: Prosze, poprawka :roll: Dziękuję ślicznie zaraz wkleję do swojej galerii.:multi: A może sama to zrobisz Basiu miła ??????? :loveu: Byłabym Ci bardzo wdzięczna ! Quote
marzenna79 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] ale świetne:multi: :loveu: :loveu: :loveu: podoba mi sie to stworzenie ze skrzydłami:D:evil_lol: nie wiem co to...Elf? Tak, to jest elf !!! :multi: Cieszę się, że Ci się spodobał elfik w moim bannerku.:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='marzenna79']Tak, to jest elf !!! :multi: Cieszę się, że Ci się spodobał elfik w moim bannerku.:loveu: uwielbiam elfy:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: i w ogule skrzydlate postacie:evil_lol: Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witamy Basiu. Wymiziaj Bonnie. Co tutaj tak mało ludu? Będą dzisiaj fotki? Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć Basiu wiedze ze szlaejesz z przeróbkami :) a po co Ci 4 banery?? nie mogłas się zdecydować ?? heheh :megagrin: Quote
marzenna79 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witaj Basieńko i Bonnie ! Miłego popołudnia życzę Wam śliczne dziewczynki!:loveu: Pozdrowionka i mizianka dla suni.:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Cześć ciotki :razz: Już jestem :eviltong::eviltong: Hehe :D Fotki dam jutro :roll: A banerki mam 4 bo ... hm... bo tak sobie wymyślilam i wszystkie mi się podobają! :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Czemu jutro a nie dzisiaj? No dobra jakos wytrzymamy. Wymiziaj Bonnie hihihi. Dzisiaj może u mnie fotki więc później wejdź :D Quote
Marzenuś Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Witamy wszystkich serdecznie :p głaskanko dla Bonnie :loveu: Quote
Recommended Posts