Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 basia bonnie napisał(a):to był koszmar :placz::-( No coś Ty! nie mamy żadnych zdjęć jak się gryzą! Przecież to było straszne, to było jak horror! ja płakałam i się modliłam, a Olek wołał do pieseczków ,żeby przestały:placz: Na dobry początek 10 zdjęć :diabloti: Biedna Ty :glaszcze: Nie zazdraszczam przeżycia :shake: To byłe zdjęcia 'przed' czy 'po'? Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Z przed i po bo żarły się co chwile:lol::lol::lol: Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 No fest skowytu troche ,ale bez krwi.Najgorzej było jak czarek złapał bonnie i zaczął ją szamotać.:shake: Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 olekg89 napisał(a):Z przed i po bo żarły się co chwile:lol::lol::lol: Uu...to niefart, ale tak mocno się żarły? Quote
basia bonnie Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 olekg89 napisał(a):No fest skowytu troche ,ale bez krwi.Najgorzej było jak czarek złapał bonnie i zaczął ją szamotać.:shake: :shake:masakra Zawału mało co nie dostałam, jak Warka chwyciła Kaję za szyje, przycisnęła do ziemi i nie chciała puścić :placz::shake: Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Omg...to cała czwórka się żarła... Ja dam Czarkowi moja Bonnie szarpać:mad: Poszczuje go moim prosiakiem i to nie byle prosiakiem tylko takim: http://images50.fotosik.pl/65/377153082334578f.jpg :evil_lol: Baby to baby...zawsze się kłócą:evil_lol: Tina ze swoja przyjaciółka tez potrafi się nieźle ściąć, raz nawet u mnie w domu i to ta mała zaczęła. Bynajmniej ambicje to ona ma wielki:eviltong: to chyba następne spotkanie bez psów?:cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Czemu bez psów?? Takie prosiaki to czarek zjada:cool3: Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 olekg89 napisał(a):Czemu bez psów?? Takie prosiaki to czarek zjada:cool3: Chcesz żeby Basia zawału dostała? Nie znasz mojego prosiaka...Tina czuje przed nim respekt:diabloti: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Talia napisał(a):Chcesz żeby Basia zawału dostała? Nie znasz mojego prosiaka...Tina czuje przed nim respekt:diabloti: Olek też się bał :placz: nawet dzwonił po mame, żeby przyjechała wcześniej :shake: Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 basia bonnie napisał(a):Olek też się bał :placz: nawet dzwonił po mame, żeby przyjechała wcześniej :shake: To jeszcze mu mało?? olekg89 napisał(a):Czemu bez psów?? Moja odpukać z żadnym psem tak się mocno nie ścięła. Kiedyś tylko Wilczarz się na nią rzucił:shake:...no i pominę to, że do asta startowała... Ważne, ze bez krwi się obeszło. Quote
olekg89 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Boż jakaś ty gupia.My sie napierdzielamy cały czas:lol: Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 olekg89 napisał(a):Boż jakaś ty gupia.My sie napierdzielamy cały czas:lol: Taka głupia jak Ty miły? W takim razie dziękuje...jesteś uroczy:loveu: Wiesz? Już nie wnikam w to 'MY się napierdzielamy' :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 to ja może wstawię dalsze fotki.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: udało się pogłaskać bez odgryzienia ręki:multi: Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='basia bonnie']udało się pogłaskać bez odgryzienia ręki:multi: To aż tak źle było?:evil_lol: http://i595.photobucket.com/albums/tt32/kochammame/pieseczki/psiaczki/DSC_0854.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Talia']To aż tak źle było?:evil_lol: http://i595.photobucket.com/albums/tt32/kochammame/pieseczki/psiaczki/DSC_0854.jpg :loveu::loveu::loveu: Nooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti: Quote
Talia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Gdzie Wy biliście? Jak ładnie...takie kamlotki, woda :loveu::loveu::loveu: Ja też chcę:multi: Quote
basia bonnie Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Talia napisał(a):Gdzie Wy biliście? Jak ładnie...takie kamlotki, woda :loveu::loveu::loveu: Ja też chcę:multi: U mnie we wsi :cool3: Porąbka :eviltong: koło Bielska-Białej ,beskidy, śląsk, polska..:evil_lol: kojarzysz?:evil_lol::evil_lol: Później wstawię jeszcze kilka fot i uciekam się pakować :loveu: Quote
Talia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 basia bonnie napisał(a):U mnie we wsi :cool3: Porąbka :eviltong: koło Bielska-Białej ,beskidy, śląsk, polska..:evil_lol: kojarzysz?:evil_lol::evil_lol: Później wstawię jeszcze kilka fot i uciekam się pakować :loveu: Samej wsi nie, ale orientacje na mapie jako taką mam :lol: A gdzie jedziesz?:cool3: Opuszczasz nas? Quote
Talia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 aaa...to wybaczamy:evil_lol: Tylko śpi to się z kimś, a samemu się odpoczywa :lol: I odpoczywać można w pociągu:eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na wystawę do Warszawy :loveu: na cały weekend :multi: pociąg o 6:55:placz: zaraz muszę iść spać:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Talia napisał(a):aaa...to wybaczamy:evil_lol: Tylko śpi to się z kimś, a samemu się odpoczywa :lol: I odpoczywać można w pociągu:eviltong: :loveu::loveu: a kto powiedział,że idę sama? :diabloti: nie, bo mnie okradną:placz: Quote
Talia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 basia bonnie napisał(a)::loveu::loveu: a kto powiedział,że idę sama? :diabloti: nie, bo mnie okradną:placz: Dobra nie wnikam... No, bo nie wiesz jak się odpoczywa w pociągu...:eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Talia napisał(a):Dobra nie wnikam... No, bo nie wiesz jak się odpoczywa w pociągu...:eviltong: Może to i lepiej :diabloti: To może mnie wtajemniczysz? :cool3: w sumie mam bilet na wagon bez przedziałów, tam jest bezpiecznie.. Quote
Talia Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja zawsze wszystkie torby mam miedzy nogami, na kolanach i nastawiam sobie budzik tak co 10min żeby nie zasnąć na dobre, bo wtedy już nic mnie nie obudzi:diabloti: Można tez usiąść z pingwinami:evil_lol: Quote
Recommended Posts