Unbelievable Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a): Tinka moja mi zrobiła:diabloti::loveu::loveu: teraz to twoja :diabloti::diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Tinka:) napisał(a):teraz to twoja :diabloti::diabloti: no przecież my się tak doskonale rozumiemy, obydwie takie miłe,grzeczniutkie,dobre i uczynne:loveu: dwa aniołki:loveu::loveu::loveu: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):ehe, ale z czego zaplace za sylwestra? :evil_lol::evil_lol: 20zł mam w dwie strony;) ale przecież jeszcze trzeba mieć kase na..no cole i sprita,a te ceny teraz tak w gore ida..:shake::evil_lol::evil_lol:a w dodatku... nie dostałam żadnego zaproszenia:diabloti: Tinka moja mi zrobiła:diabloti::loveu::loveu:Ceny to fajek w górę idą :shake: Bannerek super :loveu: Zdjęcia też :loveu: Na gygy inne mi pokazywałaś :shake: :eviltong: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):no przecież my się tak doskonale rozumiemy, obydwie takie miłe,grzeczniutkie,dobre i uczynne:loveu: dwa aniołki:loveu::loveu::loveu: dwa małe ideałki:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):ehe, ale z czego zaplace za sylwestra? :evil_lol::evil_lol: 20zł mam w dwie strony;) ale przecież jeszcze trzeba mieć kase na..no cole i sprita,a te ceny teraz tak w gore ida..:shake::evil_lol::evil_lol:a w dodatku... nie dostałam żadnego zaproszenia:diabloti: Tinka moja mi zrobiła:diabloti::loveu::loveu: no q*wa to Ty jeszcze zaproszenie potrzebujesz? :evil_lol: Oj... no ciocia Myszunia by Ci soczek kupiła ewnetualnie :eviltong: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Estera napisał(a):Ceny to fajek w górę idą :shake: Bannerek super :loveu: Zdjęcia też :loveu: Na gygy inne mi pokazywałaś :shake: :eviltong: rzuc palenie:eviltong: a kto powiedzial,ze to co Ci wysle na gg wstawie do galerii? :P Tinka:) napisał(a):dwa małe ideałki:loveu::loveu: takich dzieci to tylko naszym rodzicom pozazdroscic hahaha:diabloti: Mysia_ napisał(a):no q*wa to Ty jeszcze zaproszenie potrzebujesz? :evil_lol: Oj... no ciocia Myszunia by Ci soczek kupiła ewnetualnie :eviltong: nie przeklinaj w mojej grzecznej galerii! nie będę się tak wpraszać noo:diabloti: kubusia play?:multi: Quote
Mysia_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):nie przeklinaj w mojej grzecznej galerii! nie będę się tak wpraszać noo:diabloti: kubusia play?:multi: ja nie przeklinam :eviltong::saint1: Kubusia play, tylko będziesz musiała uważac, bo to ulubiony soczek Mikołaja i mógłby Ci go zwinąć :evil_lol::diabloti: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Nikt nie mówił, ale ja tak myslałam :evil_lol: Kubuś play jest pycha :loveu: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):takich dzieci to tylko naszym rodzicom pozazdroscic hahaha:diabloti: kubusia play?:multi: dokładnie :loveu::diabloti: fu:cool1: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 oj nie znam się na soczkach dla dzieci :evil_lol: a kubusia play piłam ze 2 razy jak w szkole juz nic innego nie było :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):oj nie znam się na soczkach dla dzieci :evil_lol: a kubusia play piłam ze 2 razy jak w szkole juz nic innego nie było :evil_lol: a powinnaś! ciesz się, że ja się znam:loveu::diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Tinka:) napisał(a):a powinnaś! ciesz się, że ja się znam:loveu::diabloti: Ty uzupełnisz moje braki wiedzy w napojach dla dzieci, a ja Twoje w napojach powyżej lat 18 i się wyrówna:loveu::loveu: Mysia_ napisał(a):ja nie przeklinam :eviltong::saint1: Kubusia play, tylko będziesz musiała uważac, bo to ulubiony soczek Mikołaja i mógłby Ci go zwinąć :evil_lol::diabloti: Mój Ty aniołku:diabloti: Możemy pić kubusia play gdzieś na mieście, może znów nas zaczepi pan i będzie chciał opowiedziec historie swojego zycia:evil_lol: Estera napisał(a):Nikt nie mówił, ale ja tak myslałam :evil_lol: Kubuś play jest pycha :loveu: a ,skoro myślałaś,to wszystko wiadome:P jest ble, bo Tinka tak mówi!:diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):Ty uzupełnisz moje braki wiedzy w napojach dla dzieci, a ja Twoje w napojach powyżej lat 18 i się wyrówna:loveu::loveu: a ,skoro myślałaś,to wszystko wiadome:P jest ble, bo Tinka tak mówi!:diabloti: ale ja nie mam braków :diabloti: :loveu: Quote
Mysia_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):Mój Ty aniołku:diabloti: Możemy pić kubusia play gdzieś na mieście, może znów nas zaczepi pan i będzie chciał opowiedziec historie swojego zycia:evil_lol: znając moje szcęscie to bardziej niż pewne, że przyczepi się jakiś menel :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 :evil_lol::evil_lol: pojde dzis na spacer, to porobie zdjęcia:diabloti:bo aparat przyslali juz spowrotem :P jak dawno tu nie było jakiś normalnych zdjęć i ludzi :crazyeye::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 będą,będą na 100% :cool3: chyba,że mnie rozjedzie czołg :P Quote
betty_labrador Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 same gadanie i gadanie :P a gdzie konkrety? :diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Basieńko nie wiem czy Ci wierzyć, że fotki będą :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Betty, właśnie ustalamy konkrety!! :evil_lol: Mysza, odpowiedź wyyyyzej :angryy: Quote
basia bonnie Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Zobaczysz,Małgorzato,że będą! Będziesz mnie jeszcze przepraszać za to,że we mnie nie wierzyłaś!:diabloti::placz: Quote
Mysia_ Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 nie widziałam na Porąbce ani jednego czołgu, wiec raczej Ci to nie grozi :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 basia bonnie napisał(a):Zobaczysz,Małgorzato,że będą! Będziesz mnie jeszcze przepraszać za to,że we mnie nie wierzyłaś!:diabloti::placz: ojjjjj coś posty skaczą :shake: Quote
basia bonnie Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Mysia_ napisał(a):ojjjjj coś posty skaczą :shake: jasne,jasne,skakaniem postow sie będziesz wymigiwać :diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 aaa, zapomniałabym :evil_lol: fotki mam!!! Quote
Recommended Posts