Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Domka_Czika napisał(a):
Ale .... Upublicznia zachowanie mojego psa ( Cziki oczywiście) :diabloti:

nie wychodzisz z Cziką na spacery? :eviltong: bo moja tak robi jak czeka na spacer i jest niewybiegana :cool3:
Estera napisał(a):
:multi: super,gratuluję :multi: Ciekawe ile pochodzisz :diabloti:
Filmiku nie widziałam, bo mi się nie otwiera :shake:

w piątek ide na pewno, bo mikołajki są:evil_lol:
a to pech:diabloti:
Tinka:) napisał(a):
chomika to on prędzej zje niż nim będzie...
nawet parę razy próbował :diabloti:

ależ proszę :loveu: ale teraz ty marsz do nas:cool1::diabloti:

moja zawsze myszy chce jeść :evil_lol:

już biegnę:loveu::loveu:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tinka:) napisał(a):
grami zawsze jak siostra chomika wypuści otwiera sobie drzwi do jej w pokoju, wbiega i łapie go... zawsze go wypluwa, nie podoba mu się sierść, bo robi minki jakby miał włosa na języku i próbuje to zdjąć :evil_lol:

:loveu:

hahah, no przecież by mu sierść utknęła w gardle :evil_lol: boniś to zawsze po piwnicy lata jak głupia za myszami i krzywi morde, bo złapać nie może :evil_lol:albo czasem zdarzy się,że w nocy po pokoju jakaś mi przebiegnie:crazyeye: to boni w momencie leci za nią i budzi wszystkich drąc morde:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
hahah, no przecież by mu sierść utknęła w gardle :evil_lol: boniś to zawsze po piwnicy lata jak głupia za myszami i krzywi morde, bo złapać nie może :evil_lol:albo czasem zdarzy się,że w nocy po pokoju jakaś mi przebiegnie:crazyeye: to boni w momencie leci za nią i budzi wszystkich drąc morde:evil_lol:

grami nie krzyczy- po prostu łapie : P gryzie i połyka, bueh... :cool1:

Posted

Basia, wiesz co, moja Nika też tak biega, ale tylko po kąpaniu [i to krótko], potem się uspokaja i zaczyna tarzać na dywanie, i to nawet jeśli przed wejściem pod prysznic wyszłyśmy na długi spacer, więc w moim przypadku nie jest to przez nadmiar energii...;)

Posted

Witam moje drogie :loveu:

Mysia, zasnęłam dziś o 1 :P wróciłam ze szkoły, oczywiście nie byłam na wszystkich lekcjach :diabloti:

Dzis barbórka :cool3: to pijemy czy idziemy do kosciola? :evil_lol:

chyba zgram wreszcie foty z tej okazji :evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Witam moje drogie :loveu:

Mysia, zasnęłam dziś o 1 :P wróciłam ze szkoły, oczywiście nie byłam na wszystkich lekcjach :diabloti:

Pijemy w kościele :diabloti:
Wszystkiego najlepszego :loveu:
Czekam na zdjęcia, pitu pitu sratata fochnęłam się właśnie na Twego brata :shake:

Posted

[quote name='basia bonnie']

też pytanie... :cool1::cool1::cool1: pijemy i zgrywamy zdjęcia :diabloti:
sok

Posted

też się fochnęłam na brata :shake: aparat się zepsuł, odesłał go na gwarancję i nie zgrał zdjęć :mdleje: ale dziś już wysłali,więc mam nadzieję,że jutro dojdzie, więc jutro fotki na pewno :) chyba ze wygrzebie jeszcze dziś jakąś staroć, ale nie wiem czy chcecie? ;P

[quote name='Tinka:)']

też pytanie... :cool1::cool1::cool1: pijemy i zgrywamy zdjęcia :diabloti:
sok

pewnie że sok! ja zawsze sok pije:multi:
z prądem

Posted

dziękujemy za miłe słowa :loveu:

Myszko, do ..cholery nie mogę wydawać 500zł miesięcznie na wyjazdy :evil_lol: ale matka coś wspominała ,że chce odwiedzić znajomą w chorzowie, więc wiesz, ona do chorzowa, ja do zabrza i jest impreza :evil_lol:

P.S. Patrzcie jaki mam zajebisty banerek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
jak nie możesz, jak możesz :evil_lol: Do Zabrza nie daleko i bilet tani :eviltong: a Ty to jeszcze ulgowy masz :cool3:

banerek zajebisty :loveu:

ehe, ale z czego zaplace za sylwestra? :evil_lol::evil_lol: 20zł mam w dwie strony;) ale przecież jeszcze trzeba mieć kase na..no cole i sprita,a te ceny teraz tak w gore ida..:shake::evil_lol::evil_lol:a w dodatku... nie dostałam żadnego zaproszenia:diabloti:

Tinka moja mi zrobiła:diabloti::loveu::loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):
dziękujemy za miłe słowa :loveu:

Myszko, do ..cholery nie mogę wydawać 500zł miesięcznie na wyjazdy :evil_lol: ale matka coś wspominała ,że chce odwiedzić znajomą w chorzowie, więc wiesz, ona do chorzowa, ja do zabrza i jest impreza :evil_lol:

P.S. Patrzcie jaki mam zajebisty banerek :loveu::loveu::loveu:

jak nie możesz, jak możesz :evil_lol: Do Zabrza nie daleko i bilet tani :eviltong: a Ty to jeszcze ulgowy masz :cool3:

banerek zajebisty :loveu: