basia bonnie Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Domka_Czika napisał(a):Ale .... Upublicznia zachowanie mojego psa ( Cziki oczywiście) :diabloti: nie wychodzisz z Cziką na spacery? :eviltong: bo moja tak robi jak czeka na spacer i jest niewybiegana :cool3: Estera napisał(a)::multi: super,gratuluję :multi: Ciekawe ile pochodzisz :diabloti: Filmiku nie widziałam, bo mi się nie otwiera :shake: w piątek ide na pewno, bo mikołajki są:evil_lol: a to pech:diabloti: Tinka:) napisał(a):chomika to on prędzej zje niż nim będzie... nawet parę razy próbował :diabloti: ależ proszę :loveu: ale teraz ty marsz do nas:cool1::diabloti: moja zawsze myszy chce jeść :evil_lol: już biegnę:loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 chyba nie muszę pisać jak uwielbiam skaczące posty :loveu: odpowiedź na poprzedniej stronie:cool1: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Tinka:) napisał(a):grami zawsze jak siostra chomika wypuści otwiera sobie drzwi do jej w pokoju, wbiega i łapie go... zawsze go wypluwa, nie podoba mu się sierść, bo robi minki jakby miał włosa na języku i próbuje to zdjąć :evil_lol: :loveu: hahah, no przecież by mu sierść utknęła w gardle :evil_lol: boniś to zawsze po piwnicy lata jak głupia za myszami i krzywi morde, bo złapać nie może :evil_lol:albo czasem zdarzy się,że w nocy po pokoju jakaś mi przebiegnie:crazyeye: to boni w momencie leci za nią i budzi wszystkich drąc morde:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a):hahah, no przecież by mu sierść utknęła w gardle :evil_lol: boniś to zawsze po piwnicy lata jak głupia za myszami i krzywi morde, bo złapać nie może :evil_lol:albo czasem zdarzy się,że w nocy po pokoju jakaś mi przebiegnie:crazyeye: to boni w momencie leci za nią i budzi wszystkich drąc morde:evil_lol: grami nie krzyczy- po prostu łapie : P gryzie i połyka, bueh... :cool1: Quote
Mysia_ Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 jakie tematy :evil_lol: o Myszkach :cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Bardzo mi przykro z powocu kici... :-( Dla Perełki Quote
Bewarka Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Basia, wiesz co, moja Nika też tak biega, ale tylko po kąpaniu [i to krótko], potem się uspokaja i zaczyna tarzać na dywanie, i to nawet jeśli przed wejściem pod prysznic wyszłyśmy na długi spacer, więc w moim przypadku nie jest to przez nadmiar energii...;) Quote
Unbelievable Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Gram tak lata jak go z klatki wypuszczę... z resztą kiedyś filmik pokazywałam ;) ściąga wszytskie dywany jakie są w domu :mdleje: Cześć chomiki :loveu: Quote
Mysia_ Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 chyba Basiula już śpi :shake: kolorowych :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Witam moje drogie :loveu: Mysia, zasnęłam dziś o 1 :P wróciłam ze szkoły, oczywiście nie byłam na wszystkich lekcjach :diabloti: Dzis barbórka :cool3: to pijemy czy idziemy do kosciola? :evil_lol: chyba zgram wreszcie foty z tej okazji :evil_lol: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='basia bonnie']Witam moje drogie :loveu: Mysia, zasnęłam dziś o 1 :P wróciłam ze szkoły, oczywiście nie byłam na wszystkich lekcjach :diabloti: Dzis barbórka :cool3: to pijemy czy idziemy do kosciola? :evil_lol: chyba zgram wreszcie foty z tej okazji :evil_lol: Pijemy w kościele :diabloti: Wszystkiego najlepszego :loveu: Czekam na zdjęcia, pitu pitu sratata fochnęłam się właśnie na Twego brata :shake: Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='basia bonnie'] Dzis barbórka :cool3: to pijemy czy idziemy do kosciola? :evil_lol: chyba zgram wreszcie foty z tej okazji :evil_lol: też pytanie... :cool1::cool1::cool1: pijemy i zgrywamy zdjęcia :diabloti: sok Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 też się fochnęłam na brata :shake: aparat się zepsuł, odesłał go na gwarancję i nie zgrał zdjęć :mdleje: ale dziś już wysłali,więc mam nadzieję,że jutro dojdzie, więc jutro fotki na pewno :) chyba ze wygrzebie jeszcze dziś jakąś staroć, ale nie wiem czy chcecie? ;P [quote name='Tinka:)'] też pytanie... :cool1::cool1::cool1: pijemy i zgrywamy zdjęcia :diabloti: sok pewnie że sok! ja zawsze sok pije:multi: z prądem Quote
Unbelievable Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='basia bonnie']chcecie? ;P pewnie że sok! ja zawsze sok pije:multi: z prądem chcemy:diabloti: i ze sprajtem:loveu: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A ja nie chcę. Ciekawość moja została zaspokojona na gg :evil_lol: Nawet Basie z Anią Guzik widziałam :cool3: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Tinka:)']chcemy:diabloti: i ze sprajtem:loveu: nie wazne z czym, byleby prad!! :evil_lol: prosz :P sorry za jakość,ale sami chcieliście:evil_lol: :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 No nareszcie foty :D Śliczniutkie :loveu: http://i38.tinypic.com/2wlzznt.jpg Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 http://i38.tinypic.com/10dbj4o.jpg To najładniejsze:loveu: Quote
Talia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Paulina_mickey']http://i38.tinypic.com/10dbj4o.jpg To najładniejsze:loveu: Zdecydowanie:eviltong: Taka bliska bliskość:loveu: Quote
Mysia_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Basieńko pijemy!!! Miałaś przyjechać do mnie 6 grudnia i co? Wymigałaś się, a tak to byśmy poszalały :diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 dziękujemy za miłe słowa :loveu: Myszko, do ..cholery nie mogę wydawać 500zł miesięcznie na wyjazdy :evil_lol: ale matka coś wspominała ,że chce odwiedzić znajomą w chorzowie, więc wiesz, ona do chorzowa, ja do zabrza i jest impreza :evil_lol: P.S. Patrzcie jaki mam zajebisty banerek :loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Mysia_ napisał(a):jak nie możesz, jak możesz :evil_lol: Do Zabrza nie daleko i bilet tani :eviltong: a Ty to jeszcze ulgowy masz :cool3: banerek zajebisty :loveu: ehe, ale z czego zaplace za sylwestra? :evil_lol::evil_lol: 20zł mam w dwie strony;) ale przecież jeszcze trzeba mieć kase na..no cole i sprita,a te ceny teraz tak w gore ida..:shake::evil_lol::evil_lol:a w dodatku... nie dostałam żadnego zaproszenia:diabloti: Tinka moja mi zrobiła:diabloti::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 basia bonnie napisał(a):dziękujemy za miłe słowa :loveu: Myszko, do ..cholery nie mogę wydawać 500zł miesięcznie na wyjazdy :evil_lol: ale matka coś wspominała ,że chce odwiedzić znajomą w chorzowie, więc wiesz, ona do chorzowa, ja do zabrza i jest impreza :evil_lol: P.S. Patrzcie jaki mam zajebisty banerek :loveu::loveu::loveu: jak nie możesz, jak możesz :evil_lol: Do Zabrza nie daleko i bilet tani :eviltong: a Ty to jeszcze ulgowy masz :cool3: banerek zajebisty :loveu: Quote
Recommended Posts