Mysia_ Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 basia bonnie napisał(a):Esterka się pluje :evil_lol: Myszunia masz rację,ja też idę posłuchać radia maryja, to jedyne radio gdzie nie puszczają feel'a :evil_lol: ja pier***e, Piotrusia Kupichy nie lubisz czy co :shake: On śpieewa Anioła Głos - prawie religijna pieśń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak apropo przecież sama się przekonałas, że to ulubiony zespół Mikołaja :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Feel debeel :evil_lol: Mysia_ napisał(a):ja pier***e, Piotrusia Kupichy nie lubisz czy co :shake: On śpieewa Anioła Głos - prawie religijna pieśń :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak apropo przecież sama się przekonałas, że to ulubiony zespół Mikołaja :diabloti: Ty nie pier***... bo na dziecko Ci jeszcze czas! :evil_lol::evil_lol: ble,ble,ble:shake: Mikołaj to jeszcze młody i głupi, dorośnie to się chłopak przekona,że coma to jest to! hahahaha:evil_lol: Quote
Estera Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Przestańcie przeklinać! :placz: Co to za zwyczaje? Aby tak dziewczynki? :mad: :shake: basia bonnie napisał(a): ble,ble,ble:shake: Mikołaj to jeszcze młody i głupi, dorośnie to się chłopak przekona,że coma to jest to! hahahaha:evil_lol:odezwała się ta stara :shake: Dzień dobry, pora wstać :razz: Quote
Mysia_ Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 a dzieńdobry :cool3: My nie przeklinamy, skąd taki pomysł :shake: Takie aniołki jak my brzydzą sie takim słownictwem! :shake: czasem się tylko coś wymcknie :eviltong::diabloti: Quote
betty_labrador Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 no to jak do kazdego to do was tez weszlam bzydalki :loveu: :cool3: Quote
Estera Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Mysia_ napisał(a):a dzieńdobry :cool3: My nie przeklinamy, skąd taki pomysł :shake: Takie aniołki jak my brzydzą sie takim słownictwem! :shake: czasem się tylko coś wymcknie :eviltong::diabloti:przepraszam, musiałam Was pomylić :diabloti: Zapomniałam, że Wy jesteście grzeczne, kochane, nie pijecie, nie przeklinacie i do kościółka chodzicie :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Estera napisał(a):przepraszam, musiałam Was pomylić :diabloti: Zapomniałam, że Wy jesteście grzeczne, kochane, nie pijecie, nie przeklinacie i do kościółka chodzicie :loveu: oczywiście! Co złego to nie my :shake: Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Ameeeeeeeeen :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 basia bonnie napisał(a):Ameeeeeeeeen :loveu: :loveu: :loveu: o Basia już ze mszy wieczornej wróciła :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 pan moim pasteeeeerzem, nie brak mi niczeeeeeeego :loveu: super było, siedziałam z takimi paniami w beretach w ostatnim rzędzie na chórze :loveu: Quote
Okamia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 basia bonnie napisał(a):pan moim pasteeeeerzem, nie brak mi niczeeeeeeego :loveu: super było, siedziałam z takimi paniami w beretach w ostatnim rzędzie na chórze :loveu: Z kim ja się zadaje :sg168::chaos::mdleje::mdleje::mdleje::Help_2::Help_2::Help_2: Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Mysia_ napisał(a):Wiesz mnie w szkole salezjańskiej uczyli "Pan jest pasterzem moim, niczego mi nie braknie" :lol: ale może są różne :diabloti: oj cichooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okamia:crazyeye: Ty tu?:crazyeye: <slimaczek>:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 basia bonnie napisał(a):pan moim pasteeeeerzem, nie brak mi niczeeeeeeego :loveu: Wiesz mnie w szkole salezjańskiej uczyli "Pan jest pasterzem moim, niczego mi nie braknie" :lol: ale może są różne :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 a posty sobie skaczą :angryy: Quote
Okamia Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 basia bonnie napisał(a):oj cichooooo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Okamia:crazyeye: Ty tu?:crazyeye: <slimaczek>:loveu::loveu::loveu::loveu: Wpadłam na chwilę i już idę spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: <ślimaczek>:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 taka młoda godzina jeszcze! jakie spać!!!! <slimaczek> :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 basia bonnie napisał(a):taka młoda godzina jeszcze! jakie spać!!!! <slimaczek> :loveu: Barbara Ty już dawno powinnaś spać :mad: paciorek i do wyrka :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 jeszcze słucham audycji na radiu maryja :D Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 ooo, Asia :loveu: wiesz,że Cię kochamy? :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 hop siup tralalala, skoczył sobie post :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 basia bonnie napisał(a):ooo, Asia :loveu: wiesz,że Cię kochamy? :loveu::loveu::loveu::loveu: Wiem właśnie. :loveu: :loveu: :loveu: Z wzajemnością zresztą. :eviltong: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mysia_ napisał(a):oczywiście! Co złego to nie my :shake::roflt: basia bonnie napisał(a):Ameeeeeeeeen :loveu: :loveu: :loveu:Mysia_ napisał(a):o Basia już ze mszy wieczornej wróciła :diabloti: Tak późno? :-o Toż to nocna msza , nie wieczorna :cool3: basia bonnie napisał(a):pan moim pasteeeeerzem, nie brak mi niczeeeeeeego :loveu: super było, siedziałam z takimi paniami w beretach w ostatnim rzędzie na chórze :loveu:Umówiłyście si na następne spotkanie? :loveu: a piały tak fajnie jak zarzynane kwoki? :loveu: Mysia_ napisał(a):Wiesz mnie w szkole salezjańskiej uczyli "Pan jest pasterzem moim, niczego mi nie braknie" :lol: ale może są różne :diabloti:mnie też tak w szkole i w kościele jak jeszcze :diabloti: chodziłam uczyli :cool3: Basia coś oszukuje :mad: Okamia napisał(a):Z kim ja się zadaje :sg168::chaos::mdleje::mdleje::mdleje::Help_2::Help_2::Help_2:z Barabarą- córcią mą :loveu: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 basia bonnie napisał(a):oj cichooooo:evil_lol: Okamia:crazyeye: Ty tu?:crazyeye: <slimaczek>:loveu:O co chodzi z tym ślimaczkiem? :roll: basia bonnie napisał(a):a posty sobie skaczą :angryy:Mysia_ napisał(a):a no skaczą :mad: hopsasa, hopsasa :loveu:Okamia napisał(a):Wpadłam na chwilę i już idę spać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: <ślimaczek>:loveu:Jedyna mądra :loveu: Mysia_ napisał(a):Barbara Ty już dawno powinnaś spać :mad: paciorek i do wyrka :diabloti: Basia, bo szlaban na komputer dostaniesz :diabloti: basia bonnie napisał(a):jeszcze słucham audycji na radiu maryja :D:roflt: Nie miałaś koszmarów? :diabloti: Asia & Ginger napisał(a):Z kim ja się zadaję... :-o basia bonnie napisał(a):ooo, Asia :loveu: wiesz,że Cię kochamy? :loveu: Z .... sama nie wiem jak je nazwać :shake: Asia & Ginger napisał(a):Wiem właśnie. :loveu: Z wzajemnością zresztą. :eviltong: Ja teś wszystkich kocham :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts