Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Estera napisał(a):Może leży gdzieś pod płotem :multi: albo w rowie? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 albo w łóżku z 38stopniami gorączki :placz: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 basia bonnie napisał(a):albo w łóżku z 38stopniami gorączki :placz: no tak, jak po każdej imprezie :evil_lol: Quote
Estera Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 basia bonnie napisał(a):albo w łóżku z 38stopniami gorączki :placz:Gdybyś nie szlajała się po płotach i innych rowach to gorączki byś nie miała :diabloti: Te ile masz już godzin nieobecnych, hmmmm? :mad: Quote
basia bonnie Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Estera']Gdybyś nie szlajała się po płotach i innych rowach to gorączki byś nie miała :diabloti: Te ile masz już godzin nieobecnych, hmmmm? :mad: Hura hura matura:multi: yyyyyyyyyyyy ja jestem bardzo chorowite dziecko!!! :evil_lol: [quote name='Mysia_']no tak, jak po każdej imprezie :evil_lol: oj wypraszam sobie, juz mnie zbierało jak jechałam po Ciebie na dworzec!! :eviltong: macie mój nowy rysunek ha ha ha:diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 basia bonnie napisał(a):oj wypraszam sobie, juz mnie zbierało jak jechałam po Ciebie na dworzec!! :eviltong: jasne, jasne :eviltong: basia bonnie napisał(a):macie mój nowy rysunek ha ha ha:diabloti: Basieńko, jaka Ty zdolna jesteś :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Marta_Ares']piekny konik:loveu: dzięki:) [quote name='Mysia_']jasne, jasne :eviltong: Basieńko, jaka Ty zdolna jesteś :loveu: tak!! i nie mów,że nie, bo było słychać po moim zachrypniętym głosie:loveu: przecież wszyscy wiemy,że mam duszę artystki!!!! :loveu::loveu: a macie :diabloti: niedokończone jeszcze:razz: jak będziecie grzeczni to moooże Wam jeszcze pokażę coś..:diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 basia bonnie napisał(a):dzięki:) tak!! i nie mów,że nie, bo było słychać po moim zachrypniętym głosie:loveu: przecież wszyscy wiemy,że mam duszę artystki!!!! :loveu::loveu: zachrypnięty? :roll: Chyba przepity!!! :shake::diabloti: a no tak, artystka to z Ciebie jest :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 [quote name='Mysia_']zachrypnięty? :roll: Chyba przepity!!! :shake::diabloti: a no tak, artystka to z Ciebie jest :loveu: PRZED imprezą, nie po!:shake: oh ah kocham śpiewać tańczyć i chodzić do teatru:diabloti: no i modlić się ha ha ha :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 basia bonnie napisał(a):PRZED imprezą, nie po!:shake: ja tam nie wiem na ilu Ty byłaś imprezach przed tą :lol: Quote
Estera Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Basieńko piękne rysunki :loveu: Ja nie wiedziałam, że z Ciebie TAKA artystka :cool3: :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Estera napisał(a):Basieńko piękne rysunki :loveu: Ja nie wiedziałam, że z Ciebie TAKA artystka :cool3: :loveu: jak mogłas nie wiedzieć :shake: Przecież Baśka z tego to powodu ma poślubić artystę :diabloti: sama wiesz kogo :diabloti: Quote
Estera Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Mysia_ napisał(a):jak mogłas nie wiedzieć :shake: Przecież Baśka z tego to powodu ma poślubić artystę :diabloti: sama wiesz kogo :diabloti:Ja chyba jeszcze dużo o niej nie wiem :shake: I chyba powinnam zacząć się bać :niewiem: Jakiego artystę? :shock: Quote
Mysia_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Estera napisał(a):Ja chyba jeszcze dużo o niej nie wiem :shake: I chyba powinnam zacząć się bać :niewiem: Jakiego artystę? :shock: nie domyślasz się? :lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Cześc Basiu:loveu: Ale z Ciebie zdolniacha! Świetne rysunki:loveu: Przynajmniej bardzo twórczo wykorzystujesz czas podczas chorowania:cool3: Ehhh ja to się już w ogóle nie domyślam... jaki artysta?:lol: Quote
Estera Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mysia_ napisał(a):nie domyślasz się? :lol::evil_lol:mam 2 kandydatów, obaj mają tak samo na imię :cool1: Nie mam pojęcia :eviltong: Quote
jbk Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Przepraszam za prywatę, ale zostałam poproszona o pomoc - http://www.dogomania.pl/forum/f711/moje-samoyedki-113074/index206.html#post11241884 Quote
Mysia_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Estera napisał(a):mam 2 kandydatów, obaj mają tak samo na imię :cool1: Nie mam pojęcia :eviltong: hmm.... Jak mają tak samo na imię to napewno to :lol::evil_lol: bo tego imienia wszędzie pełno :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Estera napisał(a):Chodzi o to imię co Barbarę prześladuje? :diabloti: no baaaa :lol: Wydawało mi się, że to z Tobą postanowiłam, że Barbarę za mąż za tego artystę wydamy? :lol: Jak nie z Tobą to z kim? :evil_lol: Quote
Estera Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Mysia_ napisał(a):hmm.... Jak mają tak samo na imię to napewno to :lol::evil_lol: bo tego imienia wszędzie pełno :diabloti:Chodzi o to imię co Barbarę prześladuje? :diabloti: Quote
agaciaaa Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Cześć :multi: http://i35.tinypic.com/oh1vdt.jpg mi się łysa bardziej podoba :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Dobcia, może to lepiej że nei wiesz... :evil_lol: Mysia z Ernestą mają jakieś urojenia:) Agacia mi też ;) dlatego ją musze obciąć do końca :evil_lol: Esti i Mysia... nasuwa mi się tylko jedno słowo na s.... ale go nie napisze, bo mnie Esterka zbananuje :diabloti: Quote
Estera Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 basia bonnie napisał(a):Dobcia, może to lepiej że nei wiesz... :evil_lol: Mysia z Ernestą mają jakieś urojenia:) Agacia mi też ;) dlatego ją musze obciąć do końca :evil_lol: Esti i Mysia... nasuwa mi się tylko jedno słowo na s.... ale go nie napisze, bo mnie Esterka zbananuje :diabloti:Wcale nie mamy urojeń :loveu: Pewnie, że zbananuje :diabloti: Quote
Recommended Posts