Asia & Ginger Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='basia bonnie']No właśnie jej teraz porteczki ściachałam :) lepiej wygląda:loveu::loveu:[/quote] To ja poproszę fotki Bonnie bez portek. :cool3: :loveu: [quote name='Estera']po tym jak to napisałaś, widać, że impreza udana :diabloti:[/quote] To samo miałam napisać. :diabloti: :diabloti: :diabloti: [URL]http://i34.tinypic.com/289l8ua.jpg[/URL] Znowu obroża jak dla amstafa. :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Hejos dogo(alko)maniaczka:diabloti: Jaka fajna obróżka, gdzie ty takie fajne kupujesz?:razz: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Mysia_']jakie padła? :eviltong: spać poszła :evil_lol: Impreza była suuuuper :loveu:[/quote] nieprecyzyjnie sie wyrazilam:evil_lol: [quote name='Estera']po tym jak to napisałaś, widać, że impreza udana :diabloti:[/quote] a jak:multi: [quote name='Paulina_mickey']No ładnie tu jakieś imprezki się odbywają.:evil_lol: A ja poproszę o zdjęcia.:diabloti::loveu:[/quote] Ooo kogo ja widzę:crazyeye: yyyaaaeee:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']To ja poproszę fotki Bonnie bez portek. :cool3: :loveu: To samo miałam napisać. :diabloti: :diabloti: :diabloti: [URL]http://i34.tinypic.com/289l8ua.jpg[/URL] Znowu obroża jak dla amstafa. :evil_lol:[/quote] Ok, tylko,że portek ma wycięty tylko jeden:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a drugiego poł hahahaha:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eeee, ona ma tylko 1,5cm szerokosci:) [quote name='Izabela124.']Hejos dogo(alko)maniaczka:diabloti: Jaka fajna obróżka, gdzie ty takie fajne kupujesz?:razz:[/quote] Cześć właścicielko agresywnego Bob(i)ka:evil_lol::evil_lol: sama zrobiłam;) Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='basia bonnie'] Cześć właścicielko agresywnego Bob(i)ka:evil_lol::evil_lol: sama zrobiłam;)[/quote]:grin::grin::grin: haha rozsmieszyłas mnie tym bobkiem On wcale nie jest agresywny:eviltong: Serio? Z czego?:razz: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Izabela124.']:grin::grin::grin: haha rozsmieszyłas mnie tym bobkiem On wcale nie jest agresywny:eviltong: Serio? Z czego?:razz:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieeee, on nie jest agresywny, ale ugryzl tego gościa na plaży:evil_lol::evil_lol: z paska:evil_lol::cool3: zaraz dam fotki portek dla Asi:loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [IMG]http://i35.tinypic.com/o7ra4m.jpg[/IMG] sorry, moze jutro będą lepsze fotki:shake: tu jest lewa portka obcięta :) to to to ogon:evil_lol: i kłaki wystają z tej drugiej:evil_lol: [IMG]http://i33.tinypic.com/2ro1f1g.jpg[/IMG] nietoperek:evil_lol: [IMG]http://i33.tinypic.com/29zct1u.jpg[/IMG] Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='basia bonnie']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nieeee, on nie jest agresywny, ale ugryzl tego gościa na plaży:evil_lol::evil_lol: z paska:evil_lol::cool3: zaraz dam fotki portek dla Asi:loveu::loveu::loveu:[/quote]W obronie ugryzł:eviltong: Ale zdolniacha z ciebie Quote
basia bonnie Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Izabela124.']W obronie ugryzł:eviltong: Ale zdolniacha z ciebie[/quote] taaa:evil_lol: jak znajde jeszcze drugi kawałek tego paska to mogę Ci zrobić:cool3: [quote name='Izabela124.'][URL]http://i35.tinypic.com/o7ra4m.jpg[/URL] czemu Bonnie nie ma głowy?:roll::shake::evil_lol:[/quote] głodna byłam:oops: Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [url]http://i35.tinypic.com/o7ra4m.jpg[/url] czemu Bonnie nie ma głowy?:roll::shake::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='basia bonnie']taaa:evil_lol: jak znajde jeszcze drugi kawałek tego paska to mogę Ci zrobić:cool3: głodna byłam:oops:[/quote]Tak:diabloti: Jeśli byś mogła to bardzo chętnie:multi: Na zlocie mi oddasz:evil_lol: No wiesz, ale żeby od razyu głowę odgryzac:mad::diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Izabela124.']Tak:diabloti: Jeśli byś mogła to bardzo chętnie:multi: Na zlocie mi oddasz:evil_lol: No wiesz, ale żeby od razyu głowę odgryzac:mad::diabloti:[/quote] pocztą Ci mogę wysłać:cool3: a ile Bobik ma w szyi? ;) Quote
Izabela124. Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='basia bonnie']pocztą Ci mogę wysłać:cool3: a ile Bobik ma w szyi? ;)[/quote]Ma około 32cm:cool3: Quote
Mysia_ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 hello Basiula :loveu: Jak tam? Co tam na Porąbce? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Mysia_']hello Basiula :loveu: Jak tam? Co tam na Porąbce? :diabloti:[/quote] hej:loveu::loveu: kupiłam dziś bilet na come:multi: już były ostatnie:crazyeye::shake: ale się udało:loveu::loveu::loveu: gdzieś Ty mi znikła z gg?:mad: Quote
Mysia_ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='basia bonnie']hej:loveu::loveu: kupiłam dziś bilet na come:multi: już były ostatnie:crazyeye::shake: ale się udało:loveu::loveu::loveu: gdzieś Ty mi znikła z gg?:mad:[/quote] neta mi wcieło :eviltong: Już wracam :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Mysia_']neta mi wcieło :eviltong: Już wracam :evil_lol:[/quote] oh tak bym chciała wstawić to Twoje zdjęcie..:diabloti::evil_lol:ale wiem,że byś mnie zabiła:loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='basia bonnie']oh tak bym chciała wstawić to Twoje zdjęcie..:diabloti::evil_lol:ale wiem,że byś mnie zabiła:loveu::loveu:[/quote] to oczywiste :evil_lol::loveu: Quote
Estera Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='basia bonnie'] głodna byłam:oops:[/quote]Ale żeby tak od razu własnemu psu głowę? :crazyeye: To byś udka zeżarła czy coś, a nie tak głowę :niewiem: A co do obróżek, ostatnio kupiłam moim poczwarom dwie obroże, obie mają po 2 cm szerokości :diabloti: [quote name='basia bonnie']hej:loveu::loveu: kupiłam dziś bilet na come:multi: już były ostatnie:crazyeye::shake: ale się udało:loveu::loveu::loveu: gdzieś Ty mi znikła z gg?:mad:[/quote]Ja nie wiem skąd wezmę kasę na Comę :mad: a już musiałabym zacząc o tym mysleć, skoro u Was bilety szybko poszły :eviltong: [quote name='basia bonnie']oh tak bym chciała wstawić to Twoje zdjęcie..:diabloti::evil_lol:ale wiem,że byś mnie zabiła:loveu::loveu:[/quote] [quote name='Mysia_']to oczywiste :evil_lol::loveu:[/quote] Ale dlaczego? To zdjęcie jest słodkie :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 10, 2008 Author Posted November 10, 2008 [quote name='Estera']Ale żeby tak od razu własnemu psu głowę? :crazyeye: To byś udka zeżarła czy coś, a nie tak głowę :niewiem: [B][COLOR=Magenta]eeee, głowa najlepsza:cool3:[/COLOR][/B] A co do obróżek, ostatnio kupiłam moim poczwarom dwie obroże, obie mają po 2 cm szerokości :diabloti: [B][COLOR=Magenta]ee i szyszka się w tym nei topi? :lol::lol:[/COLOR][/B] Ja nie wiem skąd wezmę kasę na Comę :mad: a już musiałabym zacząc o tym mysleć, skoro u Was bilety szybko poszły :eviltong: [COLOR=Magenta][B]a to nie moj problem:multi::multi:[/B][/COLOR] Ale dlaczego? To zdjęcie jest słodkie :loveu:[/quote] [COLOR=Magenta][B]Esterko, masz po ryju :loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Estera Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Nie wiem jaka część psa najlepsza. Nie znam się :niewiem: Nie Szycha się nie topi, ale ona w ogóle rzadko w obroży chodzi. Tylko wyjątkowo jak muszę ją na smycz wziąć. A tak lata "goła" :evil_lol: Ty też masz po buźce :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Estera']Ale dlaczego? To zdjęcie jest słodkie :loveu:[/quote] jak **** :diabloti::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Hello Basiu:p Czekam na fotaski Wareczki i Bonnie Quote
Mysia_ Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Barbara gdzie się szlajasz :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts