Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='basia bonnie']ERRRRRRRRRRRRRRRRRNESTA LOFFCIAM CIĘ MOJA SŁITAŚNA PSIAPSIÓŁECZKO:loveu: :lol: nie jestem ernesta, i nie jestem żadną psiapsiółeczką :angryy: Przeczytałam wszystko co nagryzdałyście tutaj :loveu: Nie chce mi się jednak cytować by chyba bym umarła. Więc tylko napisze, że jestem, że nie przestraszyłam się :diabloti: [quote name='basia bonnie'] a gdzie Ernesta?:shake: wystraszyła się, czy obraziła?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: obrazić się nie obraziłam, nie boje się :eviltong: po prostu wczoraj poszłam szybciutko spać, rano do skzoły, po szkole do Julci i dopiero mam czas na dogo :diabloti: A co do bicia glanami...JESZCZE nikogo nie biję, Basi nie miałam jeszcze okazji :loveu: Ale Baś możesz sobie wybrać : mam czerwone, mam czarne i mam zielone, którymi chcesz dostać od mamci? :loveu: I proszę przestać przeklinać, bo bananami będę szczelać :diabloti: A tate Basieńki i brata przede wszystkim z chęcią bym poznała :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Mysia_']a dziękuje Ci bardzo Basiu, jaka Ty dla mnie dobra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie ledwo? :eviltong: świetnie sobie poradziłam :lol: Siostra kaj żeś jest? :diabloti: :loveu::loveu::loveu: tak,tak, tak sobie to tłumacz:evil_lol: Esti pesti!!! żyjesz?:shake: Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Mysia_'] Siostra kaj żeś jest? :diabloti:tutaj! :hand: [quote name='basia bonnie'] Esti pesti!!! żyjesz?:shake: obecna! tutaj, Żyję :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Estera napisał(a)::lol: nie jestem ernesta, i nie jestem żadną psiapsiółeczką :angryy: Przeczytałam wszystko co nagryzdałyście tutaj :loveu: Nie chce mi się jednak cytować by chyba bym umarła. Więc tylko napisze, że jestem, że nie przestraszyłam się :diabloti: obrazić się nie obraziłam, nie boje się :eviltong: po prostu wczoraj poszłam szybciutko spać, rano do skzoły, po szkole do Julci i dopiero mam czas na dogo :diabloti: A co do bicia glanami...JESZCZE nikogo nie biję, Basi nie miałam jeszcze okazji :loveu: Ale Baś możesz sobie wybrać : mam czerwone, mam czarne i mam zielone, którymi chcesz dostać od mamci? :loveu: I proszę przestać przeklinać, bo bananami będę szczelać :diabloti: A tate Basieńki i brata przede wszystkim z chęcią bym poznała :loveu: :loveu: :loveu: Ale Ty sie slodko denerwujesz:loveu: co to za Julcia?:crazyeye::shake: moj nowy tata? Rozowymi chce, rozowymi!!!! a szczelaj, szczelaj :diabloti: Braciszek i stary pozdrawiają Ciebie:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Estera a co Ty od Karola chcesz? :evil_lol: Toż to on za młody dla Ciebie :diabloti::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Mysia_ napisał(a):Estera a co Ty od Karola chcesz? :evil_lol: Toż to on za młody dla Ciebie :diabloti::evil_lol: Chcesz go dla siebie?:cool3: on jest w wieku Er..Estery :D Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):Chcesz go dla siebie?:cool3: on jest w wieku Er..Estery :D ale ona woli starszych!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie, że chcę :evil_lol: Wszystkich chcę, żeby nie popaść w monotonię :diabloti: Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='basia bonnie']Ale Ty sie slodko denerwujesz:loveu: co to za Julcia?:crazyeye::shake: moj nowy tata? Rozowymi chce, rozowymi!!!! a szczelaj, szczelaj :diabloti: Braciszek i stary pozdrawiają Ciebie:loveu::loveu::loveu:Ja JESZCZE jestem spokojna :diabloti: No Julcia to nie tata :eviltong: Julcia to dziewczynka, przewijałam ją ostatnio to wiem :diabloti: Julcia to Twoje rodzeństwo, to co mam zdjęcie na n-k z nią :evil_lol: różowymi to ja moge literkami pisać :evil_lol: Glanow rózowych nie mam i nie kupię :angryy: Mogę szczelać? :2gunfire::2gunfire::2gunfire: Braciszka i tatusia pozdrów i gorąco ucałuj :diabloti: :loveu: Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Mysia_ napisał(a):Estera a co Ty od Karola chcesz? :evil_lol: Toż to on za młody dla Ciebie :diabloti::evil_lol:oj tam :loveu: basia bonnie napisał(a):Chcesz go dla siebie?:cool3: on jest w wieku Er..Estery :DMysia no podziel się z siostrą :evil_lol: No :loveu: :loveu: :loveu: Mysia_ napisał(a):ale ona woli starszych!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie, że chcę :evil_lol: Wszystkich chcę, żeby nie popaść w monotonię :diabloti:no to co, że wolę :razz: Samolub, wszystko tylko dla siebie by brała :mad: Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='basia bonnie']żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek :cool3: mam się bać? :cool3: bosz..toż to... nerrrrrrrrrrka :shake: jak Ty się możesz z takimi zadawać?:shake: to sie pier..pocałuj w nos:loveu: a szczelaj, szczelaj, całować nie będę....brrrr :scared: Basia żyjesz w myśl tej zasady? :cool3: Możesz :diabloti: No to co, że nerrrrka? Ale jaka słitaśna :loveu: :loveu: :loveu: Całować ja Was mogiem :loveu: Ale ja Cię będę :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='Mysia_']ale ona woli starszych!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewnie, że chcę :evil_lol: Wszystkich chcę, żeby nie popaść w monotonię :diabloti: żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek :cool3: [quote name='Estera']Ja JESZCZE jestem spokojna :diabloti: No Julcia to nie tata :eviltong: Julcia to dziewczynka, przewijałam ją ostatnio to wiem :diabloti: Julcia to Twoje rodzeństwo, to co mam zdjęcie na n-k z nią :evil_lol: różowymi to ja moge literkami pisać :evil_lol: Glanow rózowych nie mam i nie kupię :angryy: Mogę szczelać? :2gunfire::2gunfire::2gunfire: Braciszka i tatusia pozdrów i gorąco ucałuj :diabloti: :loveu: mam się bać? :cool3: bosz..toż to... nerrrrrrrrrrka :shake: jak Ty się możesz z takimi zadawać?:shake: to sie pier..pocałuj w nos:loveu: a szczelaj, szczelaj, całować nie będę....brrrr :scared: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek :cool3: hehe :evil_lol: ja jednak wole chłopaczków :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Estera napisał(a):Basia żyjesz w myśl tej zasady? :cool3: Możesz :diabloti: No to co, że nerrrrka? Ale jaka słitaśna :loveu: :loveu: :loveu: Całować ja Was mogiem :loveu: Ale ja Cię będę :diabloti: tak:diabloti: Ale nerrrrka! fuj :shake::shake::shake: niedobrze mi.. :shocked!: Mysia_ napisał(a):hehe :evil_lol: ja jednak wole chłopaczków :evil_lol: Mateuszków:evil_lol: Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Posty przeskakują, czy to mi w oczach ? :cool3: Basia nie wymiotuj, nie chciałam , sorry :cry: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):Mateuszków:evil_lol: teeee.... no chyba Cię popier.... no ten teges :eviltong::mad: Mateuszków to Ty wolisz :evil_lol: Mam zacząć wymieniać? :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Estera napisał(a):Posty przeskakują, czy to mi w oczach ? :cool3: Basia nie wymiotuj, nie chciałam , sorry :cry: pseskakuja:angryy: zrób coś z tym, moderatorko! ha ha ha :diabloti: :eviltong: Mysia_ napisał(a):teeee.... no chyba Cię popier.... no ten teges :eviltong::mad: Mateuszków to Ty wolisz :evil_lol: Mam zacząć wymieniać? :diabloti: :loveu::loveu::loveu: Czy mam powiedzieć, jaką ponoć złożyłaś propozycje na zlocie?:diabloti: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Czy mam powiedzieć, jaką ponoć złożyłaś propozycje na zlocie?:diabloti: a co ma piernik do wiatraka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Mysia_ napisał(a):a co ma piernik do wiatraka? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: kocham Cie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):pseskakuja:angryy: zrób coś z tym, moderatorko! ha ha ha :diabloti: :eviltong: :loveu::loveu::loveu: Czy mam powiedzieć, jaką ponoć złożyłaś propozycje na zlocie?:diabloti:Nie mam na to wpływu :placz: Powiedz powiedz, bo ja też chcę wiedzieć :multi: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Estera napisał(a):Nie mam na to wpływu :placz: Powiedz powiedz, bo ja też chcę wiedzieć :multi: tak mi przykro:eviltong: Jasne,że NIE POWIEM, bo nie zrobie tego Mysi, a ona by jeszcze mogła ujawnić pewne fakty z mojej przeszłości.....:evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Mysia_ napisał(a):ja Ciebie też :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Estera, za dużo byś chciała wiedzieć :evil_lol: A Barbara chce rozpowiadać jakieś plotki :diabloti: ale wazelina :evil_lol::evil_lol: niczego nie będę rozpowiadać, to pozostanie naszą słodką tajemnicą, oh,ah, cukierkowo :loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):kocham Cie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja Ciebie też :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Estera, za dużo byś chciała wiedzieć :evil_lol: A Barbara chce rozpowiadać jakieś plotki :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 O rany, jak tu nagadane :crazyeye: i ani jednej fotki :mad: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='agaciaaa']O rany, jak tu nagadane :crazyeye: i ani jednej fotki :mad: specjalnie dla Ciebie :loveu: Quote
Recommended Posts