basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Obawiam się, że jesteśmy w tym samym wieku. :placz: :evil_lol: Przed 30!:evil_lol::evil_lol: Ja jestem jeden ch**? :-o :obrazic: Ty? no co Ty:loveu: jeden ch** to było o tym,że Mysia napisała,że ona i Estera mnie kochają, a ja napisałam,że ja i Mysia kochamy Esterę, no i Errrrnesta mnie poprawiła:evil_lol: Pieniążek 20 latek ma. ;) Basiu nie udawaj, na pewno nie miałabyś nic naprzeciw Mateuszkowi. :cool3: :eviltong: Toś mnie pocieszyła! :multi: :loveu: :multi: :loveu: eeee nienajgorzej:evil_lol: ale on taki... jakiś.... no.... chłopcy w tym wieku tak mają:roll: :loveu::loveu: Tak, to chodzi o tego Arturusia. :loveu: :loveu: :loveu: A wtyki w szoł-biznesie zawsze się przydadzą. :cool3: jejeje:loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Estera napisał(a):Asia Ty z takim gówniarzem? :evil_lol: Toć to On dla Ani albo Mysi byłby lepszy :evil_lol: Basia ma słabość do tego imienia? :diabloti: Mnie np. prześladuje imię Piotr. Basię Mateusz, a Was dziewczynki? :lol: Się tak nie ciesz, bo ona tak nie myśli :eviltong: Wtyki są potrzebne, tym bardziej dziecku na starcie życiowym :multi: Zazdrościsz Asi:cool3: Słabość? wręcz przeciwnie, ono mnie prześladuję i nęka:placz: Piooootr ha ha ha:diabloti: nie ma znajomości ,nic nie jest załatwione:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Estera']Asia Ty z takim gówniarzem? :evil_lol: Toć to On dla Ani albo Mysi byłby lepszy :evil_lol: Ale ja lubię młodszych. :loveu: :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger'] Obawiam się, że jesteśmy w tym samym wieku. :placz: :evil_lol: Przed 30!:evil_lol::evil_lol: :obrazic: Po 20-stce powiedziałabym. :cool1: Pieniążek 20 latek ma. ;-) Basiu nie udawaj, na pewno nie miałabyś nic naprzeciw Mateuszkowi. :cool3: :eviltong: Toś mnie pocieszyła! :multi: :loveu: :multi: :loveu: eeee nienajgorzej:evil_lol: ale on taki... jakiś.... no.... chłopcy w tym wieku tak mają:roll: :loveu::loveu: Basiu, co mają chłopcy w tym wieku, bo nie rozumiem? :roll: :cool3: Quote
basia bonnie Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ale ja lubię młodszych. :loveu: :evil_lol: Co za patologia :diabloti: [quote name='Asia & Ginger']:obrazic: Po 20-stce powiedziałabym. :cool1: No dopsz, tak ładniej:loveu: :loveu::loveu: Basiu, co mają chłopcy w tym wieku, bo nie rozumiem? :roll: :cool3: Myślą tylko o jednym:shake: i dlatego Ernesta takich lubi:cool3: Quote
Estera Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='basia bonnie']Zazdrościsz Asi:cool3: Słabość? wręcz przeciwnie, ono mnie prześladuję i nęka:placz: Piooootr ha ha ha:diabloti: nie ma znajomości ,nic nie jest załatwione:evil_lol::evil_lol:Ja wcale nie zazdroszczę :eviltong: Jasne, jasne. Ty lubisz takie nękanie :evil_lol: Ha ha :diabloti: [quote name=' Asia & Ginger'] Ale ja lubię młodszych. :loveu: :evil_lol: Co za patologia :diabloti: Ale tyle młodszych? (Nie napiszę ile, bo miałam wieku nie wypominać :evil_lol: ) Toż to dziecko dla Cię :eviltong: [quote name=' Asia & Ginger'] :obrazic: Po 20-stce powiedziałabym. :cool1: No dopsz, tak ładniej:loveu: a co za różnica czy przed 30 czy po 20? :evil_lol: i tak jesteś piekna i ....stara :evil_lol: Ja np. jestem przed 30 i się z tym nie kryję. Ale nie mogę napisać, że po 20 :diabloti: Basiu, co mają chłopcy w tym wieku, bo nie rozumiem? :roll: :cool3: Myślą tylko o jednym:shake: i dlatego Ernesta takich lubi:cool3: że niby ja myślę tylko o jednym? :mad: Co mają chłopcy w tym wieku? Chyba to samo co Ci starsi, nie? :evil_lol: Jeszcze raz napiszesz do mnie/ o mnie Errrrrnesta to nie ręczę za siebie :mad: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 basia bonnie napisał(a): Słabość? wręcz przeciwnie, ono mnie prześladuję i nęka:placz: Basiula, no ja Cię prosze, nie rób z siebie takiej ofiary :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Ale ja lubię młodszych. :loveu: :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Co za patologia :diabloti: e tam patologia, ja też lubię młodszych :diabloti: Quote
Estera Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Mysia_ napisał(a):Basiula, no ja Cię prosze, nie rób z siebie takiej ofiary :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: e tam patologia, ja też lubię młodszych :diabloti::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mysia ile młodszych? Tyle co Asia? :evil_lol: Tylko ja tutaj wolę starszych? :shake: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Estera napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mysia ile młodszych? Tyle co Asia? :evil_lol: Tylko ja tutaj wolę starszych? :shake: nad młodszymi ma się władzę absolutną :diabloti::evil_lol: Wiesz jesteś starsza, mądrzejsza, bardziej doświadczona, haha :lol::evil_lol: Z resztą nie moja wina, że do mnie z reguły ciągneli młodsi, albo starzy - tak koło 30 :evil_lol: Estera, chyba nie tylko Ty, jeszcze Basia! Trudno, żeby ona wolała mlodszych, ile oni by musieli mieć lat? :evil_lol::diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 ERRRRRRRRRRRRRRRRRNESTA LOFFCIAM CIĘ MOJA SŁITAŚNA PSIAPSIÓŁECZKO:loveu: [quote name='Estera']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mysia ile młodszych? Tyle co Asia? :evil_lol: Tylko ja tutaj wolę starszych? :shake: Ja tez wole starszych:multi::multi::multi: jeden warunek, muszą mieć na imie Mateusz:placz::roflt: [quote name='Mysia_']Basiula, no ja Cię prosze, nie rób z siebie takiej ofiary :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: e tam patologia, ja też lubię młodszych :diabloti: a może nie przyznasz mi racji?:mad: pedofilia:shake: [quote name='Mysia_']nad młodszymi ma się władzę absolutną :diabloti::evil_lol: Wiesz jesteś starsza, mądrzejsza, bardziej doświadczona, haha :lol::evil_lol: Z resztą nie moja wina, że do mnie z reguły ciągneli młodsi, albo starzy - tak koło 30 :evil_lol: Estera, chyba nie tylko Ty, jeszcze Basia! Trudno, żeby ona wolała mlodszych, ile oni by musieli mieć lat? :evil_lol::diabloti: Czyli,że Ty masz nade mną władze? :splat::shake: taa,zazwyczaj takie żule:evilbat: 10!!! :evil_lol: takie nerrreczki :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 basia bonnie napisał(a):Ja tez wole starszych:multi::multi::multi: jeden warunek, muszą mieć na imie Mateusz:placz::roflt: a może nie przyznasz mi racji?:mad: no raczej nie przyznam :diabloti: basia bonnie napisał(a):pedofilia:shake: ojjj tam, od razu pedofila :evil_lol: żeby była pedofilia musieli by być poniżej 15 roku życia :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Czyli,że Ty masz nade mną władze? :splat::shake: ja tu o chłopach a nie o Tobie :loveu: basia bonnie napisał(a):taa,zazwyczaj takie żule:evilbat: hehe :lol: no ale nie wszyscy!!! :cool3: basia bonnie napisał(a):10!!! :evil_lol: takie nerrreczki :evil_lol: o qr... :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Mysia_ napisał(a):no raczej nie przyznam :diabloti: Kocham Cie:diabloti: Mysia_ napisał(a):ojjj tam, od razu pedofila :evil_lol: żeby była pedofilia musieli by być poniżej 15 roku życia :evil_lol: A M. ile ma? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):ja tu o chłopach a nie o Tobie :loveu: Ahhh to wybaczam:loveu: Mysia_ napisał(a):hehe :lol: no ale nie wszyscy!!! :cool3: Moj tata najbardziej :D Mysia_ napisał(a):o qr... :evil_lol: Małgorzata nie przeklinaj bo Ernesta da Ci banana! :diabloti: Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='basia bonnie']Kocham Cie:diabloti: ja Ciebie też :loveu: Jak śpisz :diabloti: [quote name='basia bonnie']A M. ile ma? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jaki M.? :lol: tzn. który? :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Ahhh to wybaczam:loveu: i słusznie :loveu: [quote name='basia bonnie']Moj tata najbardziej :D bez komentarza :diabloti: [quote name='basia bonnie']Małgorzata nie przeklinaj bo Ernesta da Ci banana! :diabloti: nie strasz mnie :eviltong: Quote
basia bonnie Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='Mysia_']ja Ciebie też :loveu: Jak śpisz :diabloti: so sweet:loveu: [quote name='Mysia_']jaki M.? :lol: tzn. który? :evil_lol: Twój z podlesia:cool3: [quote name='Mysia_']i słusznie :loveu: jakbym mogła Tobie nie wybaczyć?:loveu: [quote name='Mysia_']bez komentarza :diabloti: nie lubisz go?:-( [quote name='Mysia_']nie strasz mnie :eviltong: to Ernesta jest straszna:-( Quote
Mysia_ Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 basia bonnie napisał(a):Twój z podlesia:cool3: aaa ten... jaki on tam mój :lol: Nie wiem ile on ma lat... hmmm.... 17? :evil_lol: basia bonnie napisał(a):jakbym mogła Tobie nie wybaczyć?:loveu: :loveu::loveu::loveu: basia bonnie napisał(a):nie lubisz go?:-( pewnie, że lubię :loveu: ale to, że uważasz go za żula, pozostawiłam bez komentarza :evil_lol: basia bonnie napisał(a):to Ernesta jest straszna:-( biedna Basia, jakaś trauma? :-( Quote
basia bonnie Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 Mysia_ napisał(a):aaa ten... jaki on tam mój :lol: Nie wiem ile on ma lat... hmmm.... 17? :evil_lol: eee dla Ciebie taki w sam raz:diabloti: Mysia_ napisał(a)::loveu::loveu::loveu: Mrauuuu:diabloti: Mysia_ napisał(a):pewnie, że lubię :loveu: ale to, że uważasz go za żula, pozostawiłam bez komentarza :evil_lol: jakiego tam żula:diabloti: po prostu on sie wczuwa i jest bardzo młodzieżowy na imprezach:evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):biedna Basia, jakaś trauma? :-( Ernesta mnie bije glanami. :-( Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):eee dla Ciebie taki w sam raz:diabloti: pffff :eviltong: a dla Ciebie nie? :evil_lol: Chyba, że wolisz M.Ch. :lol::lol::lol: basia bonnie napisał(a):jakiego tam żula:diabloti: po prostu on sie wczuwa i jest bardzo młodzieżowy na imprezach:evil_lol::evil_lol: to fakt! :cool3: ja go bardzo lubie :diabloti: ale za tydzień licze na jakieś inne śniadanko :lol: basia bonnie napisał(a):Ernesta mnie bije glanami. :-( to też sobie kup glany i jej oddasz, szanse muszą byc wyrównane :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Mysia_ napisał(a):pffff :eviltong: a dla Ciebie nie? :evil_lol: Chyba, że wolisz M.Ch. :lol::lol::lol: stary, brzydki, technomuł:cool3: Nie wkur*** mnie nawet :angryy::angryy: Mysia_ napisał(a):to fakt! :cool3: ja go bardzo lubie :diabloti: ale za tydzień licze na jakieś inne śniadanko :lol: do łożka może co?:evil_lol: będziemy chcieli wyemigrować mamę na ten czas:diabloti: Mysia_ napisał(a):to też sobie kup glany i jej oddasz, szanse muszą byc wyrównane :evil_lol: ale takie rozoweeeeee:evil_lol: bo moich pieknych słit czarnych mi szkoda :eviltong: jbk napisał(a):Witamy się ciepło i słonecznie :loveu: Hahaha, Ty jedyna się tego nie przestraszyłaś:evil_lol: Mysia_ napisał(a):wszyscy stąd uciekli :lol::evil_lol: dziwisz się:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):stary, brzydki, technomuł:cool3: Nie wkur*** mnie nawet :angryy::angryy: tylko trzy lata starszy od Ciebie!!! Na męża idealny :diabloti: ale najpierw musimy go osmielić, zrobić terapię wstrząsową i bedzie git :evil_lol: Basieńko nie denerwuj się! :loveu: basia bonnie napisał(a):do łożka może co?:evil_lol: będziemy chcieli wyemigrować mamę na ten czas:diabloti: pewnie, że do łóżka :cool3: Mam nadzieje, że tym razem będe w nim miała ciut więcej miejsca :lol::lol::lol: ja tam lubię Twoją mamę :loveu: basia bonnie napisał(a):Hahaha, Ty jedyna się tego nie przestraszyłaś:evil_lol: AngelsDream napisał(a):Nie wszyscy, nie wszyscy ;) Brawo za odwagę! :klacz::evil_lol: :hand: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Mysia_ napisał(a):tylko trzy lata starszy od Ciebie!!! Na męża idealny :diabloti: ale najpierw musimy go osmielić, zrobić terapię wstrząsową i bedzie git :evil_lol: Basieńko nie denerwuj się! :loveu: no właśnie, nie wiadomo co z terapią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też Cię kocham:loveu: Mysia_ napisał(a):pewnie, że do łóżka :cool3: Mam nadzieje, że tym razem będe w nim miała ciut więcej miejsca :lol::lol::lol: ja tam lubię Twoją mamę :loveu: Dobra,teraz Cię zostawie na ławce:evil_lol: nikt Cie nie wniesie do domu:diabloti: lubić można, ale lepiej żeby nie widziała znów tego bydła:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):no właśnie, nie wiadomo co z terapią:evil_lol::evil_lol::evil_lol: też Cię kocham:loveu: Dobra,teraz Cię zostawie na ławce:evil_lol: nikt Cie nie wniesie do domu:diabloti: lubić można, ale lepiej żeby nie widziała znów tego bydła:evil_lol: jak to nie wiadomo? Terapia odbędzie się napewno :evil_lol: A jak efekt będzie pozytywny to bierzesz go za męża? :diabloti::evil_lol: No sorry, ostatnio o własnych siłach dotarłam do łóżka!!! Nie wmawiaj mi :eviltong: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Mysia_ napisał(a):jak to nie wiadomo? Terapia odbędzie się napewno :evil_lol: A jak efekt będzie pozytywny to bierzesz go za męża? :diabloti::evil_lol: No sorry, ostatnio o własnych siłach dotarłam do łóżka!!! Nie wmawiaj mi :eviltong: wiesz co.... zostawie go Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ledwo,ledwo ale jednak:diabloti: a gdzie Ernesta?:shake: wystraszyła się, czy obraziła?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 basia bonnie napisał(a):wiesz co.... zostawie go Tobie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ledwo,ledwo ale jednak:diabloti: a dziękuje Ci bardzo Basiu, jaka Ty dla mnie dobra jesteś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie ledwo? :eviltong: świetnie sobie poradziłam :lol: Siostra kaj żeś jest? :diabloti: Quote
Recommended Posts