basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 betty_labrador napisał(a):czesc Rodzinko nie w komplecie :eviltong: ja żem w pracy sie rozsiadla :p :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To pracuj a nie na dogo siedź!:mad: bo Cię wyleją:diabloti: :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 basia bonnie napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To pracuj a nie na dogo siedź!:mad: bo Cię wyleją:diabloti: :evil_lol: ja ciagle pracuje -jak musze :diabloti: jak nie ma ludziów to se siedze i sie drapie po :P sami sie wyleja co najwyżej z falami g :evil_lol: a TY co? wagarowiczka?:cool3: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 betty_labrador napisał(a):ja ciagle pracuje -jak musze :diabloti: jak nie ma ludziów to se siedze i sie drapie po :P sami sie wyleja co najwyżej z falami g :evil_lol: a TY co? wagarowiczka?:cool3: hehe to fajna praca, ze w miedzyczasie mozna na dogo siedziec:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chore gardlo znow mam:-( i coś z uchem:shake: noo,to pochwal się, gdzie to teraz pracujesz,że sie drapiesz po ..nosie?:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 basia bonnie napisał(a):hehe to fajna praca, ze w miedzyczasie mozna na dogo siedziec:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chore gardlo znow mam:-( i coś z uchem:shake: noo,to pochwal się, gdzie to teraz pracujesz,że sie drapiesz po ..nosie?:evil_lol: super od 11 do 19.. ja juz usypiam :cool1: ojejciu :glaszcze: bidulka. Dogo Cie rozgrzeje :diabloti: eee...poprosze 25dgk karmy na odkłaczanie i 2 puszki z wołowina :eviltong: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 betty_labrador napisał(a):super od 11 do 19.. ja juz usypiam :cool1: ojejciu :glaszcze: bidulka. Dogo Cie rozgrzeje :diabloti: eee...poprosze 25dgk karmy na odkłaczanie i 2 puszki z wołowina :eviltong: dobra, zaraz Cię odwiedze:evil_lol: mrrrrrrr:diabloti: yhm, to ja poproszę jeszcze 5kg karmy na odchudzanie i dropsy mleczne:cool3: Quote
betty_labrador Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 basia bonnie napisał(a):dobra, zaraz Cię odwiedze:evil_lol: mrrrrrrr:diabloti: yhm, to ja poproszę jeszcze 5kg karmy na odchudzanie i dropsy mleczne:cool3: no i gdzie żeś sie podziala?:cool1::eviltong: wrrrrrr:diabloti: dropsy mleczne i odchudzanie? :hmmmm: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 betty_labrador napisał(a):no i gdzie żeś sie podziala?:cool1::eviltong: wrrrrrr:diabloti: dropsy mleczne i odchudzanie? :hmmmm: byłam,ale wisiała kartka "zaraz wracam":-( mraaaaaaau:diabloti: Odchudzanie dla chomika, dropsy dla Warki:cool3: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Mysia_ napisał(a)::loveu: Ja tam nie wiem czy mnie rodzice kochają :cool1: Na ten temat już gadałyśmy, publicznie nie będe tego roztrząsać :evil_lol: Szkoda, że Cię nie będzie w Porąbce, bo szykuje się faaaajna impreza :diabloti::evil_lol: nie pierwsza i pewnie nie ostatnia, więc jeszcze kiedyś uda Ci się wpaść :eviltong: Ciociu Asiu powodzenia z tym Pieniążkiem :diabloti:dobra, dobra...kogo kochają, kogo nie wyjaśnimy sobie przy najbliższym wspólnym spotkaniu :evil_lol: W wakacje z chęcią wpadnę :multi: basia bonnie napisał(a):bo Ty nic nie umiesz! Ty... wyrodna matko!!!!!!:angryy: Trzymam Cię za słowo Ciociu Asiu:loveu: Lepiej Ty mi znajdź:-( jak mam dorastać bez tatusia?:diabloti: tak staruszko:multi: nawet powiedzialysmy jej to przez telefon!:evil_lol:Dużo umiem! tylko się nie ujawniam :lol: Szukam Ci tatusia, no szukam... ale gdzieś się zapodział :eviltong: skoro ja jestem staruszka, to co Aś ma powiedzieć? :razz: Ale Mysia pisała, że ja i Ona Ciebie kochamy :eviltong: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 basia bonnie napisał(a):ale wnusi też da prezencik?:cool3: i mamusią chrzestną basi jesteś:loveu: :scared: nawet do własnego dziecka nie przyjedziesz:placz: :loveu: w naszej rodzinie chyba się sytuacja powtórzy:-(Pewnie, że da wnusi prezencik. Jak Asia nie wyłudzi, to ja jako przyszywana córka wymęczę o prezent dla wnusi :evil_lol: Tak Mysia, pamiętasz, że chrzestną jesteś? :multi: Bo ale przecież cieszysz się, że nie przyjadę :eviltong: Oj po maturze, jak przyjadę do Ciebie to cały miesiąc przesiedzę :diabloti: I Cię osobiście do szkoły będę prowadzać! :evil_lol: basia bonnie napisał(a)::diabloti: i dobrze ze jej nie będzie!!! <foch> Niech ciocia Asia przyjedzie!!!:multi::loveu: ojjj nie wiem Myszuniu czy nie ostatnia..:evil_lol:bujaj się :eviltong: betty_labrador napisał(a):czesc Rodzinko nie w komplecie :eviltong: ja żem w pracy sie rozsiadla :p Cześć, cześć :eviltong: betty_labrador napisał(a):super od 11 do 19.. ja juz usypiam :cool1: ojejciu :glaszcze: bidulka. Dogo Cie rozgrzeje :diabloti: eee...poprosze 25dgk karmy na odkłaczanie i 2 puszki z wołowina :eviltong:o mautulu, znam ten ból :diabloti: Jeszcze jak wlezie jakąś baba co sama nie wie co chce kupić i w końcu chce 10dkg tego, 10 tamtego i jeszcze 5 tego tam :diabloti: I wciskają, że mam karmę, której nigdy nie miałam :mad: betty_labrador napisał(a):no i gdzie żeś sie podziala? wrrrrrr:diabloti: dropsy mleczne i odchudzanie? :hmmmm:karma dla psów, dropsy dla Basi :diabloti: ufff... no to napisałam co chciałam :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nie będę już cytować postów bo o...jeję. :cool1: Ale obawiam się, że Pieniążek za młody na tatusia. :shake: Ale nie martwcie się dziewczyny, ja już mam mężusia, a nawet dwóch. :cool3: :loveu: :loveu: Otóż są nimi Oluś i Arturuś. :multi: :multi: Jesteśmy małżeństwem trójkątnym. :loveu: :loveu: :loveu: Już nawet z Olusiem ustaliliśmy, kto jaką rolę spełnia w małżeństwie. :cool3: Ja mam dzieci z Arturusiem, a z Olusiem mamy wspólną pasję - psy. Poza tym Arturuś będzie utrzymywał nas wszystkich i nasze psy. Całe moje stado cockerów i dobka Olusia. :p Co Wy na to? :cool3: Aha, i proszę mi nie wypominać mojego wieku, bo popamiętacie! :-x Wydziedziczę Was!!! Quote
betty_labrador Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='basia bonnie']byłam,ale wisiała kartka "zaraz wracam":-( mraaaaaaau:diabloti: Odchudzanie dla chomika, dropsy dla Warki:cool3: ups :oops: bylam w WC.. :cool3: ciachooooo :diabloti: to moze prosciej i oszczedniej - tluszcz z chomika dla Warki :eviltong: [quote name='Estera']skoro ja jestem staruszka, to co Aś ma powiedzieć? a ja?? :-o :obrazic: [quote name='Estera'] karma dla psów, dropsy dla Basi :diabloti: tez dobra interpretacja :loveu: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Estera napisał(a):dobra, dobra...kogo kochają, kogo nie wyjaśnimy sobie przy najbliższym wspólnym spotkaniu :evil_lol: W wakacje z chęcią wpadnę :multi: Dużo umiem! tylko się nie ujawniam :lol: Szukam Ci tatusia, no szukam... ale gdzieś się zapodział :eviltong: skoro ja jestem staruszka, to co Aś ma powiedzieć? :razz: Ale Mysia pisała, że ja i Ona Ciebie kochamy :eviltong: :evil_lol: w wakacje to Ty wpadniesz chyba po to,żeby walizki mi pomóc spakować:cool3: skołujemy jeszcze coś po Twojej maturze, przed wakacjami:evil_lol: Ta,ta:eviltong: pomódl sie na pewno Ci bog pomoże go znalezc buahahaha:D Od Asi się odczep, bo ona to co innego!!:loveu: przecież to jeden ch**:evil_lol: Estera napisał(a):Pewnie, że da wnusi prezencik. Jak Asia nie wyłudzi, to ja jako przyszywana córka wymęczę o prezent dla wnusi Tak Mysia, pamiętasz, że chrzestną jesteś? Bo ale przecież cieszysz się, że nie przyjadę Oj po maturze, jak przyjadę do Ciebie to cały miesiąc przesiedzę I Cię osobiście do szkoły będę prowadzać! :evil_lol: bujaj się :eviltong: Cześć, cześć :eviltong: o mautulu, znam ten ból :diabloti: Jeszcze jak wlezie jakąś baba co sama nie wie co chce kupić i w końcu chce 10dkg tego, 10 tamtego i jeszcze 5 tego tam :diabloti: I wciskają, że mam karmę, której nigdy nie miałam :mad: karma dla psów, dropsy dla Basi :diabloti: ufff... no to napisałam co chciałam :diabloti: ale to głupio brzmi, wnusia... kojarzy się z sierakowem:evil_lol: dobra, będziesz ze mną siedzieć na lekcjach:cool3: i będziemy dyskutować z księdzem:multi: :loveu: trzeba napyskować takiej pani:diabloti:ja bym nie wytrzymała:cool3: taaak, dropsy mniam:loveu: na zlocie je jedliśmy!:evil_lol: uff ja też:diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Nie będę już cytować postów bo o...jeję. :cool1: Ale obawiam się, że Pieniążek za młody na tatusia. :shake: Ale nie martwcie się dziewczyny, ja już mam mężusia, a nawet dwóch. :cool3: :loveu: Otóż są nimi Oluś i Arturuś. :multi: :multi: Jesteśmy małżeństwem trójkątnym. :loveu: :loveu: Już nawet z Olusiem ustaliliśmy, kto jaką rolę spełnia w małżeństwie. :cool3: Ja mam dzieci z Arturusiem, a z Olusiem mamy wspólną pasję - psy. Poza tym Arturuś będzie utrzymywał nas wszystkich i nasze psy. Całe moje stado cockerów i dobka Olusia. :p Co Wy na to? :cool3: Aha, i proszę mi nie wypominać mojego wieku, bo popamiętacie! :-x Wydziedziczę Was!!! Ile ten pieniążek ma lat? :cool3: na pewno starszy ode mnie, a mi Estera też chciała już wcisnąć jakiegoś Mateusza:-(:-(:-( AAaaaaa cudowny biznes-plan!!! :multi: jestem za a nawet przeciw:multi: Się Asia nie martw, bo Estera wygląda duuużo starzej od Ciebie:loveu: [quote name='betty_labrador']ups :oops: bylam w WC.. :cool3: ciachooooo :diabloti: to moze prosciej i oszczedniej - tluszcz z chomika dla Warki :eviltong: a ja?? :-o :obrazic: tez dobra interpretacja :loveu: a to pech :diabloti: sam sex:cool3: no,a chomika sobie wypcham i dam na polke:cool3: a Tyyy yyy noooo eeee wiecznie mloda:evil_lol: mniam! Quote
Mysia_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 basia bonnie napisał(a):Ile ten pieniążek ma lat? :cool3: na pewno starszy ode mnie, a mi Estera też chciała już wcisnąć jakiegoś Mateusza:-(:-(:-( nie chce mi się wszystkiego czytać :evil_lol::eviltong: ale jedno mi się w oczy rzuciło :evil_lol: Baśka, coś to imię Cię prześladuje, chyba :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Mysia_ napisał(a):nie chce mi się wszystkiego czytać :evil_lol::eviltong: ale jedno mi się w oczy rzuciło :evil_lol: Baśka, coś to imię Cię prześladuje, chyba :diabloti: Myśka, teraz dowaliłaś :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Mysia_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 basia bonnie napisał(a):Myśka, teraz dowaliłaś :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: wnioskuje to na podstawie moich obserwacji :lol: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Mysia_ napisał(a):wnioskuje to na podstawie moich obserwacji :lol: :diabloti: dobilaś mnie po prostu:placz: :roflt: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Nie będę już cytować postów bo o...jeję. :cool1: Ale obawiam się, że Pieniążek za młody na tatusia. :shake: Ale nie martwcie się dziewczyny, ja już mam mężusia, a nawet dwóch. :cool3: :loveu: :loveu: Otóż są nimi Oluś i Arturuś. :multi: :multi: Jesteśmy małżeństwem trójkątnym. :loveu: :loveu: :loveu: Już nawet z Olusiem ustaliliśmy, kto jaką rolę spełnia w małżeństwie. :cool3: Ja mam dzieci z Arturusiem, a z Olusiem mamy wspólną pasję - psy. Poza tym Arturuś będzie utrzymywał nas wszystkich i nasze psy. Całe moje stado cockerów i dobka Olusia. :p Co Wy na to? :cool3: Aha, i proszę mi nie wypominać mojego wieku, bo popamiętacie! :-x Wydziedziczę Was!!!Jeśli chodzi o tego Arturusia co ja mam go na myśli, to jestem za! On tak pięknie spiewa :loveu: I wtyki w show-biznesie ma :razz: Ale nikt Ci wieku nie wypomina :eviltong: [quote name='betty_labrador'] a ja?? :-o :obrazic: tez dobra interpretacja :loveu:A ja tam nie wiem ile masz lat :eviltong: No ostatnio duzo interpretacji tekstów mam na polskim i tak mi zostało :evil_lol: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 basia bonnie napisał(a)::evil_lol: w wakacje to Ty wpadniesz chyba po to,żeby walizki mi pomóc spakować:cool3: skołujemy jeszcze coś po Twojej maturze, przed wakacjami:evil_lol: Ta,ta:eviltong: pomódl sie na pewno Ci bog pomoże go znalezc buahahaha:D Od Asi się odczep, bo ona to co innego!!:loveu: przecież to jeden ch**:evil_lol: ale to głupio brzmi, wnusia... kojarzy się z sierakowem:evil_lol: dobra, będziesz ze mną siedzieć na lekcjach:cool3: i będziemy dyskutować z księdzem:multi: :loveu: trzeba napyskować takiej pani:diabloti:ja bym nie wytrzymała:cool3: taaak, dropsy mniam:loveu: na zlocie je jedliśmy!:evil_lol: uff ja też:diabloti:Co Ty chcesz kołować przed wakacjami, po maturze? Bo nie czaję :shake: A żebyś wiedziała, że Bóg mi Go znajdzie! A, że niby ja jestem stara, ale Asia to już nie, bo....nie? :diabloti: Nie przeklinaj dziecko nie przeklinaj, bo Ci bozia język upi****** :diabloti: Mi też wnusia kojarzy się z Sierakowem, wiedziałam, że Tobie też dlatego tak napisałam :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ok. mogę nawet i na lekcjach siedzieć :eviltong: ciekawe czy dadzą się nabrać, że jestem nowa w Waszej klasie? :evil_lol: Komu chcesz pyskować i czego byś nie wytrzymała? :shake: Albo miałam ciężki dzień i jestem przemęczona, albo Ty dziwnie gadasz :diabloti: W każdym bądź razie pyskować umiem i czasem nawet lubię :multi: Ja nie jadłam psich dropsów :shake: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='basia bonnie']Ile ten pieniążek ma lat? :cool3: na pewno starszy ode mnie, a mi Estera też chciała już wcisnąć jakiegoś Mateusza:-(:-(:-( AAaaaaa cudowny biznes-plan!!! :multi: jestem za a nawet przeciw:multi: Się Asia nie martw, bo Estera wygląda duuużo starzej od Ciebie:loveu: a to pech :diabloti: sam sex:cool3: no,a chomika sobie wypcham i dam na polke:cool3: a Tyyy yyy noooo eeee wiecznie mloda:evil_lol: mniam!Co znaczy TEŻ chciała wcisnąć? Ja nikomu nic nie wciskam, tylko grzecznie proponuję :diabloti: Nie ważne ile ma lat, ważne jaki ma portfel :diabloti: Ja wyglądam starzej od Asi? :crazyeye: Nie możliwe ... Jeśli chciałaś mnie obrazić, to Ci nie wyszło :eviltong: Przewrażliwiona na punkcie swojego wieku nie jestem, może dlatego, że i tak jestem najmłodsza w klasie? :evil_lol: [quote name='Mysia_']nie chce mi się wszystkiego czytać :evil_lol::eviltong: ale jedno mi się w oczy rzuciło :evil_lol: Baśka, coś to imię Cię prześladuje, chyba :diabloti:My się tak produkujemy, a Ty nas czytać nie chcesz? :placz: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Estera']Jeśli chodzi o tego Arturusia co ja mam go na myśli, to jestem za! On tak pięknie spiewa :loveu: I wtyki w show-biznesie ma :razz: Ale nikt Ci wieku nie wypomina :eviltong: A ja tam nie wiem ile masz lat :eviltong: No ostatnio duzo interpretacji tekstów mam na polskim i tak mi zostało :evil_lol: tak,ten:multi::multi::multi: [quote name='Estera']Co Ty chcesz kołować przed wakacjami, po maturze? Bo nie czaję :shake: A żebyś wiedziała, że Bóg mi Go znajdzie! A, że niby ja jestem stara, ale Asia to już nie, bo....nie? :diabloti: Nie przeklinaj dziecko nie przeklinaj, bo Ci bozia język upi****** :diabloti: Mi też wnusia kojarzy się z Sierakowem, wiedziałam, że Tobie też dlatego tak napisałam :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ok. mogę nawet i na lekcjach siedzieć :eviltong: ciekawe czy dadzą się nabrać, że jestem nowa w Waszej klasie? :evil_lol: Komu chcesz pyskować i czego byś nie wytrzymała? :shake: Albo miałam ciężki dzień i jestem przemęczona, albo Ty dziwnie gadasz :diabloti: W każdym bądź razie pyskować umiem i czasem nawet lubię :multi: Ja nie jadłam psich dropsów :shake: Imprezę w Porąbce!!:loveu: zobaczymy czy Ci go bog znajdzie..:diabloti: Bo Asia to co innego:loveu: Raczej "bo ci Estera da banana":evil_lol: Wnusia... to brzmi niewdzięcznie:shake: Pewnie że się dadzą nabrać, bo są tępi :cool3: Takim 'panioooom', co przychodzą do sklepu i marudzą jakby były niewiadomo gdzie:lol: Ty miałaś ciężki dzień:cool3: bo Ty przyjechałaś za późno:-( Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Estera napisał(a):Co znaczy TEŻ chciała wcisnąć? Ja nikomu nic nie wciskam, tylko grzecznie proponuję :diabloti: Nie ważne ile ma lat, ważne jaki ma portfel :diabloti: Ja wyglądam starzej od Asi? :crazyeye: Nie możliwe ... Jeśli chciałaś mnie obrazić, to Ci nie wyszło :eviltong: Przewrażliwiona na punkcie swojego wieku nie jestem, może dlatego, że i tak jestem najmłodsza w klasie? :evil_lol: My się tak produkujemy, a Ty nas czytać nie chcesz? :placz: Jak Ty to nazywasz grzeczną propozycją...to ja jestem grzeczna:diabloti: Portfel najważniejsza rzecz:multi: Ja Cię obrazić? nie-e, no co Ty:loveu: Ty jesteś taka dobra mamusia, taka kochana, tak o mnie dbasz i w ogóle:loveu:same ochy i achy:eviltong: też jestem najmłodsza w klasie:cool3::cool3::cool3: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 basia bonnie napisał(a):tak,ten:multi: Imprezę w Porąbce!!:loveu: zobaczymy czy Ci go bog znajdzie..:diabloti: Bo Asia to co innego:loveu: Raczej "bo ci Estera da banana":evil_lol: Wnusia... to brzmi niewdzięcznie:shake: Pewnie że się dadzą nabrać, bo są tępi :cool3: Takim 'panioooom', co przychodzą do sklepu i marudzą jakby były niewiadomo gdzie:lol: Ty miałaś ciężki dzień:cool3: bo Ty przyjechałaś za późno:-( :multi: On jest taki słitaśny O zrób imprezę w Porąbce zrób! Opijemy moją i Mysiową maturę :eviltong: zobaczymy .... :diabloti: A pewnie, że i banana da :loveu: wnusia jest takie....włochate :megagrin: "Cześć, jestem Estela, pseplowadziłam się z Bydgoszczy i wpadłam do Was do klasy na te ostatnie tsy tygodnie. Lubię pieski i kotki. Nie lubię Was, bo Basia Was nie lubi. Mam nadzieję, że się dogadamy" :evil_lol: Aaaaa...no ja jako tylko pracownik sklepu muszę się ładnie usmiechać i robić co chcą :diabloti: no chyba, że szefa nie ma, a ja mam zły dzień, to nie jestem miła :angryy: No chyba miałam :eviltong: Bo znowu nie wiem kto gdzie i czemu za późno przyjechał ? :lol: basia bonnie napisał(a):Jak Ty to nazywasz grzeczną propozycją...to ja jestem grzeczna:diabloti: Portfel najważniejsza rzecz:multi: Ja Cię obrazić? nie-e, no co Ty:loveu: Ty jesteś taka dobra mamusia, taka kochana, tak o mnie dbasz i w ogóle:loveu:same ochy i achy:eviltong: też jestem najmłodsza w klasie:cool3:Ja tes jestem grzeczna :loveu: Tam portfel, jak portfel- jego zawartośc :loveu: No wiedziałam, że Ty gdzieś tam na dnie mnie loffciasz koffciasz :loveu: A ja kłamałam, kumpela jedna jest miesiąc młodsza ode mnie :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='betty_labrador']a ja?? :-o :obrazic: Obawiam się, że jesteśmy w tym samym wieku. :placz: :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Od Asi się odczep, bo ona to co innego!!:loveu: przecież to jeden ch**:evil_lol: Ja jestem jeden ch**? :-o :obrazic: [quote name='basia bonnie']Ile ten pieniążek ma lat? :cool3: na pewno starszy ode mnie, a mi Estera też chciała już wcisnąć jakiegoś Mateusza:-(:-(:-( AAaaaaa cudowny biznes-plan!!! :multi: jestem za a nawet przeciw:multi: Się Asia nie martw, bo Estera wygląda duuużo starzej od Ciebie:loveu: Pieniążek 20 latek ma. ;) Basiu nie udawaj, na pewno nie miałabyś nic naprzeciw Mateuszkowi. :cool3: :eviltong: Toś mnie pocieszyła! :multi: :loveu: :multi: :loveu: [quote name='Estera']Jeśli chodzi o tego Arturusia co ja mam go na myśli, to jestem za! On tak pięknie spiewa :loveu: I wtyki w show-biznesie ma :razz: Tak, to chodzi o tego Arturusia. :loveu: :loveu: :loveu: A wtyki w szoł-biznesie zawsze się przydadzą. :cool3: Quote
Estera Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Asia & Ginger napisał(a): Pieniążek 20 latek ma. ;) Basiu nie udawaj, na pewno nie miałabyś nic naprzeciw Mateuszkowi. :cool3: :eviltong: Toś mnie pocieszyła! :multi: :loveu: :multi: :loveu: Tak, to chodzi o tego Arturusia. :loveu: :loveu: :loveu: A wtyki w szoł-biznesie zawsze się przydadzą. :cool3:Asia Ty z takim gówniarzem? :evil_lol: Toć to On dla Ani albo Mysi byłby lepszy :evil_lol: Basia ma słabość do tego imienia? :diabloti: Mnie np. prześladuje imię Piotr. Basię Mateusz, a Was dziewczynki? :lol: Się tak nie ciesz, bo ona tak nie myśli :eviltong: Wtyki są potrzebne, tym bardziej dziecku na starcie życiowym :multi: Quote
Recommended Posts