Dobcia Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 ...pizza musiała być bardzo dobra, że nawet okruszki nie zostały...:evil_lol: Do jutra Basiu!!! Quote
Estera Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 żyje bo gadałyśmy na skype przed chwilą :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Estera napisał(a):żyje bo gadałyśmy na skype przed chwilą :evil_lol: wiesz, ale chwila już mineła :diabloti::evil_lol: Mogłaby się tu pojawić :eviltong: Jakies foty wrzucić czy cuś :lol: Quote
basia bonnie Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 tylko fot nowych brak :( chyba ze domowe jakieś tam mam... i muszę robić zadanie z angielskiego :diabloti: Quote
Estera Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Mysia_ napisał(a):wiesz, ale chwila już mineła :diabloti::evil_lol: Mogłaby się tu pojawić :eviltong: Jakies foty wrzucić czy cuś :lol:Basia, chrzestna Cię uśmierca :placz: Quote
basia bonnie Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Estera napisał(a):Basia, chrzestna Cię uśmierca :placz: nieeeeee, chrzestna to dobra matka,nie to co Ty:-( Quote
Estera Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 basia bonnie napisał(a):nieeeeee, chrzestna to dobra matka,nie to co Ty:-( Ale ja Cię bardziej kocham niż ona :-( Tylko...nie umiem tego okazać :-( To przez moich rodziców. Nie okazywali mi miłości i teraz Ty cierpisz :shake: Quote
Asia & Ginger Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Estera napisał(a):Ale ja Cię bardziej kocham niż ona :-( Tylko...nie umiem tego okazać :-( To przez moich rodziców. Nie okazywali mi miłości i teraz Ty cierpisz :shake: Na szczęście teraz ja adoptowałam Esterkę i nauczę ją okazywać miłość. :cool3: :loveu: Quote
betty_labrador Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [FONT=Comic Sans MS]czesc :multi: :loveu: :buzi: dobranoc :cool1: [/FONT] Quote
Estera Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Na szczęście teraz ja adoptowałam Esterkę i nauczę ją okazywać miłość. :cool3: :loveu:Nie wiem czy czasem nie powinnam się bać :placz: Tylko tatusia mi znajdź :loveu: :loveu: :loveu: Takiego co kochać mnie będzie i prezenty kupować :eviltong: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Estera napisał(a):Basia, chrzestna Cię uśmierca :placz: zaraz uśmierca :mad: Martwię się o Basię :loveu: Przy niej to trzeba mieć oczy do okoła głowy :lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 a te juz sie usmiercaja :eviltong: Quote
Estera Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mysia_ napisał(a):zaraz uśmierca :mad: Martwię się o Basię :loveu: Przy niej to trzeba mieć oczy do okoła głowy :lol::evil_lol:oj no taki wiek ....:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Estera napisał(a):oj no taki wiek ....:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak ją kochamy :loveu: Ciebie Esterko tez kocham :loveu: wiesz? :evil_lol: a Ty będziesz w końcu na tej Porąbce czy nie? bo nie pamiętam :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Estera napisał(a):Nie wiem czy czasem nie powinnam się bać :placz: Tylko tatusia mi znajdź :loveu: :loveu: :loveu: Takiego co kochać mnie będzie i prezenty kupować :eviltong: Oj, nie masz się czego bać. :loveu: A tatusiem może być Pieniążek? Jak sama nazwa wskazuje, pieniążków u niego dostatek, to i prezenciki będzie kupował. :cool3: :loveu: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Oj, nie masz się czego bać. :loveu: A tatusiem może być Pieniążek? Jak sama nazwa wskazuje, pieniążków u niego dostatek, to i prezenciki będzie kupował. :cool3: :loveu: a kto to jest? :eviltong: Pytam, bo to też mój interes, podobno ja i Estera jesteśmy siostrami :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mysia_ napisał(a):a kto to jest? :eviltong: Pytam, bo to też mój interes, podobno ja i Estera jesteśmy siostrami :loveu: Kolega Komara. :cool3: Quote
Mysia_ Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Kolega Komara. :cool3: yyyyyhm... :diabloti: Quote
Estera Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Mysia_ napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale i tak ją kochamy :loveu: Ciebie Esterko tez kocham :loveu: wiesz? :evil_lol: a Ty będziesz w końcu na tej Porąbce czy nie? bo nie pamiętam :eviltong:Pewnie, że kochamy :loveu: Cieszę się, że mnie kochasz:loveu: Ja Ciebie też Mysiu kocham :loveu: Nie będę w Porąbce :placz:, będę w Poznaniu wtedy :eviltong: Asia & Ginger napisał(a):Oj, nie masz się czego bać. :loveu: A tatusiem może być Pieniążek? Jak sama nazwa wskazuje, pieniążków u niego dostatek, to i prezenciki będzie kupował. :cool3: :loveu::loveu: :loveu: :loveu: No proszę, no.... To z Pieniązkiem coś większego się szykuje, no no :evil_lol: Taaak, jak pieniążków ma dużo to chcemy :loveu: Mysia_ napisał(a):a kto to jest? :eviltong: Pytam, bo to też mój interes, podobno ja i Estera jesteśmy siostrami :loveu:Jakie podobno? Oczywiście, że jesteśmy :loveu: Ale Ciebie rodzice zawsze bardziej kochali :placz: A mnie ciocia Asia adoptowała ze względu na brak miłości ze strony mamy i taty :placz: Quote
Mysia_ Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Estera napisał(a):Jakie podobno? Oczywiście, że jesteśmy :loveu: Ale Ciebie rodzice zawsze bardziej kochali :placz: A mnie ciocia Asia adoptowała ze względu na brak miłości ze strony mamy i taty :placz: :loveu: Ja tam nie wiem czy mnie rodzice kochają :cool1: Na ten temat już gadałyśmy, publicznie nie będe tego roztrząsać :evil_lol: Szkoda, że Cię nie będzie w Porąbce, bo szykuje się faaaajna impreza :diabloti::evil_lol: nie pierwsza i pewnie nie ostatnia, więc jeszcze kiedyś uda Ci się wpaść :eviltong: Ciociu Asiu powodzenia z tym Pieniążkiem :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Estera napisał(a):Ale ja Cię bardziej kocham niż ona :-( Tylko...nie umiem tego okazać :-( To przez moich rodziców. Nie okazywali mi miłości i teraz Ty cierpisz :shake: bo Ty nic nie umiesz! Ty... wyrodna matko!!!!!!:angryy: Asia & Ginger napisał(a):Na szczęście teraz ja adoptowałam Esterkę i nauczę ją okazywać miłość. :cool3: :loveu: Trzymam Cię za słowo Ciociu Asiu:loveu: Estera napisał(a):Nie wiem czy czasem nie powinnam się bać :placz: Tylko tatusia mi znajdź :loveu: Takiego co kochać mnie będzie i prezenty kupować :eviltong: Lepiej Ty mi znajdź:-( jak mam dorastać bez tatusia?:diabloti: betty_labrador napisał(a):a te juz sie usmiercaja :eviltong: no co Tyyyy:evil_lol: Mysia_ napisał(a):zaraz uśmierca :mad: Martwię się o Basię :loveu: Przy niej to trzeba mieć oczy do okoła głowy :lol::evil_lol: Ha,ha,ha:diabloti: odezwała się, która zawsze sama się pilnuje:diabloti: Estera napisał(a):oj no taki wiek ....:diabloti: :loveu: tak staruszko:multi: Mysia_ napisał(a)::evil_lol: ale i tak ją kochamy :loveu: Ciebie Esterko tez kocham :loveu: wiesz? :evil_lol: a Ty będziesz w końcu na tej Porąbce czy nie? bo nie pamiętam :eviltong: nawet powiedzialysmy jej to przez telefon!:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Oj, nie masz się czego bać. :loveu: A tatusiem może być Pieniążek? Jak sama nazwa wskazuje, pieniążków u niego dostatek, to i prezenciki będzie kupował. :cool3: :loveu: ale wnusi też da prezencik?:cool3: Mysia_ napisał(a):a kto to jest? :eviltong: Pytam, bo to też mój interes, podobno ja i Estera jesteśmy siostrami :loveu: i mamusią chrzestną basi jesteś:loveu: Asia & Ginger napisał(a):Kolega Komara. :cool3: :scared: Estera napisał(a):Pewnie, że kochamy :loveu: Cieszę się, że mnie kochasz:loveu: Ja Ciebie też Mysiu kocham :loveu: Nie będę w Porąbce :placz:, będę w Poznaniu wtedy :eviltong: :loveu: No proszę, no.... To z Pieniązkiem coś większego się szykuje, no no :evil_lol: Taaak, jak pieniążków ma dużo to chcemy :loveu: Jakie podobno? Oczywiście, że jesteśmy :loveu: Ale Ciebie rodzice zawsze bardziej kochali :placz: A mnie ciocia Asia adoptowała ze względu na brak miłości ze strony mamy i taty :placz: nawet do własnego dziecka nie przyjedziesz:placz: :loveu: w naszej rodzinie chyba się sytuacja powtórzy:-( Quote
basia bonnie Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 Mysia napisał(a): Ja tam nie wiem czy mnie rodzice kochają :cool1: Na ten temat już gadałyśmy, publicznie nie będe tego roztrząsać :evil_lol: Szkoda, że Cię nie będzie w Porąbce, bo szykuje się faaaajna impreza :diabloti::evil_lol: nie pierwsza i pewnie nie ostatnia, więc jeszcze kiedyś uda Ci się wpaść :eviltong: Ciociu Asiu powodzenia z tym Pieniążkiem :diabloti: :diabloti: i dobrze ze jej nie będzie!!! <foch> Niech ciocia Asia przyjedzie!!!:multi::loveu: ojjj nie wiem Myszuniu czy nie ostatnia..:evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 czesc Rodzinko nie w komplecie :eviltong: ja żem w pracy sie rozsiadla :p Quote
Recommended Posts