Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estera napisał(a):
żyje bo gadałyśmy na skype przed chwilą :evil_lol:

wiesz, ale chwila już mineła :diabloti::evil_lol:

Mogłaby się tu pojawić :eviltong: Jakies foty wrzucić czy cuś :lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
wiesz, ale chwila już mineła :diabloti::evil_lol:

Mogłaby się tu pojawić :eviltong: Jakies foty wrzucić czy cuś :lol:
Basia, chrzestna Cię uśmierca :placz:

Posted

basia bonnie napisał(a):
nieeeeee, chrzestna to dobra matka,nie to co Ty:-(

Ale ja Cię bardziej kocham niż ona :-( Tylko...nie umiem tego okazać :-( To przez moich rodziców. Nie okazywali mi miłości i teraz Ty cierpisz :shake:

Posted

Estera napisał(a):
Ale ja Cię bardziej kocham niż ona :-( Tylko...nie umiem tego okazać :-( To przez moich rodziców. Nie okazywali mi miłości i teraz Ty cierpisz :shake:

Na szczęście teraz ja adoptowałam Esterkę i nauczę ją okazywać miłość. :cool3: :loveu:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
Na szczęście teraz ja adoptowałam Esterkę i nauczę ją okazywać miłość. :cool3: :loveu:
Nie wiem czy czasem nie powinnam się bać :placz:
Tylko tatusia mi znajdź :loveu: :loveu: :loveu: Takiego co kochać mnie będzie i prezenty kupować :eviltong:

Posted

Estera napisał(a):
Basia, chrzestna Cię uśmierca :placz:

zaraz uśmierca :mad: Martwię się o Basię :loveu: Przy niej to trzeba mieć oczy do okoła głowy :lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
zaraz uśmierca :mad: Martwię się o Basię :loveu: Przy niej to trzeba mieć oczy do okoła głowy :lol::evil_lol:
oj no taki wiek ....:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Estera napisał(a):
oj no taki wiek ....:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale i tak ją kochamy :loveu:
Ciebie Esterko tez kocham :loveu: wiesz? :evil_lol:
a Ty będziesz w końcu na tej Porąbce czy nie? bo nie pamiętam :eviltong:

Posted

Estera napisał(a):
Tylko tatusia mi znajdź :loveu: :loveu: :loveu: Takiego co kochać mnie będzie i prezenty kupować :eviltong:

Oj, nie masz się czego bać. :loveu:
A tatusiem może być Pieniążek? Jak sama nazwa wskazuje, pieniążków u niego dostatek, to i prezenciki będzie kupował. :cool3: :loveu:

Posted

A tatusiem może być Pieniążek? Jak sama nazwa wskazuje, pieniążków u niego dostatek, to i prezenciki będzie kupował. :cool3: :loveu:

a kto to jest? :eviltong: Pytam, bo to też mój interes, podobno ja i Estera jesteśmy siostrami :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pewnie, że kochamy :loveu: Cieszę się, że mnie kochasz:loveu: Ja Ciebie też Mysiu kocham :loveu: Nie będę w Porąbce :placz:, będę w Poznaniu wtedy :eviltong:

:loveu: :loveu: :loveu: No proszę, no.... To z Pieniązkiem coś większego się szykuje, no no :evil_lol:
Taaak, jak pieniążków ma dużo to chcemy :loveu:

Mysia_ napisał(a):
a kto to jest? :eviltong: Pytam, bo to też mój interes, podobno ja i Estera jesteśmy siostrami :loveu:
Jakie podobno? Oczywiście, że jesteśmy :loveu: Ale Ciebie rodzice zawsze bardziej kochali :placz: A mnie ciocia Asia adoptowała ze względu na brak miłości ze strony mamy i taty :placz:

Posted

Estera napisał(a):
Jakie podobno? Oczywiście, że jesteśmy :loveu: Ale Ciebie rodzice zawsze bardziej kochali :placz: A mnie ciocia Asia adoptowała ze względu na brak miłości ze strony mamy i taty :placz:

:loveu:

Ja tam nie wiem czy mnie rodzice kochają :cool1: Na ten temat już gadałyśmy, publicznie nie będe tego roztrząsać :evil_lol:

Szkoda, że Cię nie będzie w Porąbce, bo szykuje się faaaajna impreza :diabloti::evil_lol: nie pierwsza i pewnie nie ostatnia, więc jeszcze kiedyś uda Ci się wpaść :eviltong:

Ciociu Asiu powodzenia z tym Pieniążkiem :diabloti:

Posted

Estera napisał(a):

bo Ty nic nie umiesz! Ty... wyrodna matko!!!!!!:angryy:

Trzymam Cię za słowo Ciociu Asiu:loveu:
Estera napisał(a):
Tylko tatusia mi znajdź :loveu: Takiego co kochać mnie będzie i prezenty kupować :eviltong:

Lepiej Ty mi znajdź:-( jak mam dorastać bez tatusia?:diabloti:
betty_labrador napisał(a):
a te juz sie usmiercaja :eviltong:

no co Tyyyy:evil_lol:
Mysia_ napisał(a):

Ha,ha,ha:diabloti: odezwała się, która zawsze sama się pilnuje:diabloti:
Estera napisał(a):
oj no taki wiek ....:diabloti: :loveu:

tak staruszko:multi:
Mysia_ napisał(a):
:evil_lol:

nawet powiedzialysmy jej to przez telefon!:evil_lol:

Posted

ale wnusi też da prezencik?:cool3:
Mysia_ napisał(a):

i mamusią chrzestną basi jesteś:loveu:
Kolega Komara. :cool3:

:scared:
Estera napisał(a):
Pewnie, że kochamy :loveu: Cieszę się, że mnie kochasz:loveu: Ja Ciebie też Mysiu kocham :loveu: Nie będę w Porąbce :placz:, będę w Poznaniu wtedy :eviltong:

:loveu: No proszę, no.... To z Pieniązkiem coś większego się szykuje, no no :evil_lol:
Taaak, jak pieniążków ma dużo to chcemy :loveu:

nawet do własnego dziecka nie przyjedziesz:placz:

:loveu:

w naszej rodzinie chyba się sytuacja powtórzy:-(

Posted

Mysia napisał(a):

Ja tam nie wiem czy mnie rodzice kochają :cool1: Na ten temat już gadałyśmy, publicznie nie będe tego roztrząsać :evil_lol:

Szkoda, że Cię nie będzie w Porąbce, bo szykuje się faaaajna impreza :diabloti::evil_lol: nie pierwsza i pewnie nie ostatnia, więc jeszcze kiedyś uda Ci się wpaść :eviltong:

Ciociu Asiu powodzenia z tym Pieniążkiem :diabloti:

:diabloti:

i dobrze ze jej nie będzie!!! <foch> Niech ciocia Asia przyjedzie!!!:multi::loveu:
ojjj nie wiem Myszuniu czy nie ostatnia..:evil_lol: