basia bonnie Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 hyhyhy!! :p Co Cie tak Justyś wzięło na prawienie komplementów?? :razz: Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 można, można :) To nawet wskazane jest :evil_lol::evil_lol: Justyś, ale Ty dziś pięknie wyglądasz:evil_lol::evil_lol: :razz: Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Przepraszam że przerywam wątek, ale mam ważne pytanie... Bonnie była maleńka jak do Ciebie trafiała... Nie miała jeszcze nawet miesiąca... A czemu tak szybciutko do Ciebie przyszła...? :lol: Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Też się Ewa zamartwiłam jak ją dostałam.... poszłam do weta no i pani wet mi mówi, że ona sie urodziła ok. 16 września , no to ja sobie myśle, że przecież jak ona do mnie trafiła to była za młoda...:-( no, ale cuż... ja na to wpływu nie miałam...:shake::placz: Quote
Bewarka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 ß@$!@ napisał(a):można, można :) To nawet wskazane jest :evil_lol::evil_lol: Justyś, ale Ty dziś pięknie wyglądasz:evil_lol::evil_lol: :razz: a dziękuje dziękuje :p ty równiez :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Podziwiam. :cool2: :klacz:Przecież takie maleństwo... Chyba jeszcze dobrze nie chodziła... Kurcze, aż nie wiem co powiedziec. Zatkało mnie dosłownie... Wielki pozytyw dla Ciebie... :lol: Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 dzięki, dzięki:razz: P.S. Marta mi zrobiła suuuper bannerek i avek! zaraz Wam pokaże :p Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Podziwiam. :cool2: :klacz:Przecież takie maleństwo... Chyba jeszcze dobrze nie chodziła... Kurcze, aż nie wiem co powiedziec. Zatkało mnie dosłownie... Wielki pozytyw dla Ciebie... :lol: dzięki :) no chodziła.... ale wiesz słabo.... taka kuleczka mała była, ale sie wszystkiego nauczyła :p Quote
Bewarka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 a wiesz Basia, że dopiero teraz zauważyłam ze masz 4 łapki? Super :) Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 :D:D a ja juz dawno zauważyłam:eviltong::eviltong: No to sobie zobaczcie jakie cudo mi Marta zrobiła!:loveu::loveu: Quote
Bewarka Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 świetny pomysł :D i wykonanie też niezłe :) mała czarna bonnie, mała czarna kawa...super :p Quote
basia bonnie Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 cudo, cudo:loveu::loveu: Dobra dziewczynki, ja idem papa, cya :* P.S. Avek mi sie nie chce wstawić :-( Quote
Samturia Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 na pewno :( spróbuje go "odchudzić" odchudzony :D 1,1 MB :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 No, nie powiem. Banerek tematycznie zgrany... Mała czarna na tle kawy... Quote
Paulina_mickey Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 heeeeej:multi: banerek śliczny:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
małyskrzat Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):cudo, cudo:loveu::loveu: Dobra dziewczynki, ja idem papa, cya :* P.S. Avek mi sie nie chce wstawić :-( a kto Ci zrobił taki śliczny animowany avek?? Mała czarna-super pomysł-Twoja Bonnie troszkę mojego Nusiaczka przypomina:loveu: Quote
Dobcia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hey Basiu:lol: Bannerek świetny i tematycznie i wykonanie bardzo fajne;) Quote
basia bonnie Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 małyskrzat napisał(a):a kto Ci zrobił taki śliczny animowany avek?? Mała czarna-super pomysł-Twoja Bonnie troszkę mojego Nusiaczka przypomina:loveu: aneta25 :) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Wiecie co ... teraz DG wariuje ( posty znikają , itd) i niektórym avki nie chcą sie załadować ;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej!!! Gdzie wirtualna partnerka mojego Kumpla się podziewa??? :eviltong: :evil_lol: Quote
Recommended Posts