Madzik93 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 To mamusia robi ciasto a nie Basia :) :P Quote
Dorkaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 mniam, mniam, A Basia już pewnie całe zjadła? Zrobiłaś mi smaka :[ Ja chcę ciastoooo..... Quote
eria Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 fajne patyczaki,ale nie chciaabym żeby mi się to rozlazło po mieszkaniu i rozmażało...a toto się rozmaża samoistnie :evil_lol: a ciasto napewno pychaaaa:loveu:wygląda trochę jak pizza :) Quote
Avaloth Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 jakie cisto ! ja też chcę ! xD ^^ Bonnie boska ;)) ;* Quote
Bewarka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Łeeee...:cool3: tak się już w życiu najadłam ciast, że tylko jak widzę na żywo to się robie głodna xD Quote
agaciaaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Cześć :) http://tinypic.pl/t1/out.php/i60125_tnIMG2738.jpg jaka słodka minka :evil_lol: Fajne foty ciasta, tylko gdzie jest ta BASIA, co to niby je robiła???? :cool3: Quote
anetta Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 :mdleje::mdleje: Ale ciacho!! Ta masa wygląda smakowicie :cool3: Mniam, mniam Wszystkiego dobrego dla Bonnie :multi::lilangel: Quote
Luzia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ale żeś mi ciotka smaka zrobiła :shake: Aż się zaśliniłam :evil_lol: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Teraz to z tego pysznego ciasta to już pewnie same okruchy zostały :evil_lol: Quote
Samturia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 o kurde jakie ciacho! :o nie zaprosiłaś mnie <foch> :( Przegapiłam 400 ale życzę syskiego naj - spóźnione ale szczere, ot co! xD Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Madzik93']To mamusia robi ciasto a nie Basia :) :P nie prawda!ja też robiłam, tylko co chwile robiłam zdjecia:eviltong: [quote name='Dorkaa']mniam, mniam, A Basia już pewnie całe zjadła? Zrobiłaś mi smaka :[ Ja chcę ciastoooo..... mniam:loveu:zjadłam:diabloti: ja tez cemmm:placz: [quote name='eria']fajne patyczaki,ale nie chciaabym żeby mi się to rozlazło po mieszkaniu i rozmażało...a toto się rozmaża samoistnie :evil_lol: a ciasto napewno pychaaaa:loveu:wygląda trochę jak pizza :) zawsze można rozwalić jajeczka:cool3: :loveu::evil_lol: [quote name='chester07']jakie cisto ! ja też chcę ! xD ^^ Bonnie boska ;)) ;* to se kciej:evil_lol::evil_lol: dzięki:) [quote name='Justys95']Łeeee...:cool3: tak się już w życiu najadłam ciast, że tylko jak widzę na żywo to się robie głodna xD :eviltong:a ja jak widze "pyszne" zdjęcie to też sie głodna robie;) [quote name='agaciaaa']Cześć :) http://tinypic.pl/t1/out.php/i60125_tnIMG2738.jpg jaka słodka minka :evil_lol: Fajne foty ciasta, tylko gdzie jest ta BASIA, co to niby je robiła???? :cool3: hej:multi: :evil_lol::evil_lol: ta Basia siedzi z bólem brzucha i gardła:diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='anetta']:mdleje::mdleje: Ale ciacho!! Ta masa wygląda smakowicie :cool3: Mniam, mniam Wszystkiego dobrego dla Bonnie :multi::lilangel: :loveu: Masa(j):evil_lol: dziękuje:multi: [quote name='luzia']Ale żeś mi ciotka smaka zrobiła :shake: Aż się zaśliniłam :evil_lol: chcesz śliniaczek?:evil_lol: [quote name='luzia']Teraz to z tego pysznego ciasta to już pewnie same okruchy zostały :evil_lol: dokładnie:loveu: [quote name='Samturia']o kurde jakie ciacho! :o nie zaprosiłaś mnie <foch> :( Przegapiłam 400 ale życzę syskiego naj - spóźnione ale szczere, ot co! xD a to pech:diabloti: dziekuje:loveu: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 a ten mały daktyl :evil_lol: znalazł se nowe miejsce do spania..! moją szafke, ale na szczęście z ciuchami nie do szkoły :) Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='basia bonnie']a ten mały daktyl :evil_lol: znalazł se nowe miejsce do spania..! moją szafke, ale na szczęście z ciuchami nie do szkoły :) Ta tak się tłumacz http://tinypic.pl/t1/out.php/i60736_tnIMG2752.jpg Przyznaj kiedy ostatno w tej koszuli w kratę chodziłaś :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='luzia']Ta tak się tłumacz http://tinypic.pl/t1/out.php/i60736_tnIMG2752.jpg Przyznaj kiedy ostatno w tej koszuli w kratę chodziłaś :evil_lol: nigdy, bo z tamtej szafki to tylko nieliczne były kiedyś założone przeze mnie:eviltong: Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 basia bonnie napisał(a):nigdy, bo z tamtej szafki to tylko nieliczne były kiedyś założone przeze mnie:eviltong: Winny się tłumaczy :multi::diabloti: Quote
BBeta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 luzia napisał(a):Winny się tłumaczy :multi::diabloti: Nie prawda. Zapytałaś, więc odpowiedziała. Z grzeczności, a nie z chęci wytłumaczenia się :cool1: Quote
agaciaaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i60735_tnIMG2751.jpg gdzieś Ty ją wygoniła??? :mad: :evil_lol: Quote
anetta Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Bonnie stwierdziła że czas zrobić porządki :evil_lol: Quote
Dorkaa Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 oj, Bonnie, Bonniety zupełnie jak mój Dusisław :P Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dorkaa napisał(a):oj, Bonnie, Bonniety zupełnie jak mój Dusisław :P A czemu pan Dusisław biedny?? Quote
Luzia Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dorkaa napisał(a):Czemu biedny ?? ... Wiesz że nie mam pojęcia :evil_lol: :p Quote
Recommended Posts