Luzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Nie chce mi się przekopywać wątku ale od kiedy jeździsz konno?/ Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Matusz']Witanko :multi::multi: o! znów te patyczaki :scared: witam:multi::multi: one nie gryzą:evil_lol:;) [quote name='luzia']Nie chce mi się przekopywać wątku ale od kiedy jeździsz konno?/ tak regularnie to od sierpnia :) kto wie co dziś jest? :) z tej okazji będzie niespodzianka:loveu: Quote
Luzia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 basia bonnie napisał(a): kto wie co dziś jest? :) z tej okazji będzie niespodzianka:loveu: Z tego co wiem to dzisiaj 5 jest a co poza tym to nie mam pojęcia :oops: Quote
Dobcia Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Cześc Basiu!:) Moje patyczki gdzieś znikły w słoikowej dżungli... Jak urosną, będę mogła podziwiac:lol: A Bonnieczka jaka całuśna, mmm:loveu: Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='luzia']Z tego co wiem to dzisiaj 5 jest a co poza tym to nie mam pojęcia :oops: tak, czyli to oznacza, że Boni jest już u nas równe 3 lata:multi: [quote name='Dobcia']Cześc Basiu!:) Moje patyczki gdzieś znikły w słoikowej dżungli... Jak urosną, będę mogła podziwiac:lol: A Bonnieczka jaka całuśna, mmm:loveu: hej:loveu: :evil_lol::evil_lol:moje zazwyczaj wspinają się po szybie :) zaraz idę je obfocić. :loveu::loveu: z tej okazji moge Wam dać niespodzianke - fotki, jak Basia robi ciasto :grins: kcecie?:evil_lol::loveu: Quote
Mi. Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 w co?:diabloti: w patyczaki:evil_lol: CHCEMY!!!!:diabloti: Quote
dadiii Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 kcemy!!!! sto lat sto lat niech zyje boni nam!! i niech bedzie z toba bardzo szczesliwa!!! Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Mi.']w patyczaki:evil_lol: aha:diabloti: [quote name='Werka']kcemy!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='dadiii']kcemy!!!! [quote name='Mi.']CHCEMY!!!!:diabloti: ale najpierw fotki patyczaków, co? :cool3: [quote name='dadiii'] sto lat sto lat niech zyje boni nam!! i niech bedzie z toba bardzo szczesliwa!!! dziękuje:multi::loveu: Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='Helga&Ares']ale fajne te kijki :diabloti: :grin: Quote
Dorkaa Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Patolki kochaniusie niusie moje :loveu: Dla Bońki szyskiego naj!! Fotki Bońki-kucharki prosimy :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Śliczne patolki :loveu: Sto lat dla Bonnie :) i czekam na te fotki z ciastem :cool3: Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Dorkaa napisał(a):Patolki kochaniusie niusie moje :loveu: Dla Bońki szyskiego naj!! Fotki Bońki-kucharki prosimy :evil_lol: kochane, kochane:loveu: dziękuje:loveu: agaciaaa napisał(a):Śliczne patolki :loveu: Sto lat dla Bonnie :) i czekam na te fotki z ciastem :cool3: dziękujemy:multi::loveu: no dobra, to foty z ciastem może od str. 400 :) a teraz, na 399 dam Boni:cool3: Quote
Dorkaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Basiu, czu u ciebie pada śnieg :evil_lol:? Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Dorkaa napisał(a):Basiu, czu u ciebie pada śnieg :evil_lol:? tak:placz::multi::placz::multi::placz: Quote
Pimpek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Fajne te patyczaki, wszystkiego najlepszego dla Bonnie :loveu: Wymiziaj ją ode mnie i wstaw jej foty :cool3: Gdybyś nie wiedziała jak to się robi ::diabloti: Włącz aparat,zrób Bonnie co najmniej 20 fot,wstaw na dogo :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Pimpek']Fajne te patyczaki, wszystkiego najlepszego dla Bonnie :loveu: Wymiziaj ją ode mnie i wstaw jej foty :cool3: Gdybyś nie wiedziała jak to się robi ::diabloti: Włącz aparat,zrób Bonnie co najmniej 20 fot,wstaw na dogo :diabloti: dziękuje:loveu: wiem jak sie to robi:diabloti: [quote name='Madzik93']Fajne masz patyczki :evil_lol: dziękuje:loveu: [quote name='Dorkaa']U mnie teeeżżżżż :):):) :evil_lol::evil_lol:cieszysz sie?:evil_lol: Quote
Dorkaa Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ojejku, jakie cudeńko :loveu: Oczywiście że się cieszę :) Quote
Dobcia Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Hey Basiu:) Ładniutkie te siostrzyczki moich... siostrzyczek:loveu::cool3: I mają zdecydowanie ładniejsza willę niż moje;) http://tinypic.pl/t1/out.php/i60129_tnIMG2746.jpg a gdzie reszta zdjęcia?:razz: Quote
Recommended Posts