basia bonnie Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dorkaa napisał(a):Był spokój na chwilę, a potem :evil_lol: Ależ ja kocham jenyczki :loveu: i Łapki :loveu: i Kuperki :loveu: a potem..znów :mdleje: :loveu::loveu: Kincia napisał(a):Witam :sweetCyb: Rozowy jezorek :loveu::loveu: Witam:multi: Twój ulubiony kolorek:diabloti: furciaczek napisał(a):Jaki jezorek przeslodki:loveu: i pysio:loveu: :loveu:lizałaś?:diabloti: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A mówiłaś, że nie miałaś nigdy alkoholu w ustach... mamy Cię :diabloti: :diabloti: Ale Bonnie ma fajny jęzorek :loveu: I jak patole? :) dorwać a wypić to różnica! :diabloti: :loveu::loveu: patolki kochane:loveu: Haszysz ciagle jest w jednym miejscu i się buja, a Hera(zmieniłam jej imie) siedzi na listku:loveu: są jeszcze w słoiku, bo czekam na pokrywe do małego akwarium :) diabelkowa napisał(a):jaki ona ma zalotny jezyczek:loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 "basia_bonnie" napisał(a): patolki kochane:loveu: Haszysz ciagle jest w jednym miejscu i się buja, a Hera(zmieniłam jej imie) siedzi na listku:loveu: są jeszcze w słoiku, bo czekam na pokrywe do małego akwarium :smile: Moje dzieciątka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Moje dzieciątka :loveu: :loveu: :loveu: już moje:diabloti::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i58562_tnIMG2709.jpg śliczny pychol :loveu: Quote
Dorkaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ehh... kiedy ja wyzdrowieję i pojadę po patyczki ;(? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Wiesz... umowy adopcyjnej nie podpisałyśmy... ale jak zobaczę, że mają złe warunki... :mad: :evil_lol: Dorkaa - do mnie? :diabloti: Quote
anetta Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Aa to one już są u Ciebie...:oops: :lol: ;) Quote
Akadna Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 siuuuuuuuuuuuuuuper jeńzioj! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:jaki wąziutki:cool3: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i58561_tnIMG2710.jpg co Ty jej z tym językiem robisz? :evil_lol: Dawaj jakieś fotki nowych domowników ;) Quote
Karolina_Nett Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Ale ma fajny jęzorek :D. Super fotki. Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Dorkaa']Ehh... kiedy ja wyzdrowieję i pojadę po patyczki ;(? weź jakiś lek-cudo:evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wiesz... umowy adopcyjnej nie podpisałyśmy... ale jak zobaczę, że mają złe warunki... :mad: :evil_lol: Dorkaa - do mnie? :diabloti: nawet wizyty przed adopcyjnej nie było:eviltong: ale patolki już w akwarium:loveu: kochane są:loveu: [quote name='Dorkaa']Chciałabym :evil_lol: to na co czekasz:diabloti: [quote name='anetta']Aa to one już są u Ciebie...:oops: :lol: ;) są, są:loveu: [quote name='Werka']siuuuuuuuuuuuuuuper jeńzioj! s:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:jaki wąziutki:cool3: miejsco oszczędny:evil_lol: [quote name='agaciaaa']http://tinypic.pl/t1/out.php/i58561_tnIMG2710.jpg co Ty jej z tym językiem robisz? :evil_lol: Dawaj jakieś fotki nowych domowników ;) daje rękę, ona liże :diabloti: jutro będą :) [quote name='Karolina_Nett']Ale ma fajny jęzorek :D. Super fotki. dziękuje:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 basia bonnie napisał(a): nawet wizyty przed adopcyjnej nie było:eviltong: Widzisz jak Ci ufam :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Basia szalejesz z tymi fotkami!!!!! i wszystkie wyraźne, no nie wierze :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Dorkaa napisał(a):Ojejkuuu :loveu: :lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Widzisz jak Ci ufam :cool3: widzee:loveu: i cieszem sie:loveu: agaciaaa napisał(a):Basia szalejesz z tymi fotkami!!!!! i wszystkie wyraźne, no nie wierze :evil_lol: Nie wierzysz we mnie?! foch! Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 nie wierze w swoje szczęście, że tu ostatnio tyle fajnych fotek :diabloti: a Ty od razu foch, no wiesz co.... :cool3: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 agaciaaa napisał(a):nie wierze w swoje szczęście, że tu ostatnio tyle fajnych fotek :diabloti: a Ty od razu foch, no wiesz co.... :cool3: aa chyba, że tak:loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 ok, Justyna pozwoliła, więc wklejam fotki patyczaków, jak jeszcze były u Justyny :) (pinczerka_i_Gizmo) dziękuje za pozwolenie:loveu: fotki autorstwa Justyny rzecz jasna:) któreś z tych to Haszysz i Hera:lol::loveu: Dogobranoc:loveu: lece się spakować i sprawdzic, czy na pewno nie ma zadań:evil_lol: a potem spać :) Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 basia bonnie napisał(a):aa chyba, że tak:loveu::loveu: no dokładnie tak!!! :loveu: dobranoc :bye: Quote
Rybka_39 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witaj Basieńko!:loveu: Fajne te patyczaki:multi: Quote
Mi. Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Baska dobra jestes!:evil_lol: hahaha nie wierze:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 [quote name='agaciaaa']no dokładnie tak!!! :loveu: dobranoc :bye: dzień dobry:loveu: [quote name='Rybka_39']Witaj Basieńko!:loveu: Fajne te patyczaki:multi: Witaj:multi: dziekuje, kochane są:loveu::multi: [quote name='Mi.']Baska dobra jestes!:evil_lol: hahaha nie wierze:evil_lol: Ty teeeż:cool3: w co?:diabloti: [quote name='diabelkowa']szalejesz fotki fotki :) jak szaleć, to szalec:evil_lol: dziś może będą fotki patyczaków już u mnie:loveu: a kto wie co dziś jest?:multi::multi: z tej okazji będzie niespodzianka! :loveu::multi: Quote
Matusz Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Witanko :multi::multi: o! znów te patyczaki :scared: Quote
Recommended Posts