Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

potem trzymałam na chwile Fikcje, a ona oczywiście musiała się do mnie tulić i niespodziewanie pociągnąć w dół i pogryźć :lol:

nie patrzcie na moją mine :p

...

i jeszcze jedna z jazdy :) fajnie było, raz mi Fikcja zagalopowała i słyszałam tylko "Basiaaa, hamuj na Fikcjiii! " :evil_lol: w lesie też bez przygód się nie obeszło ;)

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetta']http://tinypic.pl/t1/out.php/i58229_tnIMG3372.jpg
:roflt::roflt::roflt::roflt:
jaka poza Fikcji :roflt:

A co było w lesie? 8)
noo fajnie stanęła :roflt: kochana pokraka:evil_lol::loveu::loveu:

w lesie? aaa.. ciągle chciała mi galopować, i zanim instruktorka zdążyła powiedzieć, żebym uważała bo ona może chcieć przeskoczyć przez rów to ja byłam w locie:evil_lol:tzn. to było troszke nad ziemią ;) a potem.. kłus pod góre omg..:evil_lol: nie da się anglezować! więc ćwiczebnym jechałam ;) a i jeszcze na padoku prawie spadłam:eviltong: już na boku bylam:eviltong: bo dociągałam popręg, nogi ze strzemion wyłożyłam a Fikcja do przodu.. no i chciała kłusem, nie mogłam jej uspokoić, ona się czegoś wystraszyła, wiec wodze popuściłam, ona się uspokoiła no i ja włożyłam nogi do strzemion i siadłam porządnie w siodle. ale nie spadłam:multi:

[quote name='Dorkaa']http://tinypic.pl/t1/out.php/i58229_tnIMG3372.jpg
No poza fikcji cudowna :evil_lol:
Fajne masz te bryczesy :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu:

wygodne bardzo są :) :loveu:

Posted

Dorkaa napisał(a):
Oj tyy :P Trza było pędzić :evil_lol:
No i jak pierwsze wrażenia? :)

no tak, tyle, że nie rozmawiałam z instruktorką o galopie..tzn. ostatnio troche, no i nie chciałam tak bez wstępu rad.. no wiesz ;)
pierwsze wrażenia? prawie nie poczułam galopu...
diabelkowa napisał(a):
qqqnis sliiczny:loveu:

dziękuje:loveu:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
piekne zdjecia...fajnie sie na koniu prezentujesz:)
a uwierz mi nie kazdy dobrze na koniu wyglada:)

Np. ja :evil_lol: Ale to szczegół :evil_lol:

Posted

swieten konisiowe foteczki:loveu: a bryczesy naprawde fajne:cool3: ja sie rozgladam za sklepem jezdzieckim:diabloti:

Pamietam jak moja instruktorka uczyla mnie galopu:evil_lol: podczas lekcji krzyknela "Gocha przyklej doope do siodla" ja na to "ale po co??" nio i ona wtedy morde wydarla do konia "galooop" a ten jak wyrwal to malo co nie zlecialam:evil_lol: ehhh piekne czasy:loveu: w ogole moja inst. byla zajefajna, darla sie jak opetana, mieszala nas z blotem itd ale efekty expresowe w nauce milismy:lol:

Posted

[quote name='Dorkaa']no to na następny raz proszę się upomnieć instruktoce, albo dyskretnie wypytać
ok, ok :)
[quote name='agaciaaa']a ja jem

Śliczne kunikowe fotki
powodzenia:diabloti:

dzieki!
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Śliczne zdjęcia, ładnie Ci na koniu...

Jak się galopowało?
:evil_lol:zabawne:eviltong:

już Ci powiedziałam:evil_lol::evil_lol:

[quote name='diabelkowa']Dzien Dobry
hej:multi:
[quote name='Niki-lidka']piekne zdjecia...fajnie sie na koniu prezentujesz
a uwierz mi nie kazdy dobrze na koniu wyglada

[quote name='Dorkaa']Np. ja Ale to szczegół
żartujesz chyba!
[quote name='Justys95']http://tinypic.pl/t1/out.php/i58219_tnIMG3364.jpg
No, no...jak ci fajnie idzie Super, że w teren jezdzisz...ja jeszcze nie, bo się boją, że wyskoczy jakaś kuropatwa czy coś i się konie przestraszą, a my dopiero początkujący jesteśmy z resztą mi też się nie śpieszy
juz dwa razy byłam aa mi już kot wyskoczył, kłusowałam pod górę, skakałam.. i to wszystko na dwóch terenach;):evil_lol:
[quote name='furciaczek']swieten konisiowe foteczki a bryczesy naprawde fajne ja sie rozgladam za sklepem jezdzieckim

Pamietam jak moja instruktorka uczyla mnie galopu podczas lekcji krzyknela "Gocha przyklej doope do siodla" ja na to "ale po co??" nio i ona wtedy morde wydarla do konia "galooop" a ten jak wyrwal to malo co nie zlecialam ehhh piekne czasy w ogole moja inst. byla zajefajna, darla sie jak opetana, mieszala nas z blotem itd ale efekty expresowe w nauce milismy

bezstresowa nauka galopu:evil_lol:

[quote name='Werka']elo
:mdrmed:
hej:loveu:

[quote name='Niki-lidka']no to jest jedyna metoda zeby mnie czegos nauczyc
bezstresowa metoda:evil_lol:

a tak nawiązujac do wczorajszej imprezy to było super :) z takich najważniejszych wydarzeń:
-dorwałyśmy wódkę dębową:diabloti:
-koleżanka nas wkurzała, więc do papierosa bez tytoniu dałyśmy pieprz, majeranek i herbate, powiedziałyśmy, że to papieros i ona sie zaciągła:eviltong: i był spokój na chwile.

emoty poszły..w las:diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']
a tak nawiązujac do wczorajszej imprezy to było super :) z takich najważniejszych wydarzeń:
-dorwałyśmy wódkę dębową:diabloti:
-koleżanka nas wkurzała, więc do papierosa bez tytoniu dałyśmy pieprz, majeranek i herbate, powiedziałyśmy, że to papieros i ona sie zaciągła:eviltong: i był spokój na chwile.

A mówiłaś, że nie miałaś nigdy alkoholu w ustach... mamy Cię :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Ale Bonnie ma fajny jęzorek :loveu:

I jak patole? :)