basia bonnie Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 potem trzymałam na chwile Fikcje, a ona oczywiście musiała się do mnie tulić i niespodziewanie pociągnąć w dół i pogryźć :lol: nie patrzcie na moją mine :p ... i jeszcze jedna z jazdy :) fajnie było, raz mi Fikcja zagalopowała i słyszałam tylko "Basiaaa, hamuj na Fikcjiii! " :evil_lol: w lesie też bez przygód się nie obeszło ;) Quote
anetta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i58229_tnIMG3372.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt: jaka poza Fikcji :roflt: A co było w lesie? 8) Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 http://tinypic.pl/t1/out.php/i58229_tnIMG3372.jpg No poza fikcji cudowna :evil_lol: Fajne masz te bryczesy :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 [quote name='anetta']http://tinypic.pl/t1/out.php/i58229_tnIMG3372.jpg :roflt::roflt::roflt::roflt: jaka poza Fikcji :roflt: A co było w lesie? 8) noo fajnie stanęła :roflt: kochana pokraka:evil_lol::loveu::loveu: w lesie? aaa.. ciągle chciała mi galopować, i zanim instruktorka zdążyła powiedzieć, żebym uważała bo ona może chcieć przeskoczyć przez rów to ja byłam w locie:evil_lol:tzn. to było troszke nad ziemią ;) a potem.. kłus pod góre omg..:evil_lol: nie da się anglezować! więc ćwiczebnym jechałam ;) a i jeszcze na padoku prawie spadłam:eviltong: już na boku bylam:eviltong: bo dociągałam popręg, nogi ze strzemion wyłożyłam a Fikcja do przodu.. no i chciała kłusem, nie mogłam jej uspokoić, ona się czegoś wystraszyła, wiec wodze popuściłam, ona się uspokoiła no i ja włożyłam nogi do strzemion i siadłam porządnie w siodle. ale nie spadłam:multi: [quote name='Dorkaa']http://tinypic.pl/t1/out.php/i58229_tnIMG3372.jpg No poza fikcji cudowna :evil_lol: Fajne masz te bryczesy :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: wygodne bardzo są :) :loveu: Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Właśnie, jak tam te twoje galopy ci idą :) ? Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Dorkaa napisał(a):Właśnie, jak tam te twoje galopy ci idą :) ? ano dziś mi troszku raz Fikcja zagalopowała ale od razu ją zatrzymałam ;) i nic więcej na razie.. Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Oj tyy :P Trza było pędzić :evil_lol: No i jak pierwsze wrażenia? :) Quote
basia bonnie Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 Dorkaa napisał(a):Oj tyy :P Trza było pędzić :evil_lol: No i jak pierwsze wrażenia? :) no tak, tyle, że nie rozmawiałam z instruktorką o galopie..tzn. ostatnio troche, no i nie chciałam tak bez wstępu rad.. no wiesz ;) pierwsze wrażenia? prawie nie poczułam galopu... diabelkowa napisał(a):qqqnis sliiczny:loveu: dziękuje:loveu: Quote
Dorkaa Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no to na następny raz proszę się upomnieć instruktoce, albo dyskretnie wypytać :) Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 basia bonnie napisał(a):to sie pije:diabloti: a ja jem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Śliczne kunikowe fotki :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Śliczne zdjęcia, ładnie Ci na koniu... :) Jak się galopowało? ;) Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 piekne zdjecia...fajnie sie na koniu prezentujesz:) a uwierz mi nie kazdy dobrze na koniu wyglada:) Quote
Dorkaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):piekne zdjecia...fajnie sie na koniu prezentujesz:) a uwierz mi nie kazdy dobrze na koniu wyglada:) Np. ja :evil_lol: Ale to szczegół :evil_lol: Quote
Bewarka Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='basia bonnie'] fajnie jest, nie? A nawet, nawet...:cool3: :p http://tinypic.pl/t1/out.php/i58219_tnIMG3364.jpg No, no...jak ci fajnie idzie :loveu: Super, że w teren jezdzisz...ja jeszcze nie, bo się boją, że wyskoczy jakaś kuropatwa czy coś i się konie przestraszą, a my dopiero początkujący jesteśmy :eviltong: z resztą mi też się nie śpieszy :D Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 swieten konisiowe foteczki:loveu: a bryczesy naprawde fajne:cool3: ja sie rozgladam za sklepem jezdzieckim:diabloti: Pamietam jak moja instruktorka uczyla mnie galopu:evil_lol: podczas lekcji krzyknela "Gocha przyklej doope do siodla" ja na to "ale po co??" nio i ona wtedy morde wydarla do konia "galooop" a ten jak wyrwal to malo co nie zlecialam:evil_lol: ehhh piekne czasy:loveu: w ogole moja inst. byla zajefajna, darla sie jak opetana, mieszala nas z blotem itd ale efekty expresowe w nauce milismy:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 furciaczek napisał(a): w ogole moja inst. byla zajefajna, darla sie jak opetana, mieszala nas z blotem itd ale efekty expresowe w nauce milismy:lol: no to jest jedyna metoda zeby mnie czegos nauczyc:diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='Dorkaa']no to na następny raz proszę się upomnieć instruktoce, albo dyskretnie wypytać ok, ok :) [quote name='agaciaaa']a ja jem Śliczne kunikowe fotki powodzenia:diabloti: dzieki! [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Śliczne zdjęcia, ładnie Ci na koniu... Jak się galopowało? :evil_lol:zabawne:eviltong: już Ci powiedziałam:evil_lol::evil_lol: [quote name='diabelkowa']Dzien Dobry hej:multi: [quote name='Niki-lidka']piekne zdjecia...fajnie sie na koniu prezentujesz a uwierz mi nie kazdy dobrze na koniu wyglada dziękuje:loveu: [quote name='Dorkaa']Np. ja Ale to szczegół żartujesz chyba! [quote name='Justys95']http://tinypic.pl/t1/out.php/i58219_tnIMG3364.jpg No, no...jak ci fajnie idzie Super, że w teren jezdzisz...ja jeszcze nie, bo się boją, że wyskoczy jakaś kuropatwa czy coś i się konie przestraszą, a my dopiero początkujący jesteśmy z resztą mi też się nie śpieszy juz dwa razy byłam aa mi już kot wyskoczył, kłusowałam pod górę, skakałam.. i to wszystko na dwóch terenach;):evil_lol: [quote name='furciaczek']swieten konisiowe foteczki a bryczesy naprawde fajne ja sie rozgladam za sklepem jezdzieckim Pamietam jak moja instruktorka uczyla mnie galopu podczas lekcji krzyknela "Gocha przyklej doope do siodla" ja na to "ale po co??" nio i ona wtedy morde wydarla do konia "galooop" a ten jak wyrwal to malo co nie zlecialam ehhh piekne czasy w ogole moja inst. byla zajefajna, darla sie jak opetana, mieszala nas z blotem itd ale efekty expresowe w nauce milismy dziękuje:loveu: bezstresowa nauka galopu:evil_lol: [quote name='Werka']elo :mdrmed: hej:loveu: [quote name='Niki-lidka']no to jest jedyna metoda zeby mnie czegos nauczyc bezstresowa metoda:evil_lol: a tak nawiązujac do wczorajszej imprezy to było super :) z takich najważniejszych wydarzeń: -dorwałyśmy wódkę dębową:diabloti: -koleżanka nas wkurzała, więc do papierosa bez tytoniu dałyśmy pieprz, majeranek i herbate, powiedziałyśmy, że to papieros i ona sie zaciągła:eviltong: i był spokój na chwile. emoty poszły..w las:diabloti: Quote
Dorkaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Był spokój na chwilę, a potem :evil_lol: Ależ ja kocham jenyczki :loveu: i Łapki :loveu: i Kuperki :loveu: Quote
Kincia Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witam :sweetCyb: Rozowy jezorek :loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Jaki jezorek przeslodki:loveu: i pysio:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 [quote name='basia bonnie'] a tak nawiązujac do wczorajszej imprezy to było super :) z takich najważniejszych wydarzeń: -dorwałyśmy wódkę dębową:diabloti: -koleżanka nas wkurzała, więc do papierosa bez tytoniu dałyśmy pieprz, majeranek i herbate, powiedziałyśmy, że to papieros i ona sie zaciągła:eviltong: i był spokój na chwile. A mówiłaś, że nie miałaś nigdy alkoholu w ustach... mamy Cię :diabloti: :diabloti: :diabloti: Ale Bonnie ma fajny jęzorek :loveu: I jak patole? :) Quote
Recommended Posts