Dorkaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 A mmi własnie lepiej tylne niż przednie, bo cie konik może w tyłeczek urżnąć :evil_lol: Quote
BBeta Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Samturia napisał(a):Taaa.. Basia to zawsze się tak zaczyna :diabloti: ... :siara: :diabloti: Czemu te zdjęcia są takie nie wyraźne :niewiem: Nie możesz poprosić kogoś żeby ją na chwile przytrzymał :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i49772_177.jpg bardzo ładnie Bonnie wyszła :evil_lol: może ja Ci podeśle troche tego Rutinoscorbinu, co? :cool3: Quote
Nayantara Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 hehe... żądamy wyraźnych zdjęć!!!!!!!!! Quote
Dorkaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Protest! Albo wyraźne albo nic :evil_lol: Quote
Pimpek Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Dorkaa napisał(a):Protest! Albo wyraźne albo nic :evil_lol: Aj, nie przesadzaj bo nam żadnej foty nie da !:evil_lol: Quote
Dorkaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Już my z niej wyciśniemy, nie martw sie :evil_lol: Quote
eria Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 nooo mogłabyś się postarac przy foceniu :eviltong: my się byle czym nie zadowolimy:diabloti: Quote
Samturia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 BBeta napisał(a):... :siara: :diabloti: Czemu te zdjęcia są takie nie wyraźne :niewiem: Nie możesz poprosić kogoś żeby ją na chwile przytrzymał :diabloti: No niestety-wiem z doświadczenia że Bonnie prztrzymać się nie da :shake: Quote
Nayantara Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 och a ja tu padam.... źle sie czuje mam gorączkę.... a wszystko przez lodo Quote
basia bonnie Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj dla mnie czyszczenie kopyt to zawsze była masakra... Zwłaszcza tylnich, nigdy nie potrafiłam tego zrobić prawidłowo Mają tam krytą ujeżdżalnię, czy tylko na powietrzu? a ja właśnie kocham:loveu: na powietrzu ;) [quote name='Dorkaa'] To ja jak usłyszałam że dostanę Maxymę to sobie pomyślałam ,,super, 30 minut z głowy". Patrze a ona wypucowana, tylko nóżki brudne. A przy czyszczeniu kopyt cham wyrywał! A to kloc paru tonowy, bo ślązaczka. Ale nawet fajnie (jak na nią ) się jeździło. Własnie macie tylko na powietrzu? :):) Fikcja nie chciała podnieść jednego kopyta, ale w końcu sie udało:evil_lol: tak. [quote name='anetta']No prosze Cie, oczy bolą od tych zdjęć Ja też zawsze miałam problemy (bałam się) z czyszczeniem tylnych kopyt Tylko jeden raz udało mi sie przezwyciężyć strach i wyczyściłam jedno kopyto polecam klarin :cool3: czego Wy sie boicie w tylnych kopytach?:evil_lol: [quote name='Dorkaa']A mmi własnie lepiej tylne niż przednie, bo cie konik może w tyłeczek urżnąć :evil_lol: też prawda:evil_lol: [quote name='BBeta'] Czemu te zdjęcia są takie nie wyraźne Nie możesz poprosić kogoś żeby ją na chwile przytrzymał haha gdyby to takie proste było :evil_lol: zobaczymy czy na następnym bielskim spacerku uda Ci się zrobić jakieś dobre zdjęcie tego nadpobudliwego psa:lol: [quote name='agaciaaa']http://tinypic.pl/out.php/i49772_177.jpg bardzo ładnie Bonnie wyszła może ja Ci podeśle troche tego Rutinoscorbinu, co? :cool3: :eviltong: ok:multi: [quote name='maziak i negra']hehe... żądamy wyraźnych zdjęć!!!!!!!!! ma się rozumieć:diabloti: [quote name='Dorkaa']Protest! Albo wyraźne albo nic tak źle i tak nie dobrze:evil_lol: jak nie ma to narzekacie, jak są to też narzekacie:shake::diabloti: [quote name='Pimpek']Aj, nie przesadzaj bo nam żadnej foty nie da ! dobry pomysł!:diabloti: [quote name='Dorkaa']Już my z niej wyciśniemy, nie martw sie taaa:evil_lol: [quote name='eria']nooo mogłabyś się postarac przy foceniu my się byle czym nie zadowolimy haha, to nie będzie takie proste:eviltong: [quote name='Samturia']No niestety-wiem z doświadczenia że Bonnie prztrzymać się nie da noo właśnie [quote name='maziak i negra']och a ja tu padam.... źle sie czuje mam gorączkę.... a wszystko przez lodo zdrowiej!! Quote
basia bonnie Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 emoty ciach :diabloti: a ogólnie to dziś byłam w żywcu, w schronie, wyszło ze mną chyba 5 piesków :) i było fajnie :evil_lol: i z Pinczerką to tak się rozgadałyśmy, że poszłyśmy na taki długi spacer..:evil_lol: że potem miałyśmy się streszczać :evil_lol:. ale nogi mnie tak bolą... :P I z Dobcią też sobie porozmawiałyśmy troche :loveu: ok, dzięki Agacia za rutinoscorbin :multi: chyba podziałał! Quote
Nayantara Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 dzięki mam nadzieje że się przyjmie i tak niewyraźne Quote
Dorkaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Maziak zdrowiej :) Przynajmniej kotek wyraźny :evil_lol: Quote
Dobcia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Hey Basiu po raz drugi:):cool3: Kotek śliczny:loveu: A Bonnie, jak to Bonnie... jak zawsze poza kadrem, mała torpedka:cool3: Quote
Samturia Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 http://tinypic.pl/out.php/i50236_183.jpg Wyraźne :multi: Quote
anetta Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 polecam klarin czego Wy sie boicie w tylnych kopytach? A cóż to? Bo ja mam taką schize i widze jak mnie konik pieści kopytkiem :cool1: Quote
Dorkaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Mnie kiedyś popieścił przez przypadek :D Zamroczyło mnie i nagle zobaczyłam że połowa stajni sie nade mną pochyla :evil_lol: Ale wolę tylnie niż przednie. Quote
BBeta Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 basia bonnie napisał(a):zobaczymy czy na następnym bielskim spacerku uda Ci się zrobić jakieś dobre zdjęcie tego nadpobudliwego psa:lol: O nic się nie martw, dam rade :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Tylko kiedy ten następny spacer? :p Za mało rutinoscorbinu - po następnej dawce będzie już ok :evil_lol: Oj tak - wyspacerowałyśmy się dzisiaj w Żywcu po wsze czasy :) Tylko wysiadło mi kolano i zostałam nagle obdarowana trzema reklamówkami rzeczy na bazarki... :lol: Quote
agaciaaa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 basia bonnie napisał(a):ok, dzięki Agacia za rutinoscorbin :multi: chyba podziałał! nooo troche lepiej jest :cool3: podeśle następną porcje i już będzie idealnie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nayantara Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 fajna wymiana rutinoscorbinem EDIT: jakoś jak bonka była mała to ładne zdjęcia ci wychodziły a teraz??:mad::mad:\ po prostu ci sie nie chce postarać dla nas dogomaniaków Quote
basia bonnie Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 [quote name='maziak i negra'] i tak niewyraźne ty tylko narzekać potrafisz:roll: [quote name='Dorkaa'] Przynajmniej kotek wyraźny :evil_lol: chociaż Ty sie cieszysz:multi: [quote name='Dobcia']Hey Basiu po raz drugi:):cool3: Kotek śliczny:loveu: A Bonnie, jak to Bonnie... jak zawsze poza kadrem, mała torpedka:cool3: hej:multi: o chociaż Ty rozumiesz i sie nie czepiasz:multi: [quote name='Samturia']http://tinypic.pl/out.php/i50236_183.jpg Wyraźne :multi: [quote name='anetta']A cóż to? Bo ja mam taką schize i widze jak mnie konik pieści kopytkiem moje tabletki na oczy :) do zmęczonych oczu, ale jak nie masz tabletek to możesz jeść dużo borówek, wzrok się po nich pooprawia. serio ;) aaa rozumiem :evil_lol: to ja mam znow schize jak kon odgania muchy, bo raz jak czyscilam kopyta tylne, to kon jak wzial zamach ogonem i odganial muchy to moje oczy ucierpialy na tym:evil_lol: [quote name='Dorkaa']Mnie kiedyś popieścił przez przypadek Zamroczyło mnie i nagle zobaczyłam że połowa stajni sie nade mną pochyla :evil_lol: Ale wolę tylnie niż przednie. zemdlałaś?:cool3: ja te i te:loveu: [quote name='BBeta']O nic się nie martw, dam rade :diabloti: trzymam za słowo:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko kiedy ten następny spacer? Za mało rutinoscorbinu - po następnej dawce będzie już ok :evil_lol: Oj tak - wyspacerowałyśmy się dzisiaj w Żywcu po wsze czasy :) Tylko wysiadło mi kolano i zostałam nagle obdarowana trzema reklamówkami rzeczy na bazarki... :lol: miał być jesienią, ale chyba zimą będzie jak dalej będzie sypał śnieg:evil_lol: już powinno być ok:) i wygadałyśmy sie za wsze czasy :evil_lol: a i dzięki wielkie, że wyślesz te rzeczy:loveu: [quote name='agaciaaa']nooo troche lepiej jest :cool3: podeśle następną porcje i już będzie idealnie! :evil_lol: chyba podziałała:multi: [quote name='maziak i negra']fajna wymiana rutinoscorbinem EDIT: jakoś jak bonka była mała to ładne zdjęcia ci wychodziły a teraz??\ po prostu ci sie nie chce postarać dla nas dogomaniaków ekhem... boni jak była mała, to w mniejszym stopniu miała ADHD i nie moja wina, ze wtedy foty lepsze wychodziły. ty zawsze sie musisz czegos przyczepic:roll: Quote
Recommended Posts