Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samturia napisał(a):
Taaa.. Basia to zawsze się tak zaczyna :diabloti:

... :siara: :diabloti:

Czemu te zdjęcia są takie nie wyraźne :niewiem: Nie możesz poprosić kogoś żeby ją na chwile przytrzymał :diabloti:

Posted

BBeta napisał(a):
... :siara: :diabloti:

Czemu te zdjęcia są takie nie wyraźne :niewiem: Nie możesz poprosić kogoś żeby ją na chwile przytrzymał :diabloti:

No niestety-wiem z doświadczenia że Bonnie prztrzymać się nie da :shake:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Oj dla mnie czyszczenie kopyt to zawsze była masakra... Zwłaszcza tylnich, nigdy nie potrafiłam tego zrobić prawidłowo

Mają tam krytą ujeżdżalnię, czy tylko na powietrzu?
a ja właśnie kocham:loveu:

na powietrzu ;)
[quote name='Dorkaa']
To ja jak usłyszałam że dostanę Maxymę to sobie pomyślałam ,,super, 30 minut z głowy". Patrze a ona wypucowana, tylko nóżki brudne. A przy czyszczeniu kopyt cham wyrywał! A to kloc paru tonowy, bo ślązaczka. Ale nawet fajnie (jak na nią ) się jeździło.
Własnie macie tylko na powietrzu?
:):) Fikcja nie chciała podnieść jednego kopyta, ale w końcu sie udało:evil_lol:

tak.

[quote name='anetta']No prosze Cie, oczy bolą od tych zdjęć

Ja też zawsze miałam problemy (bałam się) z czyszczeniem tylnych kopyt Tylko jeden raz udało mi sie przezwyciężyć strach i wyczyściłam jedno kopyto
polecam klarin :cool3:

czego Wy sie boicie w tylnych kopytach?:evil_lol:

[quote name='Dorkaa']A mmi własnie lepiej tylne niż przednie, bo cie konik może w tyłeczek urżnąć :evil_lol:
też prawda:evil_lol:

[quote name='BBeta']

Czemu te zdjęcia są takie nie wyraźne Nie możesz poprosić kogoś żeby ją na chwile przytrzymał
haha gdyby to takie proste było :evil_lol: zobaczymy czy na następnym bielskim spacerku uda Ci się zrobić jakieś dobre zdjęcie tego nadpobudliwego psa:lol:

[quote name='agaciaaa']http://tinypic.pl/out.php/i49772_177.jpg bardzo ładnie Bonnie wyszła

może ja Ci podeśle troche tego Rutinoscorbinu, co? :cool3:
:eviltong:

ok:multi:
[quote name='maziak i negra']hehe...
żądamy wyraźnych zdjęć!!!!!!!!!
ma się rozumieć:diabloti:
[quote name='Dorkaa']Protest! Albo wyraźne albo nic
tak źle i tak nie dobrze:evil_lol: jak nie ma to narzekacie, jak są to też narzekacie:shake::diabloti:
[quote name='Pimpek']Aj, nie przesadzaj bo nam żadnej foty nie da !
dobry pomysł!:diabloti:

[quote name='Dorkaa']Już my z niej wyciśniemy, nie martw sie
taaa:evil_lol:
[quote name='eria']nooo mogłabyś się postarac przy foceniu my się byle czym nie zadowolimy
haha, to nie będzie takie proste:eviltong:

[quote name='Samturia']No niestety-wiem z doświadczenia że Bonnie prztrzymać się nie da
noo właśnie
[quote name='maziak i negra']och a ja tu padam.... źle sie czuje mam gorączkę.... a wszystko przez lodo
zdrowiej!!

Posted

emoty ciach :diabloti:

a ogólnie to dziś byłam w żywcu, w schronie, wyszło ze mną chyba 5 piesków :) i było fajnie :evil_lol: i z Pinczerką to tak się rozgadałyśmy, że poszłyśmy na taki długi spacer..:evil_lol: że potem miałyśmy się streszczać :evil_lol:. ale nogi mnie tak bolą... :P I z Dobcią też sobie porozmawiałyśmy troche :loveu:

ok, dzięki Agacia za rutinoscorbin :multi: chyba podziałał!

Posted

Mnie kiedyś popieścił przez przypadek :D Zamroczyło mnie i nagle zobaczyłam że połowa stajni sie nade mną pochyla :evil_lol:
Ale wolę tylnie niż przednie.

Posted

basia bonnie napisał(a):
zobaczymy czy na następnym bielskim spacerku uda Ci się zrobić jakieś dobre zdjęcie tego nadpobudliwego psa:lol:

O nic się nie martw, dam rade :diabloti:

Posted

Tylko kiedy ten następny spacer? :p

Za mało rutinoscorbinu - po następnej dawce będzie już ok :evil_lol:

Oj tak - wyspacerowałyśmy się dzisiaj w Żywcu po wsze czasy :) Tylko wysiadło mi kolano i zostałam nagle obdarowana trzema reklamówkami rzeczy na bazarki... :lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
ok, dzięki Agacia za rutinoscorbin :multi: chyba podziałał!

nooo troche lepiej jest :cool3: podeśle następną porcje i już będzie idealnie! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='maziak i negra']

i tak niewyraźne
ty tylko narzekać potrafisz:roll:

[quote name='Dorkaa']
Przynajmniej kotek wyraźny :evil_lol:
chociaż Ty sie cieszysz:multi:

[quote name='Dobcia']Hey Basiu po raz drugi:):cool3:

Kotek śliczny:loveu: A Bonnie, jak to Bonnie... jak zawsze poza kadrem, mała torpedka:cool3:
hej:multi:

o chociaż Ty rozumiesz i sie nie czepiasz:multi:

[quote name='Samturia']http://tinypic.pl/out.php/i50236_183.jpg
Wyraźne
:multi:

[quote name='anetta']A cóż to?

Bo ja mam taką schize i widze jak mnie konik pieści kopytkiem
moje tabletki na oczy :) do zmęczonych oczu, ale jak nie masz tabletek to możesz jeść dużo borówek, wzrok się po nich pooprawia. serio ;)

aaa rozumiem :evil_lol: to ja mam znow schize jak kon odgania muchy, bo raz jak czyscilam kopyta tylne, to kon jak wzial zamach ogonem i odganial muchy to moje oczy ucierpialy na tym:evil_lol:
[quote name='Dorkaa']Mnie kiedyś popieścił przez przypadek Zamroczyło mnie i nagle zobaczyłam że połowa stajni sie nade mną pochyla :evil_lol:
Ale wolę tylnie niż przednie.
zemdlałaś?:cool3:
ja te i te:loveu:

[quote name='BBeta']O nic się nie martw, dam rade :diabloti:
trzymam za słowo:cool3:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Tylko kiedy ten następny spacer?

Za mało rutinoscorbinu - po następnej dawce będzie już ok :evil_lol:

Oj tak - wyspacerowałyśmy się dzisiaj w Żywcu po wsze czasy :) Tylko wysiadło mi kolano i zostałam nagle obdarowana trzema reklamówkami rzeczy na bazarki... :lol:
miał być jesienią, ale chyba zimą będzie jak dalej będzie sypał śnieg:evil_lol:

już powinno być ok:)

i wygadałyśmy sie za wsze czasy :evil_lol: a i dzięki wielkie, że wyślesz te rzeczy:loveu:

[quote name='agaciaaa']nooo troche lepiej jest :cool3: podeśle następną porcje i już będzie idealnie! :evil_lol:
chyba podziałała:multi:

[quote name='maziak i negra']fajna wymiana rutinoscorbinem

EDIT:

jakoś jak bonka była mała to ładne zdjęcia ci wychodziły a teraz??\
po prostu ci sie nie chce postarać dla nas dogomaniaków
ekhem... boni jak była mała, to w mniejszym stopniu miała ADHD i nie moja wina, ze wtedy foty lepsze wychodziły. ty zawsze sie musisz czegos przyczepic:roll: