pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dobry wieczór :) Ściemniaczu! Na tym zdjęciu, o które pytasz wcale nie ma Bonnie :p Przynajmniej ja nie widzę :p Chyba, że jest szybsza od moich oczu :evil_lol: http://tinypic.pl/out.php/i46882_145.jpg Czyżby atak szaleństwa? :evil_lol: :loveu: Quote
anetta Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Yyyyy, schowała się za drzewo?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Jakie slodkie oczka:loveu: foty nie moge skopiowac:angryy: chodzi mi o te z poprzedniej strony, domowe fotki:loveu: Quote
basia bonnie Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 [quote name='justys95']Oj wiem coś o tym...we wiosnę mojemu bratu trzy osoby chciały młode koty wcisnąć w ręce :roll: http://tinypic.pl/out.php/i46881_144.jpg Ale szumu...:placz: http://tinypic.pl/out.php/i46882_145.jpg Śliczna :loveu: ehh.. to nie szum, tylko zoom x16 :cool1: [quote name='Dzaga']Bonka-Oponka :loveu: ile ślicznych fotek <'3 Buahaha:evil_lol: :) [quote name='eria']http://tinypic.pl/out.php/i46884_147.jpg ja nie widzę :shake: brawo! ;) [quote name='agaciaaa']http://tinypic.pl/out.php/i46740_143.jpg co za spojrzenie :loveu: :loveu: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór :) Ściemniaczu! Na tym zdjęciu, o które pytasz wcale nie ma Bonnie :p Przynajmniej ja nie widzę :p Chyba, że jest szybsza od moich oczu :evil_lol: http://tinypic.pl/out.php/i46882_145.jpg Czyżby atak szaleństwa? :evil_lol: :loveu: bry ;) dobrze widzisz! :multi: tak, to jest rozgrzewka :evil_lol: [quote name='anetta']Yyyyy, schowała się za drzewo?:evil_lol: niet :diabloti: [quote name='furciaczek']Jakie slodkie oczka:loveu: foty nie moge skopiowac:angryy: chodzi mi o te z poprzedniej strony, domowe fotki:loveu: dziekujemy:) Bonnie Was wita w locie :loveu: i żegna.. w locie:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Kurde, ale ona ma speeda :lol: To co nam jakieś podchwytliwe zagadki dajesz, Dogomaniaków nie wykiwasz :diabloti: Quote
Tepes Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Heh dziekuje bardzo:) Twoja Bonnie też jest ładniuśna:loveu: A fajnie się złożyło Bonnie i Bono:) pozdro:) Quote
anetta Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Basia, no i gdzie ona była na tej focie?? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 anetta napisał(a):Basia, no i gdzie ona była na tej focie?? W tym sęk, że jej tam wcale nie było :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Cześć :) wpadłam życzyć miłego dnia :) Quote
basia bonnie Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Kurde, ale ona ma speeda :lol: To co nam jakieś podchwytliwe zagadki dajesz, Dogomaniaków nie wykiwasz :diabloti: :cool3: no właśnie dziś jej kupiłam Ariona dla psów Aktywnych ;):evil_lol: haha jeszcze zobaczymy:diabloti: [quote name='Acctiually']Heh dziekuje bardzo:) Twoja Bonnie też jest ładniuśna:loveu: A fajnie się złożyło Bonnie i Bono:) pozdro:) Witamy:multi: dzięki :) no, fajnie, hihi:loveu: [quote name='Helga_psiaki']witamy:):) witam:multi: [quote name='anetta']Basia, no i gdzie ona była na tej focie?? no wlaśnie nie bylo jej :diabloti: [quote name='agaciaaa']Cześć :) wpadłam życzyć miłego dnia :) Hej! :multi: dziękuję :loveu: ok, więc.. dochodzimy do lasu :loveu: Quote
Akadna Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 jaka z niej mała kuleczka na drugiej fotce!:loveu::haha: Quote
Kincia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 maziak i negra napisał(a):słyszeliście o Samci? :(:( Jakiej Samci :-o?? Quote
Dobcia Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 hehehe czego Bonnie nie robi w locie?:evil_lol: ...wita się, żegna... może też je i śpi?:cool3: Niesamowita jest:loveu: Hey:) Quote
basia bonnie Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 [quote name='Werka']jaka z niej mała kuleczka na drugiej fotce!:loveu::haha: tylko coś około 40cm w kłębie :loveu: chyba..albo z moją pamięcia coś nie tak :eviltong: [quote name='Pinczerek-Jacky']Jakiej Samci :-o?? aaa hahahaha, chodzi o Samturię :diabloti: ale spokojnie, wszystko ok ;) [quote name='Dobcia']hehehe czego Bonnie nie robi w locie?:evil_lol: ...wita się, żegna... może też je i śpi?:cool3: Niesamowita jest:loveu: Hey:) Hej:multi: ale ładnie powiedziane :loveu: wiec Bonnie w locie tylko nie śpi i nie robi siqu.. nie.. przeciez sika też w locie :evil_lol: czyli tylko nie śpi w locie :):evil_lol: byly jakieś jabłka na popiole, pod lasem :crazyeye: to oczywiscie Boni musiała tam kopać:diabloti: (od razu mówie,ze oryginalow nie mam, bo robilam porzadki i musialam pousuwac) :diabloti: p.s. ładny mam teraz nick :grins: Quote
Matusz Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 śliczne fotki !! :loveu::loveu: o nowy nick, fajny :) Quote
eria Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 taaa pojawiła się taka możliwość to teraz wszyscy nicki zmieniają :lol: cóż ...... oo ktoś sobie jabłka piekł !!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakby Foksik w to wparowała to by wyjadła wszystkie Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja tam nie wiem jak się nick zmienia i dobrze - nienawidzę swojego nicku, ale już żal by się było z nim rozstać :loveu: Quote
Dorkaa Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Ja tez nie zmieniam :P Ale jak ktoś chce to niech zmienia :P Bonnie :loveu: Quote
Bewarka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Jabłuszka już nie za ładne, ale Bonnie tak :) Quote
anetta Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 no wlaśnie nie bylo jej :evil_lol: A ja miałam pisac że co was tak wzięło na zmiany w nickach a tu sie okazuje że samemu można :crazyeye: Quote
sacred PIRANHA Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 no to jak teraz mozna zmieniac, to dopiero KTOS zrobi zamieszania:(:(:( Quote
furciaczek Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 a mi sie juz wszystko miesza:shake: kto jest kim, gdzie i po co:placz: Gdyby nie banerki i avki to bym sie pogubila:roll: ja nika nie zmienie:diabloti: Quote
Bewarka Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 anetta napisał(a): A ja miałam pisac że co was tak wzięło na zmiany w nickach a tu sie okazuje że samemu można :crazyeye:Ale samemu nie można...tylko Admin może ;) Quote
Recommended Posts