pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Cześć :) Niedobrze... kuruj się szybko :* Quote
wiq Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 imo lepiej iść do liceum, a później na wybrany kierunek na studia...;) Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć :) Niedobrze... kuruj się szybko :* Hej:multi: postaram się:evil_lol: :) wiq napisał(a):imo lepiej iść do liceum, a później na wybrany kierunek na studia...;) właśnie troche mi szkoda, że to technikum jest... wolałabym liceum, ale nigdzie tu nie ma liceum hodowla koni... :( żal mil, że to technikum nie liceum, ale nie wiem... bo z drugiej strony bardzo ale to bardzo bardzo bardzo chciałabym średnią szkołę powiązać z końmi... więc mam dylemat + 3 lata, żeby to rozważyć:evil_lol: Quote
wiq Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 idź na biol-chem do dobrego liceum i już :cool3: a konie w wolnym czasie;) Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 wiq napisał(a):idź na biol-chem do dobrego liceum i już :cool3: a konie w wolnym czasie;) hmm.. o tym nie pomyślałam... Wiq, zbawco :evil_lol: pomyśle nad tym :) tylko znów z drugiej strony chyba jak będę po technikum hodowli koni to mam łatwiej dostać się na takie studia? czy się mylę? :lol::oops: Quote
Dzaga Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Pikna suńcia ^^ Będe wpadać ;) Obowiązkowo :D Pozdówka ;* Quote
Rybka_39 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Wtam:multi: Jak tam nasz księzniczka Bonnie>?:cool3::loveu: Quote
despera Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 tylko znów z drugiej strony chyba jak będę po technikum hodowli koni to mam łatwiej dostać się na takie studia? czy się mylę? :lol::oops: Jak na mój mały rozumek, wszystko zależy od tego, jak zdasz maturę-a dobre liceum przygotuje cię do niej lepiej, niż technikum... Chyba;) Quote
Dzaga Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Może fotki :cool3: Hehe...:errrr: Prosiiiimy... Ładnie prosimy...:megagrin: Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='Dzaga']Pikna suńcia ^^ Będe wpadać ;) Obowiązkowo :D Pozdówka ;* Dziękuje:lol: Super, bardzo się cieszymy :multi: Również pozdrawiamy i witamy ;) [quote name='Rybka_39']Wtam:multi: Jak tam nasz księzniczka Bonnie>?:cool3::loveu: Witam, witam :) hehe, Bonnie żyje :evil_lol: Wybiegała się dziś na podwórku, więc odpoczywa :) [quote name='despera']Jak na mój mały rozumek, wszystko zależy od tego, jak zdasz maturę-a dobre liceum przygotuje cię do niej lepiej, niż technikum... Chyba;) Możliwe, ja oczywiście o tym nie pomyślałam :evil_lol: Ty masz duży rozum! :) [quote name='Sznaucerka-Balbina']HeeeeeeeeeeeeeeeJ:loveu: Hej:multi::multi::multi: [quote name='Dzaga']Może fotki :cool3: Hehe...:errrr: Prosiiiimy... Ładnie prosimy...:megagrin: Fotki ma koleżanka, ale jest teraz na Chorwacji. Ja za bardzo nie mam czasu robić, ale zrobię jak nam dojdzie rogzik ;) Zamówiłam rogza :grins: Będzie pasował, prawda?:roll: Quote
eria Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ale piękny rogzik :loveu::loveu::loveu: ale wolę osobiście wzorek w kosteczki, jak ma Foksik:loveu: Quote
Samturia Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Świetna ta obróżka..! mini-flatce będzie w niej do pyszczka (w końcu czarna no nie?) Czarne psy rulez, bo wszysko do nich pasuje (wiem coś o tym :cool3) Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 eria napisał(a):ale piękny rogzik :loveu::loveu::loveu: ale wolę osobiście wzorek w kosteczki, jak ma Foksik:loveu: Super, że Ci się też podoba :multi: kosteczki też są super :loveu: ale jakoś tak wzięłam butterfly bo to takie kobiece:evil_lol: i wydaje mi się , że będzie jej pasowało :) Samturia napisał(a):Świetna ta obróżka..! mini-flatce będzie w niej do pyszczka (w końcu czarna no nie?) Czarne psy rulez, bo wszysko do nich pasuje (wiem coś o tym :cool3) czarna, czarna :) No, prawie wszystko :) :evil_lol: Quote
wiq Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 nic nie wiem o 'ulgach' dla absolwentów takich szkół - może na studiach są z czegoś zwolnieni, ale w rekrutacji na studia obowiązują te same zasady. polecam jednak jakieś dobre LO :) Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 wiq napisał(a):nic nie wiem o 'ulgach' dla absolwentów takich szkół - może na studiach są z czegoś zwolnieni, ale w rekrutacji na studia obowiązują te same zasady. polecam jednak jakieś dobre LO :) Znaczy miałam na myśli, że będzie łatwiej na studiach po takiej szkole, bo będzie się dużo wiedziało nie tylko z teorii, ale i z praktyki :) Ale zastanowię się jeszcze nad liceum :) bo możliwe, że pójdę do liceum.. ale jeszcze nie wiem, w końcu 3 lata mam:evil_lol:;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Ładny rogzik, choć mi się osobiście rogzy nie podobają ;) Quote
basia bonnie Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Ładny rogzik, choć mi się osobiście rogzy nie podobają ;) Każdy ma swój gust :) :grin: to pokażę Wam mój piórnik :grin: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 A piórniczek bardzo fajny, taki... w Dogomaniackich barwach ;) Dzień dobry :loveu: Quote
Dzaga Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dobryy :) A piórniczek świętny :D ... Rogzik tyyyyź ^^ Quote
basia bonnie Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A piórniczek bardzo fajny, taki... w Dogomaniackich barwach ;) Dzień dobry :loveu: no tak jakoś:evil_lol: Dobry dobry :loveu: albo i niedobry :-( [quote name='Dzaga']Dobryy :) A piórniczek świętny :D ... Rogzik tyyyyź ^^ Cieszę się, ze się podoba :) Tak przeglądałam moje foldery i znalazłam fajne zdjęcie z Ergą:loveu::evil_lol: A tak to ja chyba lecę się położyć, bo mnie tak straaaaaaaaasznie bolą plecy, ramiona, brzuch i nogi, że się ruszam ledwo :placz: Quote
Dorkaa Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jeśli mówiłaś wcześniej ot ym technikum hodowli koni (wybacz, ale nie mam czasu czytać wszystkiego :( ) To najlepiej za mias tchnikum iść do liceum, lepiej przygotowywuje do matury. Profil najlepiej biol-chem, a studnia: zootechnika - hodowla koni i coś tam jeszcze było ;-) Quote
Pimpek Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 [quote name='Dzaga']Fooooootki :( !!!! Dzaga czemu nie masz w avatarze już foty Coci i nic o niej nie piszesz, zrezygnowałaś z jej zaadoptowania ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fajny masz piórnik :cool3: http://tinypic.pl/out.php/i30078_jaiergus.jpg A ta sunia... Kogo ona ? A i czekam na foty Bonnie, bo ty foty Bonnie robisz chyba własną cyfrówką co nie ? Ja robię taty a że ona taty to dlatego u mnie fot często nie ma..... Quote
basia bonnie Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Dorkaa']Jeśli mówiłaś wcześniej ot ym technikum hodowli koni (wybacz, ale nie mam czasu czytać wszystkiego :( ) To najlepiej za mias tchnikum iść do liceum, lepiej przygotowywuje do matury. Profil najlepiej biol-chem, a studnia: zootechnika - hodowla koni i coś tam jeszcze było ;-) Zobaczymy :) [quote name='Dzaga']Fooooootki :( !!!! Będą najpóźniej w poniedziałek, jak dojdzie rogzik :) [quote name='Pimpek']Dzaga czemu nie masz w avatarze już foty Coci i nic o niej nie piszesz, zrezygnowałaś z jej zaadoptowania ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Fajny masz piórnik :cool3: http://tinypic.pl/out.php/i30078_jaiergus.jpg A ta sunia... Kogo ona ? A i czekam na foty Bonnie, bo ty foty Bonnie robisz chyba własną cyfrówką co nie ? Ja robię taty a że ona taty to dlatego u mnie fot często nie ma..... Fajnie, że się podoba ;) Ta sunia to piesek *luthien*, Erga:loveu: Ja nie mam swojej cyfrówki, więc albo pożyczam od znajomych, albo robię fotki z telefonu ;) Quote
Recommended Posts