Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='*luthien*']pojezdzisz to wszystko sobie zapamietasz i nauczysz. Nie zniechecaj sie tylko :)
Mam nadzieje ;-) nie zniechęcam się - wręcz przeciwnie, motywuję się:lol:

[quote name='Rybka_39']Witam w południe, w te piekna pogodę:loveu:
Witam! :multi::loveu:

[quote name='justys95']Myślę, że jeśli jazda konna sprawia jej radość, to nic nią nie niechęci :D
Hmm..no wiesz.. wszystko się może zdarzyć ...;)

[quote name='maziak']jakm można sie zniechecac jazda konno?
przecież to najlepsze cio może być sama bym se pojeździła ale z lonżą:)
Jakja ci baska zazdroszcze
Oj, uwierz, można, np. ktoś ma uraz do jazdy w teren, bo jak był w terenie to coś mu się stało, albo ma jakieś nie miłe wspomnienia... albo tak jak moja mama - spadnie, coś mu się stanie i potem często jest lęk i do konia i do jazdy ;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Wariaty :loveu:

Maziak - pewnie, że można. Wszystko zależy od instruktora.
Hej:loveu: Do jutra! :multi::multi::multi:

Kilka fotek :cool3:
Najpierw z serii "dokopać się do piekła"

Teraz z serii Bonnie z Samturią

:diabloti:

A teraz z serii "inne" :evil_lol:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobcia napisał(a):
Hey Basiu! Bonnci marzy sie podróż dookoła świata;) Najpierw do Chin się dokopie, potem... kto wie?;)

A potem do Leśnej :evil_lol:;)

despera napisał(a):
Bonnie koparka:loveu: Co te psy powariowały, ktoś je chyba pozarażał tym kopaniem:diabloti:

:evil_lol: chyba tak:evil_lol:

maziak napisał(a):
chyba tak bo moja tez ma bzika na punkcie kopani odkopywania amieni i biegania za nimi

;):evil_lol:

Posted

Mam obiecane fotki sznaucera babci ;)
Sorry, ale musiałam zamazać moje nogi, bo wyszło to okropnie, bo brat robił zdjęcia akurat wtedy, gdy Diana na mnie skakała i mnie przewalała :evil_lol::evil_lol::loveu:
Ona jest strasznie towarzyska, kocha pieszczoty ;)

(tu miałam okropną mine:diabloti: )

Posted

[quote name='Dobcia']Czemu by nie?:razz: Negri na pewno był by za:cool3:

Sunia jest bardzo wylewna w okazywaniu radości :lol:
Boni też by była za :)

Oj tak :evil_lol:
[quote name='despera']Jakie wielkie czarne cudo :loveu: I jaka kochana:loveu:
:loveu:

ok, to ja jeszcze coś dodam. Możliwe, że kogoś z Was troszkę hmmm... zdziwił (?) widok, że pies jest na łańcuchu, przy budzie. Owszem tak jest, ale Diana nie jest tam często, bo w nocy pilnuje całego, dużego podwórza i jest puszczana z łańcucha, a w dzień codziennie idzie z babcią i dziadkiem do pola, więc ma hektary do wybiegania się ;-) Kiedyś nawet jak byliśmy w polu (to w końcu wieś jest:lol:) to Diana tak się cieszyła, że się z nią tam bawie i gonie, że potem na mnie wskoczyła i mnie przewróciła :evil_lol:

Posted

Będzie więcej fotek, będzie więcej fotek:bigcool:

Basiu, u mojej babci jest podobnie-jeden pies w ciągu dnia też jest przywiązany, za to w nocy biega luzem i na długie spacery na łąkę i pola w ciągu dnia;) Próbowałam wywalczyć mu kojec, ale cóż, sama nie jestem w stanie go zrobić...:shake:

Posted

[quote name='despera']Będzie więcej fotek, będzie więcej fotek:bigcool:

Basiu, u mojej babci jest podobnie-jeden pies w ciągu dnia też jest przywiązany, za to w nocy biega luzem i na długie spacery na łąkę i pola w ciągu dnia;) Próbowałam wywalczyć mu kojec, ale cóż, sama nie jestem w stanie go zrobić...:shake:

Będzie, będzie :) mogą być i teraz, ale zostały mi tylko z serii biegnąca boni :lol:

Hehe, Dianie kojca nie potrzeba, budę ma cieplutką, łańcuch długi, zwierzątka do towarzystwa, wodę świeżą zawsze ma, jedzonko też dostaje pyszne, gotowane ;) prawie całe dnie spędza na polach, więc wybiegana jest, czasem nawet śpi i pilnuje działki :) no, i baaardzo towarzyska jest :) do niedawna miała przyjaciółkę, małego kundelka Muchę ...:loveu:['']:-(

[quote name='BBeta']Jak się jutro pojawie to na pewno możesz na mnie liczyć :)
:multi:

Posted

Szarik napisał(a):
My przybyliśmy z rewizyta, w końcu trza wspierac galeryję współspacerowiczki, nie? :) Pozdrawiamy szczekliwą torpedę Boni!

Pewnie :)
Dzięki! :) Do zobaczenia znów! :cool3:
pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
I to najdzielniejszą ze wszystkich - gdy psy po kolei zaczęły wymiękać, Bonnie dopiero się rozkręcała... :evil_lol:

Taak:evil_lol: I od razu na wszystkich szczekała i goniła ich, żeby ich rozruszać :evil_lol:

Posted

Szarik napisał(a):
I nie zapomnę tych kółek, które nagle zaczeła kręcić :) Taki malusieński odrzutowiec :) W domu też tak?

:evil_lol:
w domu rzadko, ale zawsze jak na spacer wyjdziemy to tak:evil_lol: