basia bonnie Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='*luthien*']pojezdzisz to wszystko sobie zapamietasz i nauczysz. Nie zniechecaj sie tylko :) Mam nadzieje ;-) nie zniechęcam się - wręcz przeciwnie, motywuję się:lol: [quote name='Rybka_39']Witam w południe, w te piekna pogodę:loveu: Witam! :multi::loveu: [quote name='justys95']Myślę, że jeśli jazda konna sprawia jej radość, to nic nią nie niechęci :D Hmm..no wiesz.. wszystko się może zdarzyć ...;) [quote name='maziak']jakm można sie zniechecac jazda konno? przecież to najlepsze cio może być sama bym se pojeździła ale z lonżą:) Jakja ci baska zazdroszcze Oj, uwierz, można, np. ktoś ma uraz do jazdy w teren, bo jak był w terenie to coś mu się stało, albo ma jakieś nie miłe wspomnienia... albo tak jak moja mama - spadnie, coś mu się stanie i potem często jest lęk i do konia i do jazdy ;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć Wariaty :loveu: Maziak - pewnie, że można. Wszystko zależy od instruktora. Hej:loveu: Do jutra! :multi::multi::multi: Kilka fotek :cool3: Najpierw z serii "dokopać się do piekła" Teraz z serii Bonnie z Samturią :diabloti: A teraz z serii "inne" :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 http://images26.fotosik.pl/65/ad073fc49495d98f.jpg Bonnie jak zwykle piękna :loveu: Ale czemu Samturia zamazana? :mad: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images26.fotosik.pl/65/ad073fc49495d98f.jpg Bonnie jak zwykle piękna :loveu: Ale czemu Samturia zamazana? :mad: bo powiedziała, żeby zrobić cenzurkę ;) Quote
Dobcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Hey Basiu! Bonnci marzy sie podróż dookoła świata;) Najpierw do Chin się dokopie, potem... kto wie?;) Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Bonnie koparka:loveu: Co te psy powariowały, ktoś je chyba pozarażał tym kopaniem:diabloti: Quote
Nayantara Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 chyba tak bo moja tez ma bzika na punkcie kopani odkopywania amieni i biegania za nimi Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Dobcia napisał(a):Hey Basiu! Bonnci marzy sie podróż dookoła świata;) Najpierw do Chin się dokopie, potem... kto wie?;) A potem do Leśnej :evil_lol:;) despera napisał(a):Bonnie koparka:loveu: Co te psy powariowały, ktoś je chyba pozarażał tym kopaniem:diabloti: :evil_lol: chyba tak:evil_lol: maziak napisał(a):chyba tak bo moja tez ma bzika na punkcie kopani odkopywania amieni i biegania za nimi ;):evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Mam obiecane fotki sznaucera babci ;) Sorry, ale musiałam zamazać moje nogi, bo wyszło to okropnie, bo brat robił zdjęcia akurat wtedy, gdy Diana na mnie skakała i mnie przewalała :evil_lol::evil_lol::loveu: Ona jest strasznie towarzyska, kocha pieszczoty ;) (tu miałam okropną mine:diabloti: ) Quote
Nayantara Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 to średniak cz olbrzym bo chba olbrzymn ale niejestem pewna Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 maziak napisał(a):to średniak cz olbrzym bo chba olbrzymn ale niejestem pewna olbrzym;):loveu: Quote
Dobcia Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ß@$!@ napisał(a):A potem do Leśnej :evil_lol:;) Czemu by nie?:razz: Negri na pewno był by za:cool3: Sunia jest bardzo wylewna w okazywaniu radości :lol: Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jakie wielkie czarne cudo :loveu: I jaka kochana:loveu: Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='Dobcia']Czemu by nie?:razz: Negri na pewno był by za:cool3: Sunia jest bardzo wylewna w okazywaniu radości :lol: Boni też by była za :) Oj tak :evil_lol: [quote name='despera']Jakie wielkie czarne cudo :loveu: I jaka kochana:loveu: :loveu: ok, to ja jeszcze coś dodam. Możliwe, że kogoś z Was troszkę hmmm... zdziwił (?) widok, że pies jest na łańcuchu, przy budzie. Owszem tak jest, ale Diana nie jest tam często, bo w nocy pilnuje całego, dużego podwórza i jest puszczana z łańcucha, a w dzień codziennie idzie z babcią i dziadkiem do pola, więc ma hektary do wybiegania się ;-) Kiedyś nawet jak byliśmy w polu (to w końcu wieś jest:lol:) to Diana tak się cieszyła, że się z nią tam bawie i gonie, że potem na mnie wskoczyła i mnie przewróciła :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Wow, ile tu fotek :cool3: Ale jutro mam nadzieje będzie jeszcze więcej ;) Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='BBeta']Wow, ile tu fotek :cool3: To rzadkość w tej galerii :evil_lol: Ale jutro mam nadzieje będzie jeszcze więcej ;) Też mam taką nadzieję :) Quote
despera Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Będzie więcej fotek, będzie więcej fotek:bigcool: Basiu, u mojej babci jest podobnie-jeden pies w ciągu dnia też jest przywiązany, za to w nocy biega luzem i na długie spacery na łąkę i pola w ciągu dnia;) Próbowałam wywalczyć mu kojec, ale cóż, sama nie jestem w stanie go zrobić...:shake: Quote
BBeta Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 ß@$!@ napisał(a):Też mam taką nadzieję :) Jak się jutro pojawie to na pewno możesz na mnie liczyć :) Quote
basia bonnie Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 [quote name='despera']Będzie więcej fotek, będzie więcej fotek:bigcool: Basiu, u mojej babci jest podobnie-jeden pies w ciągu dnia też jest przywiązany, za to w nocy biega luzem i na długie spacery na łąkę i pola w ciągu dnia;) Próbowałam wywalczyć mu kojec, ale cóż, sama nie jestem w stanie go zrobić...:shake: Będzie, będzie :) mogą być i teraz, ale zostały mi tylko z serii biegnąca boni :lol: Hehe, Dianie kojca nie potrzeba, budę ma cieplutką, łańcuch długi, zwierzątka do towarzystwa, wodę świeżą zawsze ma, jedzonko też dostaje pyszne, gotowane ;) prawie całe dnie spędza na polach, więc wybiegana jest, czasem nawet śpi i pilnuje działki :) no, i baaardzo towarzyska jest :) do niedawna miała przyjaciółkę, małego kundelka Muchę ...:loveu:['']:-( [quote name='BBeta']Jak się jutro pojawie to na pewno możesz na mnie liczyć :) :multi: Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 My przybyliśmy z rewizyta, w końcu trza wspierac galeryję współspacerowiczki, nie? :) Pozdrawiamy szczekliwą torpedę Boni! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I to najdzielniejszą ze wszystkich - gdy psy po kolei zaczęły wymiękać, Bonnie dopiero się rozkręcała... :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Szarik napisał(a):My przybyliśmy z rewizyta, w końcu trza wspierac galeryję współspacerowiczki, nie? :) Pozdrawiamy szczekliwą torpedę Boni! Pewnie :) Dzięki! :) Do zobaczenia znów! :cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):I to najdzielniejszą ze wszystkich - gdy psy po kolei zaczęły wymiękać, Bonnie dopiero się rozkręcała... :evil_lol: Taak:evil_lol: I od razu na wszystkich szczekała i goniła ich, żeby ich rozruszać :evil_lol: Quote
Szarik Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 I nie zapomnę tych kółek, które nagle zaczeła kręcić :) Taki malusieński odrzutowiec :) W domu też tak? Quote
basia bonnie Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Szarik napisał(a):I nie zapomnę tych kółek, które nagle zaczeła kręcić :) Taki malusieński odrzutowiec :) W domu też tak? :evil_lol: w domu rzadko, ale zawsze jak na spacer wyjdziemy to tak:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Basiu, a co będzie się dawała stłamsić jakimś wielkoludom... trzeba walczyć o swoje :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 A jak! :evil_lol: Do niej nikt się nie postawi :evil_lol: a jak już,to cały z tego nie wyjdzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts