Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brawo basiu:multi: przydala Ci sie moja nauka czyszczenia konia i zakladania oglowia kantara etc?:eviltong:

justys95 napisał(a):
Dawaj Basia, Dawaj! :) :diabloti:

O są...dawaj dalej :)

EDIT:A i jeszcze coś...to wy nie jeździcie w kaskach? To niebezpieczne :mad:

a co jest niebezpiecznego w jezdzeniu w toczku? ;/

Posted

justys95 napisał(a):
Dawaj Basia, Dawaj! :) :diabloti:

O są...dawaj dalej :)

EDIT:A i jeszcze coś...to wy nie jeździcie w kaskach? To niebezpieczne :mad:

Jeżdżę w stajennym toczku ;) bezpieczne :diabloti:

eria napisał(a):
ohh jak ja kocham czyścić końkie kopyta!! chyba bym się rozkleiła gdybyś fote z tego wkleiła :loveu: :loveu:

Ja też :loveu: dookoła strzałki :loveu: i podkowy :loveu: Ale mama mi nie zrobiła fotki jak czyszcze , a szkoda , może następnym razem ;)

Werka napisał(a):
gdzie fotassy? :lmaa:

W galerii:evil_lol:

Posted

*luthien* napisał(a):
brawo basiu:multi: przydala Ci sie moja nauka czyszczenia konia i zakladania oglowia kantara etc?:eviltong:

:multi:
Przydała!! bez Ciebie bym nie wyczyściła sama kopyt :oops:
Ogłowia nie zakładam, bo jak ubierałam czapsy, toczek i palcat to Pani założyła ;)

Posted

Mi powiedzieli, że toczek nie jest najbezpieczniejszy...:cool3: powiedzieli, że wiele razy spadli z konia i nic nie pomagał a kask tak! A są bardzo do siebie podobne...ale to ja już nie będę nic mówić, bo naskoczycie na mnie, bom początkująca :roll:

Świetnie Basia! A anglezowałaś tylko na lonży, czy na "wolności" też?

Posted

justys95 napisał(a):
Mi powiedzieli, że toczek nie jest najbezpieczniejszy...:cool3: powiedzieli, że wiele razy spadli z konia i nic nie pomagał a kask tak! A są bardzo do siebie podobne...ale to ja już nie będę nic mówić, bo naskoczycie na mnie, bom początkująca :roll:

Ze ZDJĘĆ wnioskuje, że nie, a tak to nie wiem:evil_lol:
Ja nie basia xD

Posted

goldenka245 napisał(a):
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ:diabloti:

Ok, ale na Twoją odpowiedzialność jak ktoś zawału dostanie :grin:

:roflt: :roflt: ale obciach, takie zdjęcie :roflt: :roflt:

Teraz mi ręcę pachną Koralem :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

justys95 napisał(a):

nie, ja na Ciebie nie naskakuje ;) Kask też najbezpieczniejszy nie jest, a ja nie mam zamiaru spadać z konia :evil_lol:

Uczyłam się anglezować, więc na lonży ;) Ale na następnej lekcji prawdobnie będę na wolności :evil_lol:
goldenka245 napisał(a):
Ze ZDJĘĆ wnioskuje, że nie, a tak to nie wiem:evil_lol:
Ja nie basia xD

Brawo :evil_lol: Dobrze wnioskujesz;)

Posted

W pierwsze kolejności, to ja powiem, iż nic nadzwyczajnego na tej "śmiesznej fotce nie widzę"...;)

:evil_lol: (:lol:) :evil_lol:

ß@$!@ napisał(a):
nie, ja na Ciebie nie naskakuje ;) Kask też najbezpieczniejszy nie jest, a ja nie mam zamiaru spadać z konia :evil_lol:

No własnie nic cie w pełni nie uchroni :razz: ale na szcząście ja jeszcze nie spadłam z konia! :diabloti: :eviltong:
ß@$!@ napisał(a):

Uczyłam się anglezować, więc na lonży ;) Ale na następnej lekcji prawdobnie będę na wolności :evil_lol:
A wiesz, że na wolności to może nawet troche łatwiej jest...:cool3: a może nawet nie tyle łatwiej, co wydaje się jakby koń wolniej kłusował :razz:
goldenka245 napisał(a):
:diabloti:Nazbieraj jakoś tego zapachu do flakonika i sie psikaj:diabloti:
Mocz?!? :roflt:

Posted

goldenka245 napisał(a):
:diabloti:Nazbieraj jakoś tego zapachu do flakonika i sie psikaj:diabloti:

Tylko jak? :cool3:
Wystarczy, że mam na spodniach, bluzce i rękach:evil_lol: i całe auto w końskim zapachu :loveu:

Posted

justys95 napisał(a):
W pierwsze kolejności, to ja powiem, iż nic nadzwyczajnego na tej "śmiesznej fotce nie widzę"...;)

Ale ja okropnie wyszłam na fotce ;) nie zauważyłaś? :evil_lol:

justys95 napisał(a):
No własnie nic cie w pełni nie uchroni :razz: ale na szcząście ja jeszcze nie spadłam z konia! :diabloti: :eviltong:

No, ja też i nie mam zamiaru spadać :evil_lol:
justys95 napisał(a):
A wiesz, że na wolności to może nawet troche łatwiej jest...:cool3: a może nawet nie tyle łatwiej, co wydaje się jakby koń wolniej kłusował :razz:

A Ty już anglezujesz na wolności? :cool3:

Posted

Nom...znaczy pan powiedział panci (takiej Ewelinie, która miała ze mną jedzić na tej "wolności"), że umim (:-o), no i żeśmy pojechali (i jeszcze jakiś tam chłopak był :razz:), na początku trudno bylo wyłapać ten rytm, bo wcześniej jedziłam tylko na lonży pojechałam (ale to zabrzmiało :cool3:) ale po jakimś czasie z łatwością, w krótkim czasie-udało mi się używać palcata i anglezować w jednym! A wcześniej niestety nie mogłam tego razem połączyć, bo skupiałam się albo na tym, albo na tym :p

EDIT:TO miało iść do tego cytatu:

B@$!@ napisał(a):
A Ty już anglezujesz na wolności? :cool3:

Generalnie to niczym się nie różni...tylko tym, o czym wcześniej powiedziałam :D

A i jeszcze mi się przypomniało, że ta Ewelina myślała, że mój brat jest...moim tatą :roll:

Posted

Justyś - super ;)
ja jak jeździłam, to Pani mi mówiła, żebym sobie na kolanach się podnosiła nie na rękach (bo sie siodła trzymałam :eviltong:) żeby mi było potem łatwiej na wolności ;)