basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 I na koniec stęp ;) Koniec ;) Quote
Mi. Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 brawo basiu:multi: przydala Ci sie moja nauka czyszczenia konia i zakladania oglowia kantara etc?:eviltong: justys95 napisał(a):Dawaj Basia, Dawaj! :) :diabloti: O są...dawaj dalej :) EDIT:A i jeszcze coś...to wy nie jeździcie w kaskach? To niebezpieczne :mad: a co jest niebezpiecznego w jezdzeniu w toczku? ;/ Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Dawaj Basia, Dawaj! :) :diabloti: O są...dawaj dalej :) EDIT:A i jeszcze coś...to wy nie jeździcie w kaskach? To niebezpieczne :mad: Jeżdżę w stajennym toczku ;) bezpieczne :diabloti: eria napisał(a):ohh jak ja kocham czyścić końkie kopyta!! chyba bym się rozkleiła gdybyś fote z tego wkleiła :loveu: :loveu: Ja też :loveu: dookoła strzałki :loveu: i podkowy :loveu: Ale mama mi nie zrobiła fotki jak czyszcze , a szkoda , może następnym razem ;) Werka napisał(a):gdzie fotassy? :lmaa: W galerii:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 *luthien* napisał(a):brawo basiu:multi: przydala Ci sie moja nauka czyszczenia konia i zakladania oglowia kantara etc?:eviltong: :multi: Przydała!! bez Ciebie bym nie wyczyściła sama kopyt :oops: Ogłowia nie zakładam, bo jak ubierałam czapsy, toczek i palcat to Pani założyła ;) Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Mało!:mad::diabloti: dużo :diabloti: jest jeszcze jedno, ale wyszłam na nim jak... :roflt: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):dużo :diabloti: jest jeszcze jedno, ale wyszłam na nim jak... :roflt: DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ:diabloti: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Mi powiedzieli, że toczek nie jest najbezpieczniejszy...:cool3: powiedzieli, że wiele razy spadli z konia i nic nie pomagał a kask tak! A są bardzo do siebie podobne...ale to ja już nie będę nic mówić, bo naskoczycie na mnie, bom początkująca :roll: Świetnie Basia! A anglezowałaś tylko na lonży, czy na "wolności" też? Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Mi powiedzieli, że toczek nie jest najbezpieczniejszy...:cool3: powiedzieli, że wiele razy spadli z konia i nic nie pomagał a kask tak! A są bardzo do siebie podobne...ale to ja już nie będę nic mówić, bo naskoczycie na mnie, bom początkująca :roll: Świetnie Basia! A anglezowałaś tylko na lonży, czy na "wolności" też? Ze ZDJĘĆ wnioskuje, że nie, a tak to nie wiem:evil_lol: Ja nie basia xD Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a):DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ:diabloti: Ok, ale na Twoją odpowiedzialność jak ktoś zawału dostanie :grin: :roflt: :roflt: ale obciach, takie zdjęcie :roflt: :roflt: Teraz mi ręcę pachną Koralem :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Mi powiedzieli, że toczek nie jest najbezpieczniejszy...:cool3: powiedzieli, że wiele razy spadli z konia i nic nie pomagał a kask tak! A są bardzo do siebie podobne...ale to ja już nie będę nic mówić, bo naskoczycie na mnie, bom początkująca :roll: Świetnie Basia! A anglezowałaś tylko na lonży, czy na "wolności" też? nie, ja na Ciebie nie naskakuje ;) Kask też najbezpieczniejszy nie jest, a ja nie mam zamiaru spadać z konia :evil_lol: Uczyłam się anglezować, więc na lonży ;) Ale na następnej lekcji prawdobnie będę na wolności :evil_lol: goldenka245 napisał(a):Ze ZDJĘĆ wnioskuje, że nie, a tak to nie wiem:evil_lol: Ja nie basia xD Brawo :evil_lol: Dobrze wnioskujesz;) Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a):To se je umyj:diabloti::evil_lol: Myłam 2 razy, ale na szczęście koński zapach jest dalej :loveu: kocham ten zapach sierści :loveu: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):Myłam 2 razy, ale na szczęście koński zapach jest dalej :loveu: kocham ten zapach sierści :loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a Ty nie? :razz: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a):a Ty nie? :razz: Co ja nie? Ja nie pachne końmi, tylko mydłem mleko i miód:diabloti: Lubię :D Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a):Co ja nie? Ja nie pachne końmi, tylko mydłem mleko i miód:diabloti: Lubię :D :loveu::loveu::bigcool: najlepsze perfumy :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ß@$!@ napisał(a)::loveu::loveu::bigcool: najlepsze perfumy :evil_lol: :diabloti:Nazbieraj jakoś tego zapachu do flakonika i sie psikaj:diabloti: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 W pierwsze kolejności, to ja powiem, iż nic nadzwyczajnego na tej "śmiesznej fotce nie widzę"...;) :evil_lol: (:lol:) :evil_lol: ß@$!@ napisał(a):nie, ja na Ciebie nie naskakuje ;) Kask też najbezpieczniejszy nie jest, a ja nie mam zamiaru spadać z konia :evil_lol: No własnie nic cie w pełni nie uchroni :razz: ale na szcząście ja jeszcze nie spadłam z konia! :diabloti: :eviltong: ß@$!@ napisał(a): Uczyłam się anglezować, więc na lonży ;) Ale na następnej lekcji prawdobnie będę na wolności :evil_lol: A wiesz, że na wolności to może nawet troche łatwiej jest...:cool3: a może nawet nie tyle łatwiej, co wydaje się jakby koń wolniej kłusował :razz: goldenka245 napisał(a)::diabloti:Nazbieraj jakoś tego zapachu do flakonika i sie psikaj:diabloti:Mocz?!? :roflt: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 goldenka245 napisał(a)::diabloti:Nazbieraj jakoś tego zapachu do flakonika i sie psikaj:diabloti: Tylko jak? :cool3: Wystarczy, że mam na spodniach, bluzce i rękach:evil_lol: i całe auto w końskim zapachu :loveu: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ale na poważnie to koniem całkiem fajnie pachnie :) Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):W pierwsze kolejności, to ja powiem, iż nic nadzwyczajnego na tej "śmiesznej fotce nie widzę"...;) Ale ja okropnie wyszłam na fotce ;) nie zauważyłaś? :evil_lol: justys95 napisał(a): No własnie nic cie w pełni nie uchroni :razz: ale na szcząście ja jeszcze nie spadłam z konia! :diabloti: :eviltong: No, ja też i nie mam zamiaru spadać :evil_lol: justys95 napisał(a):A wiesz, że na wolności to może nawet troche łatwiej jest...:cool3: a może nawet nie tyle łatwiej, co wydaje się jakby koń wolniej kłusował :razz: A Ty już anglezujesz na wolności? :cool3: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 justys95 napisał(a):Ale na poważnie to koniem całkiem fajnie pachnie :) Cudownie pachnie koniem :loveu: Quote
Bewarka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Nom...znaczy pan powiedział panci (takiej Ewelinie, która miała ze mną jedzić na tej "wolności"), że umim (:-o), no i żeśmy pojechali (i jeszcze jakiś tam chłopak był :razz:), na początku trudno bylo wyłapać ten rytm, bo wcześniej jedziłam tylko na lonży pojechałam (ale to zabrzmiało :cool3:) ale po jakimś czasie z łatwością, w krótkim czasie-udało mi się używać palcata i anglezować w jednym! A wcześniej niestety nie mogłam tego razem połączyć, bo skupiałam się albo na tym, albo na tym :p EDIT:TO miało iść do tego cytatu: B@$!@ napisał(a):A Ty już anglezujesz na wolności? :cool3: Generalnie to niczym się nie różni...tylko tym, o czym wcześniej powiedziałam :D A i jeszcze mi się przypomniało, że ta Ewelina myślała, że mój brat jest...moim tatą :roll: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Justyś - super ;) ja jak jeździłam, to Pani mi mówiła, żebym sobie na kolanach się podnosiła nie na rękach (bo sie siodła trzymałam :eviltong:) żeby mi było potem łatwiej na wolności ;) Quote
Recommended Posts