anetta Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 :evil_lol::evil_lol: Jak mina http://lh3.ggpht.com/_It6MDs7nEIc/So8h1hlZvmI/AAAAAAAABVo/7sSXcpwrC7g/s512/P8181393.JPG :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Estera']Ale TO się zjeżyło :lol: Układasz jej ładnie włosy? :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pewno :loveu: i lansujemy się po wsi:cool3: [quote name='Estera']Lepiej, bo Chomik wody się nie napiła :evil_lol: Oooj raz się napiła :evil_lol: jak z tej skałki skoczyła:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']http://lh6.ggpht.com/_It6MDs7nEIc/So8h5zBvVXI/AAAAAAAABV8/kt-BcUly7V8/s640/P8181398.JPG Moje dzieło. :grins: :mdrmed: :megagrin: :loveu: :loveu: :loveu: Komu jeszcze ostrzyc pieska? :cool3: Do Sylwka Chomiś zarośnie, to wezme Ci ją, żebyś się nie nudzila:evil_lol: [quote name='anetta']:evil_lol::evil_lol: Jak mina http://lh3.ggpht.com/_It6MDs7nEIc/So8h1hlZvmI/AAAAAAAABVo/7sSXcpwrC7g/s512/P8181393.JPG :evil_lol: Słitaśna mina!! :evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Kilka nieudanych zdjęć:shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Patrzę na tą ostrzyżoną Bonnie i normalnie nie wierzę :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Unbelievable napisał(a):ale chuu... brzydkie:cool1: :loveu: dzięki :multi: dawno nie słyszałam już od Ciebie tych słów :multi::loveu::loveu::loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Patrzę na tą ostrzyżoną Bonnie i normalnie nie wierzę :evil_lol: taaak, to na prawdę jest Chomik!:cool3::cool3: dogobranoc:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 :mdleje::evil_lol::evil_lol: Na poprzednich fotach z domku nie widziałam jej tak dobrze jak teraz :evil_lol: O mamooo :lol::lol::lol: Wygląda jak hiena grzywiasta :diabloti: Quote
basia bonnie Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 anetta napisał(a)::mdleje::evil_lol::evil_lol: Na poprzednich fotach z domku nie widziałam jej tak dobrze jak teraz :evil_lol: O mamooo :lol::lol::lol: Wygląda jak hiena grzywiasta :diabloti: :evil_lol::evil_lol: musi wyróżniać się z tłumu :diabloti: olekg89 napisał(a):Chomiś jest teraz legwanem:lol: nooo chomiko-legwano-pies :evil_lol: Jestem sadystką:multi: Quote
basia bonnie Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 i to by było na tyle..:evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 :lol::lol::lol:Ale chomik na mega nieszczęśliwego chomiczka nie wygląda:cool3: Quote
basia bonnie Posted August 28, 2009 Author Posted August 28, 2009 Noo, bo miała to na sobie 5 min ;) i dostawała serek w nagrodę :evil_lol: tylko chodzić za bardzo nie mogła, bo miała przyciasne to na łapkach :evil_lol::diabloti: Quote
anetta Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 basia bonnie napisał(a)::evil_lol::evil_lol: musi wyróżniać się z tłumu :diabloti: Nooooo :evil_lol: :mdleje: w różowej sukience :mdleje: Będzie mieć traume... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Tylko nie róż! :placz: Na diabolicznym Chomiku? Basiu jak mogłaś :diabloti: Quote
infers Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Pragnę przypomnieć, że Chomik to nie joreczek:eviltong::diabloti: Quote
roots23 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 śliczngo masz sierściuszka :) podobna do mojej Dorci :) zapraszam do naszej galerii :) Quote
basia bonnie Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 wiq napisał(a):szpecisz biednego chomika :( Witam moją ulubioną właścicielkę flatów i dziękuje za słowa otuchy:loveu: anetta napisał(a):Nooooo :evil_lol: :mdleje: w różowej sukience :mdleje: Będzie mieć traume... Co Ty, temu psu się już nie da bardziej zniszczyć psychiki :evil_lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Tylko nie róż! :placz: Na diabolicznym Chomiku? Basiu jak mogłaś :diabloti: No właśnie, to miało być drugie oblicze Chomisia :multi: infers napisał(a):Pragnę przypomnieć, że Chomik to nie joreczek:eviltong::diabloti: :oops::oops::oops: roots23 napisał(a):śliczngo masz sierściuszka :) podobna do mojej Dorci :) zapraszam do naszej galerii :) Witamy u nas :cool3: mam duuużo zdjęć :multi: nawet z sesji ze mną :diabloti: wstawię wszystko po południu.. bo jadę do stajni :-o po ponad rocznej przerwie :-o no, chyba że deszcz wszystko spieprzy :angryy: Mała zapowiedź zdjęć :evil_lol: ;) Quote
Unbelievable Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 jakie słitaaaśne :loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 * pisk * Ty sadystko! coś ty zrobiła biednej Bonnie .. :evil_lol: A tak na marginesie, to cześć. (; Pamiętasz nas jeszcze ? Quote
basia bonnie Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Unbelievable napisał(a):jakie słitaaaśne :loveu::loveu::loveu: Oh, któż to nas zaszczycił swą obecnością :multi: Pimpek napisał(a):* pisk * Ty sadystko! coś ty zrobiła biednej Bonnie .. :evil_lol: A tak na marginesie, to cześć. (; Pamiętasz nas jeszcze ? ale o sso chozzzi? :evil_lol: Cześć:multi: jasne,że Was pamiętamy :multi: wiq napisał(a):bonnie maślok :loveu: :loveu::loveu: foty już się ładują:diabloti: Quote
Recommended Posts