Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia bonnie napisał(a):

jaki szantaż :diabloti:
hahah nie, Ty nie pijesz:lol:

Nie powiedziałam, ze nie piję tylko, że alkoholiczką nie jestem :diabloti::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dogotwister :loveu: śliczności :evil_lol: aż żałuję że mnie nie będzie :eviltong:

jeśli mi sie uda to zaliczę i wystawę i koncert starej zdziry Padonny :evil_lol: więc loozik :cool3: Może autograf dla dogo mi da :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):

Będę :cool3: z dogomanką :diabloti: raczej w sobotę, bo chcę jeszcze iść do galerii krakowskiej, a w niedziele mi się nie będzie chciało :evil_lol: no chyba, że mi się bardzo spodoba w sobotę, to w niedziele też przyjadę;)

A mi bardziej pasuje w niedziele. Uff, bo moje włosy nie są teraz dobre do pokazywania publicznie. :evil_lol: Chyba, że pogoda się poprawi. Z tym, że ja jeszcze nie wiem nic dokładnie. Jak coś to was poznam, bo dogomanke już zresztą widziałam, a ciebie na setkach fot, także nie powinnam mieć problemu chyba :cool3: :eviltong: Dawaj Warkowe foty :cool3:

Posted

basia bonnie napisał(a):
czekaj, czekaj, muszę pomyśleć kto wtedy grał..ah wiem, to było dwudniowe;) O.S.T.R, Pezet, Muchy, East West Rockers i Koniec Świata ;) był jeszcze hey, ale nie zostałam już :P

Muchy i KŚ- czuje moje klimaty;)
Buty rodem z Jarocina:evil_lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Nie powiedziałam, ze nie piję tylko, że alkoholiczką nie jestem :diabloti::evil_lol::eviltong:

tak tak jassssne :lol:
Okamia napisał(a):
dogotwister :loveu: śliczności :evil_lol: aż żałuję że mnie nie będzie :eviltong:

jeśli mi sie uda to zaliczę i wystawę i koncert starej zdziry Padonny :evil_lol: więc loozik :cool3: Może autograf dla dogo mi da :evil_lol:

no masz czego żałować :cool3:

haha, wsiadaj w pociąg i jedź :cool3: też chciałam iść na madonne :evil_lol: ale nie ide :diabloti: oczywiście na zjeby chciałam iść :eviltong:
Bewarka napisał(a):
A mi bardziej pasuje w niedziele. Uff, bo moje włosy nie są teraz dobre do pokazywania publicznie. :evil_lol: Chyba, że pogoda się poprawi. Z tym, że ja jeszcze nie wiem nic dokładnie. Jak coś to was poznam, bo dogomanke już zresztą widziałam, a ciebie na setkach fot, także nie powinnam mieć problemu chyba :cool3: :eviltong: Dawaj Warkowe foty :cool3:

Yhm :eviltong: heheh, też mam kręcone.. i też się kręcą od wilgotności :cool3: i żyje :diabloti: nie przeżywam jak mrówka okres :P trzeba się przyzwyczaić :p
Warkowych fot nie mam.. pisałam..

Talia napisał(a):
Muchy i KŚ- czuje moje klimaty;)
Buty rodem z Jarocina:evil_lol:

Ja też głównie jechałam dla tych dwóch zespołów ;) i jeszcze dla Ostrego :eviltong: a pezet był między ostrym a muchami, więc wyboru nie było :evil_lol:
haha , aż się boje jakie będą po Woodstocku :evil_lol: na Jarocin nie jadę, bo się to zbiega ze zlotem dogomanii..:-(

Bu..u nas się rozpadało..

Posted

Mogą być rozmazane, domowe - to co że pogoda nie sprzyja :eviltong: A potem sobie pojedziesz i Warki nie zobaczymy do sierpnia albo i dalej :mad:

basia bonnie napisał(a):

Yhm :eviltong: heheh, też mam kręcone.. i też się kręcą od wilgotności :cool3: i żyje :diabloti: nie przeżywam jak mrówka okres :P trzeba się przyzwyczaić :p
No ja też żyje, a co mam innego do wyboru :eviltong: Ale może jak sobie podepne grzywke...:hmmmm: bo ona jest we wszystkim najgorsza. Na pewno nie odpuszcze.

Posted

basia bonnie napisał(a):

Ja też głównie jechałam dla tych dwóch zespołów ;) i jeszcze dla Ostrego :eviltong: a pezet był między ostrym a muchami, więc wyboru nie było :evil_lol:
haha , aż się boje jakie będą po Woodstocku :evil_lol: na Jarocin nie jadę, bo się to zbiega ze zlotem dogomanii..:-(

Bu..u nas się rozpadało..

A moi rodzice o Woodstocku nie chca w ogóle słyszeć...o Jarocinie juz nie wspomnę:lol: No, ale w sumie im się nie dziwie. Na razie wystarczają mi toruńskie koncerty. Po ostatnim (Podwórkowi Chuligani + The Viants) całe spodnie w piwie, ale to nie moja zasługa:evil_lol:
8 sierpnia chciałam jechać na Armie do Bdg, ale nie wypali, bo mam wyjazd... buu...:cool1:

Posted

Bewarka napisał(a):
Mogą być rozmazane, domowe - to co że pogoda nie sprzyja :eviltong: A potem sobie pojedziesz i Warki nie zobaczymy do sierpnia albo i dalej :mad:

No ja też żyje, a co mam innego do wyboru :eviltong: Ale może jak sobie podepne grzywke...:hmmmm: bo ona jest we wszystkim najgorsza. Na pewno nie odpuszcze.

ale ja nie mam żadnych :cool3: 0, nic :P nie mam lampy to zdjęcia nawet w domu nie zrobie.. chyba że odkopię z szafki starą cyfrówke:lol:

pospinaj wsuwkami ;)
Talia napisał(a):
A moi rodzice o Woodstocku nie chca w ogóle słyszeć...o Jarocinie juz nie wspomnę:lol: No, ale w sumie im się nie dziwie. Na razie wystarczają mi toruńskie koncerty. Po ostatnim (Podwórkowi Chuligani + The Viants) całe spodnie w piwie, ale to nie moja zasługa:evil_lol:
8 sierpnia chciałam jechać na Armie do Bdg, ale nie wypali, bo mam wyjazd... buu...:cool1:

heheh:evil_lol: mi matka nie pozwala jechać, ale i tak pojadę ;) ojciec coś tam gadał, że też chce :lol: więc będzie jazda :evil_lol: będę musiała go doprowadzać do namiotu, żeby szkód nie narobił jak się napierdzieli jak świnia :cool3:
hahah, no my po tamtym koncercie też byłyśmy calutkie w błocie ;) bo sie tarzaliśmy hahah :D i tata koleżanki nie chciał nas do samochodu wpuścić :evil_lol: a co do piwa, to ja raz wróciłam do domu narąbana jak.. wódke piliśmy no:evil_lol: i zataczałam sie strasznie hahah:evil_lol: a matka się nie zorientowała nic a nic:cool3:
a z koncertów to dopiero końcem sierpnia idę na Myslovitz..

Posted

basia bonnie napisał(a):

a co do piwa, to ja raz wróciłam do domu narąbana jak.. wódke piliśmy no:evil_lol: i zataczałam sie strasznie hahah:evil_lol: a matka się nie zorientowała nic a nic:cool3:
a z koncertów to dopiero końcem sierpnia idę na Myslovitz..

Ja na PRL zastanawiałam sie czy wypic to piwo czy nie, za ściana moje 2 nauczycielki:evil_lol: No ale pokusa była silniejsza, potem mi było wszystko jedno. Tylko czekałam jak któraś z nich mi zabierze...i wypije sama:diabloti:
I w taki stanie smyrałam Wojciecha Wojde:loveu::evil_lol:

Posted

Talia napisał(a):
Ja na PRL zastanawiałam sie czy wypic to piwo czy nie, za ściana moje 2 nauczycielki:evil_lol: No ale pokusa była silniejsza, potem mi było wszystko jedno. Tylko czekałam jak któraś z nich mi zabierze...i wypije sama:diabloti:
I w taki stanie smyrałam Wojciecha Wojde:loveu::evil_lol:

hahaha:evil_lol: dokładnie, pokusa jest silniejsza :diabloti: niż żadne nauczycielki,policje, rodzice :evil_lol:

u nas znów okropna pogoda :placz: muszę wstać i się ubrać i iść do sklepu po śniadanie... :evil_lol: a na 15 do fryzjera.. jak przestanie padać to spróbuję zrobić choć kilka zdjęć;)

Posted

Hehe.
A u mnie dziś taka pogoda, że nic mi się nie chcę robić...:shake:
Mam totalnego lenia:diabloti: Ale zaraz trzeba się ubrać i iść z kundlem i potem do koleżanki...ble ble ble :eviltong: a pies ma cykora, bo...wieje:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
no masz czego żałować :cool3:

haha, wsiadaj w pociąg i jedź :cool3: też chciałam iść na madonne :evil_lol: ale nie ide :diabloti: oczywiście na zjeby chciałam iść :eviltong:

nie dobijaj mnie :placz:

mi tak z deka szkoda kasy ... jak postawią bilet to pójdę :evil_lol: ja Pierdonny nie lubię i też bardziej ponabijać się pójdę jak już :evil_lol:

Posted

Kinia napisał(a):
Czeeeść!
Nie rób sobie nadziei co do pogody... ja już ją prawie straciłam...

U nas trochę lepiej..przynajmniej nie leje non stop ;)
Talia napisał(a):
Hehe.
A u mnie dziś taka pogoda, że nic mi się nie chcę robić...:shake:
Mam totalnego lenia:diabloti: Ale zaraz trzeba się ubrać i iść z kundlem i potem do koleżanki...ble ble ble :eviltong: a pies ma cykora, bo...wieje:evil_lol:

Haha ja też tak miałam wczoraj:evil_lol: a dziś muszę jechać do tej fryzjerki, bo wczoraj nie zdążyłam :angryy:
Okamia napisał(a):
nie dobijaj mnie :placz:

mi tak z deka szkoda kasy ... jak postawią bilet to pójdę :evil_lol: ja Pierdonny nie lubię i też bardziej ponabijać się pójdę jak już :evil_lol:

będzie zajebiście, będzie zajebiscie:diabloti:

hahaha no to ba!:eviltong:

Fotki mam i dam jak zgram:diabloti:

Posted

Witam BaraBaro:evil_lol::evil_lol:
Nie no tak se fajnie sledze wasze rozmowy na temat zlotu i już nie mogę sie doczekać zeby Was poznać:diabloti:
No to ruszaj zada i zgrywaj zdjęcia :eviltong:

Posted

[quote name='Anula & Bono']Witam BaraBaro:evil_lol::evil_lol:
Nie no tak se fajnie sledze wasze rozmowy na temat zlotu i już nie mogę sie doczekać zeby Was poznać:diabloti:
No to ruszaj zada i zgrywaj zdjęcia :eviltong:

hahaha witam,witam :evil_lol:
Chce Ci się to wszystko czytać?! :mdleje: nieźle:evil_lol: hahah że niby my takie interesujące postaci jesteśmy? :loveu:
zaraaaaa:diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']hahaha witam,witam :evil_lol:
Chce Ci się to wszystko czytać?! :mdleje: nieźle:evil_lol: hahah że niby my takie interesujące postaci jesteśmy? :loveu:
zaraaaaa:diabloti:
A no chce mi się mam przy tym niezły ubaw:diabloti:
Jesteście tak interesujący że po prostu aż nie mogą jestem waszą największą fanką:evil_lol:

Posted

[quote name='Anula & Bono']A no chce mi się mam przy tym niezły ubaw:diabloti:
Jesteście tak interesujący że po prostu aż nie mogą jestem waszą największą fanką:evil_lol:

O jaa:multi: jesteśmy fajni, jesteśmy zajebiści, jesteśmy zabawni!:multi::evil_lol:
Hahahah:evil_lol: mamy pierwszego fana:loveu: chociaż i tak założę, się że największym Twoim idolem jest idol nastolatek czyli Olek :diabloti::cool3:

Kilka okropnych wczorajszych deszczowych fot:eviltong:

:eviltong:

Posted

[quote name='basia bonnie']O jaa:multi: jesteśmy fajni, jesteśmy zajebiści, jesteśmy zabawni!:multi::evil_lol:
Hahahah:evil_lol: mamy pierwszego fana:loveu: chociaż i tak założę, się że największym Twoim idolem jest idol nastolatek czyli Olek :diabloti::cool3:

No oczywiście a jak inaczej przecież jesteście Vipy:evil_lol::evil_lol:
Oj tak Olek jest moim największym idolem:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O widzisz jestem Waszym pierwszym fanem:evil_lol: niedługo powstanie fanclub:loveu:

Ile zdjąć:loveu::loveu:
http://i40.tinypic.com/21kb1h1.jpg
super!;)

Posted

[quote name='Anula & Bono']No oczywiście a jak inaczej przecież jesteście Vipy:evil_lol::evil_lol:
Oj tak Olek jest moim największym idolem:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
O widzisz jestem Waszym pierwszym fanem:evil_lol: niedługo powstanie fanclub:loveu:

Ile zdjąć:loveu::loveu:
http://i40.tinypic.com/21kb1h1.jpg
super!;)

VIP charakter i moc :loveu:
Ha, wiedziałam :diabloti: będzie podryw na zlocie?:diabloti::diabloti::diabloti:
super, super, zakładaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']VIP charakter i moc :loveu:
Ha, wiedziałam :diabloti: będzie podryw na zlocie?:diabloti::diabloti::diabloti:
super, super, zakładaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ta w kupie siła:evil_lol:
A tam od razu podryw jeszcze mnie zlinczuje abo coś:evil_lol::evil_lol:
abo co gorsze pogryzie:eviltong: