Izabela124. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 basia bonnie napisał(a): jaki szantaż :diabloti: hahah nie, Ty nie pijesz:lol: Nie powiedziałam, ze nie piję tylko, że alkoholiczką nie jestem :diabloti::evil_lol::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Okamia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 dogotwister :loveu: śliczności :evil_lol: aż żałuję że mnie nie będzie :eviltong: jeśli mi sie uda to zaliczę i wystawę i koncert starej zdziry Padonny :evil_lol: więc loozik :cool3: Może autograf dla dogo mi da :evil_lol: Quote
Bewarka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 basia bonnie napisał(a): Będę :cool3: z dogomanką :diabloti: raczej w sobotę, bo chcę jeszcze iść do galerii krakowskiej, a w niedziele mi się nie będzie chciało :evil_lol: no chyba, że mi się bardzo spodoba w sobotę, to w niedziele też przyjadę;) A mi bardziej pasuje w niedziele. Uff, bo moje włosy nie są teraz dobre do pokazywania publicznie. :evil_lol: Chyba, że pogoda się poprawi. Z tym, że ja jeszcze nie wiem nic dokładnie. Jak coś to was poznam, bo dogomanke już zresztą widziałam, a ciebie na setkach fot, także nie powinnam mieć problemu chyba :cool3: :eviltong: Dawaj Warkowe foty :cool3: Quote
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 basia bonnie napisał(a):czekaj, czekaj, muszę pomyśleć kto wtedy grał..ah wiem, to było dwudniowe;) O.S.T.R, Pezet, Muchy, East West Rockers i Koniec Świata ;) był jeszcze hey, ale nie zostałam już :P Muchy i KŚ- czuje moje klimaty;) Buty rodem z Jarocina:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Izabela124. napisał(a):Nie powiedziałam, ze nie piję tylko, że alkoholiczką nie jestem :diabloti::evil_lol::eviltong: tak tak jassssne :lol: Okamia napisał(a):dogotwister :loveu: śliczności :evil_lol: aż żałuję że mnie nie będzie :eviltong: jeśli mi sie uda to zaliczę i wystawę i koncert starej zdziry Padonny :evil_lol: więc loozik :cool3: Może autograf dla dogo mi da :evil_lol: no masz czego żałować :cool3: haha, wsiadaj w pociąg i jedź :cool3: też chciałam iść na madonne :evil_lol: ale nie ide :diabloti: oczywiście na zjeby chciałam iść :eviltong: Bewarka napisał(a):A mi bardziej pasuje w niedziele. Uff, bo moje włosy nie są teraz dobre do pokazywania publicznie. :evil_lol: Chyba, że pogoda się poprawi. Z tym, że ja jeszcze nie wiem nic dokładnie. Jak coś to was poznam, bo dogomanke już zresztą widziałam, a ciebie na setkach fot, także nie powinnam mieć problemu chyba :cool3: :eviltong: Dawaj Warkowe foty :cool3: Yhm :eviltong: heheh, też mam kręcone.. i też się kręcą od wilgotności :cool3: i żyje :diabloti: nie przeżywam jak mrówka okres :P trzeba się przyzwyczaić :p Warkowych fot nie mam.. pisałam.. Talia napisał(a):Muchy i KŚ- czuje moje klimaty;) Buty rodem z Jarocina:evil_lol: Ja też głównie jechałam dla tych dwóch zespołów ;) i jeszcze dla Ostrego :eviltong: a pezet był między ostrym a muchami, więc wyboru nie było :evil_lol: haha , aż się boje jakie będą po Woodstocku :evil_lol: na Jarocin nie jadę, bo się to zbiega ze zlotem dogomanii..:-( Bu..u nas się rozpadało.. Quote
Bewarka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Mogą być rozmazane, domowe - to co że pogoda nie sprzyja :eviltong: A potem sobie pojedziesz i Warki nie zobaczymy do sierpnia albo i dalej :mad: basia bonnie napisał(a): Yhm :eviltong: heheh, też mam kręcone.. i też się kręcą od wilgotności :cool3: i żyje :diabloti: nie przeżywam jak mrówka okres :P trzeba się przyzwyczaić :p No ja też żyje, a co mam innego do wyboru :eviltong: Ale może jak sobie podepne grzywke...:hmmmm: bo ona jest we wszystkim najgorsza. Na pewno nie odpuszcze. Quote
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 basia bonnie napisał(a): Ja też głównie jechałam dla tych dwóch zespołów ;) i jeszcze dla Ostrego :eviltong: a pezet był między ostrym a muchami, więc wyboru nie było :evil_lol: haha , aż się boje jakie będą po Woodstocku :evil_lol: na Jarocin nie jadę, bo się to zbiega ze zlotem dogomanii..:-( Bu..u nas się rozpadało.. A moi rodzice o Woodstocku nie chca w ogóle słyszeć...o Jarocinie juz nie wspomnę:lol: No, ale w sumie im się nie dziwie. Na razie wystarczają mi toruńskie koncerty. Po ostatnim (Podwórkowi Chuligani + The Viants) całe spodnie w piwie, ale to nie moja zasługa:evil_lol: 8 sierpnia chciałam jechać na Armie do Bdg, ale nie wypali, bo mam wyjazd... buu...:cool1: Quote
basia bonnie Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Bewarka napisał(a):Mogą być rozmazane, domowe - to co że pogoda nie sprzyja :eviltong: A potem sobie pojedziesz i Warki nie zobaczymy do sierpnia albo i dalej :mad: No ja też żyje, a co mam innego do wyboru :eviltong: Ale może jak sobie podepne grzywke...:hmmmm: bo ona jest we wszystkim najgorsza. Na pewno nie odpuszcze. ale ja nie mam żadnych :cool3: 0, nic :P nie mam lampy to zdjęcia nawet w domu nie zrobie.. chyba że odkopię z szafki starą cyfrówke:lol: pospinaj wsuwkami ;) Talia napisał(a):A moi rodzice o Woodstocku nie chca w ogóle słyszeć...o Jarocinie juz nie wspomnę:lol: No, ale w sumie im się nie dziwie. Na razie wystarczają mi toruńskie koncerty. Po ostatnim (Podwórkowi Chuligani + The Viants) całe spodnie w piwie, ale to nie moja zasługa:evil_lol: 8 sierpnia chciałam jechać na Armie do Bdg, ale nie wypali, bo mam wyjazd... buu...:cool1: heheh:evil_lol: mi matka nie pozwala jechać, ale i tak pojadę ;) ojciec coś tam gadał, że też chce :lol: więc będzie jazda :evil_lol: będę musiała go doprowadzać do namiotu, żeby szkód nie narobił jak się napierdzieli jak świnia :cool3: hahah, no my po tamtym koncercie też byłyśmy calutkie w błocie ;) bo sie tarzaliśmy hahah :D i tata koleżanki nie chciał nas do samochodu wpuścić :evil_lol: a co do piwa, to ja raz wróciłam do domu narąbana jak.. wódke piliśmy no:evil_lol: i zataczałam sie strasznie hahah:evil_lol: a matka się nie zorientowała nic a nic:cool3: a z koncertów to dopiero końcem sierpnia idę na Myslovitz.. Quote
basia bonnie Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Marzenuś napisał(a):Basia pijoku ;p odezwała się największa abstynentka :cool3: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 basia bonnie napisał(a):tak tak jassssne :lol: No taaaaaaaaak :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Talia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 basia bonnie napisał(a): a co do piwa, to ja raz wróciłam do domu narąbana jak.. wódke piliśmy no:evil_lol: i zataczałam sie strasznie hahah:evil_lol: a matka się nie zorientowała nic a nic:cool3: a z koncertów to dopiero końcem sierpnia idę na Myslovitz.. Ja na PRL zastanawiałam sie czy wypic to piwo czy nie, za ściana moje 2 nauczycielki:evil_lol: No ale pokusa była silniejsza, potem mi było wszystko jedno. Tylko czekałam jak któraś z nich mi zabierze...i wypije sama:diabloti: I w taki stanie smyrałam Wojciecha Wojde:loveu::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Talia napisał(a):Ja na PRL zastanawiałam sie czy wypic to piwo czy nie, za ściana moje 2 nauczycielki:evil_lol: No ale pokusa była silniejsza, potem mi było wszystko jedno. Tylko czekałam jak któraś z nich mi zabierze...i wypije sama:diabloti: I w taki stanie smyrałam Wojciecha Wojde:loveu::evil_lol: hahaha:evil_lol: dokładnie, pokusa jest silniejsza :diabloti: niż żadne nauczycielki,policje, rodzice :evil_lol: u nas znów okropna pogoda :placz: muszę wstać i się ubrać i iść do sklepu po śniadanie... :evil_lol: a na 15 do fryzjera.. jak przestanie padać to spróbuję zrobić choć kilka zdjęć;) Quote
Kinia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Czeeeść! Nie rób sobie nadziei co do pogody... ja już ją prawie straciłam... Quote
Talia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Hehe. A u mnie dziś taka pogoda, że nic mi się nie chcę robić...:shake: Mam totalnego lenia:diabloti: Ale zaraz trzeba się ubrać i iść z kundlem i potem do koleżanki...ble ble ble :eviltong: a pies ma cykora, bo...wieje:evil_lol: Quote
Okamia Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 basia bonnie napisał(a):no masz czego żałować :cool3: haha, wsiadaj w pociąg i jedź :cool3: też chciałam iść na madonne :evil_lol: ale nie ide :diabloti: oczywiście na zjeby chciałam iść :eviltong: nie dobijaj mnie :placz: mi tak z deka szkoda kasy ... jak postawią bilet to pójdę :evil_lol: ja Pierdonny nie lubię i też bardziej ponabijać się pójdę jak już :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Kinia napisał(a):Czeeeść! Nie rób sobie nadziei co do pogody... ja już ją prawie straciłam... U nas trochę lepiej..przynajmniej nie leje non stop ;) Talia napisał(a):Hehe. A u mnie dziś taka pogoda, że nic mi się nie chcę robić...:shake: Mam totalnego lenia:diabloti: Ale zaraz trzeba się ubrać i iść z kundlem i potem do koleżanki...ble ble ble :eviltong: a pies ma cykora, bo...wieje:evil_lol: Haha ja też tak miałam wczoraj:evil_lol: a dziś muszę jechać do tej fryzjerki, bo wczoraj nie zdążyłam :angryy: Okamia napisał(a):nie dobijaj mnie :placz: mi tak z deka szkoda kasy ... jak postawią bilet to pójdę :evil_lol: ja Pierdonny nie lubię i też bardziej ponabijać się pójdę jak już :evil_lol: będzie zajebiście, będzie zajebiscie:diabloti: hahaha no to ba!:eviltong: Fotki mam i dam jak zgram:diabloti: Quote
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Witam BaraBaro:evil_lol::evil_lol: Nie no tak se fajnie sledze wasze rozmowy na temat zlotu i już nie mogę sie doczekać zeby Was poznać:diabloti: No to ruszaj zada i zgrywaj zdjęcia :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']Witam BaraBaro:evil_lol::evil_lol: Nie no tak se fajnie sledze wasze rozmowy na temat zlotu i już nie mogę sie doczekać zeby Was poznać:diabloti: No to ruszaj zada i zgrywaj zdjęcia :eviltong: hahaha witam,witam :evil_lol: Chce Ci się to wszystko czytać?! :mdleje: nieźle:evil_lol: hahah że niby my takie interesujące postaci jesteśmy? :loveu: zaraaaaa:diabloti: Quote
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='basia bonnie']hahaha witam,witam :evil_lol: Chce Ci się to wszystko czytać?! :mdleje: nieźle:evil_lol: hahah że niby my takie interesujące postaci jesteśmy? :loveu: zaraaaaa:diabloti: A no chce mi się mam przy tym niezły ubaw:diabloti: Jesteście tak interesujący że po prostu aż nie mogą jestem waszą największą fanką:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']A no chce mi się mam przy tym niezły ubaw:diabloti: Jesteście tak interesujący że po prostu aż nie mogą jestem waszą największą fanką:evil_lol: O jaa:multi: jesteśmy fajni, jesteśmy zajebiści, jesteśmy zabawni!:multi::evil_lol: Hahahah:evil_lol: mamy pierwszego fana:loveu: chociaż i tak założę, się że największym Twoim idolem jest idol nastolatek czyli Olek :diabloti::cool3: Kilka okropnych wczorajszych deszczowych fot:eviltong: :eviltong: Quote
basia bonnie Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Moje pierwsze w zyciu ostre zdjęcie w ruchu!:multi: Macie :P a ja uciekam do sklepu po coca cole do mojej pizzy :loveu: Quote
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='basia bonnie']O jaa:multi: jesteśmy fajni, jesteśmy zajebiści, jesteśmy zabawni!:multi::evil_lol: Hahahah:evil_lol: mamy pierwszego fana:loveu: chociaż i tak założę, się że największym Twoim idolem jest idol nastolatek czyli Olek :diabloti::cool3: No oczywiście a jak inaczej przecież jesteście Vipy:evil_lol::evil_lol: Oj tak Olek jest moim największym idolem:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O widzisz jestem Waszym pierwszym fanem:evil_lol: niedługo powstanie fanclub:loveu: Ile zdjąć:loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/21kb1h1.jpg super!;) Quote
basia bonnie Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Anula & Bono']No oczywiście a jak inaczej przecież jesteście Vipy:evil_lol::evil_lol: Oj tak Olek jest moim największym idolem:loveu::loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: O widzisz jestem Waszym pierwszym fanem:evil_lol: niedługo powstanie fanclub:loveu: Ile zdjąć:loveu::loveu: http://i40.tinypic.com/21kb1h1.jpg super!;) VIP charakter i moc :loveu: Ha, wiedziałam :diabloti: będzie podryw na zlocie?:diabloti::diabloti::diabloti: super, super, zakładaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='basia bonnie']VIP charakter i moc :loveu: Ha, wiedziałam :diabloti: będzie podryw na zlocie?:diabloti::diabloti::diabloti: super, super, zakładaj:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ta w kupie siła:evil_lol: A tam od razu podryw jeszcze mnie zlinczuje abo coś:evil_lol::evil_lol: abo co gorsze pogryzie:eviltong: Quote
Recommended Posts