Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agaciaaa']Ja też chce taką mame!!! Super obróżki, te kółka są jak dla mnie najfajniejsze z nowej kolekcji

Ale u was wiosna zazdroszcze, u nas kupa śniegu i na dodatek pada deszcz

http://i40.tinypic.com/2jg5lso.jpg świetna mina
Taką co chce sie Ciebie pozbyć z domu?:evil_lol::evil_lol: ja od razu wiedziałam,że wezmę zieloną..nad tą drugą się długo zastanawiałam, ale ona też jest super i różni się tylko kolorem :loveu:

Wiosna teraz na całego :multi: wczoraj w krótkim rękawku chodziłam:loveu:

[quote name='anetta']Cichaj :evil_lol:

No i dobrze Ci mama truje :diabloti: Ciachnijcie ją i będziecie mieć z głowy.

Z tych nowych obróżek to niebieskie mi się podobają :lol::lol:
:diabloti: nie będę milczeć!

Jutro mama dzwoni do weta :roll: ale trzeba załatwić więcej spraw, bo jeszcze szczepienie Warki, odkleszczanie i odpchlanie i odrobaczanie dwóch piesów :eviltong:

[quote name='Paulina_mickey']Spacerkowe zdjęcia są najlepsze :multi:

A co do tych Twoich bazgrołów, to może spróbuj wystawić jakieś Twoje rysunki na sprzedaż dla schroniskowych bid, zawsze to dobre parę groszy dla jakiegoś psiaka :cool3:
:loveu:

Myślisz,że chcialby to ktoś kupić? :roll::oops:

[quote name='Mysia_']o i na Porabkę wiosna zawitała :cool3::loveu:

http://i40.tinypic.com/2jg5lso.jpg świetna fota :evil_lol:
Na całego :multi: musze isć z psami w góry :diabloti:

[quote name='jbk']Witanko piątkowe ;-) Pięknie wiosennie nam się zrobiło, nic, tylko iść na spacerek ;-)
dokładnie:loveu:

[quote name='Marta&Karmen']A więc byłaś? A do nas nie zajrzałaś:shake::mad: nieładnie:P
byłam,ale tylko na chwilke :eviltong: a Was widziałam, ale dużo osób koło Ciebie stało i plotkowaliście! :evil_lol: to nie chciałam przeszkadzać ;) a potem juz wracałam..

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy :multi:
U nas wiosna pełną parą, można chodzić w krótkim rękawku :loveu: tylko mnie coś bierze :placz: katar,łamanie w kościach..brr:angryy: Chomik nauczył się nowej komendy "daj głos" :evil_lol: może kiedyś wstawie filmik :eviltong: U nas ostatnio czas leci szybko, za szybko :shake: rano szkoła, po południu albo rysuje,albo mam coś załatwić w mieście.. albo wzywamy policje :diabloti::diabloti: Teraz zrobię sobie chyba wolne od szkoły, bo nie lubię chodzić do budy chora :angryy: w dodatku chodziłam teraz calutki marzec...a to chyba za długo bez przerwy? :eviltong: teraz wolne, święta a potem znów sie gdzieś wybiorę..do jakiejś warszawki :diabloti:
ok,już nie zanudzam tylko lecimy z fotami..

fotka a'la betty_labrador :evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):

byłam,ale tylko na chwilke :eviltong: a Was widziałam, ale dużo osób koło Ciebie stało i plotkowaliście! :evil_lol: to nie chciałam przeszkadzać ;) a potem juz wracałam..

fakt było trochę znajomych to się plotkowało:lol: a Karmen wróciła ze srebrem:multi:

kiedy będzie jakiś wspólny spacerek?:placz:

Posted

Cześć Basiu! :loveu:

Jak tam, w Porąbce wiosna, tak? :razz:
Bardzo ładny rysunek! :loveu: Niechcący się wkopałaś, bo kiedyś obiecałaś, że Szarego narysujesz... coś Ci się przypomina? :diabloti: Taki talent nie może sie marnować, czyż nie? :diabloti:

Posted

[quote name='Paulinaaa']ale macie ładne widoczki z tymi górami :loveu:

http://i40.tinypic.com/2jg5lso.jpg
drapanko, mrrr :cool1:
Nie narzekam :loveu:

[quote name='agaciaaa']Jakby mi przy okazji dała kase na nową obróżkę to czemu nie :evil_lol:

Ale macie piękne tereny, góry, jeziorko... :loveu:

http://i41.tinypic.com/jh55br.jpg co ona tu robi? :hmmmm: :diabloti:
Hahaha, obrożoholiczka!!:diabloti:

dobre pytanie:evil_lol:

[quote name='Dobcia']Cześc Basia:lol:

kiedy? gdzie?:cool3:

eee wiosna przyszła, nie dawaj się choróbsku!
Cześć Jadziu!:multi:

W kwietniu już raczej nie ,ale w maju na pewno :evil_lol: wyjście dogomaniackie ze spaniem w schronisku:cool3: Ale pewnie jakaś Babia Góra, Pilsko czy cuś.. raczej nie daleko ;)

ja jestem chora średnio raz na 2 miesiące :evil_lol:

[quote name='Marta&Karmen']fakt było trochę znajomych to się plotkowało:lol: a Karmen wróciła ze srebrem:multi:

kiedy będzie jakiś wspólny spacerek?:placz:
Gratulacje!!!:multi:

mam nadzieję,że ten majowy wypali !

[quote name='Izabela124.']Szastasz tymi fotkami jak byś nie miała nic innego do roboty :evil_lol: Pzdr :loveu:
hej, hej Bobikowa :evil_lol:

[quote name='Szarik']Cześć Basiu! :loveu:

Jak tam, w Porąbce wiosna, tak? :razz:
Bardzo ładny rysunek! :loveu: Niechcący się wkopałaś, bo kiedyś obiecałaś, że Szarego narysujesz... coś Ci się przypomina? Taki talent nie może sie marnować, czyż nie?
Wiosna wiosna! a nawet lato :diabloti:
:oops: Nic mi się nie przypomina! Połamały mi się wszystkie kredki ,ołówki, długopisy, farby, pędzle i pastele :placz::evil_lol:

Posted

Nie mam nowych psich fot, bo aparat się spieprzył :angryy: Dzisiaj mam wagary tralalala :siara:
Termin sterylki to na 99% przyszły piątek :mdleje: :eviltong: no, ale już będziemy mieć z głowy :evil_lol:
Jutro sobie wyjeżdżam :multi: do warszawy, spotkanie z Mi., betty_labrador i Tinką :loveu: oh ah :eviltong:

Fot psów nie ma, więc dam jakieś nowe bazgroły, bo wiem,że Wy pazerni na fotki :diabloti::diabloti:

Pierwsza próba pasteli :roll:

Koń ze zjechanymi proporcjami :evil_lol:

Prawie jak jednorożec :evil_lol:

i kolejny Kuń ze zjechanymi proporcjami :evil_lol:

A teraz uciekam rysować w ogrodzie, w słoneczku z kawusią :loveu: niach niach :diabloti:

Posted

anetta napisał(a):
No super :watpliwy:
Czemu ja tu wcześniej nie zajrzałam?? :mad:

Nie ma co płakać Anetko, my z Tinką w efekcie byłyśmy tak zalatane,że nie zdążyłyśmy nawet z Bett się spotkać :placz: więc postaram się jeszcze przyjechać w maju może :cool3: a jeśli nie, to już na wystawę w lipcu ;)
Kinia napisał(a):
Świetne te "bazgroły"
Ten portrecik jednorożca bardzo fajny:)

Dankeszyn:oops:

Posted

Uff, już po sterylce :razz: przyjechałyśmy, obeszłam lecznice z chomikiem żeby szybko siusiu zrobił:evil_lol: no i wchodzimy, siadamy w poczekalni, jakaś miła nowa pani wet pyta czy byłyśmy umówione i na co, więc mówię,że my na sterylkę z porąbki :evil_lol: no to jak ona usłyszała,że z porąbki, to od razu zawołała ich najlepszego weterynarza, szefa, chirurga :cool3: ha, wszędzie już wiedzą,że ja i Chomiś to VIPy :evil_lol: no, jak już chomiś zasnął, wet wziął ją do sali zabiegowej, czakaliśmy... Minęło niespełna 15 min. wet wychodzi z chomikiem na rękach :crazyeye: bez komplikacji, piesek chudziutki, więc wszystko super ekstra poszło :loveu: Mama poszła zapłacić, ja czekałam aż chomik się będzie budzić i przyszła jakaś kobietka z husky na szczepienie i pyta weta, kiedy może mieć sterylke. No więc wet mówi,że najlepiej po 1 cieczce, na to ona,że jak ma poznać że pies ma cieczke ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha wet popatrzył na nią jak na kretynke:evil_lol: ona tłumaczy,że to jej pierwsza suka,że zawsze psy miała :lol: poczym wet znów patrzy na nią jak na idiotke :evil_lol: babka się śmiała:evil_lol: i wet w końcu powiedział ,że "tak jak u pani ,tylko 2 razy w roku" :evil_lol::evil_lol: Chomik już wybudzony, ale dalej na lekkim haju :evil_lol: na początku chciała lizać, więc zrobiłam jej ubranko, ale teraz już nie próbuje więc chodzi tylko w derce, bo zimno szczurkowi jest :eviltong: Dam kilka fot ;) i spadam się pakować, bo jutro jade na cały dzień na wieś..
Aa zapomniałabym, chomiś ma rozpuszczalne szwy, wszyte od wewnątrz :crazyeye: nie ma ani śladu! sami zobaczcie

Teraz pies na haju :evil_lol:

Nowa moda :P

Pierwszw przebudzenia :eviltong:

Dogobranoc!

Posted

Kinia napisał(a):
Jaka kretynka z tej kobiety:evil_lol:
Takie rzeczy to chyba każdy wie:evil_lol:
Fajnego masz lekarza Basiu ;)

Posted

No i super :multi:
Pięknie ją zrobił :crazyeye: Gdyby nie te sreberko to w życiu bym nie poiwiedziała że miała sterylkę.
Wdzianko bardzo gustowne, bardzo :cool3:
Zdziwiłam się że po 15 min, już mogłaś ją zabrać, wow.

Nie ma co płakać Anetko, my z Tinką w efekcie byłyśmy tak zalatane,że nie zdążyłyśmy nawet z Bett się spotkać więc postaram się jeszcze przyjechać w maju może a jeśli nie, to już na wystawę w lipcu

Oki :p

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...