basia bonnie Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 [quote name='Mysia_']moja biedna chorutka :shake::calus: dobranoc i niech Ci no te, wiesz kto przyśni :lol: idź zrób loda mareczkowi :evil_lol: zdjęcia z sylwka tutaj;) http://www.dogomania.pl/forum/f1074/vipowski-sylwester-od-str-38-a-118478/ Quote
basia bonnie Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 znalazlam folder... :eviltong: Quote
Mysia_ Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 basia bonnie napisał(a):idź zrób loda mareczkowi :evil_lol: już idę :diabloti: chyba wszyscy stąd pouciekali :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Albo jeszcze trzeźwieją :cool3: Quote
agaciaaa Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Cześć niegrzeczna Basiu :diabloti: http://i42.tinypic.com/2cpbalt.jpg ale zapiernicza :lol::lol: Quote
Unbelievable Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Basia to śnieżynka :loveu: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Albo jeszcze trzeźwieją :cool3: Aż tak zaszalałaś? :evil_lol::diabloti: [quote name='agaciaaa']Cześć niegrzeczna Basiu :diabloti: http://i42.tinypic.com/2cpbalt.jpg ale zapiernicza :lol::lol: Witam poprawna Agatko :loveu: [quote name='Mysia_']Basia to istny aniołek! :loveu: Mysia jest fe :diabloti: [quote name='Estera']Cześć mój aniołku :loveu: Esterka ujdzie, w końcu moja stara:loveu::loveu: [quote name='Tinka:)']Basia to śnieżynka :loveu: :diabloti: Ee, to Ty jesteś świąteczna śnieżynka! :placz: ja byłam pomocnicą mikołaja:evil_lol::evil_lol: ale i tak Cię kocham:loveu: no to może jakieś fotki z sylwka? :diabloti: 2 najbardziej słitaśne rzeczy na świecie soku mi dajcie! :evil_lol: bez komentarza:evil_lol: wszyscy oprócz Komara:-( zestaw dogomaniaka:evil_lol: może jeszcze potem coś wkleje:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 basia bonnie napisał(a): Esterka ujdzie, w końcu moja stara:loveu::loveu: Teraz ujdzie a wcześniej było "głupia szmata za dużo miejsca zajmuje" :mad: :evil_lol: A na tym foto wspólnym nie ma jeszcze Ani :eviltong: Quote
Unbelievable Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 basia bonnie napisał(a): Ee, to Ty jesteś świąteczna śnieżynka! :placz: ja byłam pomocnicą mikołaja:evil_lol::evil_lol: ale i tak Cię kocham:loveu: : no dobra... cześć pomocnico mikołaja :loveu: Quote
agaciaaa Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 basia bonnie napisał(a):Witam poprawna Agatko :loveu: Dziwne określenie :evil_lol: Fajne foty z sylwka :lol: Quote
Mysia_ Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 basia bonnie napisał(a):Mysia jest fe :diabloti: wcale, że nie :shake::shake::shake: Quote
basia bonnie Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Mysia_ napisał(a):wcale, że nie :shake::shake::shake: wcale ze tak :diabloti: Estera napisał(a):Teraz ujdzie a wcześniej było "głupia szmata za dużo miejsca zajmuje" :mad: :evil_lol: A na tym foto wspólnym nie ma jeszcze Ani :eviltong: nie lubie jak mnei matka na dworzec odwozi:evil_lol: aaa bo nas bylo 9 nie 8 :cool3: dlatego mi kogos brakowalo;) Tinka:) napisał(a):no dobra... cześć pomocnico mikołaja :loveu: Moja Tinkusia:loveu::diabloti: agaciaaa napisał(a):Dziwne określenie :evil_lol: Fajne foty z sylwka :lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 kilka zdjec domowych, bo na polko to niestety kundle wychodzą same i muszą zadowolić się ogrodem i łąką za nim:shake: Quote
basia bonnie Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 nie bijcie za tą żółć :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Basiu piekne zdjecia :loveu: Ja bardzo chcialam podziękowac za kubraczek- dzisiaj doszedl :multi: Zaraz Nere w niego ubieram i idzemy na polo- bedzie idealny :evil_lol: Quote
Marzenuś Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Imie Warka nieustannie kojarzy mi się z piwem :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://i41.tinypic.com/2luoump.jpg Jaki rozkoszny nochalek. :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Marzenuś']Imie Warka nieustannie kojarzy mi się z piwem :diabloti: Jeszcze tylko VIP-a brakuje do kompletu. :cool3: :evil_lol: Quote
Kinia Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://i41.tinypic.com/2luoump.jpg śliczny nosek:loveu: Quote
basia bonnie Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 [quote name='Nera-']Basiu piekne zdjecia :loveu: Ja bardzo chcialam podziękowac za kubraczek- dzisiaj doszedl :multi: Zaraz Nere w niego ubieram i idzemy na polo- bedzie idealny :evil_lol: cześć mój chlebku:evil_lol: nie ma za co :) naprawdę ;) i jak tam? dużo za duży? poka fotki! :loveu: [quote name='Marzenuś']Imie Warka nieustannie kojarzy mi się z piwem :diabloti: Nie tylko Tobie :evil_lol:alkomaniaczko:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']http://i41.tinypic.com/2luoump.jpg Jaki rozkoszny nochalek. :loveu: Jeszcze tylko VIP-a brakuje do kompletu. :cool3: :evil_lol: :) rozmnoze sobie chomika i zostawie jednego szczyla to będzie :evil_lol: no albo flata kupie..:diabloti: [quote name='Kinia']http://i41.tinypic.com/2luoump.jpg śliczny nosek:loveu: Wieeeeki Cie u nas nie było :) hej:cool3: Bosz, jestem załamana:placz: :evil_lol: musze chodzic cały czas do szkoły :placz:bo inaczej będę miec komisa chyba z 3 przedmiotów z całego roku na koniec :angryy: bo frekfencje mam ledwo ponad 50% :lol: i każdy nauczyciel wystawił mi ocene na półrocze, nikt sie nie czepiał, a ta moja 'kochana' wychowawczyni do mnie z ryjem,że ja sie juz kfalifikuje do tego,żeby zdawać z chemi i fizyki,bo na ponad połowie lekcji mnie nie było i jak tak dalej bedzie to na pewno bede miec komisa sratata:angryy: nie bede tu przeklinac ale sie wkurzyłam, bo zaden nauczyciel sie nei czepiał i dał mi ocene, a ta sie mści ,bo wie że ja jej nienawidze i w kasze sobie dmuchać nie dam :angryy: no ale damy rade jakoś:evil_lol: dzis nie będzie fot psow. tylko moj nowy rysunek. bo mam głupie baterie do aparatu, cały czas się rozładowują, a mamusi sie nie chce jechać po akumulatorki :angryy: Emokot:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 Kinia napisał(a):Jaki boski emokot:evil_lol: A czemu ty do szkoły nie chodzisz co? Moja wych też głupia ja jestem artystką:diabloti: a po co?:evil_lol: ja należe do tych, co choćby nie wiem jak sie zmuszali i starali to po prostu nie umiem sie uczyć :shake: i chodzić cały czas do budy:shake: no ale teraz troche pochodze... żeby ta frekfencja była ok,a potem znów wooolne:diabloti: ja mojej nawrzucam jak będzie po konferencji w 3 klasie:diabloti: powiem jej co o niej myśle :D troszke sie naslucha:evil_lol: Quote
Kinia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 Jaki boski emokot:evil_lol: A czemu ty do szkoły nie chodzisz co? Moja wych też głupia Quote
basia bonnie Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 post skoczyl... a ja znalazłam folder z fotkami domowymi jakoś sprzed tygodnia chyba :cool3: chcecie? :P Quote
Recommended Posts