basia bonnie Posted December 25, 2008 Author Posted December 25, 2008 [quote name='Tinka:)']powiedział że radość go rozpiera że przyszło tyle ludzi i wtedy się popłakał:-(:diabloti: dawaj i nie marudź:diabloti: OOOOh, jakie to słodkie!!!! macie,aż 2 i sie cieszcie :diabloti: bo w przyszłym tygodniu 0 fot:diabloti: Quote
Mysia_ Posted December 25, 2008 Posted December 25, 2008 basia bonnie napisał(a):jakie?:cool3: puścił nagranie płaczacego dziecka, jak była mowa o tym, że Chrystus się narodził :cool3: i trzymał w rękach małe buciki dla dzidziusia :loveu::lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 U mnie na pasterce za to ksiądz zemdlał przy podawaniu Komunii :roll: ;) Phi, znowu nam urządzasz fotkowy odwyk? :evil_lol: Quote
Estera Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 basia bonnie napisał(a):OOOOh, jakie to słodkie!!!! macie,aż 2 i sie cieszcie :diabloti: bo w przyszłym tygodniu 0 fot:diabloti: Bo siedzimy pod Wrocławiem :loveu: Do zobaczenia po jutrze :loveu: Fajne yeti masz :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):U mnie na pasterce za to ksiądz zemdlał przy podawaniu Komunii :roll: ;) co mu się stało? :crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Mysia_ napisał(a):co mu się stało? :crazyeye: W sumie nic poważnego - był chyba chory, bo słabo mówił, a potem osunął się na ministranta podczas podawania Komunii. Pod koniec wyszedł proboszcz i zapowiedział, że ksiadź czuje się już dobrze i że to z przemęczenia. Quote
basia bonnie Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):U mnie na pasterce za to ksiądz zemdlał przy podawaniu Komunii :roll: ;) Phi, znowu nam urządzasz fotkowy odwyk? :evil_lol: bo zobaczył,że Ty przyszłaś do kościoła? hahah:evil_lol: WYJEŻDŻAM:diabloti: Mysia_ napisał(a):puścił nagranie płaczacego dziecka, jak była mowa o tym, że Chrystus się narodził :cool3: i trzymał w rękach małe buciki dla dzidziusia :loveu::lol: Ble, ja mam dość, dziś byłam u znajomych i kto ich odwiedził? oczywiście ich siostra z NERKĄ:diabloti: blee,julcia to,julcia tamto bosz:evil_lol: Estera napisał(a):Bo siedzimy pod Wrocławiem :loveu: Do zobaczenia po jutrze :loveu: Fajne yeti masz :evil_lol: Jejejejejejeje:loveu: moze...FOTKI?:diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Macie kilka po******ch fot :evil_lol: Dziś jest 2x wiecej sniegu :multi: ale juz fot nie robiłam,bo mnie nie było, a jutro raczej nie zdążę, a na sylwka kundle zostają ze starą, więc foty z sylwka tylko ludzkie mogę dać :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 http://i44.tinypic.com/23rlhzd.jpg o znajome miejsce :cool3: aż się łezka w oku kręci :loveu::evil_lol: Quote
Estera Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Ale u Was fajnie....śnieżek macie :cry: U nas tylko zimno :evil: Quote
Mysia_ Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Estera napisał(a):Ale u Was fajnie....śnieżek macie :cry: U nas tylko zimno :evil: u mnie też trochę śniegu :lol::cool3: Quote
Asia & Ginger Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 basia bonnie napisał(a):Macie kilka po******ch fot :evil_lol: Dziś jest 2x wiecej sniegu :multi: ale juz fot nie robiłam,bo mnie nie było, a jutro raczej nie zdążę, a na sylwka kundle zostają ze starą, więc foty z sylwka tylko ludzkie mogę dać :evil_lol::evil_lol: Basia jak Ty się wyrażasz!?! :shock: :shock: :shock: :mad: Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Basiula to zobaczenia jutro rano :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Papapa, uciekam i wracam w piątek :loveu::loveu::loveu: słit dogo sylwester :diabloti: Quote
rotek_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 godzina 5.00 to środek nocy nie rano:evil_lol: ja idę spać jeszcze:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Oj ciekawe jak tam nasza Basia świętowała z Dogomaniakami... ;) Pewnie leczą kaca :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Witaj rotek u nas :loveu::cool3: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oj ciekawe jak tam nasza Basia świętowała z Dogomaniakami... ;) Pewnie leczą kaca :evil_lol: Ooooooh wyjebiście było :loveu::loveu: niestety zdjęć nie zrobiłam,bo mama chciała aparat na sylwka,bo odwiedziła ją pewna dogomaniaczka...;);) eee kaca miałam tylko 1 dzień :evil_lol: potem piłam z głową:diabloti: Ale jestem choooora:shake: zaraz spadam do łóżka:shake:ale nie mogłam się powstrzymać żeby nie wejść na dogo :evil_lol::evil_lol: pozdrowienia dla wszystkich :loveu: a fot chyba nie mam,bo te sniegu chyba poszły sie je..paś :placz: ale poszukam jeszcze Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 o mały gnoju z Porąbki, dobrze, że dojechałaś cała do domu :diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Mysia_ napisał(a):o mały gnoju z Porąbki, dobrze, że dojechałaś cała do domu :diabloti: Ty zje**** ladacznico :evil_lol: spać idź :shake: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 basia bonnie napisał(a):Ty zje**** ladacznico :evil_lol: spać idź :shake: też Cię kocham :loveu::diabloti: Quote
basia bonnie Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Mysia_ napisał(a):też Cię kocham :loveu::diabloti: ide spać, bełtałam 3 razy :placz: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 basia bonnie napisał(a):ide spać, bełtałam 3 razy :placz: moja biedna chorutka :shake::calus: dobranoc i niech Ci no te, wiesz kto przyśni :lol: Quote
Recommended Posts