Mysia_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Estera napisał(a)::placz: :placz: :placz: Ty wiesz siostra jak człowieka pocieszyć i powiedzieć mu to czego oczekuje :cool1: :mad: Co nie? :lol: Wiele długich lat nad tym pracowałam :evil_lol: A tak w ogóle - BARBARA kaj żeś jest? :mad: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Estera napisał(a):Może w kościele? :evil_lol: chyba już tam zamieszkała :evil_lol: Quote
Estera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mysia_ napisał(a):chyba już tam zamieszkała :evil_lol: Az tak się stoczyła? :placz: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Estera napisał(a):Az tak się stoczyła? :placz: no właśnie nie wiem :shake: Jej matka chrzestna wróciła z knajpy, a ona w Kościele? :crazyeye::placz: Quote
Estera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Mysia_ napisał(a):no właśnie nie wiem :shake: Jej matka chrzestna wróciła z knajpy, a ona w Kościele? :crazyeye::placz:U mnie w galerii się odezwała, czyli żyje i nie siedzi w kościele :multi: Quote
basia bonnie Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Taaak, jasne, jak mnie nie ma to albo pije albo w kosciele jestem :shake::shake::shake: ZDJECIA ROBILAM! :o wstawie je jutro, jak zgram :lol: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Estera napisał(a):U mnie w galerii się odezwała, czyli żyje i nie siedzi w kościele :multi: to nie jest takie pewne... Teraz w Kościołach też mają internet! :shake: Quote
Estera Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 basia bonnie napisał(a):Taaak, jasne, jak mnie nie ma to albo pije albo w kosciele jestem :shake::shake::shake: ZDJECIA ROBILAM! :o wstawie je jutro, jak zgram :lol:No co my z ciotką możemy, skoro Ty taka jesteś? :shake: Ale cieszę się, że żyjesz i że fotki robiłaś :multi: :multi: :multi: Nie leń się, zgrywaj :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 najważniejsze, że żyjesz :multi::multi::multi: Quote
Estera Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Mysia_']najważniejsze, że żyjesz :multi::multi::multi: -powiedziała ciocia Gosia I wszyscy żyli długo i szczęśliwie :loveu: :loveu: :loveu: KONIEC przepraszam, tak jakoś mnie naszło :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 [quote name='Estera']I wszyscy żyli długo i szczęśliwie :loveu: :loveu: :loveu: KONIEC przepraszam, tak jakoś mnie naszło :evil_lol: to nie koniec to dopiero początek :diabloti: naszych kłopotów z dorastająca Basią :roll: Quote
basia bonnie Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Moja kicia Perełka, była tu wielokrotnie w galerii... nie żyje :placz::placz::placz::placz::placz: moje słoneczko:loveu::-(:-(:-( to były najlepsze przyjaciolki z Bonnie:placz: (") Quote
Bewarka Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Ojej, Perełka :( A co sie stało? [*] [*] [*] Quote
Mysia_ Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 :-(:-(:-( to była cudowna kicia, przekonałam się osobiście :-( [*] [*] [*] Basiu :calus: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A Basia moja dzisiaj do szkoły poszła :multi: Ciekawe czy doszła? :roll: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 nie wiem co się stało kici, chyba starość... Tak, byłam w szkole :diabloti: nawet ocene załapałam hahaha zanim będą zdjęcia, macie tu filmik pt. co robią chomiki gdy im się nudzi :lol: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Quote
Unbelievable Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='basia bonnie'] zanim będą zdjęcia, macie tu filmik pt. co robią chomiki gdy im się nudzi :lol: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting jakbym Grama widziała :loveu::diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Tinka:) napisał(a):jakbym Grama widziała :loveu::diabloti: może on też chomikiem jest:evil_lol::evil_lol: Widzisz, tyle rzeczy nas łączy..czy to jakiś znak?:loveu::loveu::loveu: dziękuję,że zaszczyciłaś mnie swoją obecnością tutaj:loveu::loveu: Quote
C&B Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 [quote name='basia bonnie'] zanim będą zdjęcia, macie tu filmik pt. co robią chomiki gdy im się nudzi :lol: Video - TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting Ale .... Upublicznia zachowanie mojego psa ( Cziki oczywiście) :diabloti: Quote
Estera Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a): Tak, byłam w szkole :diabloti: nawet ocene załapałam hahaha :multi: super,gratuluję :multi: Ciekawe ile pochodzisz :diabloti: Filmiku nie widziałam, bo mi się nie otwiera :shake: Quote
Unbelievable Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a):może on też chomikiem jest:evil_lol::evil_lol: Widzisz, tyle rzeczy nas łączy..czy to jakiś znak?:loveu::loveu::loveu: dziękuję,że zaszczyciłaś mnie swoją obecnością tutaj:loveu::loveu: chomika to on prędzej zje niż nim będzie... nawet parę razy próbował :diabloti: ależ proszę :loveu: ale teraz ty marsz do nas:cool1::diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 basia bonnie napisał(a): moja zawsze myszy chce jeść :evil_lol: już biegnę:loveu::loveu: grami zawsze jak siostra chomika wypuści otwiera sobie drzwi do jej w pokoju, wbiega i łapie go... zawsze go wypluwa, nie podoba mu się sierść, bo robi minki jakby miał włosa na języku i próbuje to zdjąć :evil_lol: :loveu: Quote
Recommended Posts