Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Estera napisał(a)::roflt: Tak późno? :-o Toż to nocna msza , nie wieczorna :cool3: ona trwa pare godzin :cool1: więc jak Basia szła do kościoła to był jeszcze wieczór :evil_lol::diabloti: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mysia_ napisał(a):ona trwa pare godzin :cool1: więc jak Basia szła do kościoła to był jeszcze wieczór :evil_lol::diabloti::evil_lol: Masakra :evil_lol: Teraz Basia też grzecznie w kościółku siedzi? :loveu::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Estera napisał(a)::evil_lol: Masakra :evil_lol: Teraz Basia też grzecznie w kościółku siedzi? :loveu::evil_lol: Napewno :diabloti: Ja zaraz spadam na piwo :diabloti: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mysia_ napisał(a):Napewno :diabloti: Ja zaraz spadam na piwo :diabloti:Smacznego :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Estera napisał(a):Smacznego :evil_lol: wyszłam i się wróciłam, ja pier***e, jakiś kataklizm nad Śląskiem przechodzi :eviltong: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mysia_ napisał(a):wyszłam i się wróciłam, ja pier***e, jakiś kataklizm nad Śląskiem przechodzi :eviltong:Szybko wypiłaś :evil_lol: :diabloti: Uważaj, bo padniesz nieżywa :diabloti: U nas dzisiaj gard padał :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Estera napisał(a):Szybko wypiłaś :evil_lol: :diabloti: Uważaj, bo padniesz nieżywa :diabloti: U nas dzisiaj gard padał :diabloti: jak miałam wychodzić stanełam w drzwiach - a tu jakaś wichura i lało jak nie wiem, stwierdziłam, że nigdzie nie idę :evil_lol: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mysia_ napisał(a):jak miałam wychodzić stanełam w drzwiach - a tu jakaś wichura i lało jak nie wiem, stwierdziłam, że nigdzie nie idę :evil_lol:Alkohol szkodzi, więc dobrze wyszło :diabloti: Quote
basia bonnie Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 dokladnie, kataklizm na slasku!! :scared: hahah, z mszy wrocilam :diabloti: Estera, Ty jak zawsze dużo gadasz, mało myślisz... nie będę Ci odpisywać na te bzdety :diabloti::loveu: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 basia bonnie napisał(a):dokladnie, kataklizm na slasku!! :scared: hahah, z mszy wrocilam :diabloti: Estera, Ty jak zawsze dużo gadasz, mało myślisz... nie będę Ci odpisywać na te bzdety :diabloti::loveu:Zupełnie jak Ty :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 chyba dzisiaj wcześniej msza się skończyła :lol: Quote
basia bonnie Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 bo nie spotkałam pań w beretach :placz: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 basia bonnie napisał(a):bo nie spotkałam pań w beretach :placz: skandal :shake: Opuściły msze! Powinny brać przykład z Ciebie Basieńko! :loveu: Quote
basia bonnie Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 noooo nie na darmo, całe przedszkole i pół klas podstawówki miałam zachowanie wzorowe :loveu: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 basia bonnie napisał(a):noooo nie na darmo, całe przedszkole i pół klas podstawówki miałam zachowanie wzorowe :loveu::-o :-o :-o Chyba przez pomyłkę Quote
basia bonnie Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Estera napisał(a)::-o :-o :-o Chyba przez pomyłkę no przecież mówię,że w przedszkolu i w 3 pierwszych klasach podstawówki:eviltong: takie małe, bezbronne, nieświadome dziecko:diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 mnie nie lubiła wychowawczyni w 3 pierwszysch klasach podstawówki :placz: i nie miałam wzorowego :shake: Quote
basia bonnie Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 biedna, odrzucona Mysia :calus: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 basia bonnie napisał(a):no przecież mówię,że w przedszkolu i w 3 pierwszych klasach podstawówki:eviltong: takie małe, bezbronne, nieświadome dziecko:diabloti:No ok. W to jestem w stanie uwierzyć :diabloti: Ja wzorowe miałam w zerówce (do przedszkola nie chodziłam) i CAŁĄ podstawówkę :loveu: A najniższe to poprawne w zeszłym roku, bo za dużo godzin nieusprawiedliwionych :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 basia bonnie napisał(a):biedna, odrzucona Mysia :calus: niby byłam niegrzeczna i leniwa :shake: i do tego z chłopakami się zadawałam... Głupia była ta baba, durna jak nie wiem :angryy::mad: Jeszcze znała moja babcię i skarżyła się na mnie :mad: Quote
basia bonnie Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Estera napisał(a):No ok. W to jestem w stanie uwierzyć :diabloti: Ja wzorowe miałam w zerówce (do przedszkola nie chodziłam) i CAŁĄ podstawówkę :loveu: A najniższe to poprawne w zeszłym roku, bo za dużo godzin nieusprawiedliwionych :evil_lol: :eviltong: ja miałam w zeszłym roku dobre, bo wszystkie 300h usprawiedliwione, ale pani stwierdziła,że się nie angażuje w życie klasy buahahah:evil_lol::evil_lol: Mysia_ napisał(a):niby byłam niegrzeczna i leniwa :shake: i do tego z chłopakami się zadawałam... Głupia była ta baba, durna jak nie wiem :angryy::mad: Jeszcze znała moja babcię i skarżyła się na mnie :mad: hahaha co za bunt Mysia! :evil_lol: spisek moherów? :D Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mysia_ napisał(a):niby byłam niegrzeczna i leniwa :shake: i do tego z chłopakami się zadawałam... Głupia była ta baba, durna jak nie wiem :angryy::mad: Jeszcze znała moja babcię i skarżyła się na mnie :mad:Mysia TY paskudo....co jak co....ale z chłopakami? :-o Jak mogłaś? :shake: basia bonnie napisał(a)::eviltong: ja miałam w zeszłym roku dobre, bo wszystkie 300h usprawiedliwione, ale pani stwierdziła,że się nie angażuje w życie klasy buahahah:evil_lol::evil_lol: Taki argument też mi podała :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 dziewczynki w ty wieku są takie zryte, że już wolałam z chłopakami się zadawać :lol: Moja babcia nie moher :loveu: olała wariatkę i mi tylko opowiadała :evil_lol: Quote
Estera Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Mysia_ napisał(a):dziewczynki w ty wieku są takie zryte, że już wolałam z chłopakami się zadawać :lol: Dziewczyny w każdym wieku są zryte :shake: Barabara skończ grać w tą jakąś tam dziwną grę, tylko właź na forum i daj jakieś fotki :cool3: Quote
basia bonnie Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 ha ha ha :diabloti: fotki? co to jest? Quote
Recommended Posts