Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
:roflt:

Tak późno? :-o Toż to nocna msza , nie wieczorna :cool3:

ona trwa pare godzin :cool1: więc jak Basia szła do kościoła to był jeszcze wieczór :evil_lol::diabloti:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysia_ napisał(a):
ona trwa pare godzin :cool1: więc jak Basia szła do kościoła to był jeszcze wieczór :evil_lol::diabloti:
:evil_lol: Masakra :evil_lol:
Teraz Basia też grzecznie w kościółku siedzi? :loveu::evil_lol:

Posted

Estera napisał(a):
:evil_lol: Masakra :evil_lol:
Teraz Basia też grzecznie w kościółku siedzi? :loveu::evil_lol:

Napewno :diabloti: Ja zaraz spadam na piwo :diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
wyszłam i się wróciłam, ja pier***e, jakiś kataklizm nad Śląskiem przechodzi :eviltong:
Szybko wypiłaś :evil_lol: :diabloti: Uważaj, bo padniesz nieżywa :diabloti:
U nas dzisiaj gard padał :diabloti:

Posted

Estera napisał(a):
Szybko wypiłaś :evil_lol: :diabloti: Uważaj, bo padniesz nieżywa :diabloti:
U nas dzisiaj gard padał :diabloti:

jak miałam wychodzić stanełam w drzwiach - a tu jakaś wichura i lało jak nie wiem, stwierdziłam, że nigdzie nie idę :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
jak miałam wychodzić stanełam w drzwiach - a tu jakaś wichura i lało jak nie wiem, stwierdziłam, że nigdzie nie idę :evil_lol:
Alkohol szkodzi, więc dobrze wyszło :diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
dokladnie, kataklizm na slasku!! :scared:

hahah, z mszy wrocilam :diabloti:

Estera, Ty jak zawsze dużo gadasz, mało myślisz... nie będę Ci odpisywać na te bzdety :diabloti::loveu:
Zupełnie jak Ty :diabloti:

Posted

basia bonnie napisał(a):
no przecież mówię,że w przedszkolu i w 3 pierwszych klasach podstawówki:eviltong: takie małe, bezbronne, nieświadome dziecko:diabloti:
No ok. W to jestem w stanie uwierzyć :diabloti:

Ja wzorowe miałam w zerówce (do przedszkola nie chodziłam) i CAŁĄ podstawówkę :loveu:
A najniższe to poprawne w zeszłym roku, bo za dużo godzin nieusprawiedliwionych :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
biedna, odrzucona Mysia :calus:

niby byłam niegrzeczna i leniwa :shake: i do tego z chłopakami się zadawałam... Głupia była ta baba, durna jak nie wiem :angryy::mad: Jeszcze znała moja babcię i skarżyła się na mnie :mad:

Posted

Estera napisał(a):
No ok. W to jestem w stanie uwierzyć :diabloti:

Ja wzorowe miałam w zerówce (do przedszkola nie chodziłam) i CAŁĄ podstawówkę :loveu:
A najniższe to poprawne w zeszłym roku, bo za dużo godzin nieusprawiedliwionych :evil_lol:

:eviltong:

ja miałam w zeszłym roku dobre, bo wszystkie 300h usprawiedliwione, ale pani stwierdziła,że się nie angażuje w życie klasy buahahah:evil_lol::evil_lol:

Mysia_ napisał(a):
niby byłam niegrzeczna i leniwa :shake: i do tego z chłopakami się zadawałam... Głupia była ta baba, durna jak nie wiem :angryy::mad: Jeszcze znała moja babcię i skarżyła się na mnie :mad:

hahaha co za bunt Mysia! :evil_lol:
spisek moherów? :D

Posted

Mysia_ napisał(a):
Mysia TY paskudo....co jak co....ale z chłopakami? :-o Jak mogłaś? :shake:

basia bonnie napisał(a):
:eviltong:

ja miałam w zeszłym roku dobre, bo wszystkie 300h usprawiedliwione, ale pani stwierdziła,że się nie angażuje w życie klasy buahahah:evil_lol::evil_lol:

Taki argument też mi podała :cool3:

Posted

dziewczynki w ty wieku są takie zryte, że już wolałam z chłopakami się zadawać :lol:

Moja babcia nie moher :loveu: olała wariatkę i mi tylko opowiadała :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
dziewczynki w ty wieku są takie zryte, że już wolałam z chłopakami się zadawać :lol:
Dziewczyny w każdym wieku są zryte :shake:
Barabara skończ grać w tą jakąś tam dziwną grę, tylko właź na forum i daj jakieś fotki :cool3: