Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Estera napisał(a):
Wcale nie mamy urojeń :loveu:
Pewnie, że zbananuje :diabloti:

przecież to nie są urojenia! :shake:

Basia nie rozumie naszych dobrych intencji :mad:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Estera napisał(a):
Młoda jeszcze ... nie wie co dla niej dobre :shake:

dokładnie!
Jeszcze nie rozumie, że jej matka i matka chrzestna wszystko dla jej dobra robią :loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
przecież to nie są urojenia! :shake:

Basia nie rozumie naszych dobrych intencji :mad:
Estera napisał(a):
Młoda jeszcze ... nie wie co dla niej dobre :shake:
Mysia_ napisał(a):
dokładnie!
Jeszcze nie rozumie, że jej matka i matka chrzestna wszystko dla jej dobra robią :loveu:

też Was kocham:loveu:
to sie nazywa "schizofrenia" hahahah:evil_lol:

ola9338 napisał(a):
sliczny piesek:loveu:

witam i dziękuje;)

anetta napisał(a):
Hej!!

Rysuneczki fiuuu fiuuuu :crazyeye: :razz: :loveu:

Poka no tą obrożę na Bonnie :cool3:

hello:loveu:
chciało CI się przeglądać te wszystkie strony?:crazyeye: podziwiam:evil_lol:

ee teraz i tak nie widać nic, bo zaroślak:oops: obetnę ją i końcem tyg. dam fotki z cyfrówki;)

cześć wszystkim:loveu:

Posted

basia bonnie napisał(a):

no ja mam nadzieje :loveu:
schizofrenia? Chyba taka piosenka jest :evil_lol: Fajna :evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):

chyba nie wątpisz?:loveu:
jest, jest:loveu: weź Ty nam kup bilety na come!bo nam wykupią!tak jak na koncert w gliwicach :roflt:

Posted

basia bonnie napisał(a):
chyba nie wątpisz?:loveu:
jest, jest:loveu: weź Ty nam kup bilety na come!bo nam wykupią!tak jak na koncert w gliwicach :roflt:

Barbara, a ten w Gliwicach... Co to był za koncert, bo nie pamiętam? :lol::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Barbara, a ten w Gliwicach... Co to był za koncert, bo nie pamiętam? :lol::evil_lol:

yy chyba farben lehre :lol: ale nie żałuje,że nie poszłyśmy, bo i tak nie przepadam za nimi :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
yy chyba farben lehre :lol: ale nie żałuje,że nie poszłyśmy, bo i tak nie przepadam za nimi :evil_lol:

nie no, są całkiem, całkiem :evil_lol: ala Coma lepsza :evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
:loveu: :loveu: :loveu:
Mysia_ napisał(a):
no jest taka piosenka....fajna....taka....schizofreniczna :evil_lol:
Zazdraszczam Wam Comy ( notabene najlepsiejszy Polski zespół :loveu: ) , ja nie wiem czy uda mi się ukulać kasę na COMcert :placz:

Posted

Estera napisał(a):
no jest taka piosenka....fajna....taka....schizofreniczna :evil_lol:
Zazdraszczam Wam Comy ( notabene najlepsiejszy Polski zespół :loveu: ) , ja nie wiem czy uda mi się ukulać kasę na COMcert :placz:

Ja na Comie byłam dwa razy i w sumie po ostatnim koncercie stwierdziłam, ze nie pójdę więcej :eviltong: ale Barbara mnie terroryzuje :eviltong:

Esti, a ile u Was bilety kosztują? :razz:

Posted

Estera napisał(a):
Dziecku dasz się sterroryzować? Kochana, nie można jej ulegać! Stanowcze nie i po sprawie :cool3:
30 zł w przedsprzedaży chyba ...

jak można by było odmówic takiej malutkiej, przesłodkiej Basiuni :shake:

To tyle co u nas kosztuje :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
Ja na Comie byłam dwa razy i w sumie po ostatnim koncercie stwierdziłam, ze nie pójdę więcej :eviltong: ale Barbara mnie terroryzuje :eviltong:

Esti, a ile u Was bilety kosztują? :razz:
Dziecku dasz się sterroryzować? Kochana, nie można jej ulegać! Stanowcze nie i po sprawie :cool3:
30 zł w przedsprzedaży chyba ...

Posted

no co Ty, Esti.. namawiasz Mysię, by odmówiła sobie przyjemności pójścia ze mną na Comcercik? :shake:

a my znów domowy szpital mamy :placz:, no ja dalej leżę z gorączką, Chomiśkowi się uszko pięknie zagoiło, to przeszło teraz na Warkę :shake: :( biedaczka ma rozcięcie nad okiem, oczko ją też chyba boli ,chodzi smuuuutna :( jeść i pić nie chce :placz: :( moja biedulka... :(

Posted

basia bonnie napisał(a):
no co Ty, Esti.. namawiasz Mysię, by odmówiła sobie przyjemności pójścia ze mną na Comcercik? :shake:

a my znów domowy szpital mamy :placz:, no ja dalej leżę z gorączką, Chomiśkowi się uszko pięknie zagoiło, to przeszło teraz na Warkę :shake: :( biedaczka ma rozcięcie nad okiem, oczko ją też chyba boli ,chodzi smuuuutna :( jeść i pić nie chce :placz: :( moja biedulka... :(

Ja nie chcę abyś była rozpuszczonym, rozpieszczonym bachorem :loveu:

Oj Basia, Basia...Co Ty taka chorowita? Majtki cieplejsze i czapkę zakładaj! :evil_lol:
Biedna Warka :-( Oby szybciutko przeszło i się zagoiło :loveu:
Powrotu do zdrowia Wam życzę!

Posted

Estera napisał(a):
Ja nie chcę abyś była rozpuszczonym, rozpieszczonym bachorem :loveu:

Oj Basia, Basia...Co Ty taka chorowita? Majtki cieplejsze i czapkę zakładaj! :evil_lol:
Biedna Warka :-( Oby szybciutko przeszło i się zagoiło :loveu:
Powrotu do zdrowia Wam życzę!

i tak juz jestem:loveu::loveu::loveu:

bleee od 3 lat nie chodze w czapkach :P:lol:
noo leży smutna:shake: ogolnie musimy się wybrać do weta na szczepienie, jakieś takie rutynowe badania i po jakieś witaminy czy też wzmocnienia na stawy? :niewiem:

Posted

basia bonnie napisał(a):
i tak juz jestem:loveu::loveu::loveu:

bleee od 3 lat nie chodze w czapkach :P:lol:
noo leży smutna:shake: ogolnie musimy się wybrać do weta na szczepienie, jakieś takie rutynowe badania i po jakieś witaminy czy też wzmocnienia na stawy? :niewiem:
Ja też czapek nie noszę, włosy się szybciej przetłuszczają :evil_lol:
No to zdrowiej i piesa do weta zabieraj!

Posted

ja czapki już wieki nie nosiłam, ale chyba muszę zacząć nosić, starość nie radość :evil_lol: Jeszcze trochę i w mocherach będę chodzić :diabloti::evil_lol:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja czapki już wieki nie nosiłam, ale chyba muszę zacząć nosić, starość nie radość :evil_lol: Jeszcze trochę i w mocherach będę chodzić :diabloti::evil_lol:
Aż sobie wyobraziłam Ciebie w berecie moherowym :roflt:
Mysza zlituj się - monitor oplułam :diabloti:

Posted

Estera napisał(a):
Aż sobie wyobraziłam Ciebie w berecie moherowym :roflt:
Mysza zlituj się - monitor oplułam :diabloti:

ja Ci pluć nie kazałam :shake: Jestem przeciwniczką plucia :diabloti: Pluje tylko niewychowany margines społeczeństwa, ahhhh ta młodzież w tych czasach :roll::shake: Do Kościoła, modlić się! Idę posłuchać radia Maryja :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Mysia_ napisał(a):
ja Ci pluć nie kazałam :shake: Jestem przeciwniczką plucia :diabloti: Pluje tylko niewychowany margines społeczeństwa, ahhhh ta młodzież w tych czasach :roll::shake: Do Kościoła, modlić się! Idę posłuchać radia Maryja :diabloti::diabloti::diabloti:
Byś współczuła a nie się śmiała. Ja nie pluję się specjalnie, to tak przypadkiem mi wy...ciekło :diabloti:
Do Kościoła nie mogiem, bo jak chcę wejść to jakaś moc mnie odpycha i woda święcona zaczyna się gotować :placz:

basia bonnie napisał(a):
Esterka się pluje :evil_lol:

Myszunia masz rację,ja też idę posłuchać radia maryja, to jedyne radio gdzie nie puszczają feel'a :evil_lol:
A czasem sie pluje :diabloti:
Nie znasz się! Feel jest teraz na topie :evil_lol: Jest wszędzie... Boję się, że niedługo jak będę otwierać szafę czy lodówkę to tam będą ONI :shock: Masakra. :shake: