Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
a Warka? :lol:

Wczoraj sie wytarzała w gównie :angryy::angryy:

Estera napisał(a):
Gosia nie taki przykład mamy dawać młodej :diabloti:

:multi: dobrze, że byłas. Jutro też pójdziesz :diabloti: Ja idę to Ty też musisz :eviltong:
To ja przyjadę do Ciebie i pójdę na tę wywiadówkę :loveu:
Trzeba było uważać jak się włosy prostuje :shake: Albo wsadzić łapę pod wodę jak kazałam :shake:
A to chomiki się strzyże :-o

Starucho masz mature!!!! :multi::multi::multi:

Byłam,ale na 3 lekcjach:eviltong: i juz wiem,że znów bedę mieć problemy na koniec a nawet na polrocze:diabloti: bo z niektorych przedmiotow nie bylam na ponad polowie lekcji i 0 ocen..:shake:
Kur... prostownica się rozwaliła:angryy:i ta jedna grzalka mi na ręke spadła:shake: a ręka pod wodą byla!!
Tak! na zlocie byla sliczna wystrzyżona! spostrzegawcza matko:shake:

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AngelsDream napisał(a):
Ujjj, te szkolne sprawy, to widzę jakies takie krzywo załatwiane...

no niestety taka ma natura:evil_lol::shake:
ale spoko, w tamtym roku tez tak było i żaden nauczyciel mi potem żadnych problemów nie robił:cool3: nie odważył się:evil_lol:

Posted

basia bonnie napisał(a):
Wczoraj sie wytarzała w gównie :angryy::angryy:

Starucho masz mature!!!! :multi::multi::multi:

Byłam,ale na 3 lekcjach:eviltong: i juz wiem,że znów bedę mieć problemy na koniec a nawet na polrocze:diabloti: bo z niektorych przedmiotow nie bylam na ponad polowie lekcji i 0 ocen..:shake:
Kur... prostownica się rozwaliła:angryy:i ta jedna grzalka mi na ręke spadła:shake: a ręka pod wodą byla!!
Tak! na zlocie byla sliczna wystrzyżona! spostrzegawcza matko:shake:

A nie możesz napisać, że się w kupie wytarzała? Musisz tak wulgarnie? :shake: Kto Cię tego nauczył? :evil_lol:
Ano mam mature :angryy: I musisz im to bezczelnie wypominać? :angryy:
Noi i co się cieszysz z problemów! Pamiętaj co Ci mówiłam :diabloti: Ja do skzoł chodzę jeszcze tylko 6 m-cy. Ty 4 lata i 8 miesięcy :diabloti: Jak oblejesz rok to bedziesz chodziła jeszcze dłuuuużej :evil_lol:
Była, była. Za krótko pewnie.
A ja tam myślałam, że ona z natury taka łysa :eviltong:

Posted

basia bonnie napisał(a):

Prawda,że łysa jest ładniejsza i wygląda jak sceniorek ?:loveu:
boniś szczenior zajesłitaśna :loveu: :loveu: :loveu:
A mów co chcesz, ja lubię zaroślaki :evil_lol:

Posted

Dzięki wszystkim :multi: zaraz spadam sprząąąąątać, dziś impreza u mnie:diabloti: i znów 15 osób mi się zwali spać do mojego pokoju :evil_lol: a potem dam jakieś nowe fotki ;)

Estera napisał(a):
A nie możesz napisać, że się w kupie wytarzała? Musisz tak wulgarnie? :shake: Kto Cię tego nauczył? :evil_lol:
Ano mam mature :angryy: I musisz im to bezczelnie wypominać? :angryy:
Noi i co się cieszysz z problemów! Pamiętaj co Ci mówiłam :diabloti: Ja do skzoł chodzę jeszcze tylko 6 m-cy. Ty 4 lata i 8 miesięcy :diabloti: Jak oblejesz rok to bedziesz chodziła jeszcze dłuuuużej :evil_lol:
Była, była. Za krótko pewnie.
A ja tam myślałam, że ona z natury taka łysa :eviltong:

Mama:diabloti:
hura hura za pół roku matura:evil_lol:
Niczego nie obleje :cool3: jeszcze niecałe 2 lata i się przeniesiemy :multi:
z natury to ona jest agresywna, dominacyjna i arogancka hahaha:diabloti: cała pańcia:lol:

Asia & Ginger napisał(a):
http://img126.imageshack.us/img126/2169/bonkaxd9.png
Jaka śmiesznościowa. :lol: :loveu: :loveu:
Jak to się stało, że to ucho jej oklapło w końcu? :cool3:

http://img523.imageshack.us/img523/9686/98432794yf5.jpg
Ja bym jej jeszcze portki wycięła, skróciłoby to jej sylwetkę. ;)
Ale rzeczywiście taka ostrzyżona ładniejsza. :loveu: :loveu:

hmmm.... pewnie użyłam rękoczynów :diabloti:
No właśnie jej teraz porteczki ściachałam :) lepiej wygląda:loveu::loveu:

no to do popołudnia...wróce z fotkami:eviltong:

Posted

15 osób w Twoim pokoju? :shake::eviltong: ale łóżko tylko dla mnie? :evil_lol: obiecałaś :diabloti:

Barbara, na imprezie musisz koniecznie robić fotki, bo ostatnio nic z tego nie wyszło :roll:

Posted

Mysia_ napisał(a):
15 osób w Twoim pokoju? :shake::eviltong: ale łóżko tylko dla mnie? :evil_lol: obiecałaś :diabloti:

Barbara, na imprezie musisz koniecznie robić fotki, bo ostatnio nic z tego nie wyszło :roll:

no wiesz nie wiadomo czy będą w stanie jechać do domu:lol: przecież wiesz jak mój stary nas wyposażył!!!:evil_lol::evil_lol: oczywiście,że łóżeczko tylko dla Ciebie:loveu: ja biorę to drugie:loveu:a reszta ma podloge!! :D

nooo musimy porobić ;) bo ostatnio nie zdążyłyśmy:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']juz sie rozjechali wszyscy:evil_lol: ide pasac :evil_lol: msyai juzx padla:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
juytro dam jakeis fotkki z imrpeezy :evil_lol::evil_lol:[/quote]

jakie padła? :eviltong: spać poszła :evil_lol:

Impreza była suuuuper :loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']juz sie rozjechali wszyscy:evil_lol: ide pasac :evil_lol: msyai juzx padla:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
juytro dam jakeis fotkki z imrpeezy :evil_lol::evil_lol:[/quote]po tym jak to napisałaś, widać, że impreza udana :diabloti: