Asia & Ginger Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name=' [B']Asia & Ginger] Basiu, co mają chłopcy w tym wieku, bo nie rozumiem? :roll: :cool3: Myślą tylko o jednym:shake: i dlatego Ernesta takich lubi:cool3: że niby ja myślę tylko o jednym? :mad: Co mają chłopcy w tym wieku? Chyba to samo co Ci starsi, nie? :evil_lol: A czy ja powiedziałam, że mi to przeszkadza? :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Estera Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ale nikt nie mowi, że Tobie niby coś przeszkadza :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Na moim wątku poszerza się pedofilia :shake: no kto by pomyślał... :diabloti: zaraz przyjdzie bozia i Was ukara :diabloti: Quote
jbk Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) Quote
Mysia_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Estera napisał(a)::placz:Przykro mi :placz: siostra nie becz :eviltong::mad: basia bonnie napisał(a):Na moim wątku poszerza się pedofilia :shake: no kto by pomyślał... :diabloti: zaraz przyjdzie bozia i Was ukara :diabloti: Już Ci tłumaczyłam przecież, że pedofilia by była jakby chodziło nam o osoby poniżej 15 roku :evil_lol: Mnie tacy nie interesują, nie wiem jak Asię :lol::diabloti: Jeśli Bozia kogoś ukara to Ty będziesz pierwsza :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Mysia_']Już Ci tłumaczyłam przecież, że pedofilia by była jakby chodziło nam o osoby poniżej 15 roku :evil_lol: Mnie tacy nie interesują, nie wiem jak Asię :lol::diabloti: Aż tacy młodzi, to mnie też nie interesują. :shake: Chociaż... :hmmmm: :siara: :diabloti: A teraz coś o facetach i kotach. :cool3: :evil_lol: Dlaczego kot jest podobny do faceta? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Raz pogłaskany, natychmiast domaga się więcej.. 5. Lubi ocierać się o twoją przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka. 12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. 13. Cały czas by spał. Quote
Mysia_ Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Aż tacy młodzi, to mnie też nie interesują. :shake: Chociaż... :hmmmm: :siara: :diabloti: Asia przemyśl to :evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']A teraz coś o facetach i kotach. :cool3: :evil_lol: Dlaczego kot jest podobny do faceta? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Raz pogłaskany, natychmiast domaga się więcej.. 5. Lubi ocierać się o twoją przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka. 12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. 13. Cały czas by spał. genialne :lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 [quote name='jbk']Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) teraz mamy poczatek nocy:evil_lol: [quote name='Mysia_']Już Ci tłumaczyłam przecież, że pedofilia by była jakby chodziło nam o osoby poniżej 15 roku :evil_lol: Mnie tacy nie interesują, nie wiem jak Asię :lol::diabloti: Jeśli Bozia kogoś ukara to Ty będziesz pierwsza :eviltong: czyli,że ja Cię nie interesuje?:obrazic: i znow na mnie ze ja takie zle dziecko :( [quote name='Asia & Ginger']Aż tacy młodzi, to mnie też nie interesują. :shake: Chociaż... :hmmmm: :siara: :diabloti: A teraz coś o facetach i kotach. :cool3: :evil_lol: Dlaczego kot jest podobny do faceta? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Raz pogłaskany, natychmiast domaga się więcej.. 5. Lubi ocierać się o twoją przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka. 12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. 13. Cały czas by spał. Aaa, poznajemy prawdziwą Asie!!!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Mysia_ napisał(a):Asia przemyśl to :evil_lol: Chyba będę musiała. :cool3: Młodsi są łatwiejsi. :loveu: :evil_lol: basia bonnie napisał(a):Aaa, poznajemy prawdziwą Asie!!!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ej, to nie ja wymyśliłam. :eviltong: Dostałam to od Oli, Mysia ją zna, to ona adoptowała spanielkę Rifę z zabrzańskiego schroniska. :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Chyba będę musiała. :cool3: Młodsi są łatwiejsi. :loveu: :evil_lol: Ej, to nie ja wymyśliłam. :eviltong: Dostałam to od Oli, Mysia ją zna, to ona adoptowała spanielkę Rifę z zabrzańskiego schroniska. :evil_lol: Hahaha, cóż za pewność siebie:evil_lol::evil_lol: chodziło mi o to "Aż tacy młodzi, to mnie też nie interesują. :shake: Chociaż... :hmmmm: :siara: :diabloti:" :evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Ale tu nagadane:shake: Dawaj porcyjkę fotek:diabloti: Quote
Estera Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Witajcie, cześć i czołem gaduły :loveu: [quote name='Asia & Ginger'] A teraz coś o facetach i kotach. :cool3: :evil_lol: Dlaczego kot jest podobny do faceta? 1. Wrzeszczy kiedy jest głodny. 2. Zawsze pcha się do łóżka 3. Wystarczy go pogłaskać i od razu podnosi ogon do góry. 4. Raz pogłaskany, natychmiast domaga się więcej.. 5. Lubi ocierać się o twoją przyjaciółkę. 6. Nie lubi obcinania pazurów. 7. Czasem ma problemy z trafieniem do kuwety. 8. Ciężko przemówić mu do rozumu. 9. Jak jest zły, to zaszywa się w kącie i się nie odzywa. 10. Nie sprząta po sobie. 11. Wpycha nos do każdego garnka. 12. Nie wyjaśnia, czemu zniknął na cały dzień. 13. Cały czas by spał. dostałam to już na gg, bombastyczne :roflt: [quote name='basia bonnie'] czyli,że ja Cię nie interesuje?:obrazic: i znow na mnie ze ja takie zle dziecko :( Aaa, poznajemy prawdziwą Asie!!!:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Basia, ale Gosia pisała o chłopcach....chcesz nam coś powiedzieć?:roll: :evil_lol: Ty jesteś kochane dzieciątko :loveu: :diabloti: Ja już dawno prawdziwą Asię poznałam :diabloti: [quote name='Asia & Ginger']Chyba będę musiała. :cool3: Młodsi są łatwiejsi. :loveu: :evil_lol: Jesteście okropne :diabloti: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Chyba będę musiała. :cool3: Młodsi są łatwiejsi. :loveu: :evil_lol: no własnie, to podstawa :evil_lol: Asiu, stąd Twoje małżeństwo z Aleksandrem? :lol: Asia & Ginger napisał(a):Ej, to nie ja wymyśliłam. :eviltong: Dostałam to od Oli, Mysia ją zna, to ona adoptowała spanielkę Rifę z zabrzańskiego schroniska. :evil_lol: znam, znam :evil_lol: A jak tak korzystając z okazji zapraszam do foto blogu moich bestii, bo są tam fotki mojej nowej lokatorki :eviltong: Quote
Estera Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Gośka daj linka, bo nie mogę znaleźć :cool3: Quote
Mysia_ Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f80/wikusia-kajucha-shogunek-juz-za-tm-zapraszam-do-galerii-20083/index118.html :evil_lol::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mysia_ napisał(a):Asiu, stąd Twoje małżeństwo z Aleksandrem? :lol: Oluś siakiś taki niedostępny, albo może udaje. :roll: Ale już mi się nie wywinie. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Oluś siakiś taki niedostępny, albo może udaje. :roll: Ale już mi się nie wywinie. :loveu: :loveu: :loveu: ehhh.... bo 19 lat to już za stary :shake: dlatego :evil_lol: Quote
M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Hej Basiu, dawno mnie tu nie było :) Jak tam życie płynie? :D Quote
Estera Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Cześć Bar(a)bara, jak to Asia mówi :cool3: Byłaś w szkole? :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Estera napisał(a):Cześć Bar(a)bara, jak to Asia mówi :cool3: Byłaś w szkole? :evil_lol: po co do szkoły chodzić... :shake: Czas by tylko marnowała :eviltong: Quote
basia bonnie Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Byłam w szkole :P ale nie wiem jak jutro,bo ręka boooli na razie :/ i jutro jest wywiadowka!!!:evil_lol: zdjecia? eee nie, teraz nie, bo Bonnie ma tyłek obcięty a przod nie :evil_lol: zarosła strasznie i wyglądala okropnie :shake: ale udało mi się jej tylko tyłek oskalpować :evil_lol: Quote
Estera Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Mysia_ napisał(a):po co do szkoły chodzić... :shake: Czas by tylko marnowała :eviltong:Gosia nie taki przykład mamy dawać młodej :diabloti: basia bonnie napisał(a):Byłam w szkole :P ale nie wiem jak jutro,bo ręka boooli na razie :/ i jutro jest wywiadowka!!!:evil_lol: zdjecia? eee nie, teraz nie, bo Bonnie ma tyłek obcięty a przod nie :evil_lol: zarosła strasznie i wyglądala okropnie :shake: ale udało mi się jej tylko tyłek oskalpować :evil_lol::multi: dobrze, że byłas. Jutro też pójdziesz :diabloti: Ja idę to Ty też musisz :eviltong: To ja przyjadę do Ciebie i pójdę na tę wywiadówkę :loveu: Trzeba było uważać jak się włosy prostuje :shake: Albo wsadzić łapę pod wodę jak kazałam :shake: A to chomiki się strzyże :-o Quote
Mysia_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 basia bonnie napisał(a):zdjecia? eee nie, teraz nie, bo Bonnie ma tyłek obcięty a przod nie :evil_lol: zarosła strasznie i wyglądala okropnie :shake: ale udało mi się jej tylko tyłek oskalpować :evil_lol: a Warka? :lol: Quote
Recommended Posts