basia bonnie Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Cześć Wszystkim:multi: małpom też:loveu::loveu: multicytat nie działa, więc napiszę tylko, że w sobote bylam na koncercie, w niedzielę wystawa w Zabrzu i padałam na ryja po prostu:evil_lol: a dziś mamy wooolne w szkole:) i do tego bierze mnie przeziębienie:diabloti: wiem,ze z tej serii fotki byly,ale te nie:cool3: bo sobie już podpisałam:eviltong: macie AŻ 5 zdjęć:cool3: :P Quote
M&T Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://i38.tinypic.com/ngrhd.jpg Bonniiieeee!! :loveu::loveu::loveu: a czemu masz dzisiaj wolne? :hmmmm: Quote
basia bonnie Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='M&T']http://i38.tinypic.com/ngrhd.jpg Bonniiieeee!! :loveu::loveu::loveu: a czemu masz dzisiaj wolne? :hmmmm: jakiś dzień patrona czy coś jest... i tylko msza w kosciele,na ktora nie mam zamiaru iść :P --------- Kurw:angryy: Bonnie biegała po ogrodzie jak zawsze, koło południa wpusciłam ją do domu, poszła do pokoju, polozyla sie, no i potem do mnie przyszła, patrze, a ona ma jakieś rany i zaschniętą krew na głowie, uchu i szyi :/ i musze czekać jeszcze 1,5h na matke żeby pojechać do weta:angryy::angryy::angryy: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Fajnie macie, dzień nauczyciela, dzień patrona, co drugi dzień wolne ;) Co z Bonnie?? Quote
Estera Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Cześć Wszystkim:multi: małpom też:loveu::loveu: multicytat nie działa, więc napiszę tylko, że w sobote bylam na koncercie, w niedzielę wystawa w Zabrzu i padałam na ryja po prostu:evil_lol: a dziś mamy wooolne w szkole:) i do tego bierze mnie przeziębienie:diabloti: Że niby kto małpa? :mad: Opowiadaj na jakim koncercie i jak było :eviltong: I co ciekawego piszczy na wystawie :evil_lol: Już się nie mogę doczekać Poznańskiej :multi: Mnie też chwyciło przeziębienie i to tak porządnie :placz: http://i37.tinypic.com/2qmhhjd.jpg - ale kić fajowy :loveu: http://i34.tinypic.com/10i9qqa.jpg - choooooooomiczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Asia & Ginger Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://i38.tinypic.com/ngrhd.jpg Chomiś. :loveu: :loveu: :loveu: Basia co Ty tu nam jakieś wiosenne foty wklejasz? :-o Jesień już! Quote
Pimpek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Cześć :loveu: Fajnie musiało być na koncercie xD A potem jeszcze wystawa następnego dnia :eviltong: Wystawiałaś na niej czy przyszłaś jako widz? Co z Bonnie?... Quote
AngelsDream Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Ja na wszelki wypadek trochę pokciukam, żeby było lepiej :) Quote
agaciaaa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Czekam na wieści i też trzymam kciuki :razz: Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Przyszłam sprawdzić, co z Bonnie, a tu zero wieści.... :-( Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 hej wszystkim ;) wybaczcie,że nic nie pisałam..wczoraj nie zdążyliśmy jechać do weta, jedziemy dziś, na szczęście na pewno nie jest to nic b.poważnego, ale po przyjrzeniu się uszku jednak lepiej,żeby wet go obejrzał.. lepiej dmuchać na zimne..;) Boniś odpoczywa, ja się szykuje do wetki :) macie jedną fotke zbitego psa:diabloti: i trzymajcie kciuki,żeby Bonnie nie zjadła wetki :D Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 basia bonnie napisał(a):hej wszystkim ;) wybaczcie,że nic nie pisałam..wczoraj nie zdążyliśmy jechać do weta, jedziemy dziś, na szczęście na pewno nie jest to nic b.poważnego, ale po przyjrzeniu się uszku jednak lepiej,żeby wet go obejrzał.. lepiej dmuchać na zimne..;) Boniś odpoczywa, ja się szykuje do wetki :) macie jedną fotke zbitego psa:diabloti: i trzymajcie kciuki,żeby Bonnie nie zjadła wetki :D Czemu bijesz psa :crazyeye: :diabloti: Trzymamy kciuki :) Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 jbk napisał(a):Czemu bijesz psa :crazyeye: :diabloti: Trzymamy kciuki :) jak to czemu, Ty nie bijesz?:crazyeye: przecież wszyscy dogomaniacy biją, to takie pozytywne szkolenie:) Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 basia bonnie napisał(a):jak to czemu, Ty nie bijesz?:crazyeye: przecież wszyscy dogomaniacy biją, to takie pozytywne szkolenie:) No cóż, ja młoda na dogo ;P Quote
AngelsDream Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 To się nazywa dotykanie korekcyjne ;) Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 jbk napisał(a):No cóż, ja młoda na dogo ;P Wybierz się za rok na zlot, to dopiero zobaczysz jak dogomaniacy kochają swoje zwierzątka:evil_lol::evil_lol: AngelsDream napisał(a):To się nazywa dotykanie korekcyjne ;) hahahhahahahaha, musze sobie to zapisać :roflt::roflt::roflt: Quote
AngelsDream Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Jakby co to nie mój pomysł, o dotyku korygującym pisała już Vectra ;) Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 jeszcze czekam na mame...a chomiś leży caly czas...:loveu:taki dziwny spokój jest:evil_lol: Quote
Estera Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 AngelsDream napisał(a):To się nazywa dotykanie korekcyjne ;) umarłam :roflt::roflt::roflt: basia bonnie napisał(a):Wybierz się za rok na zlot, to dopiero zobaczysz jak dogomaniacy kochają swoje zwierzątka:evil_lol::evil_lol: Ja sobie nie mam nic do zarzucenia :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 Estera napisał(a): Ja sobie nie mam nic do zarzucenia :diabloti: a komu się znudził chomik, bo mu smiedziało z klatki?:-( Quote
M&T Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 a czemu wszyscy kciukają? Coś z Bonnieczką nie tak? :shock: Quote
basia bonnie Posted October 17, 2008 Author Posted October 17, 2008 M&T napisał(a):a czemu wszyscy kciukają? Coś z Bonnieczką nie tak? :shock: ma coś z uszkiem :( tzn. rozcięte chyba Quote
Recommended Posts