Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Wszystkim:multi: małpom też:loveu::loveu:
multicytat nie działa, więc napiszę tylko, że w sobote bylam na koncercie, w niedzielę wystawa w Zabrzu i padałam na ryja po prostu:evil_lol: a dziś mamy wooolne w szkole:) i do tego bierze mnie przeziębienie:diabloti:

wiem,ze z tej serii fotki byly,ale te nie:cool3: bo sobie już podpisałam:eviltong:
macie AŻ 5 zdjęć:cool3:

:P

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']http://i38.tinypic.com/ngrhd.jpg
Bonniiieeee!! :loveu::loveu::loveu:

a czemu masz dzisiaj wolne? :hmmmm:
jakiś dzień patrona czy coś jest... i tylko msza w kosciele,na ktora nie mam zamiaru iść :P

---------
Kurw:angryy: Bonnie biegała po ogrodzie jak zawsze, koło południa wpusciłam ją do domu, poszła do pokoju, polozyla sie, no i potem do mnie przyszła, patrze, a ona ma jakieś rany i zaschniętą krew na głowie, uchu i szyi :/ i musze czekać jeszcze 1,5h na matke żeby pojechać do weta:angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='basia bonnie']Cześć Wszystkim:multi: małpom też:loveu::loveu:
multicytat nie działa, więc napiszę tylko, że w sobote bylam na koncercie, w niedzielę wystawa w Zabrzu i padałam na ryja po prostu:evil_lol: a dziś mamy wooolne w szkole:) i do tego bierze mnie przeziębienie:diabloti:

Że niby kto małpa? :mad:
Opowiadaj na jakim koncercie i jak było :eviltong: I co ciekawego piszczy na wystawie :evil_lol:
Już się nie mogę doczekać Poznańskiej :multi:

Mnie też chwyciło przeziębienie i to tak porządnie :placz:

http://i37.tinypic.com/2qmhhjd.jpg - ale kić fajowy :loveu:

http://i34.tinypic.com/10i9qqa.jpg - choooooooomiczek :loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześć :loveu: Fajnie musiało być na koncercie xD A potem jeszcze wystawa następnego dnia :eviltong: Wystawiałaś na niej czy przyszłaś jako widz?

Co z Bonnie?...

Posted

hej wszystkim ;)
wybaczcie,że nic nie pisałam..wczoraj nie zdążyliśmy jechać do weta, jedziemy dziś, na szczęście na pewno nie jest to nic b.poważnego, ale po przyjrzeniu się uszku jednak lepiej,żeby wet go obejrzał.. lepiej dmuchać na zimne..;) Boniś odpoczywa, ja się szykuje do wetki :)

macie jedną fotke zbitego psa:diabloti:

i trzymajcie kciuki,żeby Bonnie nie zjadła wetki :D

Posted

basia bonnie napisał(a):
hej wszystkim ;)
wybaczcie,że nic nie pisałam..wczoraj nie zdążyliśmy jechać do weta, jedziemy dziś, na szczęście na pewno nie jest to nic b.poważnego, ale po przyjrzeniu się uszku jednak lepiej,żeby wet go obejrzał.. lepiej dmuchać na zimne..;) Boniś odpoczywa, ja się szykuje do wetki :)

macie jedną fotke zbitego psa:diabloti:

i trzymajcie kciuki,żeby Bonnie nie zjadła wetki :D

Czemu bijesz psa :crazyeye: :diabloti:

Trzymamy kciuki :)

Posted

basia bonnie napisał(a):
jak to czemu, Ty nie bijesz?:crazyeye: przecież wszyscy dogomaniacy biją, to takie pozytywne szkolenie:)

No cóż, ja młoda na dogo ;P

Posted

jbk napisał(a):
No cóż, ja młoda na dogo ;P

Wybierz się za rok na zlot, to dopiero zobaczysz jak dogomaniacy kochają swoje zwierzątka:evil_lol::evil_lol:

AngelsDream napisał(a):
To się nazywa dotykanie korekcyjne ;)

hahahhahahahaha, musze sobie to zapisać :roflt::roflt::roflt:

Posted

AngelsDream napisał(a):
To się nazywa dotykanie korekcyjne ;)

umarłam :roflt::roflt::roflt:

basia bonnie napisał(a):
Wybierz się za rok na zlot, to dopiero zobaczysz jak dogomaniacy kochają swoje zwierzątka:evil_lol::evil_lol:
Ja sobie nie mam nic do zarzucenia :diabloti: