basia bonnie Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Mysia_ napisał(a):Dokladnie w nocy z 9 na 10 sierpnia :evil_lol: TY to pamiętasz?:evil_lol::evil_lol: nie znasz sie :shake::diabloti: Dobrze dobrane są ok,ale ja po prostu w tym chodzić nie umiem ;) no mam nadzieje :lol: łożko czeka na Ciebie:cool3: agaciaaa napisał(a):Będzie trzeci pies? :razz: http://i38.tinypic.com/20fb6u0.jpg biedna Warka, nawet porządnego łóżeczka nie ma :eviltong: :evil_lol: Si:loveu: Pfy:diabloti:ma swoje,ale śpi na nim tylko wtedy, jak to jej Bonnie wezmie do zabawy:evil_lol: LeCoyotte napisał(a):jak pies, to ja nie wiem co to:shake::diabloti: ojjj zgaduj rase Kojocie:diabloti: Quote
Mysia_ Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 pewnie, że pamiętam :lol::evil_lol: Już nie mogę doczekać się kiedy znów będę spała w tym łóżeczku, ciekawe czy w tym samym towarzystwie :diabloti::evil_lol: z tą rasa to naprawde, zagadka roku :lol: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Trzeci pies? Odważna jesteś :) Co do czerwonych soczewek, mój młody zamówił sobie takie: http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/429/09/28/429092868 Quote
Mysia_ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Trzeci pies? Odważna jesteś :) ja przez kilka dobrych lat miałam zawsze 3 psy (nawet przez pewien czas 3 duże), ale prawde mówiąc były momenty, ze szło do głowy dostać :lol: ale Basieńce, już to nie grozi :diabloti::eviltong: Quote
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Mysia_ napisał(a):ja przez kilka dobrych lat miałam zawsze 3 psy (nawet przez pewien czas 3 duże), ale prawde mówiąc były momenty, ze szło do głowy dostać :lol: ale Basieńce, już to nie grozi :diabloti::eviltong: My mamy dwa i szaleństwa panny Ewy w domu, ale w sumie.... może trzeci byłby i fajny ;) Quote
Bewarka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 basia bonnie napisał(a): Zgaduj,zgadula :D dodam,ze to pies:cool3: Jak pies to pewnie flat? ;) Quote
Illusion Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Justys95 napisał(a):Jak pies to pewnie flat? ;) Też o tym pomyślałam :). Quote
Mysia_ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Basiu, mogę wrzucić tu Twoją fotkę z Bonnie? :lol::evil_lol: Teraz dopiero ją na kompa zrzuciłam :oops: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 hej basiu:) w końcu do was trafiłam:) hehe:) Quote
Bewarka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mysia_ napisał(a):Basiu, mogę wrzucić tu Twoją fotkę z Bonnie? :lol::evil_lol: Teraz dopiero ją na kompa zrzuciłam :oops: :diabloti::diabloti::diabloti:Nie jestem Basia, ale wyrażam zgodę. Mało! Ja nalegam! :eviltong: Quote
Mysia_ Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Justys95 napisał(a):Nie jestem Basia, ale wyrażam zgodę. Mało! Ja nalegam! :eviltong: Basia mi nie pozwoliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mysia_ napisał(a):Basia mi nie pozwoliła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: To co było na tej fotce?? Quote
Mysia_ Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jbk napisał(a):To co było na tej fotce?? Basie z Bonnie :loveu: :diabloti: Quote
LeCoyotte Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mysia_ napisał(a):Basie z Bonnie :loveu: :diabloti: noo to nie ma czego sie wstydzić Basia! To prawie codzienny widok:eviltong: :diabloti: Quote
agaciaaa Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Co to za pies będzie :razz: mów szybko! :diabloti: Quote
Sweet Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 hej basiu:) co tam?? byłas dzisiaj tez na wystawie?? bo cie nie widziałam:evil_lol: Quote
Pestka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Witamy i zapraszamy do nas 8) Bonnie - cudo Quote
Mysia_ Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Baśka gdzie Ty się szlajasz? szybciutko mi się tu melduj :mad: Quote
basia bonnie Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Mysia_']pewnie, że pamiętam :lol::evil_lol: Już nie mogę doczekać się kiedy znów będę spała w tym łóżeczku, ciekawe czy w tym samym towarzystwie :diabloti::evil_lol: z tą rasa to naprawde, zagadka roku :lol: :evil_lol::evil_lol:byle do listopada!! [quote name='jbk']Trzeci pies? Odważna jesteś :) Co do czerwonych soczewek, mój młody zamówił sobie takie: http://photos01.allegro.pl/photos/oryginal/429/09/28/429092868 hehe ja chcę czerwone, żeby straszyć nauczycielki :evilbat: [quote name='Mysia_']ja przez kilka dobrych lat miałam zawsze 3 psy (nawet przez pewien czas 3 duże), ale prawde mówiąc były momenty, ze szło do głowy dostać :lol: ale Basieńce, już to nie grozi :diabloti::eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='jbk']My mamy dwa i szaleństwa panny Ewy w domu, ale w sumie.... może trzeci byłby i fajny ;)[quote name='Marta_Ares']3 pies????????[quote name='Justys95']Jak pies to pewnie flat? ;)[quote name='RCookie']Też o tym pomyślałam :).[quote name='anetta']Co ja czytam :cool3: flat,flat, ale jeszcze nie mowie na 100% ;) [quote name='Mysia_']Basiu, mogę wrzucić tu Twoją fotkę z Bonnie? :lol::evil_lol: Teraz dopiero ją na kompa zrzuciłam :oops: :diabloti::diabloti::diabloti: wiesz,ze bym Cię za to zabila:wink: Quote
Recommended Posts