Mysia_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dorkaa napisał(a):W sośnicy? Byłaś w Gliwicach? była, była :razz::lol: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A co wy tam robiłyście?:diabloti::cool3::lol: Haha fajne fotki, zabiłaś Bonnie:eviltong: Quote
Dorkaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mysia_ napisał(a):była, była :razz::lol: Czego ja nic o tym nie wiem :shake:!? Mysia a ty w mikulczycach to gdzie mieszkasz? Znasz taką miejscowość jak Sałsza, Czekanów :cool3:? Quote
Mysia_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):A co wy tam robiłyście?:diabloti::cool3::lol: zwiedzałyśmy :lol: Dorkaa napisał(a):Czego ja nic o tym nie wiem :shake:!? Mysia a ty w mikulczycach to gdzie mieszkasz? Znasz taką miejscowość jak Sałsza, Czekanów :cool3:? pewnie, że znam :cool3: Na rowerku tam dużo jeździłam :eviltong: A tak w ogóle gdzie Basia znów się podziewa? :diabloti: Quote
Dorkaa Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mysia_ napisał(a):zwiedzałyśmy :lol: pewnie, że znam :cool3: Na rowerku tam dużo jeździłam :eviltong: A tak w ogóle gdzie Basia znów się podziewa? :diabloti: Ej, to weź mnie odwiedź kiedyś :cool3: Quote
Marta_Ares Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 http://i34.tinypic.com/2ag1b9u.jpg :loveu: :loveu: :loveu: slicznie wyglada w tej obrozy:loveu: :loveu: Quote
Mysia_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Dorkaa napisał(a):Ej, to weź mnie odwiedź kiedyś :cool3: nie wiem czy w tym roku już się gdzieś na rowerku wybiorę :lol: ale kto wie :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Mysia_ napisał(a):Basiu tęsknie :-( Dzisiaj byśmy sobie poszły na dożynki :lol: http://i34.tinypic.com/2ag1b9u.jpg chomiczek :loveu: :loveu::loveu::loveu:ale juz za tydzien....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dorkaa napisał(a):W sośnicy? Byłaś w Gliwicach? ehe;) Izabela124. napisał(a):A co wy tam robiłyście?:diabloti::cool3::lol: Haha fajne fotki, zabiłaś Bonnie:eviltong: Niejaki olekg18 oprowadzał nas po tej dzielnicy grozy:diabloti: Dorkaa napisał(a):Czego ja nic o tym nie wiem :shake:!? Mysia a ty w mikulczycach to gdzie mieszkasz? Znasz taką miejscowość jak Sałsza, Czekanów :cool3:? bo my tez nie wiedzialysmy,ze tam bedziemy buahahah:evil_lol: Mysia_ napisał(a):zwiedzałyśmy :lol: pewnie, że znam :cool3: Na rowerku tam dużo jeździłam :eviltong: A tak w ogóle gdzie Basia znów się podziewa? :diabloti: widzialysmy dzieci z koldrami na glowach pchajace fotele ze smietnika:multi: tutaj jestem:loveu: Marta_Ares napisał(a):http://i34.tinypic.com/2ag1b9u.jpg :loveu: :loveu: :loveu: slicznie wyglada w tej obrozy:loveu: :loveu: juz sie jej pozbylam:diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Niejaki olekg18 oprowadzał nas po tej dzielnicy grozy:diabloti:Hehe to musiało byc fajnie:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Hehe to musiało byc fajnie:evil_lol: "w pyte" :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Hehe to musiało byc fajnie:evil_lol: byłyśmy nawet na "górce śmierci" :lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 A macie jakieś foteczki?:cool3::diabloti: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Mysia_ napisał(a):byłyśmy nawet na "górce śmierci" :lol::evil_lol: byly dzieci z koldrami na glowie pchajace fotele!!!:multi: Izabela124. napisał(a):A macie jakieś foteczki?:cool3::diabloti: a jak myslisz?:diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 basia bonnie napisał(a): a jak myslisz?:diabloti:Myśle, że nie masz:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Myśle, że nie masz:evil_lol: Dobrze myslisz :cool2: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 basia bonnie napisał(a):Dobrze myslisz :cool2:Wiedziałam:eviltong::diabloti: Ale spytałam się z grzeczności:eviltong: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Wiedziałam:eviltong::diabloti: Ale spytałam się z grzeczności:eviltong: Kto by myslal o robieniu zdjec jak na tej Sosnicy takie piekne widoki sa:cool3: np. dzieci z koldrami na glowie, pchajace fotele:cool3: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 basia bonnie napisał(a):Kto by myslal o robieniu zdjec jak na tej Sosnicy takie piekne widoki sa:cool3: np. dzieci z koldrami na glowie, pchajace fotele:cool3:Buhaha jeszcze jakies fane widoczki były?:cool3: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Buhaha jeszcze jakies fane widoczki były?:cool3: Ojjj za duzo bys chciala wiedzieć:diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 basia bonnie napisał(a):Ojjj za duzo bys chciala wiedzieć:diabloti:Ano bym chciała:eviltong: JAk fotek nie masz to chociaż poopowiadaj:eviltong: Quote
basia bonnie Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):Ano bym chciała:eviltong: JAk fotek nie masz to chociaż poopowiadaj:eviltong: Myślę,że dużo bardziej Was zainteresuje to :lol: :eviltong: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 JA wole opowieści:eviltong: Ale fotki też w ostatecznosci mogą byc:evil_lol: Quote
Bewarka Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Śliczne, wyraźne fotki :loveu: Ale mało... Quote
Mysia_ Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Izabela124. napisał(a):JA wole opowieści:eviltong: Ale fotki też w ostatecznosci mogą byc:evil_lol: iza, ale Ty ciekawska jesteś :eviltong: na Śląsku zawsze jest zajebiście :cool3::diabloti: Quote
Izabela124. Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Mysia_ napisał(a):iza, ale Ty ciekawska jesteś :eviltong: na Śląsku zawsze jest zajebiście :cool3::diabloti:Zawsze byłam ciekawska:diabloti: Quote
Recommended Posts