Mi. Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 baska wracaj juz do nas, wystarczajaco sie na zlocie nasiedzialas:evil_lol::evil_lol: :diabloti:ja kce cie podręczyć Quote
LeCoyotte Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 tak taaak ma byc duzo zdjec! wszystkich:diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 :turn-l::turn-l::turn-l:http://i37.tinypic.com/vga6a.jpg:roflt: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 A ja dostałam super smsowe wieści i pozdrowienia od naszych zlotowiczek :loveu: szaleją za całą Dogomanię :diabloti: Quote
agaciaaa Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Mam nadzieje, że będzie dużo zlotowych fotek :) Quote
Avaloth Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 hej :loveu: zlot się już skończył, więc czekamy na fotki :eviltong: na dużo fotek :cool3: bardzo dużo fotek :eviltong: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Jak rozmawiałam z Baśką przed odjazdem to powinna być koło 21 :D Quote
M&T Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 a Baśka się narąbaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaaaaaa :diabloti::diabloti::diabloti: już pierwszego dnia :diabloti::diabloti: Quote
Okamia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 M&T napisał(a):a Baśka się narąbaaaaaaaaaaaaaaaaaaałaaaaaaaaaaaaaa :diabloti::diabloti::diabloti: już pierwszego dnia :diabloti::diabloti: Chyba nocy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzisiaj rano też nie miała kaca tylko zmęczona była :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
eria Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 noo mi Olek na gg coś wspominał o Baśce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Mi. Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 no Basiu, zaszalałaś:diabloti: niegrzeczna dziewczynka:evil_lol: [quote name='eria']noo mi Olek na gg coś wspominał o Baśce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a co? :cool3: Quote
eria Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 :evil_lol:że bardzo dzielna była :evil_lol: i starszym dorównywała :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 eria napisał(a):noo mi Olek na gg coś wspominał o Baśce :evil_lol::evil_lol::evil_lol: eria napisał(a)::evil_lol:że bardzo dzielna była :evil_lol: i starszym dorównywała :evil_lol: hahaha kurde sławna juz jestem:diabloti: ale ja bylam b.grzeczna na zlocie :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wrocilam,ale na prawde nie mam sily wklejac zdjec...;) Quote
Illusion Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 basia bonnie napisał(a):wrocilam,ale na prawde nie mam sily wklejac zdjec...;) Yhym, pewnie specjalnie tak mówisz :eviltong:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Odpocznij skacowany człowieku :diabloti: i wracaj ze zdjęciami :loveu: Quote
Okamia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Basiu a ty zdjęcia robiłaś zlotowe?? kiedy ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Malina.']Yhym, pewnie specjalnie tak mówisz :eviltong:. pfffff:diabloti: ja na serio jestem zmęczona, nie chce mi sie teraz grzebac po folderach i obrabiać zdjęc.. [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Odpocznij skacowany człowieku :diabloti: i wracaj ze zdjęciami :loveu: Idź Ty MISSKO :-x :-x [quote name='Okamia']Basiu a ty zdjęcia robiłaś zlotowe?? kiedy ?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie robilam:lol: macie jedno zdjęcie, a ja ide wreszcie odespać,bo rano sie budze o 6,bo kochana mamusia mi chciala zrobić niespodzianke i wziela sie za remont mojego pokoju:angryy::angryy::angryy: Quote
aleb Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No to idź w końcu to odespać, boś zmęczona po tym zlocie :evil_lol: Zapraszam do mnie na fotki :cool3: Quote
Illusion Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 http://i33.tinypic.com/vg632w.jpg Z Warką wszystko w porządku? Jakaś taka... niewyraźna jest :hmmmm:. Może daj jej cerutin (?) :cool3:. Quote
Samturia Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Malina.']http://i33.tinypic.com/vg632w.jpg Z Warką wszystko w porządku? Jakaś taka... niewyraźna jest :hmmmm:. Może daj jej cerutin (?) :cool3:. nie cerutin tylko rutinoscorbin XD Quote
Illusion Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Samturia napisał(a):nie cerutin tylko rutinoscorbin XD Co się dzieje z tym krajem? To już człowiek pomylić się nie może? :shake::evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Piwa jej, piwa! Czort z lekarstwami :eviltong: Quote
Recommended Posts