Mi. Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Basiu jak to???:-( Co tym szkrabom do zdjęć rzucałaś?:lol: hehe to ostatnie piękne! Quote
Marzenuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Basiu, a mówiac, że będziesz chyba mieszkała pod Wawą, to jakąś konkretną miejscowość miałaś na mysli? Czy to tak ogólnie? Quote
Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 A nie możecie iść na kompromis - np. wyprowadzić się jakieś 10 czy 20 km dalej?....... Przykro mi. Trzymaj się. :( PS:Fajny avek! Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Marzenuś']Basiu, a mówiac, że będziesz chyba mieszkała pod Wawą, to jakąś konkretną miejscowość miałaś na mysli? Czy to tak ogólnie? do komorowa się przenoś:cool3: No właśnie... a na avku oczywiście flat :eviltong: Basia 3maj się :* ! Quote
Szarik Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Slicznie wygląda Bonnie 'na jezyka' :loveu: Czepiają się! :) Ślicznie tez jej w zielonym i różowym :loveu: Jaka przeprowadzka? trzymaj się! :( Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Marzenuś']Jak to Cię będzie czekała rozprawa? :( Basiu kochana, jestem z myślami. Gdybyś chciała pogadać, łap mnie na gg. O ile net nie bedzie mnie wywalał, jak robi to teraz :roll: no niestety to bardzo mozliwe:-( dziekuje Marzenko,ze mozna liczyc na Ciebie:* [quote name='Kinia']Basiu trzymaj się! Będzie dobrze zobaczysz Dziękuje Kiniu:) [quote name='Marzenuś']A jak obróżka? Pasuje? Sii:multi: [quote name='Mi.']Basiu jak to???:-( Co tym szkrabom do zdjęć rzucałaś?:lol: hehe to ostatnie piękne! ehh:-( Szynke i serek:cool3: [quote name='Acctiually']Ale Bonnie szczela miny:D hihi :) [quote name='Marzenuś']Basiu, a mówiac, że będziesz chyba mieszkała pod Wawą, to jakąś konkretną miejscowość miałaś na mysli? Czy to tak ogólnie? ogolnie... ale to nie jest pewne,wszystko zalezy od tego jak zdecyduje.. [quote name='Justys95']A nie możecie iść na kompromis - np. wyprowadzić się jakieś 10 czy 20 km dalej?....... Przykro mi. Trzymaj się. :( PS:Fajny avek! ale tu nie w tym rzecz Justynko:( ale dziekuje:* dzieki:) [quote name='Mi.']do komorowa się przenoś:cool3: No właśnie... a na avku oczywiście flat :eviltong: Basia 3maj się :* ! hehehe:cool3: [quote name='Szarik']Slicznie wygląda Bonnie 'na jezyka' :loveu: Czepiają się! :) Ślicznie tez jej w zielonym i różowym :loveu: Jaka przeprowadzka? trzymaj się! :( Dziękuje Moniczko, fajnie,że się Tobie podoba:) jeszcze nic pewnego..:-( CHCECIE BONNIE W NOWEJ OBROZCE?:) Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Dobcia']Chcemyyyy!!!:multi: Trzymaj się Basiu!:-( proszzz!! Dla Ciebie Jadziu specjalnie :) Dziekuje,dzis mam juz lepszy humorek,juz tak nie mysle o tym ciagle... chyba podjelam decyzje;) nowa obrozka, z wystawy warszawskiej :) jedyne 50zl :siara: kosztowala wiecej,ale sie tragowalysmy:diabloti: No i Wareczke tez dam coby nie bylo ;) no i Perełke..;) a wkleic Wam jeszcze nasze dgmaniackie foteczki z wystawy?:multi: Quote
Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Fajna obróżka, a ile ma szerokości? :) Bonnie fajnie w niej wygląda :loveu: basia bonnie napisał(a): a wkleic Wam jeszcze nasze dgmaniackie foteczki z wystawy?:multi:Wystarczy na wątku wystawowym :eviltong: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Justys95 napisał(a):Fajna obróżka, a ile ma szerokości? :) Bonnie fajnie w niej wygląda :loveu: Wystarczy na wątku wystawowym :eviltong: 2cm :) ale nie psie, tylko nasze,ludzkie,dogomaniakow:cool3:? Quote
Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 basia bonnie napisał(a):2cm :) ale nie psie, tylko nasze,ludzkie,dogomaniakow:cool3:? Aha. :] A...takie to wstawić możesz. Pozwalam Ci :diabloti: Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie']2cm :) ale nie psie, tylko nasze,ludzkie,dogomaniakow:cool3:? o ile rozpoznają kto jest kto:cool3: łaaa nie spodziewałam się, że będzie tak ładnie!:multi: ogolnie... ale to nie jest pewne,wszystko zalezy od tego jak zdecyduje.. ale kto? dziekuje Marzenko,ze mozna liczyc na Ciebie:* na mnie też, na mnie też:multi::multi::oops: Quote
basia bonnie Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Mi.']o ile rozpoznają kto jest kto:cool3: łaaa nie spodziewałam się, że będzie tak ładnie!:multi: ale kto? na mnie też, na mnie też:multi::multi::oops: haha bedzie ciekawie:D :) ja.. jasne, że na Ciebie tez :calus: Dziekuje za pozwolenie Justys! :lol: ja i betty_labrador oraz Tosca:) nasze wspolne dogomaniackie, kto wie kto jest kto? :cool3: http://i34.tinypic.com/34gpu2x.jpg ja i Mi. oraz Tosca:) i ja z Toscą by Matusz i by betty! :multi: no to by bylo na tyle;) Quote
Mi. Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 :loveu::loveu::loveu: http://i37.tinypic.com/ixwd8k.jpg przydusiłaś ją troszku :wink: :D to przenoście się do nas:multi: Quote
agaciaaa Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cześć Basiu :) Nie mam pojęcia o co chodzi, ale trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze sie skończyło... Bonnie cudnie wygląda w nowej obróżce, pasuje jej :loveu: Super wyszłaś na tych fotkach z Toscą :) Quote
Bewarka Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='basia bonnie'] nasze wspolne dogomaniackie, kto wie kto jest kto? :cool3: http://i34.tinypic.com/34gpu2x.jpg Ja wiem. Od lewej: Matusz, Mi., Marzenka, Betty, a niżej ty z Toscą. ;) Quote
Dobcia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jaka extra obroża! I do tego pod kolor oczu Bonnieczki:cool3::loveu: http://i38.tinypic.com/dz769e.jpg to jest prześliczne:loveu: Quote
Pimpek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Trzymaj się Basiu! :) http://i35.tinypic.com/oh1vdt.jpg Obróżka cudna :loveu: http://i37.tinypic.com/ixwd8k.jpg Słodkie :eviltong: Quote
marzenna79 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Ach, jaki śliczny uśmiech... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mi. Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 przepiękne jest to zdjęcie z Toscą:loveu: może daj jakieś z Bonnie i z Warką? :) Quote
Marta_Ares Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Trzymaj sie Basiu!!! obroza sliczna:crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rybka_39 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 basia bonnie napisał(a):ja jestem,jestem... tylko mam kłopoty no i chyba bedzie czekala mnie rozprawa sadowa, pozegnanie sie z bliskimi osobami i wyprowadzka... ale jeszcze nie wiem z ta wyprowadzka.. przepraszam ze tu nie zagladam..:-( ale ciezko mi,zaraz dam jakies foty na pocieszenie.. Basiu kochana 3maj się jakoś!!!:loveu: Quote
Recommended Posts