Helga&Ares Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 patrzaj, kopia Bonnie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112208 Quote
agaciaaa Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cześć :multi: http://i28.tinypic.com/jg4q5e.jpg nie jestem pewna :razz: Śliczna Bonieczka :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 6, 2008 Author Posted June 6, 2008 Trzymajta za mnie kciuki ludzie!!! Jeśli wszystko będzie ok, odezwę się w poniedziałek! proszę! Quote
Dobcia Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Cześć Basiu:) Oczywiście że Cię widzę:cool3: Trzymam;) nie wiem za co...ale ściskam mocno! Quote
anetta Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Ale od dziś mamy trzymać czy jak? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Krew mi nie będzie krążyć :razz: :evil_lol: :kciuki: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dzień dobry :) Też kciukam choć nie wiem za co :loveu: http://i28.tinypic.com/jg4q5e.jpg Po lewej stronie ze spięta do góry grzywką? :diabloti: [quote name='basia bonnie'] No, nie mogło być inaczej ;) Ale 21 czerwca będą w Jaworznie :) Jedziesz? Czy nie masz transportu ?Bo ja jade z koleżanką i chyba będziemy mieć jeszcze jedno albo chyba nawet dwa wolne miejsca :) więc jakbyś chciała to pisz! ;) A daleko jest Jaworzno? :hmmmm: I to przecież będzie wieczorem, to jak po koncercie wrócić do domu? Brzmi kusząco... :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Kciukaski trzymać dalej, w pon. potrzebne najbardziej :) Tak, ja to to coś z włosami spiętymi w górze :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] A daleko jest Jaworzno? :hmmmm: I to przecież będzie wieczorem, to jak po koncercie wrócić do domu? Brzmi kusząco... :evil_lol: Czy daleko? Niee ;) ode mnie jakieś 50km :) Zaczyna się o 21 :) A po koncercie to Cie odwieziemy :) Tylko musisz wiedzieć, że decydując się na jazde na koncert ze mną i z moją koleżanką, to my zawsze się bawimy na maksa :evil_lol: czyt. pogujemy, podnosimy się i "drzemy ryja" na całego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Bonnie i Warka pozdrawia Was Kochani :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Basiu,a myślisz, że ja nie? :evil_lol: Na tych zdjęciach dziewczyny jak dwa przeciwieństwa - Wareczka taka niewinna a Bonnie... :diabloti: Quote
M&T Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 piękne masz dziewczynki :loveu: tylko czemu Wareczka ciągle w szelkach? :eviltong: Quote
Dobcia Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Cześć:) Wareczka korzysta z luksusów, a Bonnie robi za psa obronnego:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Pyfyfyfyfy.... Moich fotek to już nie łaska wrzucić?:diabloti: I jeszcze jedno Warki:cool3: : Reszte sobie sama wstawisz jak Ci doślę :diabloti: Quote
M&T Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Jakie piękniaste dziewczynki :loveu: a Bonnie mi prześliczne oczęta :) Quote
Rudzia-Bianca Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 witamy, pooglądałyśmy zdjęcia koncertowe i psie domowe :) i psie łąkowe :) i pozdrawiamy na dobranoc Quote
M&T Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 przyszliśmy powiedzieć poranne dzień dobry :loveu: Quote
Recommended Posts