Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzień dobry :)

Też kciukam choć nie wiem za co :loveu:

http://i28.tinypic.com/jg4q5e.jpg

Po lewej stronie ze spięta do góry grzywką? :diabloti:

[quote name='basia bonnie']
No, nie mogło być inaczej ;) Ale 21 czerwca będą w Jaworznie :) Jedziesz? Czy nie masz transportu ?Bo ja jade z koleżanką i chyba będziemy mieć jeszcze jedno albo chyba nawet dwa wolne miejsca :) więc jakbyś chciała to pisz! ;)

A daleko jest Jaworzno? :hmmmm: I to przecież będzie wieczorem, to jak po koncercie wrócić do domu? Brzmi kusząco... :evil_lol:

Posted

Kciukaski trzymać dalej, w pon. potrzebne najbardziej :) Tak, ja to to coś z włosami spiętymi w górze :evil_lol:
[quote name='pinczerka_i_Gizmo']
A daleko jest Jaworzno? :hmmmm: I to przecież będzie wieczorem, to jak po koncercie wrócić do domu? Brzmi kusząco... :evil_lol:
Czy daleko? Niee ;) ode mnie jakieś 50km :) Zaczyna się o 21 :) A po koncercie to Cie odwieziemy :) Tylko musisz wiedzieć, że decydując się na jazde na koncert ze mną i z moją koleżanką, to my zawsze się bawimy na maksa :evil_lol: czyt. pogujemy, podnosimy się i "drzemy ryja" na całego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Bonnie i Warka pozdrawia Was Kochani :loveu: