agaciaaa Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Cześć Basiu :) fajnie że koncert udany :) czekam na więcej fotek ;) Quote
betty_labrador Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 czesc :multi: ale fajnie bylo na tym koncercie :) :loveu: super mialas Basiu. Fajne foteczki :) i czekamy na wiecej :) Quote
Avaloth Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 no to super musiało być :) czekamy na resztę :eviltong: Quote
Szarik Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Zazdroszczę koncertu Basiu! Pozdrawiam moją wspóżebraczkę kasy na schron! :loveu: Quote
Marta_Ares Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 ale superrr:loveu: zazdroszcze koncertu:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu::lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Basiu, wiesz, że Cię nienawidzę za te zdjęcia :diabloti: Dlaczego mnie tam nie było :placz: Cieszę się, że zabawa Wam się udała :) Jak to zawsze na koncertach Happysad ;) Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Justys95 napisał(a):No to czekam na reszte fot :) PS:Oł je! Happysad będzie w Słomnikach (ok. 20 km od Miechowa)!!! Ale super, że jeżdżą też w nasze okolice :loveu: Dzięki, bo gdyby nie wy to bym nie sprawdziła xD Super! :) Pojedziesz ? :razz: M&T napisał(a):ze koncert sie udał :D czekamy na więcej fotek! :) Oj taaak :loveu: Helga&Ares napisał(a):o widzę że wszystko się udało;) Owszem :multi: agaciaaa napisał(a):Cześć Basiu :) fajnie że koncert udany :) czekam na więcej fotek ;) Heloł Agatko :multi: betty_labrador napisał(a):czesc :multi: ale fajnie bylo na tym koncercie :) :loveu: super mialas Basiu. Fajne foteczki :) i czekamy na wiecej :) Heeej :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Pimpek napisał(a):No to widzę że koncert udany :cool3: bardzo :multi: aleb napisał(a):Ale fajnie miałaś :) Więcej fotek :cool3: zaraz, zaraz :D Izabela124. napisał(a):Widac koncercik bardzo udany Cześć Izuś :) chester07 napisał(a):no to super musiało być :) czekamy na resztę :eviltong: Ojj było :) Szarik napisał(a):Zazdroszczę koncertu Basiu! Pozdrawiam moją wspóżebraczkę kasy na schron! :loveu: Jest czego ;) A ja pozdrawiam moją złodziejke sterylki! :evil_lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Marta_Ares napisał(a):ale superrr:loveu: zazdroszcze koncertu:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu::lol: Ojjj jest czegoo :loveu: :loveu: pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Basiu, wiesz, że Cię nienawidzę za te zdjęcia :diabloti: Dlaczego mnie tam nie było :placz: Cieszę się, że zabawa Wam się udała :) Jak to zawsze na koncertach Happysad ;) Też Cię kocham :loveu: :diabloti: No, nie mogło być inaczej ;) Ale 21 czerwca będą w Jaworznie :) Jedziesz? Czy nie masz transportu ?Bo ja jade z koleżanką i chyba będziemy mieć jeszcze jedno albo chyba nawet dwa wolne miejsca :) więc jakbyś chciała to pisz! ;) Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 zaraz foty.... :diabloti: :diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 ............................ :diabloti: Quote
basia bonnie Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Hej Wszystkim:multi: U nas ok na szczęście ;) Tylko wczoraj mojemu kotu odbiło i zaczęła się rzucać na Warke:crazyeye: Wisiała jej pazurami na nosie:crazyeye::crazyeye: chyba podmienili mi kota hehe;) Ok, obiecałam część dalszą fotek, a z tego co widzę chcecie, więc chyba Was nie zanudzę?:evil_lol: Ok, na początek zagadka hehe :) UWAGA! Zdjęcie pochodzi ze strony http://zory.dlawas.pl/fotor.php?g=75# kto mnie widzi?:cool3: Tak było jak grali jeszcze Vavamuffin, jak grał happysad to było już ciemniej a ludzi gdzieś raz tyle jeszcze;) Quka, jeszcze na początku:loveu: i już pod koniec koniec fotek z koncertu;) bo moich Wam nie wstawie, bo wyszłam jak...:eviltong: ale macie jeszcze Bonulke ;) Miłego Dnia! Quote
aleb Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 kto mnie widzi?:cool3: Jaaaa :multi: Super zdjecia :) Quote
Matusz Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 aleb napisał(a):Jaaaa :multi: Super zdjecia :) i ja też :multi::p Quote
Bewarka Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja chyba też widzę, ale nie jestem pewna czy to ty, bo jedna dziewczyna też ma podobną grzywkę. :) Quote
M&T Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 http://i28.tinypic.com/jg4q5e.jpg hm....pewnie jakbym wiedziała, jak wyglądasz, to bym Cię znalazła, ale w zaistniałej sytuacji chyba mi się nie uda xD http://i29.tinypic.com/9737go.jpg Bonnie jak zwykle prześliczna :loveu: Quote
Tepes Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 NO to super miałaś na koncerciercie:) Śliczna fotka Bonnie:) Quote
anetta Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 Ja chyba widze :eviltong: Bonnie jak ładnie wyszła :iloveyou: Quote
Recommended Posts